Új privát üzeneted érkezett!

Szonja!

Kb.szerdán kellene megjönnie. Mindig pontos szokott lenni. 28 naposak a ciklusaim. Még nem érzek semmit csak eszek. Ez mindig így van mensi elõtt. Ma még 37,1 volt a hõm. Majd meglátjuk.
Veled mi történt?

Kriszti!

Képek emilben mentek!
Te is küldjél!!!!

Puszi

Andi
Andy

Andy!
Velem nem történ semmi. Szerdán este 1/2 9-re kell visszamennem a dokihoz kontrollra. Nagyon izgulok, hogy mindent rendben találjon; egyrészt mert nem szeretnék egy újabb mutétet, másrészt nagyon nehéz betartani ezt az 5 hetes szextilalmat... Ha ilyen pontosak a ciklusaid akkor érted is szerdán kell nagyon izgulni, ugye?! Kép
Dia!
Akkor te most gyertyát csináltál, vagy hemperegtél?
Sziasztok, Szonja
Szonja

Szia Szonja!

Nagyjából gyertyában álltam, úgy, hogy a térdemnél fogtam kézzel a lábam, és úgy görgettem magam előre-hátra...

Vicces képileg, nem?

Puszi:

Dia
Dia

Szonja!

Szorítok neked, hogy mindent rendben találjon a doki. Ez az 5 hét tényleg hosszú idõ. Majd utána meg jön a babuci egybõl.
Aranyos vagy, hogy izgulsz értem.
Ha ráérsz néha írhatnál emilt is.

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok!

Lotti!
Én is együtt szedem most a két bogyót kb 2 órás csúszással. Eddig semmit nem veszek észre, kivéve, hogy állandóan üldözném a férjemet. Kép

Én most egy idöre elköszönök Töletek, megyünk egy kicsit nyaralni. (Korfu) Az akciós napok pont azidötájt esnek majd, úgyhogy nagyon bízunk a görög levegö kedvezö hatásában. Kép
23-án jövök ismét!

Legyetek jók, a kezem görcsben áll miattatok!
Kellemes akciózást, jó hempergést mindenkinek!

Rita
Krita

Rita

Jo pihizest es tessek akciozni!Kép
Korfu gyonyoru sziget,nagyon romantikus.

Kriszti
kriszti

Rita!
Kellemes nyaralást! Aztán hozz egy kis "emléket" haza a pocidban!
Andy!
Köszi! Kép A levélirás most nem nagyon megy, ide egyszerubb "beugrani". Azért ha segithetek valamiben nyugodtan irj!
Dia! Kép Kép Kép
Hát, annak idején nálunk is volt gyertya meg hempergés is (ezek szerint te a ketto kombinációját csináltad)... Azon kivül, hogy jót szórakoztunk rajta a férjemmel, nem számolhatok be más "hatásról" Na, sebaj! Úgy érzem most már mindent megtettem a siker érdekében, a nyáron még pihi aztán szeptembertol újra kezdem a Closty-t és optimistán várom az oszt. Tudnám értékelni ha októberben az 5-ik házassági évfordulónkra lenne egy pozitiv tesztem...Húúúú, hol van még az!
Neked viszont szivbol gratulálok a kislányodhoz! Kép
Szonja
Szonja

Rita!

Jó nyaralást kívánok nektek és remélem az új környezetben megfogan a baby. Állítólag nyugalom kell hozzá. Nekem a kolleganõm lányának így jött össze. Akcióra fel!KépKépKép
Amikor te jössz vissza akkor meg én leszek szabin.

Puszi

Andi
Andy

Kriszti, Szonja, Andi!

Nagyon édesek vagytok! Kép
A férjem is mondta, hogy szivassuk meg az utazási irodát, két személy helyett 3 utazzon vissza! (vagy 4 Kép )

Rita
Krita

Rita!

Nagyon jó nyaralást kívánok!
Van egy szerintem idepasszoló vicc (bár tuti, hogy mindenki ismeri), amikor az anyuka és az apuka mesélnek a kisfiúknak egy hegymászós kirándulásukról, és megkérdezi a kisfiú, hogy ő is velük volt-e. Erre az anya azt válaszolja, hogy hegynek felfelé még az apja vitte, lefelé viszont már ő hozta. Kép
Reméljük ez nálatok is így lesz!!! KépKép

Nálam ha minden igaz tegnap lehetett érési nap, (általában mindig előbb van, nem a 14. napon) szombaton már feszült, szurkált a hasam (főleg jobb oldalon), vasárnap kb. kétszer olyan erősen éreztem a feszülést, és tegnap elég rendesen volt nyák is. Na persze akció is volt Kép Ma viszont már csak egy picit érzem a hasamat. Remélem sikeres lesz ez a hónap Kép

Zsófi!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babucival! Kép

Ildi
másikildikó

Barbi 4c, 47 cn, Calgary, 26 év
Szandra: 4 c 33 cn Mohács 23 év
Jázmin: 4 c 26 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 26 cn Szeged 30 év
Pucur: 1 c 24 cn
Száva: 4 c 23 cn Miskolc 29 év
Ancsi: Adács 28 év
Kicsiandi: 5 c 19 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 12 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8c 11 cn Várpalota 24 év
Monique: 10c/12hó 12 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 10 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 9 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 5 cn Nyíregyháza 26 év

en tuti a 9. napon vagyok,szerintem mindenki nezze at hatha masnal is elcsuszott

Pa,Kriszti
kriszti

Kedves Szonja!

Köszi a gratulációt!

Az október 5.-i pozitív teszthez pedig teljes szívemből drukkolok neked!

No, és persze mindenkinek az ide író babára vágyók közül!!!

Puszi:

Dia
Dia

Sziasztok lányok,

szerintem is elcsuszott a lista, én is a 9. napon vagyok, biztosan. Tehát én is átjavítom.

Velem semmi újság, szurkál már a hasam, ma fogy el a closty. Ma elkezdtem egy akupunkturás fogyasztási kurát, 3 hét alatt 8-10 kg-t szoktam igy fogyni. (A teherbeesést nem befolyásolja.)

Tehát a lista:

Lora: 8c 11 cn Várpalota 24 év
Lotti: 7 c 9 cn Budapest 31 év

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Sziasztok Lányok!
A Chat-en ajánlották,hogy nálatok kérjek segitséget.Úgy hallottam létezik egy könyv a "fogamzási problémákról",de semmi többet nem tudok róla sajnos...Nem tudjátok ,hogy ki irta és hol lehet megkapni?!Ha tudtok segitsetek légyszives! Előre is köszönöm.
mazsi
Névtelen

Szia Lotti!
Mi ez az akupunktúrás fogyi?
Hol van, mennyiért stb.
Érdekelne :-)
Üdv.
Malacka
Malacka

Sziasztok. Lehet hogy én voltam ügyetlen, de az enyém is el van csúszva ( a hétfői)

Lora: 8c 12 cn Várpalota 24 év

Andy.
Nem, még nem szedek semmit. Pont ma voltam dokinál, adott beutalót vérvételre, hogy a hormonszintet ellenörizzék. Elvileg szerdán lesz a 14. napom. A doki azt mondta, ha akarunk akkor ma, szerdán és pénteken akciózzunk. Szerinte ha eddig nem maradtam terhes, akkor segítség nélkül nem valószínű hogy fog menni. Próba cseresznye. Ma, utána felmentem gyertyába, és el is aludtam úgy. Egy óra mulva a párom ébresztett fel, hogy tiszta lila a lábam. Azt hiszem egy csepp sem veszett kárba. Fel sem keltem az ágybol, aludtam négy és fél órát. Persze a dologhoz hozzá tartozi, hogy éjszakás vagyok.

Pucur,
köszi hogy így ismeretlenül is szorítasz nekünk. Ma kicsit kiborultam. Találkoztam két volt munkatársammal, és mint a kettő elsőre babás lett. Örültem nekik, de majd megszakadt a szívem. Jól ki is bőgtem magamat. Kicsit megkönnyebbültem, de nagyon fáj. Beszéltünk erről a férjemmel, már őt is flusztrálja a dolog. Jól megvígasztaltuk egymást.

A hömérsékleti görbém és a nyák alapján valoszinüleg van peteérés, de nem biztos hogy ki is tud szabadulni. Most a doki 3 hét szabira megy. Ha ügyesek voltunk, addigra babás leszek.

Ha van egy kis idötök, szoríthatnátok nekünk is.

Köszike, és egy nagy kalappal minden félidősnek!!!!!

Lora
Lora

Sziasztok. Lehet hogy én voltam ügyetlen, de az enyém is el van csúszva ( a hétföi)

Lora: 8c 12 cn Várpalota 24 év

Andy.
Nem, még nem szedek semmit. Pont ma voltam dokinál, adott beutalót vérvételre, hogy a hormonszintet ellenörizzék. Elvileg szerdán lesz a 14. napom. A doki azt mondta, ha akarunk akkor ma, szerdán és pénteken akciózzunk. Szerinte ha eddig nem maradtam terhes, akkor segítség nélkül nem valószínü hogy fog menni. Próba cseresznye. Ma, utána felmentem gyertyába, és el is aludtam úgy. Egy óra mulva a párom ébresztett fel, hogy tiszta lila a lábam. Azt hiszem egy csepp sem veszett kárba. Fel sem keltem az ágybol, aludtam négy és fél órát. Persze a dologhoz hozzá tartozi, hogy éjszakás vagyok.

Pucur,
köszi hogy így ismeretlenül is szorítasz nekünk. Ma kicsit kiborultam. Találkoztam két volt munkatársammal, és mint a kettö elsöre babás lett. Örültem nekik, de majd megszakadt a szívem. Jól ki is bögtem magamat. Kicsit megkönnyebbültem, de nagyon fáj. Beszéltünk erröl a férjemmel, már öt is flusztrálja a dolog. Jól megvígasztaltuk egymást.

A hömérsékleti görbém és a nyák alapján valoszinüleg van peteérés, de nem biztos hogy ki is tud szabadulni. Most a doki 3 hét szabira megy. Ha ügyesek voltunk, addigra babás leszek.

Ha van egy kis idötök, szoríthatnátok nekünk is.

Köszike, és egy nagy kalappal minden félidösnek!!!!!

Lora
Lora

Bocs, kétszer küldtem el.
Lora

Lora!

Én Fehérvári vagyok és a Maca Vibét a Madách u-i g
gyógyszertárba vettem /SZTK-nál/.

Szidi
Szidi

Lora!

Te is Fehérvári vagy?Ha van valami, amibe segithetek kérdezz.Eléggé otthon vagyok-e témába.

Szidi
Szidi

Sziasztok!
Csak azért irok most, hogy aki értem szoritott, az lazithat....Ma reggel ota barnás izém van, a mensit csak szombat körülre számoltam ki, ugyhogy ebböl nemhiszem, hogy lesz baba. (sajnos a mensimet is csak számolgatom a magas hös napok alapján, mert már majdnem 7 hete volt az utolso)
Szoval, ha minden jol alakul, jövö héttöl orvosnézöbe megyünk. Végre, hátha lesz valami elörelépés.
Most el is bucsuzom, azért neketek sok sikert kivánok !!!
Barbi
Barbi

Sziasztok Lányok!

Ez a lista tényleg elcsúszott. Átnéztem csütörtöktõl és aszerint javítottam. A Kicsiandinál se volt jó.

Barbi 4c, 48 cn, Calgary, 26 év
Szandra: 4 c 34 cn Mohács 23 év
Jázmin: 4 c 27 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 27 cn Szeged 30 év
Pucur: 1 c 25 cn
Száva: 4 c 24 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 5 c 22 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 13 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8c 13 cn Várpalota 24 év
Monique: 10c/12hó 13 cn Budapest III. 27 év
Kriszti: 11 c 10 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 6 cn Nyíregyháza 26 év

Nézzétek át légyszi, hogy hanyadik napon vagytok!
Talán így jó lesz.

Puszi

Andi
Andy

Andi
Jo reggeltKépKépKép

Andy
Te egy tunemeny vagyKépJonak tunik a lista.
Irok emilt,de elobb hivom a pasit,hogy mi van mar.

Reszemrol annyi,hogy jonnek a kellemesnek igerkezo napok,bele kell huznom mert meg egyedul maradok a topicban.

cupppppppp Kriszti

Jo reggeltKépKépKép
kriszti

Kriszti!

Nem hiszem, hogy egyedül maradsz, mert nem jók az esélyeim a terhességre. A hõm esik lefelé, ma már csak 37 volt. Már elegem van. Akkor csak bejön ez a július nem?

Mazsi!

Azt a könyvet én ajánlottam a múltkor.
Dr. Elek Csaba: A fogamzóképesség zavarai
Könyvesboltban nézd meg én is ott vettem.

Most mennem kell!

Puszi mindenkinek!

Andi
Andy

Zsofi!

Koszi a tippet, akkor en is hempergozni fogok az akciozas utan, hatha nalunk is bevalik.

Andy!

Az altalad adott Closti infobol szamomra az derult ki, hogy az itteni (Libia) orvosom ugyanazt a gyogyszert adta nekem is, mint amit ti szedtek, ez azert biztato, mert akkor talan egy szinten lehet o is a modern orvostudomannyal /szo ami szo, azt hallottam rola, hogy allandoan Svajcba meg ilyen helyekre jar konferenciakra stb./.

Dia!

Amit a gyertyaallasrol irtal, azt is ki kell probalnom, mert nekem is azt mondjak az orvosok, hogy erosen hatrahajlo mehem van...

Lotti!

Irnal bovebben az akupunkturas fogyozasrol, erdekelne, hol, ki csinalja, hany alkalommal kell menned, mennyibe kerul, hatasfok...?

Kedves Lora!

Drukkolok, hogy tenyleg minden csepp a megfelelo helyre jusson... Aranyos lehettel, gyertyaban alukalva...

Szidi!

Elmeletben en is fehervari vagyok, jo-jo kornyeki. Megmondanad, hogy a Madach utca az uj vagy a regi SZTK utcaja, ill. mellett van? Nekem az anyuek szereznek be, ha szukseg van ra, mert errefele meg nem hallottam rola /marmint a Macarol/.

Jo akciozast mindenkinek, mihamarabbi atkerulest mindonknek az anyucis csoportba! Sziasztok, Lella
Lella

Lanyok

A juliusi csapatnak uzenem,hogy bele kell huzni.Mindenkinek kellemes tenykedest kivanok.
A kisfickoknak nagy HAJRAÉÖÉÖÉÖ

Puszi Kriszti
kriszti

Bocs at volt allitva a billentyuzetem

HAJRAKépKépKépKép
kriszti

Szandra, Jázmin! Mi újság van veletek?

Barbi! Nekem is megjött egy kicsit ( barnás trutyi szinten ) amikor a lányommal terhes lettem, de két nap múlva elmúlt. Vagy neked mindig így kezdi?
Nekem pár évvel ezelőtt volt olyan a ciklusom sokáig, hogy mielőtt megjött 4-5 napig barnás akármi jött. Azt mondta a doki, hogy ez a sárgatest elégtelenség egyik jele lehet és írt fel valamit amitől ez rendeződött 2-3 hónap alatt. Neked ilyet nem mondott?
Száva

Sziasztok !
Nálam nincsen semmi ujság. A hőmérsékletem még mindig fent van, pedig már meg kellett volna jönnie. Már azon gondolkodom, hogy csinálnom kellene egy tesztet. De nem igazán tudom, hogy most mi van, mert a dokim szerint, azért ment később fel a hőmérsékletem, mert nem volt peteérésem. De kérdezem én, akkor meg miért nem jön már meg végre ? Ilyen hosszú ciklusom még soha sem volt. Volt már valakinek hasonló problémája? Ha igen akkor mi volt a gond? mi erről a véleményetek ?
Az akciózoknak különben nagyonsok sikert kívánok, hogy végre mindenki megkaoja a várva várt kisbabáját.
Szandra
Szandra

Szandra

Nem sokat ertek a dolgokhoz,de nalam is az agond ami nalad.Vszleg abbol a hormonbol amitol meg kene jonne,nagyon keveset termel a szervezeted.Volt mar vervizsgalatod hormonokra?Ne aggodj nalam kb 8 hetesek a ciklusok,34 nap meg nem ollyan veszesen sok.Azert talan csinalhatnal egy tesztet.

Puszi Kriszti
kriszti

Kriszti

Még nem voltam vérvizsgálaton. Azt mondta az orvosom, hogy várjunk egy hónapot, és ha akkor sem lesz peteérésem, akkor küld majd el mindenféle vizsgálatra. Úgyhogy most augsztus 7-ig nem tudok pontosan semmit, mert akkorra vagyok előjegyezve a dokinál. Addig csak várok és reménykedek, hogy hamarosan már ketten leszek. Te különben kaptál valami gyógyszert erre ? Ennek a hormonnak a hiánya mennyire befolyásolja a teherbeesést ?

Szia Szandra
Szandra

Szandra

Nem akarlak elkeseriteni de altalaban a dokik 1 ev utan hajlandok komolyan foglalkozni a problemakkal.Ez nem jelenti azt,hogy ne csinalnak meg a vervetelt!En a Clostit kaptam 4 honapig nem volt semmi eredmenye.Most a Maca vibe-vel probalkozom 3 honapig,ha ezzel sem sikerul mar csak a HSG van hatra.ja es masik dokihoz fogok menni,mert a regi dokim nem igazan hasznalja ki a modern lehetosegeket,ragaszkodik a hagyomanyos modszerekhez.
Figyi,meg nem kene szomorkodnod,4 honap meg nem szamit soknak babagyartasbanKépKépKép

pussssz Kriszti
kriszti

Barbi: 4c 48 cn Calgary 26 év
Szandra: 4 c 34 cn Mohács 23 év
Andi: 10 c 27 cn Szeged 30 év
Pucur: 1 c 25 cn Budapest
Száva: 4 c 24 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 5 c 22 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 13 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8c 13 cn Várpalota 24 év
Monique: 10c/12hó 13 cn Budapest III. 27 év
Kriszti: 11 c 10 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 4 c 1 cn Pécs 22 év
Jázmin

Lella!

Az uj SZTK-nál van az a gyógyszertár.Az ut tuloldalán majdnem az SZTK-val szemben van egy üzletházféle és abban van az a bizonyos gyógyszertár.Én ott vettem a Maca-vibét.

Szidi
Szidi

Sziasztok!
Jázmin, vettük a lapot, bár nem voltál böbeszédü...
Száva, örülnék neki, ha ez is terhesség elöjele lenne, de ahogy az elmult 6 havi probálkozás (összesen 4 ciklussal) sem hozott eredményt, csodálnám ha ez igen... Egyre erösödika dolog, és bocs a részletekért, de olyan sötét mint az olvasztott étcsoki... Dokinál még nem voltam ezzel a konkrét dologgal, utoljára márciusban voltam egy doktornönél, aki gyorsan elintézett pár vérvétellel, mondván minden a legnagyobb rendben. Most készülödöm egy másik orvost felkeresni, de ezt a barnás izét meg kéne várni,hogy elmuljon.
Tegnap kicsit depis lettem ettöl az egész helyzettöl, pedig nem jellemzö rám, de éjjel fél orát csak ültem a házunk bejárata elött a lépcsön, és csak sirdogáltam. Aztán végre hazaért a férjem az éjszakás müszakbol, és megvigasztalt, akkor kicsit jobb lett. De tegnap valahogy olyan selejtesnek éreztem magam, mint még soha...
Na, nem is szomorgok már, csak vannak ilyen napok is, igaz lányok???
Huzzatok bele, és ne féltsétek ezt a topicot, hogy kiürül, azt hiszem mindig lesz lakoja, legföljebb nem mindig mi maradunk itt,UGYE????
Pusszanatás lányok
Barbi
Barbi

Helló lányok! Mindenkinek jó reggelt kívánok!
Teljesen le vagyok törve, megy le a hőm és elért az idegbaj ( mindig lalás vagyok mielőtt megjön ), úgyhogy ez majdnem tuti.
Két hét múlva megyünk nyaralni, úgyhogy lesz elég időnk akciózni. Megfogadom, hogy többet nem méricskézek, mert ez tiszta idegbaj.
Száva

Sziasztok, Lanyok!

Koszi az infot, Szidi, e-mail ment neked...

Barbi!

Fel a fejjel, mi lenne abbol, ha minden igy csinalnank, tessek mosolyogni, es Akciozni, sikerulni fog, mert sikerulnie KELL, ok?!

Szia Szava!

A homerozessel en is igy jartam, amilyen lelkesen lattam neki, ugyanolyan gyorsan -ketto honap utan- abba is hagytam, nem lehet birni idegekkel... Viszont az akciozasba bele kell huzni, mert csak ott lehet a megoldas kulcsa...

Hajra lanyok, sikerre fel!
Pussz
Lella
Lella

Szidi,
nem irtam a mailben, de varom a visszajelzest, persze, nagyon, ok?

Lella
Lella

Barbi!

Selejtesek pedig nincsenek!!!
Azért mert ebben a topicban vagyunk, az még nem jelenti azt, hogy nemsokára baba legyen a pocinkban. Egyébként ha olyanod van, szerintem nyugodtan sird ki magad, jot tesz. Legalább is nálam bevált.
Tessék pozitivan állni a dologhoz! Ja és akciozni kétnaponta a megfelelö idöben.

Lenedö Anyukák!

A következö ciklustol nekem is hömérözni kell a 10-20 nap között. Csak azt nem mondta meg a dokinö, hogy mi számit jonak és mi nem. Hogy is van ez? Felemegy, leesik ....

Szoritok mindenkiért, puszi

Pucur
Pucúr

Sziasztok Lányok!

Száva!

Nekem se jól indul ez a nap. Én is tiszta ideg vagyok, mert egyre csökken a hõm, megdagadtak a melleim.Tipikus mensi tünet. Ma már csak 36,9 és bármikor megjöhet. Nem vagy egyedül. Szerintem most sem sikerült.

Babi!

Ismerõs az érzés. Ne comorkodj jó? Ha nekem most megjön én is biztos sírva fakadok. Nemrég volt egy petevezeték átfúvásom és most azt hittem, hogy sikerülni fog. Én ebbe bele fogok õrülni, ha ez így megy tovább.

Lella!

Valószínõ hogy a Closti, mert a doki nekem is azt írta a kartonomra, hogy Clomid. Fogalmam sincs, hogy ez mit jelent.

Jázmin!

Nemsokára úgy néz ki követlek én is.
Te nem lettél depis, mert én igen. Most jön ki rajtam. Eddig reménykedtem, de most már nem tudom van-e értelme. Lehet hogy hiába volt ez a HSG is.

Puszi

Andi
Andy

Lanyok-Lanyok

Hol van Optimista -Pista?!Ne comorkodjatpk csak 1-2 napig tart a depi,utana jona kellemes reszKépKép

Andikam

Igazibol neked ujra kellene kezdened a ciklusok szamat mivel mostantol indulsz 100%-kal.Ugyhogy ne tessek pityeregni.KépKép
Mingya valaszolok emilben.

Jazmin

A julius figyeld meg nagyon be fog jonni,nyaralas,pihizes,romantikaKépKép

Barbi: 4c 49 cn Calgary 26 év
Szandra: 4 c 35 cn Mohács 23 év
Andi: 10 c 28 cn Szeged 30 év
Pucur: 1 c 26 cn Budapest
Száva: 4 c 25 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 5 c 23 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 14 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8c 14 cn Várpalota 24 év
Monique: 10c/12hó 14 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 11 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 11 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 4 c 2 cn Pécs 22 év

pusziii Kriszti
kriszti

Kriszti !

Szerencsére az én új orvosom egész jó fej, mindenben igyekszik segíteni. Nem tudom, hogy az mennyire befolyásolta a mostani helyzetemet, hogy az előző nőgyógyászom félre kezelt négy hónapon keresztül. Gomba ellenes gyógyszerekkel, kúpokkal tömött, holott csak a jó baktériumaimból van kevesebb, ezt már az új dokim állapította meg.
Téged mikor küldtek el vérvételre ? Milyen vizsgálatokat végeztek még el rajtad ?
Használtál már ovuláció meghatározó csomagot ? Érdemes kipróbálni ?
tudom ám, hogy 4-5 hónapnyi próbálkozás még nem nagy idő, de a decemberi után már annyira vágyom egy babára. Ráadásul a nővérem augusztusban fog szülni, és olyan rossz arra gondolni, hogy július végére már nekem is lehetett volna egy kicsikém. Na, de fő az optimizmus, majd csak hozzá segít ez a doki egy gyerekhez hamarosan, és végre lekerülhetek a listáról.

Szia !
Szandra
Szandra

Az előbb kihagytam egy szót az egyik mondatból, most leírom újra az egészet, hogy értelmes legyen.
...de a decemberi vetélésem után már annyira vágyom egy babára...

Bocsi.
Szandra

Pucur!

Amikor megjön nekem leesik 36,8-36,9-re. Utána lejjebb megy fokozatosan, ingadozik. Van hogy felmegy 36,8-ig.A 15-16. napon pedig innen zuhan le 36,5-re. Nekem általában ekkor van a peteérésem. Azután hírtelen fel kellene mennie kb.0,4 tized fokot. Nekem sajnos nem szokott egybõl ennyit felmenni. Utána megy feljebb általában 37,2-ig szokott nekem. Kb. 12 napig van fent és ha ott marada akkor lenne terhesség.
Remélem tudtam segíteni.

Kriszti!
Nem kezdem elõlrõl, így legalább nyomon tudom követni mióta próbálkozunk. Végül is csak az egyik petevezetékem volt elzáródva. Még nem sírok. Most voltam WC-én de még nem jelzett. Az idegeimmel játszik.

Puszi

Andi
Andy

Andy!

Köszi, majd meglátom, hogy a gyakorlat mit mutat. Akik a depis korszakukat élik: Fel a fejjel!!

Puszi mindenkinek:

Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Azért nem vagyok böbeszédü, mert erröl nincs nagyon mit írni. Tudtam, hogy meg fog jönni, mert nem lehettünk együtt az andrológiai vizsgálat miatt, úgyhogy csak picit voltam szomorkás tegnap, de hamar elmúlt.Kép

Andi,
te se szomorkodj, ez egy ilyen hónap volt. Na de a július!!Kép

Pucur,
majd írd be a korodat a listába légyszi.

Ancsi,
hova tüntél? Mi a helyzet veled?

Puszi mindenkinek és legyünk optimista Pisták!!KépKép
Jázmin

Barbi!

A doki 23-ig szbin van, ugyhogy addig ne hivd mert csak egy helyettesito lesz.
Irjal emilt, ha van idod.

Szia

Agi
Agi

Szijasztok lányok!

Mostanában nem nagyon írogattam, a barátnőm itt van nálunk a cégnél gyakorlaton, én vagyok a szakmai konzulense, és ezért nem sok időm van írni, de azért folyamatosan olvaslak titeket.

Jázmin!
Sajnálom, hogy ez a hónap is sikertelen volt, de fel a fejjel! Meglásd, majd ez a július meghozza a maga kis eredményét, hiszen rengetegen vagyunk már a júliusi csapatban! KépKép

Andi!
Semmi remény nincs már? Biztos hogy meg fog jönni?

Nagyon kellene már néhány babuci, úgyhogy HAJRÁÁÁÁÁ csajok! Kép

Pusssz
Ildi
másikildikó

Hello Lanyok,

orulok, hogy itt mindenki ilyen optimista. Most en is az vagyok, ilyenkor mindig.
Ugy latom, a hempergozes tobbeknek is bejott. En is probalgatom, hatha segit. Mas lehetosegem egyenlore ugysincs. A biztonsag kedveert en minden iranyban gyakorolom a technikat. : )
Ha lehet, meg en is betolakodnek a juliusi csapatba!
Babaesot mindenkinek!
Szia

Bella
Bella

Szia Bella!
Isten hozott új "betolakodó". KépKépKépKép
Ha szeretnél felkerülni a listára add meg az adataidat.

Ildi
másikildikó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?