Új privát üzeneted érkezett!

Aida még én sem érzem.
17. hetet kezdtem. Épp a munkaügyes csajszi kérdezte, hogy hol tartok már és mikor mondtam neki, azt mondta, hogy ne hülyéskedjek, mert nem hiszi el.

Kezd idegesíteni, hogy nem nől a hasam. Dehát nem. Ez van.

Betti
Kép
betti0412

Aida:
én sem érzek még semmiféle mozgolódást, sőt, ha nem nőne a hasam, nem is tudnám, hogy van valaki odabennt. Vagyis eddig igy volt. Most előjött egy olyan tünet, amit eddig csak hirből ismertem: az álmatlanság... :roll: Kb egy hete nem tudtam egy jót aludni, mindenféle pozicióban kényelmetlen, már csak éppen fejen állva nem próbáltam.
Vásárolni még nem merek, azt hiszem babonából, még kicsi ruhácskákat sem vettem, nemhogy babakocsit.

Kép
galzsuzsa

Hű, akkor az én kismanóm nagyon hamar bejelentkezett. Ha már most így "kirúgja" az oldalam, mi lesz később. Én napi rendszereséggel érzem már. Amúgy csodálkozok picit, mert mellső fali lepényem van és így elvileg nem érezhetném még ilyen hamar. Erős ez a baba bennem. Lehet olyan sokat idegeskedek, hogy már most nem szeret és ezért rúgdos ilyen erősen. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kaják: Magyarországon szerintem nem tiltanak a terheseknek semmiféle kaját. Pl. nekem sem a dokim, sem a védőnénim nem hívta fel ilyenre a figyelmemet. Én a terhességem legelején ettem camemebert (imádom), aztán olvastam csak, hogy nem ajánlott. Azóta leálltam róla, de csak a saját megnyugtatásomra. A halról is ezt olvastam először, hogy a tengeri halak túl sok higanyt tartalmaznak, ami miatt szintén nem ajánlott enni, aztán valahol máshol meg azt olvastam, hogy heti egyszer érdemes enni tengeri halat, mert az egy csomó fontos tápanyagot tartalmaz. Hát erről ennyit! Én az igazán káros cuccokat (kóla, kávé, édesítőszerek...) kivontam az étrendemből, de amúgy ugyanúgy kajálok, mint régen. Persze több zöldség, gyümi, folyadék, de ezenkívül nem stresszelek semmin. A halat meg imádom, szóval jöhet az is! :-D

Mocorgás: Én már naponta egy csomószor érzem Pötty rugdalózását. :-D De még állva sosem éreztem, csak fekve és ülve. És már egy rúgását elkaptam kívülről is. Apát is hívtam, de persze akkor visszavonult a drága! :-D

Babacuccok: Mi kb. 3-4 hete vettük meg a babakocsit. Akciós volt, nem hagytuk ki. De mást még semmit nem vettünk! Ruhákat azért nem, mert várjuk, hogy kiderüljön a neme. De ha most pénteken sem lesz semmi eredmény, akkor végre veszek pár semleges színű rucit. :-D

Betty!
Nem vagyunk egyformák pocinövekedés terén sem. A babád korának megfelelő méretű, az a lényeg. Egyél vmi hízlalót, hátha az segít! :-D

Kép
Kép
lbernuska

berni. a kutyarol meg azt akartam irni, hogy nem csak nehogy megharapjon valakit a kutyus, hanem ha esetleg rossz indultu a szomszed, meg meg is mergezheti!

itt adtak egy hosszu listat, hogy mit ne egyel, amig terhes vagy. pl: maj, majkrem, rak, kagylo, peneszes sajtok ( a liszteria nevu balterium okozhat vmi galibat, de mar nem emlekszem, hogy mit), virsli (ha nincs megfozve) stb.
halat lehet (kiveve capat, kardhalat a higany miatt).
nyaralason ettem 1-2 rakot.

mi nem vettunk meg babakocsit. mar irtam korabban, hogy mi kaptunk egyet, de nagyon retkes 2 gyerek utan. ha nem tudom kitakaritani, akkor vennunk kell egyet. mi mar ruhat, agynemut, butort vettunk. mozeskosarat kapunk mad kolcson.

KépKép
KépKép
mush589

Nikianya: Durva amit írsz, de őszintén gratulálok ahhoz, hogy meg merted lépni a legfontosabb lépést és otthagytad a volt párod. Nekem úgy tűnik, hogy most a veszteségminimalizálás a legjobb stratégia, valahogy kirakni a lakásból (akár feljelentéssel - előbb érdeklődj az önkormányzatnál) akár néhány markos legénnyel... Az áramot valszeg bebuktad de a lényeg az, hogy vége legyen ennek az egésznek és végre a saját életeteket élhessétek... Nagyon szurkolok!!!

Aida: egy alkalomtól nem lesz semmi baj, viszont tényleg vigyázni kell a kajákkal... nálam ugye majdnem koraszülés lett egy romlott Ikeás majonéztől (azóta bojkottálok minden ilyesmit). (Hányás, valami fertőzés... mázlim volt mert nem volt durva de lehetett volna...)

Babakocsi: hááát... nekünk 5 van már:) Egyébként az egyik eladó mert múlt héten vettem egy spéci kiskocsit egy kisebb vagyonért azzal a felkiáltással, hogy cserébe eladok egy másikat:). Ez újszülöttkortól jó (teljesen vízszintesig dönthető) télen csak egy textilmózes kell bele és tökéletes... 3 hatalmas felfújható kerék, megfordítható menetirány, állítható magasságú tolókar, nagy bevásárlóháló... jó kis téli terepkocsi, baromi masszív... (én tutira nem fogok babakocsizni, maradok a kendőnél, csak emiatt nem tartom meg). Mi anno a mostani nyaralás miatt vettük Lillának, mert ebben jókat aludhatna és mehetnénk vele terepre is de nem fogjuk vinni így semmi értelme... Ez egy ABC Design Novus 3 (Sinus 3 néven is fut). 14e pénz (óccsó...). Akit esetleg érdekelne szóljon, küldök róla képeket... (második - harmadik kocsinak szuper... de én valahogy képtelen vagyok kibékülni a babakocsikkal)
Vendég

Máj: az A vitamin miatt tiltják, az nagy mennyiségben magzatkárosító lehet... én speciel ettem de csak mértékkel és nem rendszeresen...
Vendég

csaki. es most milyen babakocsit vettel?

KépKép
KépKép
mush589

Elmentem barátnőkkel Schlossgoldozni!

Kép
zölddisznó

mush: egy elég furát, ez igazából egy hátihordozó ami egy mozdulattal babakocsivá alakítható :) (persze ez csak kb. fél - egy éves kor fölött játszik be:) Nekem is csak azért kell, hogy ha tömegközlekedni akarok akkor ne legyen gond... (ha nem lennék terhes akkor nem is kéne, de most nem vállalom be, hogy órákon át a hátamon fuvarozzam a gyerkőcöt, a sima babakocsit meg nem tudom felbűvészkedni a buszra ez meg egy jó kombináció)
Vendég

Mush!
A szomszédunk egy alkalommal megjegyezte, hogy ő sokkal jobban szereti az állatokat, mint az embereket. Még jó, hogy magánovit üzemeltet! :-D Eléggé idegesítő az öreglány. Még csak néhány hónapja lakunk itt, de már kihúzta párszor a gyufát. :evil: Remélem tényleg szereti annyira a kutyát, hogy bántani nem fogja! De az ő kertjükből meg simán ki tud már menni az utcára is, ahol meg bármi elgázolhatja... Holnap megyünk acélhálót venni, azzal erősítjük meg átmenetileg a kerítés alját. Új kerítésre most nekünk sincs pénzünk, de nem is a mi feladatunk lenne... A másik 3 oldalon tök jó a kerítésünk, csak ez az egy oldal gázos...

Csakegy!
Jó, ha van választék babakocsiban. :-D

Zölddi!
Jó sörözést!

Kép
Kép
lbernuska

Na ide is felpakolom (az Indexre is felraktam, aki a leggyorsabban elviszi azé)

Ingyé...

Lenne egy hatalmas és marha kényelmes fotelünk amit helyhiány miatt elajándékoznánk (valami régi IKEA modell, én legalábbis anno ezer éve ott vettem de nincs rajta semmi jelölés).

Én nagyon szerettem mert marha kényelmes, a gyerkőc is imádta de jön a kistesó, át kéne alakítani a gyerekszobát, kell a hely a kiságynak így egyszerűen nem fér el és mennie kell:(

Nem egy mai darab, kopottas a huzat, valszeg van rajta 1-2 kisebb -abszolut nem észrevehető- szakadás is és az utóbbi hónapok a gyerekszobában is megviselték így ráfér egy kis mosás ... VISZONT eszméletlenül kényelmes. Én szoptatós fotelnek akartam megtartani de nem megy sajna :( Varrni kell rá egy huzatot és még évekig használható... (hétvégi házba, gyerekszobába bírkózós fotelnek szuper:)

Akit érdekel az küldjön SOS privit! (Bp. XVI. kerületből elvihető. Nem nehéz csak nagy) (képet csináltunk a telefonnal de még elő kéne bányászni...)
Vendég

lbernuska: kérdezz rá az önkormányzatnál mi van ilyenkor... szerintem rá lehet verni a szomszédra a költségeket mivel ez az ő dolga lenne... csak akkor nem árt ha kijön valaki és dokumentálja a helyzetet, nehogy arra hivatkozzon az öreglány, hogy nem is lett volna rá szükség... (plusz ugye mindent számlával)
Vendég

csaki. hogy hivjak azt a szuper babakocsit? van rola keped? nekem a ket orszag kozotti utazashoz lenne jo valami ilyesmi kesobb.
meg azt hiszem, amikor lesz augusztusi tali majd megkerlek egyikotoket, hogy mutassa meg hogyan is kell hasznalni.
milyen kendot erdemes venni?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok

Mozgolódás:én Mátét csak 20 hét utábn kezdtem érezni,most meg a babót a 16.héttől.Csak azon vagyok kiakadva amikor megkérdezi a doki meg a védőnő,hogy kevesebbet mozog-e mint annó Máté.Hát honnan tudjam hogy Máté mondjuk 18 hetesen mennyit mozgott amikor nem éreztem?! :roll: :lol:

Csakegy
Nekünk is 5 babakocsink van,legyen minden helyzetre,alkalomra! :lol:

Zölddi
Jó sörözést! :lol:

Én magzati szívultrahangra csak jövő hét csütörtökre kaptam időpontot. :( Addig tiszta ideg leszek.De sikerült elintéznem holnapra egy kontroll genetikai uh-t,hátha kicsit megnyugtatnak. :(

edoci

ujabb kepek, sarmon keresere. remelem nem zavar senkit. ezek az elso kepek a hazunkrol.
a haz: Kép hazunk Kép

utca balra: Kép

utca jobbra: Kép

KépKép
KépKép
mush589

konyha: Kép

furdoszoba: Kép Kép

es az ebedlo/ruhaszarito/raktar szoba:
Kép

KépKép
KépKép
mush589

edoci. drukkolok az uh-hoz holnap.

zoldi. jo sorozest!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok,

En sem erzem meg Babucit, pedig ez a 20 het. Ezt betudom annak is, hogy jelentos sulyfeleslegem van.
Bar 2 napja mintha ereztem volna jobb oldalt alul valamit, de lehet hogy csak a belek voltak :?

Egy kerdesben a velemenyeteket kernem: a doki akihez jarok jelelenleg, nincs korhazi hattere, igy szulest sem vezet.
Viszont mar mindenki azt kerdezi hol fogok szulni... Szoval hogy alljak neki szerintetek dokit/szulesznot keresni?Valasszak elobb korhazat? Menjek nyilt napokra?

Kép
zsiraf8

zsiraf. ebben en annyira nem tudok tanacsot adni, de szerintem en korbekerdeznek, hogy kinek milyen a dokija, elmennek a maganrendelesre, ha szimpi a doki, akkor megkerdeznem, hogy melyik korhazban dolgozik. vagy esetleg a dokidat kerdezd, hogy o kit ajanlana.

KépKép
KépKép
mush589

lanyok! tegyetek fel uj poci kepeket legyszi!! koszi

KépKép
KépKép
mush589

jajj már megint annyit irtatok!Mush szerintem kiköpött fiús a pocakod,írtó hegyes!!!
Aida majonéz??? :shock: hát én mindig is ettem és most is eszem sürün imádom,de bajom még sosem volt tőle!babakocsit nekem se enged még a párom,sem kiságyat.De ez egy kicsit hely hiányában is van igy.
betti rakjál már fel magadról lgyszi egy jelenlegi képet,tényleg nem látszik még az a pocak????
Berni szerintem hiányos keritéssel magánovodát se működtethetne nőci.Ezek szigorú szabályokhoz vannak kötve.Ott egy gyerek ki is tud mászni.Ezt a banya nem tudja!?
zsiráf szerintem a kórházt azt már tényleg el kellene dönteni,talán a dokival/szülésznővel még ráérsz egy kicsit,de az infókat mindenképp érdemes beszerezni.Mush szép nagyon a házatok,és belül is kedves,barátságos.Bár a háló lemaradt...hm-hm... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

én egyébként már eldöntöttem hogy ha szépen komlikáció mentesen zajlik le a terhességem,akkor nem is fogadok előre orvost,hanem ügyeletesnél fogok szülni.Főleg a decemberi szülést nagyon nem csipázzák ezek a dokik.És ha meg leszek elégedve,azt majd anyagilag is meghálálom.A kórház tuti,mert ez van hozzánk legközelebb,és a fehérvári orvosokról is jókat hallani egyébként is.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon. igen a halo lemaradt, mert ahol alszunk most, az lesz a gyerekszoba. a haloszobank meg felig meddig meg raktar, meg kell vennunk egy uj agyat is. ha ezek keszen lesznek, akkor majd teszek fel kepet arrol is. a rumlirol nem akartam... :wink:

en is hegyesnek latom a hasam. egyre inkabb keszulok lelekben, hogy fiu lesz. nem tudom megmagyarazni, hogy miert de olyan erzesem van, hogy tudom, hogy az lesz. meg amikor nem is tudtam hogy terhes vagyok, volt egy megerzesem, ha osszejott, fiu lesz. na majd kiderul hogy mennyire lennek jo boszorkany egy het mulva! :lol:
pasztorozott (uveges, tubusos) majonezt lehet enni. olyat nem lehet amit frissen kevernek pl egy etteremben.

KépKép
KépKép
mush589

Enci! Megnéztem a képeket! Irrrrtó jól néz ki a házatok! Leginkább a kertet irígylem!! :wink:
Milyen szép nagy már a pocid!! :D Hogy hegyes, az egy dolog! Az enyém is végig az volt, mindenki rögtön rávágta hogy tuti fiú lesz... aztán meg látod! :twisted: :lol: Szerintem neked is kislány lesz! Nemtom mér, csak megérzés... :wink:
Puszi
Vendég

Betti!
Bocsi hogy belekotyogok, de a pocak méret miatt ne aggódj!! Csak bíztatásul mutatok neked valamit :wink: :
Enyém pocak a 16. héten:
Kép
A 23-adikon:
Kép
És a 38-adikon:
Kép :D :D :D
Vendég

koszi veram. majd ha nono nagyobb lesz jottok latogatni! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Röff! Megjöttem. ...Sangria lett belőle :oops:

Musi! Nagyon tetszik a kérótok!

Zsiráf! Kérdezz meg minket, melyik kórházat ajánljuk és melyik dokit benne!

Kép
zölddisznó

zoldi. koszi. :D
a sangria is nagyon finom. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Jesszus az a pocak werának,nem semmi... :lol: a csajszi tök vékony elöl meg egy nagy hordó,tök jó! :wink: A Nórikája meg tök cukipofa!
Ház azért mondom hogy ez csak egy mende monda hogy a has formájából meg lehet állapitani a baba nemét.nekem mindháromszor tök egy forma volt a hasam,aztánmégis lett mindkét nemből gyerekem. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

No csak én vagyok egy legény talpon e vidéken? :lol: akko megyek én is alukálni,pá! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

pálinkás jó reggelt mindenkinek!

Csajok ti tudtok aludni rendesen??Ha igen, mondjatok egy olyan poziciót,ahol semmim se fáj, semmimet se nyomom, és még aludni is tudjak...Régebb nem voltak ilyen panaszaim, egy fotelben is mesésen tudtam aludni, de most...kész rémálom. És kezdek olyan lenni, mint egy mosogatórongy :roll: A melóban sem tudok rendesen figyelni, már csak az hiányzik, hogy jó nagy hiányt csináljak magamnak

Kép
galzsuzsa

Zsiráf
Én is Sarmon példájához csatlakozom, nekem van magándokim, de gondolom nem az lesz a legfontosabb dolga, hogy karácsony és szilveszter közt, vagy akkor engem nézegessen a kórházban. Ügyeletes meg mindig van bent. Bár lehet hogy azt mondja a saját orvosom, hogy szóljak, ha kell, akkor meg is fogom hálálni, egyébként annak aki bent lesz.
Itt nálunk szerveznek a 20. hét után szülésfelkészítőket a kórházba, be lehet menni, szétnézni, szülésznővel beszélni.

Betti
Kép
betti0412

Galzsuzsa
Van egy ilyen hosszú kígyó szerű valami, párna, amit be tudsz a lábad közé fogni, a hasad alá gyűrni és még a melledet is megtámasztja.
Lehet kapni nagyobb bababoltba, de ha veszel anyagot és kitömöd valami puha, de tartani képes anyaggal, az is jó.
Tényleg jó, mindenhol megtámaszt.

Betti
Kép
betti0412

betti a szoptatós párna erre a célra is megfelel.
jó reggelt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hujjujj a 20 dik hétbe léptem. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon:
most látom a vonalzódon, nagyon szép, különleges nevet találtatok a kislányotoknak :wink:

Kép
galzsuzsa

Köszi ,gondoltuk,ha az egyik leányzó is virágnevet kapott akkor legyen a kisebbiké is ilyesmi.Anyám csak lesett,de azt mondta igazából számított rá hogy megint pár hétig magával kell hordania a cetlit,amire a név van írva emlékeztetőül!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Én írom már lassan be az egész oldalt,csak gondoltam megosztom veletek az örömöm,unokatesóm telózott hogy van e babakocsink,mert önekik van egy a pincében,és marhára útban van.Na mondom oké ez szuper.Igaz nem a legújjabb divat,de annak épp megfelel hogy itt az utcában tologassam,vagy kitoljam benne a babát az udvarra levegőzni.Máshova úgyse nagyon használjuk,mert úgyis autóval megyünk.A falu szélén lakunk,tök messze van minden.Na csak ennyit akartam.pussszy.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! :evil: :evil: :evil:
total sirhatnekom van. amikor megkaptam ezt az allast akkor a munkakor resze volt, hogy erre a reszlegre nekem kell az egeszseg es biztonsag (health and safety) mappakkal foglalkoznom. mondtam, hogy oke, ha valaki megmutatja, hogy mit hogyan. na ez ferbruar ota kerem oket hogy segitsen valaki. de nem.
erre tegnap, amig nem voltam itt valaki teletuzdelte kis cedulakkal, ahelyett, hogy elmagyarazta volna, hogy mit kell csinalni. hat az nekem nem segit. mikor meglattam sirogorcsot kaptam. kocsogok!!!! :evil: :evil: :evil:
allandoan stresszelek rajta, hogy meg kene csinalni, de hogyan ha nem tudom, hogy mit. ez nem tesz jot a gyereknek. :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

masik kerdes:
szerintetek elmerjek menni 23 hetes terhesen egy laza viziturara?
mar evek ota szeretnek, de mindig lemaradok, mert keson szolnak, de most pont Magyarorszagon leszek! es nagyon szeretnek menni.

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. en is. en is. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok...

sikerült megnyugodnom a tegnapi rossz napom után,,gondoltam mellékelek nektek egy mai pocakfotot...ismét kislányom volt a fényképész:D Kép

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok!
Látom, zajlik az élet, senki sem unatkozik!

Először is: Niki, nagyon durva a sztorid, én is csak a többiekhez tudok csatlakozni, és azt mondom, most a lényeg, hogy mihamarabb lezárd ezt a "szálat", még ha az áramszámlát bukod is. A legdurvább, hogy eltartott GYES alatt! Mintha semmi köze nem lett volna a gyerekhez! Nagyon felháborító, de lépj túl rajta, magad, meg a kismanó miatt is! Sok-sok erőt kívánok most neked!

Mush, nagyon szuper a házatok, kertetek, meg szép környéken is van! Nagyon jó dolga lesz ott a babótoknak!
Nekem egyáltalán nem tűnik se fiúsnak, se lányosnak a pocakod, egyébként szerintem nekem is hasonló, (legalábbis nagyságra biztos). De ez inkább azért van, mert szerintem hasonló alkatok vagyunk. Te mennyit híztál eddig? Mert én kezdek aggódni, már 7 kiló körül tartok - tudom írták itt a lányok, hogy nem kell izgulni emiatt, de ahogy írogatjátok, hogy ki mennyit hízott, még senki sincs a közelemben sem :(
Vizitúrához nem nagyon tudok hozzászólni, én most nem mennék, de ez nem jelent semmit. Mit jelent az, hogy "laza vizitúra"?

Sarmi, jól alakul az építkezés, már egész ház formája van:)

Voltak nálunk a barátnőmék családostól, 2 gyerekkel 3 napra - át mit ne mondjak, nagyon lefáradtunk a férjemmel. Mikor elmentek, kidőltünk, meg csak néztünk egymásra, hogy mi lesz velünk, hogy fogjuk ezt bírni full-time...
Mindenesetre még kicsit "edzünk" ezen a hétvégén is, mert akkor meg egy baráti összejövetel lesz vidéken, 8 gyerekkel :) De legalább nem a mi lakásunkat szedik szét :lol:

Ugye emiatt nem tudok a mostani talira menni, de gyanús, hogy az aug-ira se, mert akkorra is alakul egy vidéki-családlátogatás. Mush, neked csak az a hétvége jó? Mettől-meddig leszel itthon? Lehet, hogy sokmindenkinek nem lesz jó az időpont, mert aug. 20-a azon a héten van, és sokan csinálnak hosszú hétvégét akkorra.

Kép
trombibébi

Ja, még Aida - nagyon sajnállak anyóspajtás miatt - azok alapján, amiket ítrál, tényleg beteg. Szerintem is a párod a nyitja a dolognak, értesd meg vele, hogy neked ez milyen rossz, és hogy melléd kell, hogy álljon! Pl. legközelebb, ha megy (úgyis nélüled;) ), mondja el neki, hogy mennyire megbántott téged, hogy fogadja el a szitut, hogy együtt vagytok, stb., és legalább a leendő unokájára legyen tekintettel!!!

Kép
trombibébi

Zsuzsa! Én háton már nem nagyon tudok, mert légszomjam lesz, de oldalt remekül! Sőt! Félig hason is, úgy, hogy felhúzom az egyik lábam és úgy nem nyomódik a büszkeségem. De lényegesen nehezebben és éberebben alszom, főleg hajnalban. ...de mivel nem kell dolgoznom, ezért van időm részletekben pihenni, akár napközben is.

Sarmi! Tényleg juhéjjjj!

Mush! Köcsögök miatt nehogy idegeskedj!
Vizitúrával az a baj, hogy ha egész nap mentek, és kánikula van, az nem a legjobb a haslakódnak. Ha csak reggel és este eveztek, akkor szerintem nyugodtan. Melyik folyó?

Mai Cocahas:
Kép

Kép
zölddisznó

trombi a laza vizitura azt jelenti, hogy nem sokat kell evezni egy nap, sot nekem meg lehet felmentesem is lesz!:)

en augusztus 17-en keso este erkezem, es 31-en delutan jovok vissza. es csak 18/19-en nem erek ra. szoval nekem a 30-a is jo, sot mivel 20-a munkaszuneti nap esetleg akkora is lehetne a talit szervezni.
szoval, akkor lanyok legyszi majd irjatok hogy kinek jo
aug20
aug24 vagy
aug30.
koszi

trombi jo lehetett a gyerekes vendegeskedes! nagyon szetszedtek a lakast?

igen a kornyek nagyon jo. a ferjem az utcank vegeben lakott (utca jobbra iranyba), amikor kicsi volt. es nagyon szerette, ezert kellett idekoltoznunk. a suli 5-10 perc gyalog, a tomepotol fuggoen. igy majd ugyanabba a suliba jar majd a gyerkoc, mint a papaja anno.

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Ne feledd, aug. 21., 28 jóga Cocával! (És addigra már Manna is tud jönni, ha minden igaz)

Kép
zölddisznó

A túra Tuzsér — Tokaj útvonalon lesz, kényelmes tempoban.-ezt irtak a volt sulimbol. nem tudom, hogy mikor eveznenk, de gondolom napkozben. majd rakerdezek.

KépKép
KépKép
mush589

Hát ha az a családlátogatásos program bejön, akkor a 20.-a se jó nekem, mert már akkor útra kelnénk valószínűleg. A 30-a akkor már jobbnak tűnik - de szerintem még nem kell eldöntenünk, mert még sokan nem tudják előre (ld mostani találkozó) hogy mi hogy alakul addig, minthogy még nálunk se tuti ez a program.

Hát csak apróságok bánták a gyereklátogatást végülis: 2 pohár, 1 fésű, 1 hajcsat, poháralátét - hirtelen most ezek jutottak eszembe. Ja meg férjem majdnem leszakadt a hintaágyban, mert az egyik kisördög kilazította az egyik csavart. Inkább az volt a fárasztó, hogy állandóan toppon kellett lenni - mire befejeztük az egyik kaját -meg elpakolást utána, kezdhettük a következő készítését. Közben meg programmal is el kellett látni őket. De ezt a többgyerekesek egyébként is jól ismerik gondolom - csak mi még nagyon nem vagyunk ehhez hozzászokva.
Egyébként élveztük ám :wink:

És hány napos lenne a vizitúra? Meg hogy aludnátok? Mert nekem az egyetlen ilyen tapasztalatom egy 1 hetes Tisza-túra kb. 12-13 évvel ezelőtt, ott sátraztunk, volt minden a kánikulától kezdve az esőig (mi egsz nap eveztünk), hajnalban sátorszedéssel stb. Azért is írtam, hogy most én nem vállalnám be. De biztos lehet sokkal másabb is egy vizitúra...

Kép
trombibébi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?