Új privát üzeneted érkezett!

Eva@LIZA!
Üdv köztünk!
gyere sűrűn és rakj fel magatokról képeket!!
Nekem is van egy Lizám mármint a beceneve mert Aliz a neve. Nektek Liza simán?
Sziasztok!

Látom ma sokan pihiztetek nincs sok hozzászólás.
Nekünk ma volt a házassági évfordulónk ennek örömére apa 5.30.kor már megtámadott!!
(jelentem túléltem)
Aztán kimentünk Mogyoródra az Aquaparkba, szuper hely csak kicsit kölcséges.
(rakok fel pár képet is, bár kis családom tagjai jelenleg jó egészségnek örvendnek, és ez lecsapódik pocaktájt)

Lusie!

Vicces a lányod a miku cuccba az enyém úgy fél tőle hogy még a közelébe sem megy nem hogy beöltözne.

Judit18!

Eszter nagyon szép kislány és látszik hogy ő sem kűzd egészségügyi problémákkal, pocaknál és combinál sem.
Hány kiló Eszti?

Bosek!

Nagyon jók a képek és olyan édesek vagytok a lánykáddal, de komolyan jó nézni ilyen képeket mosolyt csal az én nem éppen kicsinek mondható fejemen lévő szájacskámra.
Bocs ha fárasztó vagyok,(igen, fáradt vagyok….)
Gyerekülést mi 9-18kg ig vettünk a nagylánynak a hordozó után de az csak akkor jó ha már
egyedül ül.

Pati!!!!!!!!!!!!!!
TESSÉK Pepit hiányolni ha nem jön 1 órát, és gyámolítani meg dicsérni had hízzon jobban jelenleg sem kicsi feje!

Végre képek!!!! Birom a dumád tudod hogy kedvenc vagy de a képek még jobbak!

Monácska!

Nem irigyellek a tegnapi napért! Miért ugrott a nyaralás????

Beuska!
Hát téged sem irigyellek te sem sűrűn unatkozol…..

Kvaszévi!

Édes a kép, és milyen szépen megmarad az etetőszékben Botond. Mással is próbálkoztatok már?. Nállunk a tejpép és a banán a favorit! Nekünk is ez a kedvenc kanalunk ezzel tud a legjobban enni Liza. Kúszik???????????Nem semmi a kisfickó

Linocs!
Egy fotópályázatot megérne a képetek! Tündéri Fruzska! Na jó te is az vagy!
:wink: :lol:

Bocsi hosszú lett de még így sem említettem mindenki, bár engem sem említettetek mostanába :wink: :wink:
Nem baj én hívás nélkül is jövök, sokak bánatára :wink: :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Köszönjük szépen a dícséreteket!!!! A torta annyira finom volt, hogy kb egy óra alatt bevertük...

Köszönöm az autósüléses tanácsokat, szerencsére most kaptunk lóvét. Nekem az stm starlight sp
tetszik és a concord trimax.
Mindkettő 9-36 kg-ig van, így csak egyszer kell beruházni, és kistesó egy darabig biztos nem lesz,
hogy örököljön.

http://www.kisbaba.hu/termek/stmstarlig ... ghtsp.html

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bosek 2008.07.20 20:44-kor.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pepike, nagyon irigy vagyok a támadás és az aquapark miatt is!!!
Képekre kíváncsi vagyok, biztos nagyon élveztétek!!! (ja a strandolásra gondolok :mrgreen: )

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép
(Én kicsi vagyok a pelám nagy de ez a legkisebb ami kapható)

Kép

Kép
Pepi és Liza

pepike

Kép

Kép
pepike

Köszönjük, köszönjük. Nagyon büszke vagyok ám az én kis majdnem koraszülöttemre. :mrgreen: :wink: :lol:

Judit18, Boti tényleg szépen eszik. Szinte semmi nem maszatos, de szerintem ami késik... :wink: Tejpépet, még nem kapott, először az almával próbálkoztunk. Pár nap múlva megpróbáljuk, hátha ki tudunk hagyni egy adag tápszert. Az etetőszék tényleg Chicco Polly. Nagyon szeretjük. Egyébként meg sógornőméknek a Prima Pappa van és az is ugyanilyen fullos, úh., szerintem se vegyetek másikat.

Zsu, Alexa nagyon csibész lehet. :wink: Haláli az a vigyor! :lol: :lol: :lol:

Mzx, nektek is van ám gazdagon gond az építkezésen. :evil:

Panny, hű de irigy vagyok most a bulizásra..., az én lábamban is benne lenne már a boogie. :wink: :lol:

Bosek, annyira szép Blanka! És az a virág a hajában! :shock: :D Ti is jól néztek ki! A torta meg egyenesen merénylet ellenem. Még jó, hogy csak egy fiók van tele édességgel... :roll: :twisted: :lol:

Eve, szia! Én is XI. ker! Kalotaszeg utca. Ha gondolod talizhatunk valamikor, mert általában mi is egymagunkban rójuk a kilométereket Botival. :wink:

Petramama, köszi a jelölést! :wink:

Kacika, szorítok Nektek nagyon!

Pepike, lüke vagy Te is! Tudod, hogy szoktunk hiányolni! Gratuli a házassági évfordulóhoz!

Évi

KépKép
kvaszeva

Szia Bosek!

Hát igen, élveztük, ne irigykedj, gyertek ti is! :lol: :lol:
(mármint strandolni) :oops: :mrgreen:

pepike

Kép

Kép
pepike

Szia Évi!

Csak vicc volt!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Engem nehéz megbántani, pióca vagyok nem ráztok le!!!!!!!!!!!!!
Azért nem kell megpróbálni, jó? :?
Jó éjt szép álmokat még van egy kis dolgom. :oops:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

Tudom. :wink:
Szerintem senkinek eszébe se jutna megbántani Téged!
Szépek a csajszikáid! :)

Évi

KépKép
kvaszeva

Pepike, ráadásul még egynap kécceris????? Elmész a sunyiba, itten páran ki vagyunk éhezve, Neked meg jódolgodvan. Kabbe. :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, és Veletek elmennék a strandra, úgy látom a két család egy súlycsoportban van! :wink: (ja, bocs, itt a párod tekintélyére gondolok, Te nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!! :wink: )

Böbi

Kép

Kép
bosek

Húúú, Bosek, micsoda hajzuhatag, félelmetes. És jó a kis virgá is benne.

Pepike, hát nem mondom, ünnepeltek rendesen. Egészségetekre. :lol: Strand jó lehetett. És szépekl vagytok.

Bosek, az ülést próbáld meg fél kézzel hátrafelé nyúlva ledönteni. Ugye a gyakorlatban így működik. Bevallom , nekem jobban bejöttek amik kisebb súlyhatárral mennek. Valahogy komfortosabbak. DE mondjuk rég vettem már ilyesmit... A régebbiek meg nem voltak ilyen jól párnázottak.

Mi tortáztunk ma, sztem azért gubbasztok itt. Uncsitesó bulija volt, és a bounty verzió finom volt, de vhogy kicsit nehéz..

potyka

Jó reggelt! Mondhatom: Jöhet szél, és jöhet eső, kemények vagyunk, mint a kő.... Na mindegy, túl szép lett volna, ha a neve napján jelenik meg, nem?

potyka

Jó reggelt!

Szia Potyka!
Csak nem a fájások miatt nem tudtál aludni és elhallgatod?
Drukkolni akarunk úgy hogy tessék szólni ha INDUL A BULI! :lol:

Bosek!

A kis családommal egyáltalán nincs baj, látszik hogy nem bulémiás senki!?Fő az egészség! :wink:
(kaptam is a kép miatt hogy felraktam, de hát ezek vagyunk mi nincs mit szégyelni)
Szavadon foglak, a stranddal kapcsolatban, egyszer összefuthatnánk.
Lenne közös téma szerintem.
óóóóóóóóóó megint mennem kell van egy kis dolgom :oops: :oops:
(na jó ez csak vicc volt)

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, a vihar bekavart... Nálunk ablakcsukogatás van, meg kutyabeengedés, na jó, volt néhány tízperces is, de ez nálam kb. annyit jelent, hogy mégsem felfúvódtam, van gyerek, lesz szülés, csak győzzétek/győzzem kivárni. :lol: Ígérem online fogok küzdeni, majd elkérem a gyerek laptopját, és viszem a kórházba, ha van wifi, akkor semmi akadálya. De fognak szeretni. :lol:

potyka

Jó reggelt!

Pepike!
Jók a képek!

Mi is szoktunk(ez hülye szó mert össz-vissz 2x voltunk)a mogyoródi Aquaparkba,itt van hozzánk is közel.Kalssz hely csak tényleg kicsit költséges :?

Bosek!

Tündéri Blanka azzal a rózsával a hajában :wink:

Kikó!

Mi is nagyon kiakadtunk szegény Kolón :cry: :cry: :cry: szörnyű...

Potyka!

Te még 2IN1?! :wink:

Nálunk tegnap többször is leszakadt az ég :cry: de olyan szinten h folyó lett az utcánkból szó szerint :evil: ...le is fotóztuk h mehessünk a genyó önkormányzathoz panaszra...

Annyit írtatok h már nem emlékszem....a srácaiom meg kelnek...

Még Évának akartam!

Sztem is bizti az új kajától lehettek a pöttyök...de azért figyeld h nehogy láza is legyen mert akkor doki!!

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.07.21 07:28-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Potyka!

Én is on-line voltam a kórházba szülés után :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Unokatesóm nevében is köszi a gratulációkat!
Pumperka, igen, növekszik a család, ő lett most a nagymamám harmadik dédunokája, és jön a negyedik a húgomnál. :lol:
Kvaszeva, édes Boti. Vikó is ilyesmit csinál, mindig azt lesem, hogy mikor esik orra, mert néha teljesen kinyomja magát a lábával.
Mzx, nálunk is mindig az anyagiak miatt megy a vita. Most is éppen el akartam küldeni a férjemet a postára, de észre kellett vennem, hogy ha kifizeti a csekkeket, akkor hó végéig nem eszünk. :cry: :cry: :cry: Na, melyiket válasszam? :?
Kész lesz valaha az új otthon?
Panny, irigy vagyok a buli miatt! Nálunk esélytelen.
Bosek, ne akard, hogy Blanka ilyen rossz legyen. Tündériek a képek! A tesód hogy hasonlít rád!
Eve@Liza, szia!
Judit18, én elég sokszor járok a Szt. István Parkba, én még nem láttam nem oda illő egyéneket.
Pepike, gratula a házassági évfordulóhoz! Hányadik volt?

A hason fekve evés (nem tudom, ki kérdezte :oops: ): én háton fekszem, fejem kitámasztva, Kismackó rajtam hason, a fejét kétoldalt fogom, hogy ne billenjen el. :roll:

Tali: Linocs, a legutóbbi táblin Juditkecskemét mellett is igen van. Jön? Vagy csak elcsúszott a betű?
(Tényleg, merre vagy Judit? És Márti? Anyós terrorizál, azért nem jössz? Kölyök?)
A talira még Biribon is igenes, de hol vagy? 0Bea is eltűnt, Mézgombi, Marla Singer is, és Jimről nem tudni még, hogy jön-e. Nem beszélve Nikiről, aki sajnos napok óta nem jött közénk!
Lányok, nyilatkozzatok!!!
Vendég

Kiszazsu: én emiatt előlegeztem meg Juditnak a találkozót ;)
[quote="juditkecskemet"]L írta:juditkecskemetinocs!
Nem tudod véletlenül melyik oldalon tetted fel a térképet? Még én is gondolkozok, hogy hogy kellene megoldani?? Jó lenne végre talizni.
Vagy ha elmentetted nem tennéd fel mégegyszer? Köszi
linocs

Tegnap nagy családi körben ünnepeltük meg a 30. születésnapomat - rendkívül jól sikerült! :) Lilla baba tegnap annyit aludt nap közben, mint máskor egy hét alatt sem, de persze azért sokat viháncolt is a kisasszony. Természetesen körbe járt kézről kézre :)

Rengeteg ajándékot kaptam, melyek közül most csak egyet említenék meg: Niki letöltötte valahonnan a Halász Judit-féle Boldog Születésnapot című számot, amit aztán méretre vágott számítógépen, hogy pont jó legyen csengőhangnak és titokban felcsempészte a mobilomra. Aztán amikor tegnap délután elfújtam a 30-as gyertyát a tortán, megcsörrent a mobilom az említett muzsikával. Hát mit is mondjak, óriási ötlet és meglepetés volt az én szeretett kis feleségemtől! ;) (ja és még egy üveg pezsgőt is kaptam, aminek a címkéjén mi vagyunk hárman a Lillával és a Nikivel)

feri (mni)

Kérek szépen Mindenkit, hogy jelezze: jön, nem jön! Mindenféle ajándékok készülnek ;)

(a hibákért előre is bocsánat!)

Kép
linocs

Feri, boldog szülinapot! (De hiszen boldog volt, mint írtad. :wink: ) Nikivel mi újság? Nem jön???
Vendég

Feri, de jó. Klassz egy iylen szülinap.

Linocs, az én + jelem egyre inkább ilyen: ? Sajnálom, és igyekszem :lol: . Ja, éa hordozós!!!! Megkérdeztem, hat főtől csinál kihelyezett tanfolyamot, szerinte így taliban nem jó, mert másfél óra egy alkalom, és intenzív jelenlétet igényel. És fejenként 3800 Ft. Két menetes amúgy, az első az elölcuccolás, a második a háton oldalt, d emegcsinálja egy alkaolmmal is, fél óra szünettel. Több embernél nem jut elég figyelem egyre. Kb. egy hónap múlva szívesen lennék házigazdája egy iylen akciónak, majd megbeszéljük, jó? De akkor a talin nem jön össze. Ill. nyilván egymástól nagyon is lehet tanulni!!! És szívesen elviszem, eljuttatom a BB kengurut, a karikás kendőt, meg egy mei tait kipróbálásra.

potyka

Kiszazsu jön! :lol:
Vendég

linocs: nem megyek a talira, mondtam már. Indok: van, de nem fejtem ki. Nektek jó szórakozást :wink:
Vendég

Pumperka,Petrmama,Beuska!

A Csak Csajokban a születési sorrendről van szó...érdekes témák:mint Elsőszülött szindróma,másodszülött..stb..
Rgy életen át viszik a személyiségükben h hányadikként születtek....
Az elsőszülöttek mindig vezetők,konzervatívak stb...(a Tudományos Akadémia nagy része elsőszülött)...de nagy dolgokra ,amikhez fantázia kell a harmad és többedik gyerekek képesek(mint pl.Kopernikusz,Darwin...)...tök érdekes :wink:

Bocs az offért csak ez nagyon megfogott :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szasztok!

Itt a kis szakadtam......................
Annyira szívesen nézegetem ezeket a fotókat! Alig vártam, hogy végre itt legyenek a gépen!

Itt kábé két perces, még magzatmázas.....
Kép

Itt meg 4 hónapos lesz nemsokára! :lol: :lol: :lol:
Kép

Tisztelgés a forma1 istene előtt!!!!!!
Kép

Bosek!
Egyszerűen fantasztikus ahogy Blanka kináz! Gyönyörűek vagytok!

Pepike!
Gratulálok! Látom jól éreztétek magatokat! Aranyos a nagypelás kép.........

Feri!
Gratula a születésnaphoz! Sok egészséget!

Potyka!
Szia! Még egy hét a kiírás szerint! 10 percesek???????? Hümmmmmmmm

Ahhhhhhhhhhhhhhhh Más nem jut fejembe sajnos...... :(:(:(:(:( Biztosan kihagyok sokakat. De nem szándékos!

Megyek főzni.......... Vadas lesz! Levest emg nem főzök!

Puszka!
Vendég

Kép
linocs

Potyka, azt álmodtam, hogy megszültél és a topikból kellett megtudnom... :shock: irgumburgum :lol: :lol: :lol:

Mona, Te is mehetsz anyasági pörre, mint a Kvaszévi! :wink:
Csak neki jobb ügyvédje van :lol: :lol: :lol:

Pepike, az érzés kölcsönös mindhalálig. :wink:
Eddig nem akartalak nyúzni vele, de mostantól reszkess:
HOL VAN MÁR A PEPIKE?!
MIÉRT NEM VOLT MÉG MA 1 ÓRÁT PEPIKE?!
HIÁNYZIK A PEPIKE!
PEPIKE, NEM ÉR ELTŰNNI!
PEPIKE, SZÍVBÉLI TOPIKTÁRSNÉM, NEM ÉR ELTŰNNI, VAGY SZEXELNI TOPIKOZÁS HELYETT! :lol:
PEPIKE, HUN VAGY?

Válassz!!! Választ várok, melyik legyen!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Bosek, igenis szépek vagytok!!!! Mind a 3an!!!
Blanka teljesen új arcát mutatja ezeken a képeken. Lehet, hogy módosítok a lánybabakedvenceim sorrendjén? :wink:
Na jó, első Laura, Norton miatt... :lol:

Linocs, ez a kép díjnyertes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

2-re kérem a drukkokat :?

hogy hal meg mpatr?
otthagyja a fogát.............. :roll:
fééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééleeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :(

Kép
Kép

mpatr

Mona, indulok vadasozni, amíg el tudom rágni 8) ha csak du. érnék oda, hagyjál a szaftjából......... :wink: :wink:
(mármint a vadasnak :wink: :oops: :roll: )

Kép
Kép

mpatr

Pati, dobj be egy felest, mint én nyelvvizsga előtt, mindjárt bátrabb leszel. meg fertőtlenít is... Küldök a 19 éves páleszből, ami Feri lagzijára lett félretéve, de mivel az nem lesz, tergnap kinyitottuk... nyiss ablakot, szélpostával megy!

Fruzsi szeme valami gyönyörű, Ferit meg Isten éltesse! Nóri sonkáit csókoltatom.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, ilyenkor bakker hogy szoptatok.... :?
ne is küldd csak tedd el nekem, együtt benyakaljuk ha már lehet :lol: :lol: :lol: :lol:
csinálunk egy postpartum hájfejtalit :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

hát ha senki sincs itt, akkor én is lépek.
sajnálgatom még kicsit magam és lassan indulunk.
a gyerekek kapnak oltást, aztán száj...brrr.... ki se mondom..... boáááááá
halmozzuk mára.... :?
pá.

Kép
Kép

mpatr

Patri, ha már nem is olvasol, Veled vagyok. Nekem meg szimpátiafogfájásom lett, lassan múlik, rmeélem mire túlesel, meg is szűnik...

Mona, nekem midig ilyen lassan indul. Vagy hogy mondjam. Néhány éjen át jóslók, azt egyszer csak kapkodom a fejem. :lol: De bevallom, ez a mai már megnyugtatott. Hogy akkor mégis cska van vmi remény.És ugye hogy nem extrém betegségtől felfúvódott has, mert minden terhesség végére eljutok oda, hogy nem, a gyerek, az lehetetlen. Ott benn, és ekkora? És hogy is férne ki... :oops: :oops:

potyka

Patti! Megy az energy!!!!++++++++++++++++++++++++
Milyen oltást kapnak a gyerkőcök? Norti a 4 hóst, de Gorka mit?

Érdemes volt panaszkodnom, ma végre megjött a családi pótlék. :lol: Természetesen késedelmi kamat nélkül. :twisted:

Kép
Kép
Kép
petramama

Potyka!
Nincs mese, ez nem bablevestől van, itten kérem gyerek készülődik kifelé!!!

Nagyon drukkolok, hogy békésen születhessen!
Ritával beszéltél?

Patti! Vadas helyett kruplifőzi lett, tekintettel a ramaty fogazati állapotodra............. :lol: :lol: :lol: (Egyébként nem olvadt ki a husi, és enni meg kell, egyébként nem lesz tejem........... ) Nagyon drukkolok neked. Eddig nem reagáltam erre, mert az én szájbéli állapotom igenigen sok kívánni valót hagy maga után. :oops: :oops: :oops: :cry: Októbertől kezdődik a renoválás felül egyelőre, mert erre van most keret, aztán majd alul is.......... Mielőtt több fülem lesz mint fogam...........
Én előre félek.

Petramama!
Kamat........... Phiiiii! Tegnap akkorát káromkodtam, hogy az ég lehullott. A kormánybiztosunk, a pöcs, nyilatkozott, hogy miért kell törvénybe iktatni, hogy a rendszámnélküli autók forgalmiját azonnal el lehesen venni..... A tetűláda a forgalomtól elzárt területen, menetiránnyla szemben parkolt minap, ami szerinte egyáltalán nem gond, hiszen a forgalmat nem zavarta....... Az ilyennek mindent szabad akkor, és törvényt is módosíthat ugyi, legfennebb megszegi és emg is magyarázza! Annyakínja! Köcccccsssööööög!!!! :x
Mi meg majd elleszünk mindenféle pénz nélkül, mert megtehetik ezt is!

A lényeg, hogy megjött legalább!
Vendég

Linocs!
Én a száját tudnám megzabbantani helyből!
Olyan csókos szája van, hogy ihaj!
Vendég

Patti, gondolok Rád :D

Linocs, Gyönyörűűűűséges!

Mona, I stenem mennyit változnak pár hónap alatt. Nagyon édes Nóri! Úhh, vadas...az egyik kedvencem. Marhával csinálod?

Panny, ez nagyon édekes!!!

Feri, Isten éltessen sokáig! Ötletes volt a csengőhang Nikitől!
Apropó Niki, mondd meg neki, hogy sokan hiányoljuk már!!!

Éva, csúcs a kúszás!!!! Nagyon édeske!

Pepike, szépek vagytok, jaj de jó lehetett a strand!!

Bosek, lányod nagyon tetszik, és ti is szépek vagytok, akármit mondasz :wink:

Nekem csütörtökön lesz a műtét, már alig várom hogy túllegyek rajta.

Jim, merre vagy?
Vendég

Monácska! Éppen a hétvégén voltam kiakadva. A Ligetben voltunk. Parklóhely sehol. Mindenki parkol, ahol éppen tud. A közter. felügylők meg szépen pakolták a kerékbilncseket az autókra. Amivel tök egyetértenék, ha lenne min. fizető parkoló. De nincs, mert a felvonulási tér nagy részét, gondolom jó pénzért kiadták. No comment...

Ja, pár hónapja én is kaptam kerékbilincset :twisted: , mert a Heim Pál Kórháznál sikerült tilosban parkolnom. Parkoló egyébként ott sincs. És mellettem is simán elfért a forgalom. Na, meg nem is vettem észre a tiltó táblát. Mert rohantunk, hogy az előjegyzett időpontra beérjünk a kórházba.

Kép
Kép
Kép
petramama

Mona,, látom vadas helyett főzelék lett. Hááát az is finom .., de a vadas!!!!
Vendég

Szasztok!
Megvolt a szülinapi mini-buli! Jó volt. Mindjárt jön egy-két kép.

- Kvaszévi: Hihetetlen jó a videó, nagyon-nagyon ügyes a kis Boti

- Bosek: Blanka csodaszép kislány. Stipistopi Petikének. Kelengyét gyüjtögetni!!!!!!!!

- Eve: Üdv köztünk!

- Pepike: Milyen ruzsnya télapó félemlítette így meg a lányod??? Gonosz... Nekünk 29-én lesz a 9. házassági évfordulónk, majd akkor talán én sem érek rá, addig meg csak várjon Apa... :oops:

- Potyka: Illés lesz a kisfiad?

- Zsu: Én kérdeztem a hasonfekve-evést. De mégis! Ez hogy a fenébe jutott eszedbe és miért jó???? Nekem tuti nem jutna eszembe ez a póz. JAJAJ! Tényleg gyengusz a fantáziám. Itt a bibi...

- Linocs: Tuti a kép!

- Pati: Már valószínű a váróban ülsz, és izzadsz, fénypostáztam egy frissítőt! Megkaptad? Hajrá, ügyes leszel. (Most vissszavág a kimiskárolt macskák bumerángja...)

- Feri: Nagyon boldog szülinapot! A férjemnek szeptemberben lesz a 30., és nincs ötletem ajándékra! Már most szenvedek az ötlethiánytól. Eléggé autómániás (főleg Ford), nincs ötleted? Valami maradandót szeretnék. A fotószerkesztőt még nem próbáltam, de hamarosan. Csak időm lenne....

Alszik mind a két gyerek, úgyhogy valaki most beszélgessen velem, mert begurulok!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Hú, Lányok! Most csak gyorsan 2 sor, mert megint a kutya alakítja a programot: tegnap elszökött, amíg strandolni voltunk :( Szerencsére a szomszéd befogta, de egyértelmű lett, hogy nem tudjuk itthon hagyni csak így, mert folyton szökik. Sajnos körben nem tudjuk mindenhol megmagasítani a kerítést, úgyhogy ma vettünk neki hozzávalókat egy futólánchoz, és a férjem meg is csináltam. Amikor elmegyünk ahhoz lesz kötve. Jó nagy részen tud szaladni, ez talán annyira nem embertelen.
Ja, és kérdeztétek a hátsó kislányt a képen. Ő Flóra országos nagy barátnője, Julcsi. Ha együtt játszóterezünk, rendszeresen tesóknak nézik őket. A természetük is nagyon hasonló, roppant jól megértik egymást (és persze kiválóan tudnak veszekedni). Sajna nem fognak egy oviba járni, de így legalább 2 óvodában lesz rend (mindkét lány igen csak szeret észt osztani, főnökösködni :lol: )
Na, altatok, fordítok, és este, ha nem alszom el 9kor, mint tegnap, akkor jövök (nem fenyegetés)!

Kép
KépKép
nebula

Kacika! Már csak három nap!

Livi
Kép
Kép
lusie

[quote="kiszazsu"] írta:kiszazsuMost is éppen el akartam küldeni a férjemet a postára, de észre kellett vennem, hogy ha kifizeti a csekkeket, akkor hó végéig nem eszünk. :cry: :cry: :cry: Na, melyiket válasszam? :?
Kész lesz valaha az új otthon?

Emiatt ugrott a nyaralásunk is............. Az üzemanyag árak növekedésvel veszteséget termel a vállalkozásunk............ Ha mindent kifizetünk, akkor -30000 Ft-ban leszünk, és egy falat kaját enm vettünk még............
Nem tudom mi lesz jelenleg, most úgy néz ki, augusztustól abbahagyjuk a vállalkozást is. És ha nagyon rosszul mennek továbbra is a dolgok, el kell mennem dolgozni is majd 4 órában valahova. :(
És ebben az a bosszantó, hogy az anyacég a fővállalkozónak eljuttatja az üzemanyag kompenzációt, amiból mi alvállakozók semmit nem látunk. Ez van, és ha szólsz, lehet máshová menni. Hát megyünk máshová, aztán legfennebb nem tudom mi lesz....................

Eszter! Jut fejembe! Írj kérlek a privimre jó??????

Kvaszévi!!! Boti közlekedésén csak ámulok!
Enyém gyerek egyszer elfordult a hátáról a hasára és a hasáról a hátára is kétszer, azóta a fogást gyakorolja, nem lehet semmi helyváltoztatást imitáló mozgásra sem rávenni! :shock: :shock: :shock: Néha az az érzésem, hogy nem foglalkozom vele eleget, és ezért nem fejlődik megfelelően....... :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.21 13:06-kor.
Vendég

Na, valami más.

A tegnap éjjeli felhőszakadás eredménye a garázsunkban. Jó muri volt éjszaka a vizet eltakarítani. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kicsit sem vagyok most fáradt.

Kép Eláztunk...

Kép Ébredés után

Kép Imádok fürdeni

Kép
Kép
Kép
petramama

Kacika!
Nem, nálunk a marha nem megy, pulykával.......... :oops: :oops: :oops: Tudom, az úgy igaziból nem is annyira finom, de legalább elfogy!
Hamarra kaptál időpontot. Figyi! Ér ám sírni is jó????? Ne zárd el a fájdalmat ha nem muszáj!

Lusie!
Torta is volt???????,, Nymaiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nebula!
Szegény kuty! És szegény ti! Mielőtt indultok, jó előre kezdjétek el kergetni, nehéz lesz befogni a lánchoz!!!!
Édesek a csajok nagyon! És tényleg iszonyatosan hasonlítanak!

Petramama!
Hagyd el! Sajnos ez van, ez az ország nem az egyenlőségről szól rég. Csak néha bemérgelődök rajta nagyon, aztán folytatom a néma dühöngést megint egy ideig!
Vendég

Petramama: nagyon édi Boróka! Durva az elázásotok... Jó móka lehetett éjjel

Szerintem négy hónaposan egyáltalán nem fejletlen a babócád Mona, csak azért, mert nem kúszik. Szerintem Boti az, aki nagyon ügyi és átlagon felüli!!! Ha ugyanez lenne a helyzet 6-7 hónaposan, akkor jogos lenne a feltételezésed. A szomszéd gyerek 7 hónaposan fordult át először hasról hátra. Na az tényleg késő. De most olyan mint az összes többi kétéves. Utolérte magát.

Livi
Kép
Kép
lusie

Valamiért még egyszer megjelent itt az előző üzim. Ki érti ezt? Akkor helyette most csak ennyi, mert írni nincs időm: trallala, trallala, pritty, pretty, prütty.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nebula 2008.07.21 13:15-kor.

Kép
KépKép
nebula

A képek:
Olcsika egy éves (kis nosztalgia):
Kép
Olcsika három éves:
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie