Sziasztok!
Na megvolt az első szuri. Kellemesen csalódtam.
Nem is éreztem semmit mikor beszúrta a doki. Utána egy ici-picit csípett. Aztán kb. pár percig éreztem és utána semmi. Most néha érzem, hogy belenyilall, de nem vészes.
Apának a szúrás után kb. negyedóráig fáj a lába, de most már neki se vészes. Jöhet a következő
Till: hát mi képtelenek lennénk beadni egymásnak. A párom még csak csak nekem, de én neki tuti nem merném. Jujj de jó! Grat, hogy felvettek. És milyen doktorit csinálsz?
Dita: amit Katerina írt zselés párna tényleg jó. Kendének az arcát melegítettem azzal.
Ismerős ez a ne járj dokihoz, majd jön a baba, ha akar duma. A falra tudok mászni tőle.
Jófej a szomszédod.
Katerina: Igen 9.20-kor már túl voltunk rajta. Amúgy jó volt, mert az asszisztenssel megbeszéltem, hogy 9-re megyünk és be is vitt a dokihoz 9-kor. Persze a váróba vagy 10en ültek, és forgatták a szemeiket, de nem érdekelt
Munka miatt
Nem irigyellek.
Elhiszem, hogy sírhatnékod van. Ha rajtad múlna már évek óta babáznál. És az tök rossz, hogy ha a rokonok tudják mi a helyzet veletek és ennek ellenére is nyaggatnak. Mondd meg nekik, ha nyaggatnak azzal nem segítenek, csak még jobban stresszelnek benneteket.
Rena: mennek a drukkok nektek is. Reméljük most már a ti időtök következik.
Nálunk is van a családba olyan aki hipp-hopp terhes lesz. 2 gyereke van, és mivel én is vágyok már a másodikra mindig mondja nekem, hogy hát rajta csináljatok. Pedig tudja mi a helyzet velünk…. No comment…