Halihó,
másik szalma is bejelentkezik. Gyerekem szombat óta nyaral a mamánál. Vasárnap kérdeztük tőle, hogy marad-e, azt mondta, hogy igen. És mivel szemmel láthatóan remekül érezte magát és nem törte meg, hogy eljöttünk nyugodt szívvel hagytam anyósoméknál. Mindennap kétszer beszélünk telefonon(főleg anyóssal, mert gyerekem néha nem óhajt a telefonhoz jönni), jól érzi magát. És nagyon-nagyon hiányzik, tiszta üresek a napok nélküle. Úgyhogy Dina tudom mit érzel...
Viszont remekül haladok a lakás takarítással, ragyog minden, mint 2 éve
és hát ismerős a Dina által írt feeling, hogy oda megyek ahová akarok, akkor amikor akarok, azt eszek amit akarok, senki nem túr bele a kajámba.
Szóval az egyik felem élvezi a kis szabadságot, a másik viszont majd eleped, hogy lássam végre a kis szarházimat.
Ja, és mindennap 9 körül kelek.
Az idegen hely sem bontotta meg a szobatisztaságot. Anyósom mondta, hogy mindig magától megy pisilni, ő már csak azt veszi észre, hogy a gyerek a bilin ül, vagy szól, hogy mami wc-re akarok menni. (oda nem tud egyedül, mert nincs létrájuk, csak sima szűkítő). A bilit maga után kiüríti a wc-be, majd lecsukja a tetejét és felmászik rá, majd lehúzza. Tök ügyes.
Már csak éjszaka van pelus, attól még azért nem merek megválni, mert bár gyakran ébred száraz pelussal, de van amikor még nem.
Joe: Nálatok ez hogy volt? Mikor vetted le Botiról éjszakára a pelust? És még egy kérdés, a kaki nálatok is nehezebben ment? Néha nálunk azzal még vannak balesetek, hogy a gatyiba megy, olyankor szól, hogy: kinyomtad a kakit. Kérdem: hová? Hát a gatyiba - mondja ő. Mintha ez még természetes lenne neki. Bár néha azért megy neki a bilibe is, de olyankor én ültetem rá, és lefoglalom, hogy ne álljon fel. (ez olyankor van, mikor gyanúsan elvan sokáig valamivel és elvonul, olyankor viszem alá a bilit, és belekakil).
Igen, mi nem akarjuk tudni előre a baba nemét, de nálunk ez közös megállapodás volt. Egyszer még az elején, mikor jöttek a problémák mondtam a férjemnek, hogy tudod mit engem annyira nem is érdekel már, hogy fiú vagy lány, csak legyen egészséges. Erre azonnal rávágta, hogy akkor ne kérdezzük meg, neki úgyis mindegy mi lesz, mert egyiket se akarja jobban a másiknál.
Nálunk a család nagyon kiváncsi volt. Mondták, hogy irassuk le egy papírra, és adjuk oda nekik, de én úgy gondoltam, hogy amit már ők tudnak az nem titok többé, és biztos valaki elszólná magát.
Szóval nem könnyű helyzet a tiéd.
Valamilyen módon nem tudnál a férjed lelkére hatni? Ha vele meg tudnád értetni, hogy mennyire szeretnél meglepetést, akkor utána már a család legyőzhető...
Huncut: Hú, még szerencse hogy nem lett semmi gond.
A derékfájás ismerős. Nekem mostanában pluszban a szeméremcsontom kezdett iszonyatosan feszülni, néha széttett lábakkal közlekedek.
Már a 35. héten vagy??? Elhiszem, hogy már ilyenkor minden nyűg, még jó, hogy van segítséged.
Kitartás!!! Már nincs sok hátra. És Nálatok Sanyika se várta ki az idejét, ugye?
Alziza: Helyesek a gyerkőcök. Nagyon jóképű a nagyfiad! Őt még nem is láttam asszem csak sisakban.
De jó, hogy ilyen jól éreztétek magatokat!
Mi meg foglaltunk nyaralást augusztus elejére a Kolpingba, erre tegnap jött az e-mail, hogy nem tudnak fogadni, mert szeptemberig teltházzal mennek.
Hát nem örültem.
Úgyhogy úgy néz ki, hogy marad Debrecen és az Aquaticum.
Panzej: Anyukádnak jobbulást!
Sajnos segíteni ezügyben nem tudok.
Tücsi: Mielőbbi teljes jobbulást Brúnak, remélem az emésztése is rendbejön hamarosan. Jó nyaralást!
Móninak kaja:
ma: padlizsános lecsó, szárított paradicsomos bagett (én sütöm Kismamás recept)
tegnap: hurka, kolbász, párolt káposzta
kedd: tejszínes-gombás pulyka barnarizzsel
hétfő: rántott cukkini, petrezselymes krumpli
na most pedig elmegyek főzni!
Szép napot! A nyaralóknak jó nyaralást, és jobb időt kívánok!
Lilla