Sziasztok!
Vagyok én is, csak a hétvége nekünk is kicsit sűrű volt! Én strandra még nem mertem menni, de nem is nagyon tudnék még vízbe menni, bár már csak kicsit vérezgetek.
Pat!
Violka most nem jár oviba nyáron, majd csak szept.ben kezdjük, de val.leg csak fél napos lesz, legalábbis most így tervezem. Amúgy neki is vannak hisztijei, főleg ha fáradt, és leginkább, amikor szoptatom a picit. De már sokkal jobb a helyzet, mint az elején! Szereti a kistesót, csak fél hozzányúlni, vagy max. csak a kis kezét, lábát, hasát simizi, de azt is csak épphogy érintve! De nem is baj, attól legalább nem kell félnem, hogy nagyon "összenyomkodja"!
Sajnos mi is gyarapítjuk az esti hasfájósok táborát, azt én sem értem, miért csak este, ő mindig mohón szopizik, de csak este nyűglődik!
Képzeljétek ma rekordot döntött, fél 10-kor 170-et evett, persze azóta is alszik!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
És este 9-kor evett, utána meg csak reggel fél hétkor!
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Hát, nem bánnám, ha így maradna, de ez csak kivétel lehetett, amúgy nekem is az a gondom, amit asszem Sly írt, hogy vagy korán elalszik, de akkor éjjel kel, vagy nyűglődik, későn alszik el, de akkor hajnalig kihúzza!
Én eddig ittam a Lactoherb-et, most két napja nem, hátha attól fáj a pocija. a tejtermék nálam is kényes kérdés, nagyon lecsökkentettem, de teljesen nem tudnám elhagyni!
Berni!
A hajas baba kép nagyon édes!
Kindertoji!
Nagyon a finisben vagy, drukkok mennek!
Pat!
Mi is jövőre tervezünk nagyobb nyaralást, most csak annyi lesz, hogy jövő hét vége felé "felmegyünk" Bp-re a tesómhoz 3 napra, nekünk az is kb. 3-4 órás út, de talán ennyi belefér. Szüleim is jönnek, Párom viszont nem, ő "kimenőt" kap, egy biciklitúrára megy el.
Nekem is nagyon hiányzik a mozgás, főleg a kerékpározás, de én se merek nagyon sokat mozogni a tejcsi miatt, na meg nem is tudnék annyi időre elszabadulni a szopi miatt! De ami késik nem múlik, majd lesz még rá alkalom bőven!
Én nappal sem ébresztem már Vincét, tegnap izgultam is, hogy milyen lesz az éjszaka, mert délután fél 1-től este fél hétig nem evett, na nem aludt végig, csak 3 körül aludt el, aztán látjátok, már írtam milyen jó kis éjszakánk volt! Úgyhogy nem ébresztem, majd kel, ha éhes!
Én se fejek továbbra sem, és érdekes, nem is feszülnek a melleim, pedig van bennük, bár lehet, hogy pont azért nem feszülnek, mert nem fejem, tényleg "csak" annyi van bennük, amennyi Vincének kell!
Megyek kajálni, üdv mindenkinek: Évi