Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na, ma én is megkaptam Verától az igazolást; dr. Kanyó-s pecséttel. (Persze azt se tudom ki ő. Kép )
Úgy gondolom nagyon jól jártam azzal, hogy a Vera lett az egyik védőnőm, (tudjátok másik a Nádháziné).
Pisit is ellenőrzött, és teljesen negatív.
Megkérdeztem őt is, hogy hogy zajlik a szülésznőválasztás; és ő Vesselényi Enikőt ajánlotta. Szült valamelyikőtök vele? Egyébként még a Juhász Csillát se sikerült elérnem. Amúgy Vera szerint Sárival minden szülésznő szeret dolgozni, mert hagyja kibontakozni őket. Kép

Enikő!
Mi először nem akartuk tudni a baba nemét, de aztán a klinikai UH-n, csak úgy ráírták a papírra, hogy female. Ezután a Kajtár is többször megerősítette, hogy lány, sőt a legutóbbi UH-n megmutatta a szeméremajkait, (persze ezt csak ő látta). Szóval barna csík ellenére, lányt várunk.

Katicabogár!
Mi is pont azt tervezzük, hogy a babaágy az én ágyam mellett lesz, és rács nélkül egy szintben a mi matracunkkal, azzal, hogy úgy tervezzük, hogy Zoli szépen félbefűrészeli az egyik oldalon az összes rácsot, és, így már állítható lesz. Ha már bölcsőt nem faragott, legalább ebben lesz munkája.

Nóri (33+5)
norcee

Katica: Érdekes, hogy összegyüjtik az első gyermekes anyukákat. Rám véletlenül találtak. Akkor is csak megnyomta az egyik csecsemős a mellem és kész. Úgy vették, mintha nekem nem is lenne gyerekem. Azért ez elég szomorú, mert ha valaki nem elég tájékozott, hogyan tudja meg hogy fejni kellene!

Erika: Biztos megfelel. Majd írok mélt!

Karmen: Nem akarok beleszólni, de a gáz olcsóbb, mint a villany. Kép Ha fedő alatt melegíted a vizet nem tart olyan sokáig. 15 perc és kész. Nem kell agyon forralni, 5 perc elég neki.
Még nincs időpontom, de mi is a szokott időben megyünk. Hát ha az időjárás is úgy akarja, akkor május közepére kész lesz a ház.
Csak kihúzod még azt a néhány hetet. Miért kell befeküdnöd, lehet hogy írtad, csak nem emlékszem.

Túléltem a cukorterhelést. Valami hányás íze volt még citromlével is. Megvettük Flórának a karácsonyi ajándékokat. Mindenkitől Lego-t fog kapni, de olyan jókat találtam, hogy nem tudtam ott hagyni. Kép

Gabi3
inecsg

Ágci!
Köszi a levelet!

Nóri
norcee

Erika,

Simci mar annyira nem tokas, de eleg stabil csavo. 9750 g es 75 cm. Tenyleg azt nem is irtam, hoyg jazmin a mutet ota hizott 45 dekat v. irtam? es 80 cm.

Katicabogar,

te meg vagy elegedve a moshato pelussal? Melyik fajtat hasznaljatok? Minden tiszteletem a tietek, hogy mossatok. En meg a noverem fianal hasznaltam a sima textil pelust 14 evvel ezelott, de nekem leitórhatatlan elmeny volt, amikro eloszor nekem kellett leaztatnom a kakis pelust. Na gondolhatjatok, hiogy nem pozitiv elmeny volt. !

g.
gabomamo

Gabi! Szegény. Pedig én elég hányingeres tipus vagyok, de nekem a citromlével izlett, tényleg.
Hát meggyöztetek, egyelöre nem veszünk sterilizálozt. Bár tesom szoptatás mellett, naponta többször kellett forraljon, mert kellett a tejes üvegeket is amiben eladta, a mellszivot meg a tejfelfogo kagylot is fözni.
Tényleg elég napi 1x a mellszivot, tejfelfogot,
vagy ezeket minden használat után ki kell fözni?
Nincs gond, csak veszélyeztetett vagyok, ezért fektet be. Meg nagyon valoszimü most már várhato probléma, és akkor legyek bent. Nem akarja itthonrol kelljen szaladni, esetleg nem jol itélem meg, azt hiszem nincs gond, pedig van.
Ott nagyobb biztonságban leszek.

Gabo! Szépen nö akkor Jázmin is! Gratulálok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Én is túléltem ma a cukorterhelést, ... hát nekem sem fog a kedvenc itókáim közé tartozni ez a lötyi. Szerintem túl erősre csináltam, mert a rengeteg citrom ellenére is émelyítő volt.

Én kislány korom óta megszoktam, hogy amint felkelek, rögtön eszem reggel. Azt hittem, hogy éhes leszek, mint a farkas, míg kivárom a 120 perc elmúlását. De ez a lötty olyan émelyítő volt, hogy nem is kívántam a reggelit.

Az eredményem is megvan már, a vegyész barátnőm szerint minden rendben.

Mit tudtok arról, hogy sokan vannak a belgyógyászaton, ahova az eredménnyel kell menni? Működik esetleg bejelentkezés ott?

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Sziasztok,
Nóri,
a Csillát inkább este fogjátok megtalálni a klinikán, úgy 6 után, mert ő áltlaában éjszakás, ezt még akkor mesélte, mikor szültem nála.
Nekünk anno szvsz Enikő volt, aki a szülés felkészítőt tartotta. Nagyon helyes csajszi, fiatal és lelkes. Kép

Karmen,
elég este 1x, a többszöri használatkor pedig elmosom alaposan. Nos, ezt csak onnan tudom, mert ugye én 6 hétig a kisifamat cunmisüvegből etettem, és mindent kifőztem mint a güzü. De mivel iszonyú nehéz volt, mindent csinálni, naponta ugye többx fejni, etetni, mosogatni stb. ezért rászoktam arra, hogy mikor gyerkőc hajnali 2kor felketm, evett, visszaaludt, akkor én mentem fejtem, közben pedig kifőztem a cuccot. Na, azt nem kívánom senkinek, ezért is jobb, ha kezdetektől fogva tud rendesen szoptatni az ember lánya, akkor egy csomó plusz munkától megkíméli magát a kismama.
Ági

Kép
Ágci

Gabi3! A Hídvégi étterem kint van az Echo parkban, a Garden helyén. Nincs etetőszékük, vinnünk kellett.

Gabici! Amikor én mentem az eredménnyel, délután 5 körül mentünk, senki nem volt.

Lottus éjszaka megint nyűgösködött, de. meg 10-ig aludt, utána 12-1/2-ig, utána meg 3-5 -ig. Nagyon bágyadt volt, bubizott egész nap. Aztán meg belázasodott. 15 napja kapta az oltását, ez lehet annak a hatása? 38,4 -et mértünk popsiban. Hűvösebb vízben fürciztünk, utána kapott kúpot. Elég keveset vacsizott, de már alszik.
Remélem ez tényleg az oltástól van, de akkor ez meddig tarthat, napokat?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nóri:Nekem Enikő volt a szülésznőm.csak pozitívat tudok róla mondani.Egy rossz szavam sincs.nagyon aranyos,képzett,s mindent megtett értem,pedig nem volt a fogadott szülésznőm,csak akkor ő volt bent.

gabomamo:Jó,hogy Jázi szépen fejlődik.Nagyon örülök neki.KépKár,hogy olyan régen láttalak benneteket is.Kép
A gor-on azt nézik,hogy nem e esetleg azért sír Dani mert visszajön a gyomrából a cucc.
hasi uh egyébként.
gasztron a klinikán voltunk a dr.Boda Mártánál.

Erika
erika76

No, megkaptam az eredményemet. Teljesen jó a cukor, természetesen nyomokban találtak a pisiben. A vérképem viszon elég ramaty, igaz nem szedtem 3 napig a Maternát. Inci javaslatára.

Karmen: Napi egyszer elég, ha kifőzöd a cumit és a fejőcuccot, meg a tejfelfogó kagylót. Ha az anyatejgyüjtőbe akarsz leadni, akkor tényleg ki kell főznöd minden egyes fejés után,mert ha találnak benne valamit, akkor nem számolhatod el. Sokkal jobban jársz, ha magán úton intézed a tejadást. A védőnő biztos tud majd szerezni vevőt is. De fölösleges annyi tejet termelned. Elég ha a babádnak lesz és még egy kicsit el tudsz tenni szűkösebb napokra.

Gabici: Három doki van, akihez lehet menni. Ha telefonozol a nagy SZTK-ba, akkor megmondják mikor rendelnek. Nem kell bejelentkezni, csak mikor mész az információs pultnál kell bejelentkezni a beutalóval.

Melinda: Ne aggódj, ez tuti a szuri hatása, de ha 2-3 napnál tovább tart szólj a dokinéninek. Én azért felhívnám, hogy tudjon róla.

Gabó: Jázi hízott 45 dekát! Gratulálok! Flóra is 80 centi körül van. Jázi hány kiló?

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Katica, praktikus az ágymegoldásotok... Kép
Vargánál 4000 Ft egy rendelés, és nincs uh a rendelőjében, hanem ilyenkor bemegyünk a klinikára. A szülést meg se kérdezem mennyi, majd adok amennyit gondolok. Ha megmondaná előre, mennyi egy szülés nála, akkor ott is hagynám.

Nekem majd a védőnő adja a 4 pecsétről az igazolást jövő héten.

Ágci, én is érdeklődnék szopi témában e-mailben, ha lehet.

Nóri, Enikő szülésznőt csak egyszer láttam és beszéltem vele, nagyon szimpatikus és segítőkész volt. Kép

Erika, remélem Dani most már kinővi a sírást.

Gabó, súlyban mennyi a különbség a gyerkőcök közt? Kép

Gigi 34+1
gigi1

Sziasztok!

Gabi3!
Ha nem jön közbe semmi, akkor találkozhatunk valahol holnap délelőtt. De nekünk csak 11 körül lenne jó, mert Bálint ma is 10-ig aludt, tegnap meg 1/4 12-kor kelt fel. Ha felébredt Balu rádcsörgök hogy merre vagytok.

Katicabogár!
Nem jó ha Kincsőt hozzászoktatjátok olyan dolgokhoz, mint pl. esti sétáltatás azért hogy elaludjon. Lehet hogy napközben is azért alszik el nehezebben mert hiányolja a babakocsit? Ajánlom figyelmedbe az Aludj jól gyermekem című könyvet, közülünk már sokan alkalmazták és bevált.

Sziasztok:Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!!!

Erika, nálunk Bencinek pontosan megvan az esti napirendje, és ha csúszunk, akkor jajj nekünkKép)
Ez úgy néz ki, hogy fél nyolckor kajcsi, fél kilenckor, vagy egy kicsit előbb fürdés, kilenckor kajcsi, és alvás. Benő egyedül alszik el, és reggel nyolcig alszik, ha nem tovább, mint ma reggel. Már nagyon ritkán ébred sírva, ha én nem vagyok még fent, akkor szépen eljátszik a kiságyban.
Amúgy a szobám másik felében van a kiságya.

Dani miket tud már???

Mi most a mászással, és a felüléssel próbálkozunk.

Bence kicsi Danihoz képest, 6480 g, és 66 cm.

Nóri, nekem Szász szilvia volt az egyik szülésznőm, őt csak dícsérni tudom, a másik pedig a rangidős, egy vén b@nya, szörnyű volt.
Annyira kiborított, hogy majdnem nekimentem...

Én elhatároztam egyébként, hogy ha megvan az érettségim, elmegyek egy szülésznői tanfolyamra. Szvsz nagyon szép szakma. Mi a véleményetek???

Puszika:

Zsófi

Gabó!
Gratula Jázi hízásához, nagyon ügyes!!!

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gabici! én telefonon kértem idöpontot, du. 5re, akkor kb. fél órát kellett várni. Ajánlom menj kedd. du, akkor a Tako Ibolya dokinéni rendel, én nála rendesebb belgyógyászt eddig nem találtam.

Gabi,Ágci! igy azért másképp hangzik, én tényleg azt hittem minden szoptatás után ki kell fözni a tejgyüjtöt, mellszivot. Gondoltam is, hogy 3 óránként...
Magánutok adnék el inkább tejet ha lesz annyi. Persze szeretném ha lenne több, hogy a babának legyen fagyasztott, de ha még több lenne akkor eladnám. Azzal én se értek egyet, amit tesom csinált, csak mert jo pénz volt benne, napi 6-7 liter! teát ivott meg, igazi tejgyáros lett töle!
Szerintem a szervezetének se jo annyi folyadék.

Gabi! nekem is volt a vizeletben cukor, meg is ijedtem tudod, hogy kell majd diéta. De még csak kontroll terhelésre se kellett mennem, pedig akartam, de nem engedtek, mert a belgyogy. nem javasolta. Ha amugy jo az érték akkor nem lesz gond.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Azt tudja valaki, hogy csak a felsöfoku képzés ingyenes gyed alatt, v. ha szakközép levelezöre megyek az is? Sajna most sehol se találom a törvényt, eddig bezzeg mindig belefutottam.
És akinek van diplomája az is mehet szakközépbe vagy tagadjam le?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Erika!
Igen, eljátszanak, vagyis külön-külön. Janka is eljátszik egy ideig magában, de ha nincs kedve, akkor szórakoztatni kell. Meg néha ha eléri Lili játékait, akkor azok a nyerőek. A csörgők kezdenek neki unalmasak lenni. Kép

Katica!
Jó, hogy leírtam, milyenek az éjszakáink, mert most felkelt vagy 5x. De egyébként ha 4 körül kel, akkor simán visszaalszik utána, ha 6 körül, akkor is visszateszem, nem alszik el, de legalább csöndben van, amíg Lili felkel.
Ma voltunk neurológusnál, azt mondta, minden ok. Igaz, hogy nem egészen 1 cm-t nőtt a fejkörfogata az utóbbi hónapban, de az pont jó. És azt mondta, az sem baj, hogy még csak hasról hátra forog, teljesen normális.
Azért annyira furcsa, hogy vannak pestiek, akik szerint egy 5 hónaposnak már ide-oda kellene forognia.
Én is hétvégén próbálom meg az almát. Kép

Ildianyu
ildianyu

Szijasztok!

Gabi3! Akkor ezek szerintem már megvan az engedélyes tervetek. Mikor alapoztatok? Most hol tartotok? Hány nm lesz? 1-2 hónap múlva már költöztök??? Mi amúgy tervmódositást is adtunk be, de már az is megjött. És a ház is kész, illetve már csak a belsö munkálatok vannak hátra, vagyis a hosszabb részeKép

Enikö! Nekem volt barna csikom, aztán lány lett. Azt irja a könyv, hogy a barnább börüeknél lesz csik, a fehér börükenél nem nagyon.

Jaj még nem is irtam, megvan az AFP, 36 lett(8-60között a jó), és már a védönö elöttem is megcsillantotta a terheléses cukorvizsgálatot...amúgy én is emléxem, hogy nem voltam éhes a 2 órás várakozás közben, pedig arra számitottam, hogy éhenhalok.

Zsófi! Nem hiszed el, de én is gondolkodom/gondolkodtam, hogy szülésznönek tanuljak, de Szegeden erre nincs lehetöség, itt nem képeznek szülésznöket, már utánanéztem.
Meso készül a vizsgákra?

LaraGabi(18+2)
lara

Banita: Teljesen meglepődtem, hogy hívtál délelőtt, mert már este nem olvastalak és reggel sem volt időm bekukkantani. De akkor délután ugorjatok be a szivecskéért. Emilben megírom a címet. Remélem volt más elintéznivalótok is a városban.

Zsófi: Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ha szülésznő akarsz lenni, ahhoz nem elég egy tanfolyamot elvégzeni. De szép szakma az tény, elhivatottság kell hozzá.

Karmen: A napi 6-7 liter tényleg rengeteg. A belgyógyász mindent rendben talált. Nem kell még egy cukorterhelésre menni. Én is Takó Ibolyánál voltam, alig kellett várnom.

Ma azt hittem felforr az agyvizem. Flóra az utolsó utcán hazafelé nem akart jönni és olyan hisztit levágott. A térdén csúszott nem akart megállni a lábán. Közben üvöltött. Beletettem a kocsiba, a garázsnál ugyanezt eljátszotta. Viszont a Tákisznál teljesen előre engedtek a sorban, tök rendesek voltak.

Gabi3
inecsg

Lara:Kb. 2 hete alapoztak. Most készítik a lábazathoz a zsalukat. Elég lassan elpepecselnek vele, már egy hete. Nem sokára öntik be. 124 nm lesz a házikó. Olyan érdekes terepen nem látszik nagynak. Nem megy az olyan gyorsan. A vállalkozó május közepére ígérte, hogy készen lesz. De jó nektek, hogy már ilyen jól haladtok!
Nekem nem volt barna csíkom, és nekem is lányom lett. Kép
Gabi3
inecsg

Tettem fel képeket a fotó albumba, Flóci II.-be.
Gabi3
inecsg

Sziasztok!

gabomamo: Monapelt használunk, meg vagyok vele elégedve. Nem különösebben macerás ám, két-három naponta belerakom a mosógépbe, kiteregtem, leszedem, ennyi. Vasalni nem kell. Előre elhatároztam, hogy ezt fogjuk használni, de aztán két hónapig nem volt érkezésem utánanézni a rendelésnek. Iszonyú, mennyi szeméttel járt az eldobható. Ha belegondolok, hogy ez két-három évig!!! A kakit pedig egyenesen a WC-be dobom a vékony papírbetéttel. Szóval, ez nekem így kerek.

Anita: nem sétálunk Kincsővel este! Csak poénból emlegettük. Napközben pedig az a helyzet, hogy nem azért viszem sétálni, hogy elaludjon, hanem fordítva: ha sétálunk, elalszik. Sétálni pedig kell. Az "aludj jól"-hoz még kicsit kicsinek tartom, meg nem tudom, lenne-e erőm hagyni sírni.

Ildianyu: örülök, hogy minden ok. Reggelente Kincső is elnézelődik csendben egy darabig.

Kati

Kati
katicabogár

Tesomnak volt barna csik és kislány lett.

Nekem eddig nincs csik.

Gabi! ilyen hidegben lehet még folytatni az épitkezést? Azt hittem most szünetel.
Én is mindenkinek ezt a dokinénik ajánlom, örülök hogy neked is rendben talált mindent.

Karmen 31+6

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lara!

A Kossuth Zsuzsában van hároméves szülésznő képzés. Tudom, mert a barátnőm is oda jár...
Csak nem minden évben indul, csak ha elég jelentkező gyűlik össze.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lányok!
Az éjjel megéreztem, hogy mit jelent terhesnek lenni, nem ám csak úgy egyszerűen babát várni. Kezdődött azzal, hogy hiába próbáltam elhessegetni az érzést, feljött a gyomorsavam, és mart. Aztán éjjel arra ébredtem, hogy fáj a hasam, meg a baba is olyan intenzíven rugdosott helyezkedett, hogy muszáj volt fölkelnem. Végig azon fohászkodtam, hogy csak ne most szüljek, mert egyrészt nincs még itt az ideje, másrészt olyan borzasztó fáradt voltam, hogy a WC-re alig birtam kimenni. Végül hasmenés lett a dologból, meg ma egész nap étvágytalan vagyok, meg olyan agyonütött. Egyébként ez a második alkalom a terhességem során, hogy valahogy úgy helyezkedett a baba, hogy nem hagyott helyet a gyomromnak. Mondjuk mostanra már kicsit jobb a helyzet, baba is visszavonult a lentebbi helyére, így újra szépen megosztoznak a belső szerveim meg a baba.

Szerintem is nagyon szép szakma a szülésznő. Egyik barátnőm, meg védőnő szeretne lenni, meg később hivatásos nevelőanya.

Én is a Takó doktornőnél voltam, és csak jót mondhatok róla.

Nóri (33+6)
norcee

Szerencsére elmúlt a láz, reggelre kutya baja se volt Lottinak, sőt reggel 1/29-kor ébredt először. Az orra szuttyog még kicsit, de már sokkal jobb a hangulata, úgy aggódtam érte tegnap, olyan kis bágyadtka volt, lázrózsákkal az arcán. De ma már a régi Lottus volt.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Karmen: Lehet, ha bírják az emberek. A zsaluzás famunka az nem fagy meg. A betonba pedig lehet fagyállót önteni. Eddig úgy tudtuk, hogy -5 fokig bírja, a szakember azt mondta ők folytatják.

Nóri: Jól megszenvedtél éjjel. Nem voltak méhösszehúzódásaid?

Melinda: Örülök, hogy nem volt komoly.

Gabi3
inecsg

Karmen, Gigi!!!

Ismertek jó dokit a Kaáliból???
Vagy vhonnan, olyat aki ilyesmivel foglalkozik???
Sürgős lenne!!!

Puszika:

Zsófi

Jaj lányok, leírnátok, hogy miért nem lehet aprómagvas gyümölcsöt adni a babáknak??
Eszem ágába sincs adni, csak a barátnőm akaart Bencinek adni én meg nem engedtem, és kérdezte, hogy miért nem lehet, én meg nem tudtamKépKépKép
Égő volt.
És ha azt is megmondanátok, hogy melyik gyümit mikortól lehet, megköszönnémKép

Pusz még egyszerKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Igen, a Zádori doktort ajánlom! Nagyon türelmes,megértö. Én még most is hogy nem lombik baba néha felkerestem, megnézte a leleteket, ha volt kérdés segitett megválaszolta. Mindig szánt rám elég idöt. A dokinö nem ilyen.

Nóri! nekem is 2 hete minden este ég a nyelöcsövem. Amig ülök nincs gond, de ha oldalamra folrdulok félig ülö helyzetben akkor már marja. Vacak egy érzés.

Zsofi! nem tudom, csak azt hogy nem lehet nekik adni. Mintha attol allergia alakulna ki.

Karmen 32+0

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, köszi 1000szer!!!

Megjegyzem, és őt fogom keresni.

Ja nekem se volt barna csíkom (csak sok vörösKépKépKép) És fiam lettKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Karmen és őt hol kell keresni???

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Az aprómagvasok erősen allergizálnak. Biztos van olyan ismerősöd, aki nem ehet epret.

.:Angi:.
angiszeged

Zsofi! hát a Kaáliban, azt kérdezted, nem? A nöi klinika elött elfordulnak jobbra és ott van az intézet. Amugy beutalo kell, aztán a lányok akik ott vannak (inf. pult) elmondják mi kell, hogy bejusson a dokihoz. Eddig mindenki nagyon dicsérte akinek ajánlottam.
nekem az volt a nagy bánatom hogy nem vállalhat terhesgondozást ill. szülést.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok

Nóri, tudtál venni akciós melltartót?

Zsófi, nem ismerek Kaális dokit, szerencsére. Kép Remélem semmi komoly.

Angi, lementem a hasznos infóid, jól fognak majd jönni. Kép

Boldog Gabriella névnapot holnapra Gabi3 Kép, Gabómamó Kép, Lara Kép.

Gigi 34+3
gigi1

Sziasztok!

Gabiknak boldog névnapot! Kép Kép Kép

Ma elkezdjük az almát. Kép Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Ildianyu, látom, napra pontosak vagytok!Kép Nálunk szombat délelőtt lesz a nagy esemény, hogy a férjem is itt lehessen. Kicsit szomorkás vagyok, kezdődik az "elszakadás" Kép.

Boldog Gabi-napot mindenkinek!

Drea, én még nem is üdvözöltelek itt! Hogy vagy?

Kati

Kati
katicabogár

Koszi mindenkinek a koszontest!

Ildianyu, hova siecc? Raer meg az az alma. En is kesobb kezdtem.

gabomamo
gabomamo

Boldog névnapot Gabik!
Nina
nina74

Köszi a névnapi köszöntést!

Gabi3
inecsg

Gabiknak nagyon boldog névnapot kivánok!!!!

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Köszönöm a névnapos köszöntéseket!
Viszont köszöntöm az összes többi Gabit!

Voltam tegnap este a belgyógyászaton, csak úgy beestem munka után fél öt körül. Négyen voltak előttem, és majd egy óra hosszat tartott, míg sorra jutottam! Közben leküldtek EKG-ra. A Császár dokinéni dolgozott, csak megnézte a papíromat, megtapizta a pocimat, kérdezett pár kérdést és kész. Az mondta minden rendben, mehetek is. Nem volt 5 pers az egész. Mi a fenét csinált akkor előttem olyan sokáig más páciensekkel? Mindegy.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici (23+5)
gabici

Minden GAbinak boldog névnapot!

angiszeged

Én is nagyon boldog névnapot kivánok a Gabiknak!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi nagyon köszi!!!!

Karmen neked is!

Baj nincs, a petesejt adományozásnak szeretnék utánaérdeklődni.

Gabik boldog névnapot!!!

Sietek, takarítani kell, holnap szülinapKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csatlakoznék a névnapi jókivánságokat küldőkhöz!
Éljenek a Gabriellák!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

PAnkának nagyon boldog születésnapot kívánok! Kép

angiszeged

Meso, Zsófi! Sok puszika Pankának első szülinapja alkalmából.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsofi! csak az lehet donor (tudom mert én akarok lenni) akinek van gyermeke és 35 év alatti. Elvileg a donor és a befogado nem ismerheti egymást.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Meso, Pankának boldog első szülinapot. Kép
Gigi
gigi1

Karmen!
És aki legalább 1 éve szült! Ez is feltétele a donorságnak.
Névtelen

Névtelen! Ezt nem tudtam, én sajnos lehet hogy a korom miatt nem fogok beleférni, de amig szoptatok addig nem is akartam jelentkezni.
De ha hamarabb elfogy a tejcsi akkor se mehetek, ezt sajnálom.

Boldog szülinapot Pankának!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?