Vicky: hát tényleg nem volt nagyon kedves az anyukád! az, h neked mit kell átélned, az rosszabb , mint a párodnak! na persze ne aggódj nem a fájdalom miatt, hanem szuri, gyogyi, doki stb...
na mindegy!
nyugi, fel a fejjel! és tényleg nem fog fájni! hajrá csüt!!!!!!+++++!!!!!
Kata: azért a párod eredménye jobb lett most, mint eddig , nem ? v csak én emlékszem rosszul?
Dita: ha oral utrót kaptál is, én azt tanácsolom, h dugdosd! jobban hasznosul, nem megy át az egész szervezeteden (máj stb).
nekem tényleg alacsonyabb szokott lenni (70 alatt) a pulzusom.
védőnő is mondta, h percenként 60-70-t ver a szív normál esetben. de azt is mondta, h a hormonvált idézhet elő ilyen vált, h most 85-95.
kiugrottam , mert venni akartam olyan kismamiövet, amit Vikimami ajánlott (bandrázs? azt hiszem). a baross u-ban ahol 4 kismami üzlet van, 3-ban nem volt, a 4. ben volt, de lebeszéltek róla. nagyon rendes volt a csajszi! mondta, h szerinte hosszú távon egyáltalán nem jó megoldás, mert azért a czipzár nyomhat, meg azért nem feltétlen tart jól az öv , meg , h passzoljon a ruháimhoz , akkor kellene vennem 2-3 db-t különböző színben. szóval inkább vegyek 1 nadrágot, ami csak 1000-1500 ft-tal drágább. így vettem nála 3500-ért egy nacit!
és 2 hét múlva kipakolja már az őszi kollekciót , ahol kord és farmernadrágok 8-9000 helyett 6-7000-be fognak kerülni! 20-30% kedvezménnyel. ha vkit érdekel. ( 8 ker baross u 21 maternelle várandósok szaküzlete)
ha vki tud helyet ahol még olcsóbban vannak nacik, tudassa kérem! most úgy örülnék, ha tudnék varni, legalább egy picit!!