Betsy
Azon az egy képen , teljesen rád hasonlít. A tobbin mondjuk nem
Nagyon édes mosolya van, úgy megpuszilgatnám
Bálint 5 hósan 6580 g és 66 cm.
Betti
Nemsokára már Te is babázol
Pocakfotó
Syl
Ádámnak csak az elso hetekben volt kék szeme /ha jól tudom, minden babának/. Aztán hatalmas nagy barna-fekete szemei lettek. Majd az ocsém gépérol teszek fel képet , milyen volt pici korában. Sok sikert ehhez a hónaphoz
Csucsu
Kíváncsi vagyok, milyen lett a házatok. Mi most készulunk festetni. Igaz, 3 éven jottunk bele lakni, de majdnem minden szobában a sarkak penészesek, foleg télen. Most eldontottem, hogy átfestetjuk olyannal, amiben van penészolo is. Félek, nehogy a gyerekek még ez végett alergiásak legyenek. Új ház, és ilyen gondok vannak. Szerintem a túlzott szigetelés miatt.
Nitácska
Koszi.N aggódj, majd eljon az ideje, amikor teljesen szobatiszta lesz. Ádám csak most, hogy megszuletett a Bálint, szokott le az éjjeli pelusról.
De ma hallottam a Babavilágban, hogy 4 éves korig ez nem kóros, foleg fiúknál.
Múlt hónapban megjott a mensim
. Akkor nagyon megcsappant a tejem. 1 hétig szenvedtunk. Bálint akkor éjszaka 3 óránként ébredt enni. A tej a mensi után "visszajott", de Bálint azóta is ilyen gyakran kel. Mit csináljak vele? Már hagytam, hátha visszaalszik, de akármit csinálok, addig nem nyugszik, amíg nem kap cicibol tejet.
Most kellenem megint megjonnie, szerintetek megint megfog csappani a tejem?