Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hááááát, próbálom, de nem tudom a kis Kincsünk képet feltölteni...
Egyszerűen a feltöltés nem reagál semmit...

Most azt hiszem, nem bennem van a liba.

Kicsibé! Még kicsit várnék a vásárlással.

Mágnes! Nagyon szépek vagytok!

Puszóka!
zel
 
 


Boriska:
Naakkor egy fejes kép csak neked :) (bár ez inkább fujj, mint fej :) )


Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1216491462.9081.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Sikerült! Ő a mi kis Kincsünk:


Kép
zel
 
 


Jaj, Mágnes, hogy mondhatsz ilyet?! Szép vagy!
zel
 
 


A tartozásom, Bbiolonkánk gólyája:

Kép
zel
 
 


Bocsesz, Ilonám, lelkem!!!!!!!
zel
 
 


Szasztok Csajszikáim!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zel,
te vagy az első!! 8) Juhééééééjjjjjjjj!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon gyönyörűséges ez a foto!!! 8) Gratulálok!!! Hanyadik héten vagy?

Mi hazaérkeztünk. :) Zombi vagyok, hulla fáradt, fáj minden porcikám, d emár van szép franciaágyunk, étkezőasztalunk, székeink, így elég otthonos már. Persze millió doboz még. Ezer bútorboltban voltunk, Pesten is.Ma érkezett meg az IKEÁ-s adag, egész nap szereltünk és még van vagy 3-4 napra való. DE már látom, hogy folyamatosan szépülülünk és ez nagggggyyyyyyon jóóóóóóóó! :lol: :lol:

Bocsi, most nem nagyon tudok visszaolvasni csak futólag, meg nemtok reagálni, de remélem hamarosan megint tudok sűrűbben jönni!!

Ja, és kedden megyek uh-ra a Kaáliba és kiderül talán, hogy mikor kezdjük a stimut.

Jó itthon!!! 8) 8)
Puszi!!
katata
 
 


Mágnes,
Tök csini vagy, ha más a véleményed, akkor azzal egyedül maradtál :wink:

Zel,
Gyönyörű!! :D Majd meglátod milyen furi lesz megnézni ezt a képet, 1 év múlva :wink:

Kata,
Üdv újra itthon :D Jó szerelgetést :wink:
Vendég
 


katata, üdv itthon, és mennek a drukkok holnapra!

mágnes, tiszta gyagya vagy, szerintem fejjel a kép sokkal jobb. Zsebi meg visszavehet a tempóból, beszélj vele, a végére kicsi lesz a hely. :wink:

zel, köszi a gólyát megérkezett, azt hiszem lassan kipucolom a kéményt, mert jövő ilyenkorra már a szoptatás, és pelenkamosás rejtelmeivel szeretnék ismerkedni :D
Hüvelyk Matyi igazán remekül mutat a fotón, szenzációs érzés lehet. Még mindig hátrakötözött kézzel kell otthon viselkedned? Mit szólt anyukád, és a szuriadó ismerősöd? Volt nagy öröm ugye?

trinky?? Mi volt pénteken?
bbilona
 
 


Zel!

Mégegyszer nagyon cuki hüvelyk Matyi :lol:

Katata!

De jó,hogy újra itt vagy :lol: Megyek pakolni :lol: Imádok szerelni,és lakberendezni :lol:

Pandus!
Hintát szerinted milyet vegyek??
m. reni
 
 


Mágnes!

NAgyon szép kismama vagy :lol:

Képzeljétek!

Az ismerősömnek az első babája nagy nehézségek árán lombikkal sikerült,már nagy a kisfiú :lol: Most derült ki, hogy spotnán terhes :lol: kislányuk lessz :lol:
m. reni
 
 


Sziasztok,

Mágnes, nagyon szép a pocakod, és tényleg csini vagy, úgyhogy nem legyél magaddal szemben ilyen szigorú.

Zel, édes a kis manó. Olyan jó, hogy végre ilyen boldog vagy. :D :D :D

Kata, de jó, hogy itt vagy újra. Hogy érzed magad? Megkönnyebültél valamennyire, vagy egyszerűen még fel sem igazán fogtad, hogy nem Svájcban ébredsz????

Ilonám, veled mi lesz a következő lépés?

Pandi, Reni, Boris, kérünk képeket a hölgykoszorúról.

Mi hárman vagyunk. Pénteken betették a kis drágákat. A 4-ből kettő lett 100%-os, őket tették vissza. Az az igazság, hogy nem érzek semmit. Nem fáj és nem feszül semmim. Sokat fekszek, de ma délutántól kevesebbet. Sokat iszom (vizet) :D , és nem idegeskedek. Bár éjszaka nagyon megíjedtem, akkorát dörrent az ég. Pont kimentem az erkélyre, hogy megnézzem nem áznak-e szét a virágaim, amikor egy hatalmas villámlás volt. Úgy beiszkoltam, hogy a férjem is megíjedt. :D Szóval elég gáz volt. Gondoltam is, hogy remélem a kis édeseim nem éreztek ebből semmit. Amúgy az egyik embrió 8 a másik 6 sejtes volt....éééééés képet is kaptam róluk. :D :D

Tücsi, most már tényleg jelentkezz oké?
trinky
 
 


Reni,
Én nem vennék hintát a helyedben :wink: Én is reménykedem benne, hogy talán spontán jön egy kistesó. Ti megpróbáltok majd spontánozni?

Trinky,
Extra tapadást segítő drukkok szállnak feléd :wink:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Bébikénk köszöni a dícséreteket! Puszit küld nektek!

Ilonám! Már nincs bevarrva, hátrakötve egyik részem sem. Mivel az egész család mindig mindent tudott, most sem titkoltunk el semmit. Csak a tesztet. Sejtették, mert anyu csüt.este végig piszálta apukámat, hogy ő mit tud, mert én nem mondok semmit, de ragyogok, meg röhigcsélek,. anyósom csüt este telcsizett, vele is hülyéskedtem, erre ő meg nem aludt péntek éjjel, úgy izgult. De rá egyik sem kérdezett, pedig, ha megteszik nem hazudok.... Szóval Uh után telcsiztünk, hogy tényleg hárman jövünk haza, meg mama-papa stb. Volt nagy örömsírás, így senkivel nem tudtam egy értelmes szót váltani,mert csak sikongattak sírva a telefonba.. Mondjuk az én sminkem is simán a térdemre mászott.
Egy ember kérdezett rá csütörtökön, Hajni, aki a seggemet böködi. Na neki sem hazudtam. Vele sem lehetett beszélni... Csak mondta, hogy az övé is, mert ő bökött..... Imádom.
( Egyébként napok óta ugyanitt áll a vonalzód! Hmmm????? Teszt, ilyesmi?)

Trinky! Nagyon szép teljesítmény eszkimó apróságaidtól! Tudom, hiába mondom, hogy ne keress tüneteket, mert én is figyelgettem van-e jel...Pihi, nyugi, csak pozitívan.

Kata! De jó, hogy végre itt vagy! Remélem, minél hamarabb otthon érziktek majd magatokat! Holnap kedd!!!!! Szorítok, hogy okés legyen minden, és kezdhessétek a stimut!
zel
 
 


Jaj, Pandus, ez a lány gyönyörű! Imádom a sapis képeit, annyira jól áll neki!
zel
 
 


Zel,
Köszönjük :wink: Hogy érzed magad? Nem bántja a kicsi a nagyot? :lol:
Vendég
 


pandácska, klassz a fejfedő bemutató! Olyan jó, hogy raktok képeket :D

trinky, csalánba nem üt a ménkű, de azért vigyázz magatokra! Kívánom, hogy hasonlóan alakuljanak a dolgok, mint zelnél! Pusszantalak!

oh, én még mindig várom, hogy megjöjjön rendesen (tudod 3. nap vérvétel), mert ezzel a barnázgatással nem vagyok kisegítve, és még a végén belerondít a nyaralásba. No most csak a bolhás kutya beszél belőlem, mert ilyen apróságokon már nem akadok fenn.

reni, milyen hinta? Hozzánk jöhetsz elrendezni a dolgokat, holnap érkezik a kanapé :D .
pandácska, miért ne vegyen reni hintát?
bbilona
 
 


Ilona,
Mert pl. Dórinak nem jött be, és azért nem két forint. Nővérem lánya se szerette, hiába adtuk nekik oda.
Vendég
 


zel, pont így képzeltem nálatok, sírós, bőgős, örömködős hétvégének. Még mindig kell a popószuri?
Ja a vonalzóm mindig a végén, csak a ciklus egyre hoszabb, ezek után csak remélni tudom, hogy jó lesz a hormon eredményem. :roll:
bbilona
 
 


Trinky!
drága én is extra tapadást kívánok a bébiknek :lol:
Rakok én is képeket :lol:

Pandus!
A nagynéném orvos,és ő mondta,hogy milyen fontos a hintáztatás,segít az egyensúly érzék kialakúlásában :lol:
Mivel mindenhez egyensúly érzék kell,ezért nagyon praktikus a babáknak :lol: Majd mis is próbálkozunk spontán :lol:
m. reni
 
 


Nem t'om, Pandácska. Néha ég a belsőm, meg nem kívánok semmit. A család röhög, mert egy csomó minden nem finom, a többi meg büdös... Szerintem. Próbálnak etetni, de majd eszek, ha jól esik. Azt hiszem, hányós leszek. A cicim fáj, a pocim is feszülget, a popóm meg sajog a sok szuritól!
zel
 
 


bbilona!

Nem tom valai hinta ami biztonságos :lol: Mehetek lakberendezni :?: :lol:
m. reni
 
 


Pandus!
Én nem elemes hintát szeretnék.
m. reni
 
 


Reni,
Akkor:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43
Nekem ez tetszik, de persze nagyobbaknak:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Zel,
12. hétig kell szuriznod? Ha ilyeneket érzel, az már bizony a baba lesz :wink: Én az 5. héten kezdtem a hányást, és 17. héten múlt el. Azért ennél kevesebbet kívánok neked, bár még ez is jól tud esni ilyenkor :D
Vendég
 


PAndus!

Én is ezeketnézem a kockás ronda.A másik nem rossz,de az sem tetszik.Nekem a tigrises v micimacis tetszik :lol:
m. reni
 
 


zel, annyira örülöööök!!!!!!!!!!!!csudás ez a kép a ti kicsi gyermeketekről :lol:
nagyon-nagyon boldog lehetsz és már annyira megérdemelted, hogy ilyen gyönyörű képet nézegethess, na meghiszem azt, hogy sírrrrííí a család :P :shock: :wink: én azért remélem elkerül a rókanéni, nem lehet valami jó vele kelni/feküdni, de ha ez az ára... :wink:

katám, isten hozott!! de szupi, hogy jól érzed magad!! nagyon szorítottam, hogy ne rossz érzésekkel induljon itthon a babaprogi, és most már minden sínre kerül, igaz :lol: :lol: :lol:

mágnes, nekem a 'fejes kép sokkal jobban tetszik!!!

trin, gratula neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Hát jó régen jártam már erre, és látom zajlik az élet rendesen!
Hosszú lenne leírnom mindent ami történt, de tömören párat megpróbálok. Páromnak a munkahely váltást sikeresnek mondhatom,továbbképzéseken vett részt és 1 hétre Svájcba is kiküldték. Lakást még hírdetjük, remélem nem kell sokat várnunk az eladással. Jun. végén Erdélybe mentünk, egy kedves barátnőm esküvőjére, ahol Ágota koszorúslány volt ( majd teszek fel képet). Végül is pár napot ott töltöttünk, ami jól sikerült. Ha a gyereken múlott volna akkor haza sem jövünk, egyszerűen imádott ott lenni, gyönyörű környezet, és rengeteg állat.
Amikor hazajöttünk megtudtam, hogy a barátnőmet befektették (ő 25. hetes kismami) placenta prev. total miatt. Röviden ez annyit jelent, hogy a méhlepény a méhszájon fekszik. Pihenije kell nem is engedik haza! Szegénykém nagyon kiborult az elején, de mára belátta, ez a baba érdeke.
3. hónap eltelt, így mehettem cytológia vételre, ami ismét P2 lett, de most nem metapláziás sejteket találtak, hanem teljesen más sejtcsoportot, és mivel a foltom is megvan, ismételten 3 hónap múlva mennem kell. Most már tuti, hogy a babatervezést csak jövőre gondolhatjuk! Remélem most már eldöl 3.hónap múlva, hogy kelle e műteni, annyira rossz ez a bizonytalanság! Azt viszont megbeszéltük, hogy mielőtt jöhetne a tesó, végig csinálunk egy Gynevac kúrát!


Kép
Íme Ágota mint koszorúslány!

Kép
sapé
 
 


Teszek fel még pár képet!

Kép Kép


Jó hírekből van elég, csak kapkodom e fejem, hogy kinek is kell gratulálni! Domo! Zel! Trinky! Gratulálok nektek vigyázzatok magatokra! Bevallom megkönnyeztelek bennetetket, de ezek csak az öröm könnyei voltak.

Mágnes!
Neked is gyönyörű nagy pocid van, csatlakozom a többiekhez, hogy helyes, csínos kismami vagy! Nem lesz ám picurka a pocid alapján! Ja! És csúnya kismami, vagy gyermek nincs!Legalább is én így gondolom!

Panda! Gyöngyi!
Ezek a gyerköcök egyre szebbek! Olyan ennivalóak!

Boriska! Ilona!
Láttam nagyon hiányoltatok, tudjátok azt szokták mondani, hogy rossz pénz nem vész el! Hát itt vagyok újra, és remélem sűrűbben is tudok jönni majd! Jól esett, hogy hiányoztam, de tényleg nem tudtam jönni! Remélem jól vagytok!
Ilonám! Hogy is álltok most? Lombik?

Kata!
Üdv. itthon! Akkor ti is nemsokára ismét elkezdhetitek! Pihend ki magad, aztán hajrá! Most már ti következtek Ilonával!

Pusszancs mindenkinek!

Kép
sapé
 
 


sapé, úgy látszik a tékozló fiú hazatért, nagyon örülök. Ágota csodaszép, ha legalább ilyen jó is akkor nagyon büszkék lehettek rá. Hú a barátnőd, egy kis szurkolással tudok segíteni, és néhány imával.
P2 az elvileg nem rossz, de már megint ilyen-olyan sejtek, meg a folt, jaj hát mikor lesz ennek már vége, remélem októberben már rendben lesz minden. Kapsz valami gyógyszert rá?
Ha eladtátok a lakást utána költöztök?
Ha visszaolvasol talán megtalálod, mi is belevágunk a lombikba, de katata beelőz, kb. egy hónappal.
Így lassan mindenki felkerül a táblázat aljából, és a második gyerkőcöt akarok kezdik előlről a sort, ami azért nem rossz! :wink:

Puszillak, gyere hamar! Nem szép így eltűnni, de sokszor hasznos lehet beismerem.
bbilona
 
 


sapé!

Üdv köztünk!!NAgyon szép Ágota :lol: Reméllem minden rendben lesz veled a nőgyógyászati dolgaiddal.

Bbilonka!
Milyen a kanapé?
m. reni
 
 


Kép Kép Kép Kép
m. reni
 
 


A nagyfejű én vagyok :lol:
A szőke a barátném :wink:
m. reni
 
 


reni, nagyon aranyos a lány, szép nagy szemei vannak.
Hihi, egyből rájöttem..
Vanília és citromsárga között, nem igazán a szépsége döntött, hanem a mérete, és mivel egy drága bőrszövetünk már van ami, kb. 5 évesen kopik, így azt nem akartunk, ennek meg annyi volt az ára, mint a szöveté, v. bőrszöveté (ja ez bőr), így nem sokat agyaltunk megvettük. Már alig várom, hogy hazahozzák:-)
bbilona
 
 


bbilona!

De jó!! :lol: Akkor biztos jó,árban volt :lol: Mennyi volt?
m. reni
 
 


sapé, na végre :!: már azt hittem nem is jössz! naná, hogy hiányoltunk, szóval Ágota annyira a neve! olyan jól áll neki ez a név, és teljesen olyan, mint egy korabeli nemesi-hölgy :lol: nagyon kedves arca van és biztosan okos is! na de azért nem eltűnni ám!ami a barátnőddel történt, szomorú, de így megtarthatja a babát? mert úgy olvastam nagyon veszélyes ha a placenta a méhszájon van..

ilonka tegyél majd képet a kanapéról, érdekelne, meg hogy ho, találtátok, mert majd nekünk is kell venni :wink:

reni, nagy fejűűűűűűűű :?: :?: te is csúnya-rossz vagy mint mágnes! helyes vagy és antónai meg egy csodababa :!:

Kép
kicsiboris
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
kicsiboris
 
 


Hát ezek a csajok nagyon szépek!

Sapé! Ágota,mint egy kis hercegnő, abban a koszorúslányruhában. Ááááááá, ezek a foltok... Remélem, hamarosan megszabadulsz tőlük!

Reni! Te nem is vagy nagyfejű... El sem hiszem, milyen rossz képetek van néha magatokról!!!! Egyik nagyfejű, másik fúúj, hát elég! Szépek vagytok!!!!!! Kicsilányod is gyönyörű!

Kicsibé! Ez a csaj???!! A fürdősön a szemek?! De az alvóson a legtündéribb! Ő is gyönyörű!!!
zel
 
 


Sziasztok!
Zel! nagyon szép pici babócátok van! És nyugi semmi baj nem lesz.
Reni,Kicsiboris, Pandácska! szépek a lányok!
Reni! Szerintem nyugodtan vegyél hintát. Mert ha most nem is de később élvezni fogja. (Bocsi Pandácska)
A helyedbe nem ezeket a modern hintákat venném meg. Mert egyrészt drágák másrészt viszont hipp-hopp kinövik. Nekünk műanyag beleülős van.
http://www.vatera.hu/muanyag_hinta_72432674.html
Sapé! Nagyon szép Ágota. Sajnálom, hogy a foltok még megvannak.
Trinky! Vigyázz magatokra!
bgyöngyi
 
 


Zel!

Nagy-nagy örömmel olvastam a hirt! :D Gratulalok, es boldog pocakos honapokat kivanok Neked!

Nagyon szepek a lanykak, es tenyleg Boriskam azok a kek szemek...mint az en Davidomnak! :wink:

Puszi mindenkinek! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


jucmuc, hát ennyire futotta? :wink: Na persze mostanság ez a legfontosab hír, de magadról valami morzsát nem kapunk?

boriska, aranyos a kisasszony. Köszi a képeket!
reni, boriska ha bekerül a kanapé a helyére lefotózom, de mondom semmi extra, kifutó modell volt a Kikában.
bbilona
 
 


Lányok!

Egy kis tanácsért jönnék. Csütörtökön lesz az 1. inszemem és szeretném tudni, hogy mennyire kell majd kímélni magamat. A héten még itthon leszek táppénzen, de hétfőn már mennem kell dolgozni. Emelgetni nem igazán kell, de stressz lehet. Pénteken délután lehet már mászkálni, ugye? Csak mert a barátnőmékért ki kellene mennem a Városligetbe BKV-val. Ugye ez még nem gond? Mit tehetek még, hogy az én kicsikéim megfoganjanak?

Előre is köszi a válaszokat.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


vicky, azt mondják élni kell az életet tovább, szerintem igyál citromfű teát az nyugtat (ezt a stressz ellen, mert az semmikor nem tesz jót). Az orvosod megmondja a munkaköröd alapján, hogy kell-e hosszabb betegállomány.
És igyál jó sok folyadékot!!
Sok sikert nektek!
bbilona
 
 


vic, persze mindent (kivéve fizikai munka!) lehet csinálni de én tuti nem mennék másnap zötyögős busszal, idegesítő tömegközlekedéssel sehova, barátnőék értsék meg, vagy jöjjenek máskor......szerintem :!: :!: és sok sikert kívánok neked :P :P

zelem, még mindig néha úgy elgondolkodom, hogy amikor az árkádban taliztunk Borka már a pocimban volt, most meg végre örülhetek neked :lol: :lol: ari vagy, borkának tényleg olyan nagyok a szemei :wink:

jucmuc, na csak ennyi? tegyél léccci Davideról képeket és írj többet, milyen dolog ez, igazat adok ilonkának :!:

gyöngyike te is írhatnál magatokról!!! Annácska iket csinál mostanság? pakol? rámol? miket eszik már? fogacskái?

Kép
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Jucmuc! Köszönöm! De néhány kép a kölyökről jól jönne a lányos brigádnak!!!!!

Vic! Szerintem se mászkálj még pénteken, sőt a hétvégére is sok pihit mondanék. Számold ki, a spermiumok elég hosszú ideig élnek, akkor ne kockáztasd a sikert zötykölődéssel, inkább pihengess, adj egy kicsit nagyobb esélyt a srácoknak a célbajutáshoz!

Kicsibé! Neked hihetetlen?! Akkor nekünk? Legszívesebben Uh-n lennék egész nap, hogy tudjam, ott van, növekszik. Egyszerűen félek, hogy tényleg elindul-e a kicsi szíve, stb stb... Az előző három hét bakfitty volt a következő két héthez képest, ami még az UH-ig van.
zel
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon szépek ezek a kicsi lányok. Dóri olyan mint a megtestesült nyugalom. Borkának az alvós képe szenzációs, igazi csecsemő hurkákkal. Az a kis dolgos keze..... nagyon drága.
Reni, szerintem is nagyon normális nagyságú fejed van. :D :D ... és Nia nézése szerintem teljesen olyan mint a tiéd.

Ágota meg igazi kis hölgy. Nagyon szép. Gondolom jól érezte magát ebben a ruhában.

Zel, a múltkor még sokkal pozitívabb voltál. Hozd vissza a régebbi látásmódot. NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!!!!! Dobog a pici szíve, egészségesen növekszik mindene. Élvezd ki a terhességet, hiszen olyan régen vársz erre. (Nagy a szám, tuti,hogy én is parázni fogok:-))
Biztos vagyok benne, hogy egészséges, gyönyörű kisbabád lesz. Azért tényleg milyen jó lenne, ha az ember bármikor benézhetne a pocakjába, hogy lássa minden oké. :D

Vic, teljes egészében osztom a lányok véleményét. Nem jó ilyenkor a büdös buszon zötykölődni. Nem is a zötykölődés, hanem a bunkóbb emberek miatt. Ha nagyon stresszes a munkád, akkor inkább próbálj meg betegállományba menni, és igyad a citromfű teát, ahogyan Ilona mondta.

Lányok, köszönöm a megelőlegezett gratulációt :D :D Remélem, hogy tényleg lesz minek gratulálni. Egyelőre még változatlanul kirobbanó energiám van, semmim nem fáj. Remélem már beágyazódtak a kis maszatok.
trinky
 
 


Ilonkam, Boriska, Zel,

Aranyosak vagytok köszi! Igen sajna ennyire futotta este az erömböl...de most potolom es teszek par kepet.
Amugy jol vagyunk, Davide szepen nödögel, hamarosan kezdjük a hozzatapit mar nagyon kivancsi vagyok, hogy izlik majd neki az alma.. :D

Minden nap valami ujat produkal a kincsem, nagyon jo vele lenni es latni, ahogy fejlödik. Most az a legujabb, kb. egy hete felfedezte a labfejet. Amint lehet mar tolja is a szajaba... :lol:

Rengeteget vagyunk a levegön szeret a kertben lenni.
Hamarosan megyünk haza mar nagyon varjuk. Itt nalunk is voltak magyar vendegek ketszer is. Hirtelen ennyi jutott eszembe.. akkor most a kepek:

Kép

Kép


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Köszönöm a tanácsokat. A barátnőmék így is jönnek, mert már megbeszélték a fiával, legfeljebb apa megy el értük. Itt meg úgysem lesznek sokáig, csak nálunk alszanak. A melóm alapvetően irodai meló, tehát nem valami megterhelő, de vannak napok, amikor mindenki az én idegeimen táncol. Na ezeket az embereket majd megpróbálom elkerülni.

Gyönyörűek ezek a babák, remélem jövőre már nekem is lesz ilyen (vagy legalábbis hasonló :) )
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


jucmuc!

Gyönyörű a Davide :lol: Azok a szemek :wink:

Zel!
Érthető,hogy agódsz ,én is agódtam,de nagyon.Aztán elmúlt teljsen az agódás és boldogságos terhességem volt :lol:

Trinky!

Köszi ,színte csak te montad :lol: hogy Nia rám hasonlít.


kicsiboris!

Az a test meg azok a szemek :lol: Megyek megeszem :lol: Anyás Borka? Nállunk nagyon is,de nem baj.

Bbilona!
Én kiváncsi vagyok a kanapéra :lol:
m. reni
 
 


jucmuc, szenzációs a kiskrapek :D A kis hófehérkét, hogyhogy nem zabáltátok meg eddig? Köszönjük szépen!
Na lesz ám kényeztetés, ha jöttök haza, biztosan már nagyon várják itthon a fiatalembert! :D

trinky, mi is reméljük. Hátha elindított zel egyfajta teherbeesős lavinát!

zel, akkor csak jó körömrágást! :wink:
bbilona
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?