Sziasztok!
Egy napig nem néztem be, aztán annyi az új info, hogy hihetetlen! Tökjó!
Évici!
Sajnos, magam sem tudom, hogy hogyan fajulhattak el a dolgok eddig. Mindenesetre az a legjobb, hogy van ez a kis Zsebibaba, mert miatta azt tudom mondani, hogy kit érdekel, mi van apucival, akkor is lesz egy édes csöppség. Különben mindig sietős voltam, de most olyan szinten nyugodt vagyok (mármint mióta tudom, hogy Pocakos vagyok), hogy hihetetlen. És ez így jó.
Nanda, Lino, Panó!
Örülök, hogy itt vagytok ti is, igazi babaszaporulat lesz a nyáron!
Szöszi!
Én sem veszek még semmit, majd később, de azért bőszen nézegetem a cuccokat és pl a babaágyat már el is rakattam. Hál Istennek, ismerősé az üzlet, úgyhogy nem gáz, hogy hónapokig ott fog állni. A függönyt, baldachint, párnahuzatokat én is varratni akarom, mert azok az anyagok szebbek is jóval. A kiságyhoz különben is fehér a baldachin, az meg annyira ne, jön be.
Bori!
Köszi a jótanácsokat, igyekszem megfogadni őket. Most már legalább számítok rá, hogy gáz lehet, mert az első úgy jött, hogy még csak nem is hallottam arról, hogy ilyen is lehet. Remélem, Veled is rendesek voltak a kórházban!
Chello!
Most jól vagyok, de jobban is vigyázok magamra. Ti hogy érzitek magatokat? Írd ám meg, ha már lesznek nevek!
Látom, akár egy csomóan összefuthatunk a bababörzén! Én is ott leszek, mert hallottam, hogy mennyire jó dolgok vannak, meg a hangulata is jó. És addigra már biztosan felismerhető pocakom lesz!
) Egyelőre csak nevet rajtam Anya, hogy milyen ügyesen tolom ki a lapos hasamat, de szerintem már igenis nagyobb. Én csak jobban tudom!
Puszi mindenkinek