Sziasztok!
Itthon vagyunk mi, is csak hát nekem időből sosincs elég. Szilárd szabin van így többet megyünk a városban is mindenfelé.
Nyaralás nagyon jó volt, bár pihentetőnek nem mondanám. Lili nagyon élvezte, tetszettek neki a hajók, meg nagyon klassz kavicsos sétány van földváron, így a kavics gyűjtéssel teltek napjaink.
Mellettünk volt a vonat állomás, így az új kedvencek a vonatok. Mindig mikor meghallotta fel kellett tenni az ablakba hogy lássa. A hotel tele volt kismotorral, ez volt a másik kedvenc. Lili egész nap cserélgette a motorokat. Mi fürödni nem fürödtünk, nem volt olyan idő.
Mogyó
Igen, ismerős a kép.
Nézegettem én is a babásokat, bár lehet hogy én sem ismertelek volna meg téged. Tök jó hogy ilyen sokan voltatok, úgy tényleg van esély pihenésre. Ági nagyon aranyos a vízben, nagyon tetszenek a képek. Férjed mivel foglalkozik hogy kint lesz a repnapon?
Erika
Józsinak boldog szülinapot!
Szilvi
Jó hogy csatlakoztál, üdv. közöttünk.
Brigi
Danának boldog szülinapot! Én nagyon szeretem nézni a fényképeket, de azt hiszem ezt már írtam. " Maszatos" Dani nagyon aranyos.
Ági
Botondnak boldog hófordulót.
Norri
Zalán nagyon kis okos, hogy ilyen sokmindent csinál.
Betegeskedőknek jobbulást.
falevél
Nagyon jó hogy létrehoztad az anyatanyán a babanetes csapatot.
Sárinak utólag is boldog hófordulót.
Most ennyire futotta, próbálok majd az anyatanyán is regisztrálni.
Nincs valami jó játék ötletetek? Lilinek lesz vasárnap a névnapja de nem igazán van most ötletem. Vagyis néztem a csattogós lepkét, de most nincs bazár a központban, gondolkodtam triciklin de ő abból lehet hogy kiugrálna, vagy esetleg dömperen. Ötletek? Tapasztalatok? (negatív is) Segítsetek!