Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Beu,
körülményekhez képest a legjobbakat! Várunk!

Katerina,
:(

Leo,
indulnak a tapasztók!

Mó,
+++++++++++++++

Lois,
szépen növekszik! A magához való esze bőven megvan! :wink:
Nagyon édes lehet! :)
angel37

sziasztok!

most csak rövid leszek. később visszaolvasok. még sem lesz beülti most júliusban. eléggé csalódott vagyok.

kati
katica30

Segítsetek nekem, ha tudjátok K.P. pontosan mikortól nem lesz? Mensi szaraxik, nem akar megjönni, pedig a dokim szabija előtt hisztero elő van írva

babaimádó
Kép
babaimado

Kati: :( miért?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Baba,
augusztus első felében van szabin, de a pontosabbhoz sztem csörrentsed meg a kaálit!
(Mensi-meghozóra az Aviva torna jó, ha nem ismered, javaskok felülést kifulladásig, egyhelyben ugrálást (lassan, és mindig a sarkadra érkezz! Tudom, vicces, de ez nekem mindig beválik!!!)

Katicám, ölelés!!!!! :cry:
Télleg, mér???

Lois, szia! :P

(Ránk jár a rúd: ma leszakadt az egyik faredőny, és tonnányi súlyával lifegett kifelé a 3. emeletről...Apa tartotta, miközben én SOS mestert kerestem, no a 20. el is vállalta és 2 órán belül ideért...közben húzom fel a 2. számú redőnyt, hogy legalább egy kis világos legyen, hát a gurtni a kezemben marad - redőny lezúg...majd a karnis talált majdnem fejen...aszittem elsírom magam...Holnaptól tömegek árasztanak el minket, és itt ülünk a sötétben...Bocsi az OFF-ért... :cry: )

tillidian

Katica!
:( Majd elmeséled?

Babaimádó! sajnos nem tudom, pedig hát én dokim is. :oops: Biztosan megmondják, ha odatelcsizel.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Ezért most nem zaklatnám őket, van úgyis mindig elég dolguk szegényeknek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kati ! Szomorú vagyok ,annyira szerettél volna kezdeni,puszillak :!:
Beu! Hatalmas ölelés :(
Katerina ! :( :( :( :(

Bella ! Aranyos ez a kutyás történet ,legalább felvidítottál :P

Monic! Gratulálok +++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo -Mó +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

off ! Hosszú éjszaka után vagyunk ,páromnak begörcsölt a veséje :( reggel ügyeletes orvos ,utána korház remélem a gyógyszer rendbe teszi ha nem jövőhéten korház :( :(

Pusza Dalmi
dalmácia

Katica,

nagyon sajnálom, hogy nem lesz júliusban beülti :cry: :cry:

Dalmácia,

párodnak jobbulást!

Leo, Mó +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till,

szegénykém... :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Baba!Júl. 26.tól-aug 25.-ig van szabin, hívd fel,-szerintem-
Katica! :(

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Régen lombikoztam más intézetnél sikertelenül. Egy év pihenés és metformin kúra után újra rászántam magam a lombikra. Ma be is jelentkeztem a Kaáli intézetbe.
Szmatoma doktorhoz jegyeztek fel szeptemberi konzultációra. Valaki járt már nála?

KépKép
charlott

Charlott,
üdv itt! :P Vannak jónéhányan Szmatonások, ha néhányat visszalapozol, a Katica-féle táblán meg is nézheted, ki azok! :P
Honnan jössz? Mesélj Magadról!

Viktu,
privi megy!

(nálam viharkárok elhárítva, nem volt semmi a nap :? )
csóközön, Till

tillidian

Tillidian SZIA!

Honnan jövök? Schöpfiből, Kósa doki csinálta a lombikaimat eddig, de 3 után megálljt parancsoltunk, mert már teljesen rámentem a szervezetem erre. Hiperstimus vagyok, érzékeny a hormonokra. Ezért nem nagyon örülök, hogy megint lombikozni kell, de férejem spermaképe nem jó.

PCO-t mennyire veszi figyelembe a Kaáli?

KépKép
charlott

Szép estét mindenkinek!

Katica, miért? (akár priviben is) Pedig olyan biztató volt minden.

Dalmi, párodnak jobbulást, remélem, nem lesz kórház belőle.

Till, nem semmi nap :?

Charlott, üdv itt. Én is Szmatonához járok, bár most épp kényszerpihenőn vagyunk. Tillhez csatlakozva, mesélj kicsit magadról! IR-s vagy, hogy metformint szedsz?
allegrobarbaro

Charlott, régen jelentkeztél "amott", nagy drukk neked a Kaális lombikhoz!Jó kezekben vagy!!!!

Beu sajnálom nagyon drukkoltam.

Katica, hogy-hogy elmarad?
Vendég

Allegrobarbaro Hello!

Miért vagy kényszerpihenőn? Többszörös lombikos vagy Te is?

PCOS vagyok és metet szedek egy éve. Hormonháztartásomat rendbetette, de az inzulinszitnem magas.

KépKép
charlott

Hunci Hello

hogy-hogy jelentkeztem amott?

KépKép
charlott

a pcos topikban :wink:
Vendég

Hunci! :-)
Akkor Te is met-babás vagy?
Milyen és mennyi hormonkat kaptál a lombik alatt?

KépKép
charlott

Sziasztok!

Charlott: üdv itt :), jó kezekben leszel, nyugi :)

Dalmi! jobbulást a Zuradnak!

Till! Huhh, ez kemény :shock: Reméljük, most már nyugisabb idők jönnek :)

Katica! Mi történt?

Rólam: megvolt a beülti, meglepetésemre KP halványan javasolta a 3-at így elsőre is, de nem mertük bevállalni. Másik meglepi, hogy Négyeske mégis elindult, így maradtak ketten, hétfőn kiderül, hogy lehet-e őket küldeni a sítáborba. :) Szintén meglepi, hogy KP a vérvételt ajánlotta a teszt helyett, szóval VV: 07.30 :lol: , tesztet nem is kértem :)

Kép

Charlotte ment pü

Mó drukk ++++++++++
Vendég

Mó: :D :D :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Mó,
babaragacsok mennek!!!++++++++++++++++++++++++++
(KP múltokt nekünk is vvtelt jegyzet elő...szokta! :wink: )

Dalmi,
Apárodnak gyors gyógyulást!!!

Charlott,
én is K. dokitól jöttem el a Schöpfiből, taccsra vágta az egész horrmonrendszeremet azzal, hogy egy leállított (erősen stimulált) ciklus után azonnal rányomta a következő stimut!!! A leállítás után 3. napi UHUn (mire 2-t pislantottam, már kinn is álltam a folyosón) belémbökette a szurit ott helyben - kölcsönadott, érdekes, volt nála :roll:. Tüszőm csak 3 lett, viszont tele lettem cisztákkal... Sajna én meg "anti-stimulens" vagyok... :roll:
Itt télleg jó kezekben leszel, hajrá, szorítunk!!!

tillidian

Sziasztok!

Katica,
:( mi történt?

Dalmi,
hogy mindig van valami... :?
Párodnak jobbulást! Bokád már okés?

Viktu,
lassan érted is lehet izgulni! :wink:

Leo, Mó,
++++++++++++++

Üdv, Charlott.
angel37

Sziasztok!

Leo!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mó!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia itt, Charlott.
Banyek, Dalmi, szegény Férjed!Jobbulást Neki!
Angel! Jah. :wink:

Katica!De augusztusban mehet, ugye?

Jó hétvégét! :)

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok,

,

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
az én dokim is a vv-t javasolta és nem a tesztet (úgyhogy nem is vettem tesztet), és hát látod, szerencsét hozott! :wink: Neked is ugyanezt kívánom!

Leo

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Tillidian: ez aztán nem semmi, hogy ez a K. doki miket művelt stimulálás néven. Nekem is kétszer volt hiperstimulálásom, nem vette figyelembe, hogy érzékeny vagyok a hormonokra a PCOm miatt.
De most már nem hagyom magam agyon szúratni,végül is az én szervezetemről van szó.

KépKép
charlott

Viktu, köszi az infót.Most nem tudom, mi lesz, mert piri sehol.... :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok

Charlott, nekem eddig 1 lombikom volt, aztán májusban egy spontán babám, akit sajnos elvesztettünk július elején :cry: Most ezért vagyunk kényszerpihenőn, meg az inzulinrezisztenciám miatt is. Amíg nagyon magas a 120 perces, nem akarok lombikolni, kb.felesleges lenne és csak fogyna a TB-s lehetőségünk.

Baba, nem lehetséges, hogy valaki mégiscsak lakik a pocakodban? Én biztosan tesztelnék egyet, nem bírnám
allegrobarbaro

Alle:
akkor a magas a IR befolyásolhatja a sikerességet?
Eddig én is így tudtam, de legutolsó mérésnél is magas volt az IR-em és a belgyógyász és a nőidoki is stimulálásra küldött. ???!!!

KépKép
charlott

Alle, ma teszteltem>negativ.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Hívd fel holnap, hogy mi legyen. (kérdezni akartam, hogy teszteltél-e, de Alle megelőzött...)Hülye Piri :twisted: ilyenkor bezzeg késik...

Mó!Leo!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

viktu

Katica, :? mi történt?

Leo, Mó +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katerina, hát ez nem jó hír... :roll: Jó lenne, ha sikerülne megoldania az orvostudománynak, hogy mi a gond...

Till, mi van a fogaddal?

Beu, minden rendben lesz, piri néni hamarosan meglátogat.

Charlott, szia! Én is Szmatinál vagyok. Jó fej. Szeptemberben megyek én is konzira. Nekem a második lombik jön. :lol:

Többieknek puszi és ölelés!

skrisz72

Baba: a piccsbe!!!!! :twisted:

Mó, Leo: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

„GYERMEKRE VÁRVA" – CSOPORTOS BESZÉLGETÉSEK PÁROKNAK

Az Ágacska Alapítvány és a Támogatást Születendő gyermekeinkért! Lombikbaba Közhasznú Alapítvány ÚJRA! rendszeres csoportos találkozókat szervez hosszú ideje babára váró pároknak. A csoportot két pszichológus vezeti, akik évek óta dolgoznak ezen a területen a párterápia-családterápia módszerével.

Egy alkalom felépítése a következőképpen néz majd ki: 2 óra pszichológiai „szaksegítség", ezen belül irányított relaxáció, tréningszerű helyzetgyakorlatok a veszteség, önérvényesítés, családi minták témakörökben, majd ezt követően 1 órás önismereti csoportbeszélgetés, ami lehet teljesen szabad, de lehet egy adott témát körüljáró is (pl. érdekvédelem).

Részletek:
1. 2008.10.10. 18.00-21.00

VESZTESÉGEK FELDOLGOZÁSA (vetélések, meg nem született gyerekek vesztesége, pozitív jövőkép, családról szóló vágyképek megváltoztatása)

További Időpont egyeztetés az első találkozón

2. INSZEMINÁCIÓ, LOMBIKOZÁS (Melyik intézményről mit lehet tudni? Mikor hagyjuk abba? Van-e oka a sikertelenségnek? Kilátástalanság, reménytelenség, remények.)

3. NŐI-FÉRFI SZEREPEK (erősítése, újjáépítése, szülői szerepek tisztázása)

4. CSALÁDI ÜZENETEK A GYEREKVÁLLALÁSSAL KAPCSOLATBAN (az eredeti család felől érkező rejtett üzenetek, minták a családban)

5. ALTERNATÍV UTAK (gyerek nélküli értelmes élet, válás, örökbefogadás, a várakozás nehézségei)

6. Kiegészítő alkalom: ALAPVETŐ TUDNIVALÓK AZ ÖRÖKBEFOGADÁSRÓL (feltételei, információ, dilemmák, tapasztalatok)

Az első próbaalkalom élménybeszámolója:
Lelki sík:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Egy résztvevő élménybeszámolója:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Helyszín: Budapest XI. kerület Csurgói út 26/B.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Jelentkezés a program vezetőjénél:
Mészáros Krisztina
06-30-951-7989
kriszta@agacska.hu
adric
Budapest

Sziasztok Lányok! :)

Csak beugrottam, de most látom, hogy már holnap van :roll: :lol: .

Skrisz,
köszöni a fogam, ma már nem kellett bevennem csillapítót!!! Sikernek könyveltem el! - így nem megyek holnap fogdokit látogatni azérsem!:)
Te hogy vagy? Pihizel?

Baba,
csinálod a felüléseket???

Charlott,
nagyon szorítok, hogy itt végre sikerüljön az álmotok!!!

Alle,
hogy vagy, drága?

Adric,
ez nagyon jó dolog, hogy szerveznek ilyen csoportot!!! (sajna Apa viszolyog a csoport-terápiától, én meg nem erőltetem, mi egymást terápiázzuk! :):):)

Leo, Mó
természetesen:+++++++++++++++++++++++++++++++++++:)

Huhhh, de megdógoztam a hétvégén!!! (Tegnap 14, ma 20 vendég jött Manót köszönteni, egész nap a konyhában talpaltam... :oops: - de jól sikerült! Utána a lakás - mitha bombatalálat érte volna!!! Este 9 óta most végeznem...)
:lol:

tillidian

Charlot! Üdv közöttünk. Mihamarabbi babásodást neked is! :)

Kedves Mindenki! A múlt heti eredményen úgy tűnik nagyjából sikerült túllépni. Már egész vidámak vagyunk. Ez annak is köszönthető, hogy hétvégén lagziba voltunk. Jól kitáncoltuk magunkat. A héten sok munkám lesz, hogy jövő héten nyugodt szívvel mehessek szabira, úh. csak néha bekukk. Ha lesz velünk újdonság írok.

Mosolygós hetet!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Viktu: tüszőnövelő és méhnyálkavastagító drukkok ezerrel tartanak feléd!!!!!! :wink:

Leo, Mó: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="*puszedli*"]m írta:*puszedli*éhnyálkavastagító
= méhnyálkahártyavastagító :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Baba :(

Till, jól vagyok, köszönöm, dolgozom, figyelemelterelek most baba-témáról.

Viktu, remélem, ma jó híreket kapsz.

Leo, Mó, ++++++++++++++

Charlott, nekem azt mondta mind Szmatona, mind aki az IR-t kezeli, hogy erősen befolyásol az IR, sőt, magán az iR-n ronthat a stimulálás is, tehát minél inkább rendbe kell tenni lombik előtt.
allegrobarbaro

Helló-belló!

Puszi!Köszönöm! :D
Alle!Neked is.

Hááát, nem kaptam túl jó híreket, még mindig pici/-és vékony, aminek már nagynak/ és vastagnak kellene lennie, :? kapok szurit.
Kicsit elszontyolodtam...csütörtökön újra uh.

Katica! Mi van Veled :?:

Baba!Beszéltél a Dokival?

Leo!Mó!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

viktu

Viktu, próbáltad a méhpempőt?

Till, nekem még mindig be van dagadva egy kicsit a bölcsesség fogam. Jó, hogy neked már nem fáj. Egyébként most telt le a két hét szabink, ma már dolgozom. :?

Leo, Mó +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katerina, örülök, hogy már jobban vagytok!

Puszi a többieknek is!

skrisz72

Viktu, felhívtam a Kaálit és a recepciós azt mondta, hogy a jövőhéten is lesz a dokink még, így nem beszéltem vele. Várok, hátha k...a piri idedugja az orrát!
Neked mondta a szabiját?

babaimádó
Kép
babaimado

Viktu, nem kell elszontyolodni. Januárban nekem is maratoni volt a stimum, nem akartak nőni...aztán egyszercsak beindultak és 11 petikém lett. Szmatona azt mondta, hogy az agyalapi mirigy vagy mi küldi az üzenetet. Ezt nagyon nem tudják befolyásolni...kitartás.
allegrobarbaro

Baba!Írtam pü-t.

viktu

Alle!Édes vagy, de igazából azért szontyolodtam el, mert a Doki furcsállotta, hogy nincs "normál" növekedés, eddig ezt nem néztük, nem volt ciklusmonitorozás, mert ugye, eleve adott volt a lombik, csak a januári menet is így alakult, lehet, hogy van valami peteérési zürim, -persze lehet véletlen is, és ez az egy év sem tett túl jót, de hazajöttem és nekiálltam a neten olvasgatni-Hiba volt- :roll:

Sz'al ezért.De már befejeztem :)

Skrisz!Naná, hogy "nyomok pempőt" :)

viktu

Lányok,
a konzultációért mennyit kell fizetni? (februárban voltam utsólag, akkor még vizitdíj volt, most mi van?)

Viktu,
ny.hártya-növelők mennek!!!!!! Kitartás!!!

Babi,
szerdán megyek dokibánkhoz, megtudakolom, hogy megy szabira! :P

tillidian

Sziasztok,

Leo, Mó
++++++++

Viktu,
++++++++++++ vastagodáshoz

Baba
hajrá piri!

Till,
1500,- Ft
Vendég

Viktu, én is írtam neked püt. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Bella,
köszi, ez kibírható összeg! :)

Skrisz,
fog-gyógyik mennek! :P (öblögeted? - sajna még nálam is tart a dolog :? )

Alle,
jól teszed! :P Megérdemlitek a pihenést! :)

Katerina,
Nektek is kellemes kikapcsolódást!!!

(Senki sem jön szerdán 11-re Kaáliba?)

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?