Mondta a doki, hogy nálunk sem kizárt a spontán, csak sokkal kisebb az esélye, mint teljesen egészséges pároknál. Férjem eredménye jobb lett, mint a múltkori. 1,5 hét telt el a kettő között. Eredmények:
06.25-én:
szám: 5 M/ml, mozg. 40%, intenzív: 1/7, mérsékelten mozgó: 4/7, alig haladó: 2/7, norm. szerkezete: 10%, kerek sejt: 2-3 LT (ez nem tudom micsoda), háttér: kissé törm, mennyiség 4,8 ml, ph: 7,4, elfolyósodás, viszkoz, szín, szag: norm.
07.04-én:
szám: 6 M/ml, mozgás: 50%, progr.mot: 1/6, szerkezet: 10%, ondó natív, szelektív, festés: negatív, háttér: tiszta, viszkozitás: normális, mennyiség: 6,8 ml
Szóval ha azt veszem, hogy 6,8 ml-t produkáltunk, az 40,8 millió spermácska. Lehet ebből még spontán baba is?
De a vitaminok még javítanak az eredményen, és a decemberi helyemet átadom másnak. 2-3 hete kezdtük a vitamint.
A visszértágulat nagyon minimális, nem javasolták a műtétet. Azt mondták, ez veleszületett eredetű. De ma tudtam meg a férjemtől, hogy az apja bagózott rengeteget. Úgy is csinálták őt meg, és a gyerekszobába is terjengett a füst. Lehet ez az oka.
Mmzsó
Nekem nem mondták, hogy az inszemhez stimulálni kell, mert van rendesen peteérésem, csak azt, hogy nyomonkövetik és amikor itt az idő, mehet. Azt mondta a Török doki (most ővele beszéltünk, de múltkor nem ő vizsgált), hogy a decemberi lombikig próbálkozzunk inszemmel, hátha. Bár a párom eredményei az inszemes lehetőség alsó határát súrolják. Gondolom azért ajánlotta fel, hogy ne menjen az idő feleslegesen.