Hahó,
Pocok,
én amondó volnék, hogy mielőtt döntesz, kérj egy kivizsgálást, attól senkinek semmi baja nem esik (bár nem tudom, mit szoktak ilyenkor vizsgálni). És ha tényleg gáz van, akkor esetleg meg lehet próbálni, hogy nem kínálgatod Ajsát különösebben, nem ülsz a szopis fotelba (ha van ilyen) stb. Aztán, ha tényleg nem igényli, úgysem fogja kérni. Ha viszont igen, és te tényleg, indokoltan veszélyt hozol magadra vele (nem csak rámondják), akkor jöhet a következő kör...
Nem vagyok hozzáértő, de nem lehet a kalciumot pótolni???
Szipola
Nem párnás, paplanos
Egyébként most fekvő kísértet van
Más.
Én már ott tartok, hogy nem bánnám, ha Cicó nem szopizna ennyiszer (hiszen 29-én lesz egyéves), ugyanis naponta öt-hatszor szopizik napközben, és ahányszor eszébe jut (3-6) éjszaka is. A tízórai meg az uzsi csak tejecske. Ezzel önmagában nincs baj, csak szívesen aludnék már két-három óránál többet egyszerre, talán neki is jót tenne, ha hosszabban tudna aludni (bár tudom, ez nem feltétlenül függ a szopitól). Az igazi baj velem van. A cici még mindig túlhajtja magát, de most már ott tartunk, hogy ha éjszaka egy kicsit több idő telik el a szokásosnál (pl. három napig hatszor kelt, és a negyediken csak háromszor), akkor nem egyszerűen súlyos lesz vagy feszül, hanem rögtön csomósodni, dugulni stb. kezd. És ha Cicó jó sokat dolgozik rajta, akkor ürül-lazul szépen, de semmi mással. Semmiféleképpen nem tudok fejni, meg semmi. Hozzá kell tenni, hogy ez a gáz a jobb cicivel van csak, mert csak azt használja a leányzó már jó ideje. A bal, mint a nagykönyvben, szépen apadozik, már kisebb, mint terhesség előtt.
Lehet, hogy kicsit kevercs vagyok, de megint felbukkant bennem a félelem: mi lesz, ha a kölkec hirtelen átalussza az éjszakát??? Vagy elkezd bizonyos alkalmakkor nem kérni cicit? (Mert pl. a déli, meg a vacsorai már nem túl fontos neki, azért még kéri, de már látom, hogy hamarosan nem lesz neki annyira égető. Elalváshoz viszont kell, délelőtt, délután és este, meg reggel is még.) Egyáltalán: hogyan fog így egyre kevesebb termelődni? Félre ne értsetek, önmagában semmi bajom a helyzettel, örülök, hogy Cicó szépen szopizik még, és van is mit, csak azt akarom elkerülni, hogy lehetetlenné váljon a fokozatos elválasztódás. Azaz: van egy olyan félelmem, hogy ha Cicó egyszercsak ritkábban kér cicit, az én adottságaimmal (félcicisség, csomósodásra-gyulladásra való nagyfokú hajlam, folyamatos túltermelési válság, fejésképtelenség) olyan piszkosul begyulladok, vagy neadjisten tályog képződik, hogy ez egy csapásra véget vet minden szopinak, pl. mert kórházba kerülök, hormonálisan kell elapasztani, vagy ki tudja. És ezt nem szeretném.
Valaki, aki csak hasonló cipőben is járt/jár, illetve ért hozzá, nyugtasson meg, mert nagyon para van...
Vagy mit lehet csinálni ilyenkor???
Üdv
Kriszi + Cicó (11 hónapos és 21 napos)