Sziasztok Lányok!
Hát, tegnap mesébe illő napom volt, még azt hiszem mindig a hatása alatt állok.
Kedvesemmel mentünk reggel a kórházba a múlt heti eredményeimért:
AFP: 1,1 MOM, terheléses cukor: 4,4. Nagy kő esett le a szívemről, rendesen féltem tőlük. Utána ezekkel felmentünk genetikai ultrahangra, ahol szintén minden rendben volt: a lepény jó helyen tapad, a pici medence végű fekvésben helyezkedik éppen. BPD: 39 mm, AC: 117 mm, HC: 139 mm, OFD: 47 mm. A súlyát 206 grammra becsülték. Amennyire én utánanéztem, ezek az adatok megfelelőek, és egyik sem túl sok vagy kevés. Nagyon boldog vagyok, hogy nincs semmi gond Pocaklakóval!!! Sajnos a nemére nem derült fény, mert a popsiján csücsült, felhúzta a lábát és még a biztonság kedvéért keresztbe is tette
. Január 10-re bejelentkeztünk a Praxisba, talán majd ott kiderül.
Ennek örömére délután édesanyámmal megvettük azt a kiságyat Pilisvörösváron, amiről írtam. Tényleg nagyon megérte, mert jó minőségű és szép.
A bolt tulajdonosnője is bent volt az egy hónapos kislányával(ő a negyedik gyerkőc), aki egy nagyon vagány 3 kerekű babakocsiban szundizott. Megkérdeztem óvatosan, hogy mennyibe került a „járgány”, mert nagy vágyam egy ilyen kocsi, csak amiket eddig láttam, azok mind jó drágák voltak. Majdnem elájultam, hogy 20.000 ezer forintért vették a Metroban egy hete!!! (30.000-ről volt leárazva) Anyukám rábeszélt, hogy nézzük meg, mert ennyiért nagyon érdemes lenne megvenni. Először tiltakoztam (még mindig a fránya babona idegesít), de végül csak elmentünk Budaörsre. Tényleg annyiba kerül a babakocsi, egy féle színben volt, de nekem az szerencsére nagyon tetszett. Úgyhogy megvettük!
Ilyen szuper nap után már nem hittem, hogy történhet még valami sokkal jobb. Hát, mégis így lett. 11-kor kerültem ágyba hulla fáradtan, már majdnem szunyókáltam, mikor hasam alját úgy megrúgta a Manó, hogy csak lestem
. Most éreztem először a mozgását, fantasztikus élmény volt!!!! Utána még „kaptam” pár erőset, és éreztem finom kis mocorgásokat is. Remélem nem elégedetlenségét fejezte ki a bútorai és a kocsi miatt
.
Ne haragudjatok, hogy ilyen szószátyár voltam, de nagyon boldog vagyok a tegnap történtek után.
Móni!
Én is gratulálok a kisfiadhoz és örülök, hogy minden rendben van!Ezek szerint most volt a szülinapod is? Akkor utólag nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok.
Kata!
A laboros néni, aki beírta a vizsgálati eredményeket, nem tudott válaszolni arra, hogy járhatsz-e Te is velünk, de azt mondta, hogy szerinte ennek semmi akadálya nincsen. Talán az időpont is változhat, azt mondta, hogy ez is elő szokott fordulni.
Jó hétvégét mindenkinek!!!
Brigi (18+1)