Berni, Bárány
Ismerek olyat, aki már 2 hónaposan őszibarackot adott a babájának, és semmi baja nem lett. Anya mesélte, hogy én is 2- 2 és fél hósan ettem őszit. Én megvártam a 4 hót aztán kapott gyümit. Azt mondják a tápszeres babáknak edzettebbek a beleik és a gyomrocskájuk, ezért 4 hónaposan simán el lehet kezdeni adni a barackor, almát, meggyet stb. Lányok még nem késő, gyorsan irány a piac, felvásárlás és gyümölcsöket zacskózni, dobozolni a fagyasztóba. Nagyon jól fog jönni, mikor annyi idősek lesztek, mert akkor már nem lesz és ezek a jó kis nyári gyümölcsök tele vannak vitaminnal. Én már vettem a hétvégén jó nyári almát is.
Van a Milupának egy hipoallergén gabonapépje, vaníliás ízesítéssel. Kristóf imádja. Ezt doktornéni írja fel, gyógyszertárba lehet kapni, esetleg ezt ajánlanám, tényleg jó.
Legelőször a barackot én úgy csináltam, hogy meghámoztam, és almareszelőn lereszeltem. 2- t evett meg belőle elsőre. Aztán ebbe az említett gabonapépbe turmixoltam meggyet, az is bejött. Érdekes, azt gondoltam volna, hogy majd a meggyet nem eszi meg, de nagyon is, hogy megette. A gyümik után jöhet a répa és a krumpli. Egyébként, ha bármit sűríteni akartok, azt krumplival tegyétek. Na ez jó hosszúra sikeredett, de nem tudom mindent leírtam e, ha valami még kimaradt kérdezzetek.
Berni,
Még neked akarom írni, ill. mindenkit, akit érint. Ma a neten találtam egy nagyon hasznos oldalt. Ha még nem akarod feladni a szopit, van egy két tipp itt, nézz szét. Mindjárt bemásolom.
http://babakaja.gportal.hu/gindex.php?pg=16719462
Na lányok, kitartás!
Mindenkinek nyugodalmas, sírás, és hasfájás nélküli éjszakát.