Sziasztok!
Látom, zajlik az élet, senki sem unatkozik!
Először is: Niki, nagyon durva a sztorid, én is csak a többiekhez tudok csatlakozni, és azt mondom, most a lényeg, hogy mihamarabb lezárd ezt a "szálat", még ha az áramszámlát bukod is. A legdurvább, hogy eltartott GYES alatt! Mintha semmi köze nem lett volna a gyerekhez! Nagyon felháborító, de lépj túl rajta, magad, meg a kismanó miatt is! Sok-sok erőt kívánok most neked!
Mush, nagyon szuper a házatok, kertetek, meg szép környéken is van! Nagyon jó dolga lesz ott a babótoknak!
Nekem egyáltalán nem tűnik se fiúsnak, se lányosnak a pocakod, egyébként szerintem nekem is hasonló, (legalábbis nagyságra biztos). De ez inkább azért van, mert szerintem hasonló alkatok vagyunk. Te mennyit híztál eddig? Mert én kezdek aggódni, már 7 kiló körül tartok - tudom írták itt a lányok, hogy nem kell izgulni emiatt, de ahogy írogatjátok, hogy ki mennyit hízott, még senki sincs a közelemben sem
Vizitúrához nem nagyon tudok hozzászólni, én most nem mennék, de ez nem jelent semmit. Mit jelent az, hogy "laza vizitúra"?
Sarmi, jól alakul az építkezés, már egész ház formája van:)
Voltak nálunk a barátnőmék családostól, 2 gyerekkel 3 napra - át mit ne mondjak, nagyon lefáradtunk a férjemmel. Mikor elmentek, kidőltünk, meg csak néztünk egymásra, hogy mi lesz velünk, hogy fogjuk ezt bírni full-time...
Mindenesetre még kicsit "edzünk" ezen a hétvégén is, mert akkor meg egy baráti összejövetel lesz vidéken, 8 gyerekkel
De legalább nem a mi lakásunkat szedik szét
Ugye emiatt nem tudok a mostani talira menni, de gyanús, hogy az aug-ira se, mert akkorra is alakul egy vidéki-családlátogatás. Mush, neked csak az a hétvége jó? Mettől-meddig leszel itthon? Lehet, hogy sokmindenkinek nem lesz jó az időpont, mert aug. 20-a azon a héten van, és sokan csinálnak hosszú hétvégét akkorra.