Sziasztok,
Judit,
De jo, hogy minden rendben volt a babysitterrel
Ugy latom nalatok is egy helyen el a nagy csalad
Jo utat elore is
Ajandek otletem nekem sincs, en legutobb egy sp. orat vettem, mert tudtam, hogy az a szive vagya, es azt ugye mindig hordja majd
Gabi75,
Amit Zsike tanacsol, hogy beszelj a legitarsasagotokkaltenyleg fontos lehet. En mikor kifele jottem Matyival, o 9 hos volt es hiaba keretem a babakocsit atszallaskor nem kaptam meg, szerintuk tul nagy volt
Markas kocsit tenyleg nem bizti, hogy jo otlet felvinni, baratnom 10 hetes babaval volt otthon a nyaron es bizony utanna ki kellett cserelni a kocsit, mert tonkre ment rendesen.
Nem tudom hasznaltok-e kendot, az enyemek utalatak, ezert en snugliztam/ok veluk, esetleg az is jol johet.
Jo utat nektek es Boldog Karacsonyt!!!
Moni,
Sajnalom, mikor irtam itt meg lehetett kapni
Bar ha talaltatok mast akkor oke
Ja az eso itt is szakad
Andysj,
De jo, hogy jol vannak a lanyok
Nalunk valtva lazasak a kolykok, Jucus kezdte pentek ejjel es egeszen maig lazas volt, valoszinuleg a foga, mert mas baja nincs, bar alapjaban eleg bagyadt. Matyi hetfo reggelre lett nathas, estere lazas
, de mar javul legalabbis ma reggel mar virgoncan rohangalt
Voltunk felprobalni a bracet, egesz baratsagosnak tunt, bar elesben nem probaltuk meg, mert ra kell igazitani a gyerekre. Kepzeljetek tegnap negykezlab ment manoka, egyszeruen ugy talalta a hasoncsuszas tul lassu
Mindenkinek szep napot!!!!
Angi