Szia Bellana!
Egyáltalán nem gond, hogy elolvastad az írásomat a másik topikban, sőt kifejezetten örülök neki, így legalább te is hozzá tudtál szólni az eseményekhez.
Olvasd el bátran amiket írok oda is, így legalább te is elmondhatod a véleményedet, nem egyszerű mindkét helyre leírni ugyanazt!
!
Pontosan mi is volt a gond a gátsebeddel?
Az enyém be volt gyulladva, valószínű egy ideget is megtaláltak a varrásnál, és azért fájt olyan nagyon és sokáig.
A varratszedés után bőgtem mint a záporeső!
Azt nem tudom, hogy a belső izomvarrat egyikét miért nem fogadta be a szervezetem???
Egy biztos miután kimetszették azt a kis zsírmirigyet, ami a fel nem szívódott varrattól keletkezhetett, megkönnyebbültem.
A császár után én nem szenvedtem ennyit, mint a gátsebemmel, miután kiszedték a hasi varratot, már szinte semmi bajom nem volt. Szerintem gyorsabban felépültem utána, mint a sima szülés után.
Erről ennyit!
Várom a válaszodat!
Puszika
Szia Sziszike
Szia Réka!
Remélem sikerült elolvasnod a másik topikban a történetemet.
Ami a poci növekedést illeti, Benikével az 5. hónapig jóformán csak a fenekem nőtt, meg a csípőm szélesedett, a hasam csak utána kezdett el nőni. Domikánál nem híztam annyit fenékre és combre, ezt azért is tudom, mert belefértem a nadrágomba, csak nem tudtam begombolni.
Olivérrel már elég korán elkezdett nőni a pocim, és csak nő, nő, nő
!!!!!!!!
Néha úgy érzem nem olyan vészes, de este hálóingben már úgy nézek ki, mint aki holnap szül.
SZOBATISZTASÁG:
A szobatisztaságról annyit, hogy Domikám napra pontosan a második születésnapján lett szobatiszta, minden előzetes szoktatás nélkül, ahogy egyszer belepisilt a bilibe onnantól kezdve egyáltalán nem pisilt be.
A bilit is csak nagyon rövid ideig használta, mert átváltott a wc-re!!!
Hihetetlen, de egyik napról a másikra lett szobatiszta, annyira, hogy többet éjszaka sem pisilt be.
Benike 26 hónaposan lett szobatiszta, nappalra, kb. két hét szoktatás után, de őt éjszaka elég sokáig kellett még pelenkázni, kb. fél év ( 2-3 nem pisilt be, utána meg megint bepisilt ).
Dominiknak egy hónapig attam még éjjel pelust, de soha nem volt benne semmi!
Szia
Puszi
Sziszike
Szia Szirom!
Köszi a bíztatást ami a kg-kat illeti. Nagyon igyekszem odafigyelni magamra, elég keveset eszem, nekem nem megy a napi többször pici evés, hanem általában 1-szer, vagy kétszer eszem egy nap, és igyekszem a vacsit kihagyni, amennyire tudom, de nagyon nehéz úgy, ha a családnak vacsorát kell adni, és ott van előttem a terülj terülj asztalkám!
Örülök, hogy tetszenek a fiacskáim!
Remélem még írsz nekem!
Szia
Puszi
Sziszike
LÁNYOK!!!!!
Küldök neketek egy olyan képet, ahol Domikával vagyok kb. 36-37 hetes kismama, itt már rendesen látszik a pocim!!!