Sziasztok!
Micsoda car idő van.. Megáll az ember esze. Épp a nyár közepén. Legszívesebben egész nap aludnék..
Tündi, örülök, hogy azért jól sikerült a nyaralás! Aranyos a fiad a képeken! Igen funcut szemei vannak, hallod
Tünde, én is pénteken voltam dokinál, de jó későn. És nekem is legközelebb már NST-re kell mennem, igaz aug. 25-én. Olyan hihetetlen, hogy már erről beszélünk. Valahogy nagyon gyorsan megy az idő.
Neked meg már tényleg hipp-hopp it a szülés!
Babakocsiról tudsz képet feltenni? Én nagyon babakocsimániás vagyok. Imádom ezeket a járgányokat!
Mindennapos kismamik, mi van veletek? Szerintem Ancsa-Pancsa már babázik!
Ancha1, Bende hajrá!! Ki lesz a befutó??
Tök jó hintákat csináltak az apukák. Hát az enyém pasi biztos nem fog.. Apukám előbb megcsinálja majd..
Sarmon, örülök, hogy UH szerint minden OK. Nekem a laborban eleve mondták, hogy ne ijedjek meg, ha esetleg nem jó az AFP eredménye. Sok országban azt már nem nézik, mert anniyra megbízhatatlan eredményt ad ha nem a megfelelő időben veszik le.
Tünde, azt hiszem mintha te írtál volna a gátmasszázsról, hogy már elkezdted csinálni. Tudnál egy kicsit többet írni róla? Akár priviben is. Köszi szépen előre is!