Jó reggelt Csajok!
Bébic!
Nagyon nagy gratula a házhoz!!!
Kérünk fotókat, meg részletes beszámolót, amint lehet!
Aida!
Ez az anyós kérdés elég nehéz! Én az a fajta vagyok, aki nagyon ad arra, hogy mások mit gondolnak rólam. Szóval engem nagyon bántana, ha valaki ok nélkül rosszakat mond rólam. Szerencsére az én anyósom nagyon kedves, aranyos, néha még túlzásokba is esik. Amióta tudja, hogy terhes vagyok, a tenyerén hordoz! A kedvenc kajáimat főzi, amikor megyünk hozzá, mindig megkérdezi, hogy mi újság van a babával… nagyon várja már az unokáját! Szerintem a te anyósod simán féltékeny rád, amiért elvetted tőle a fiát, aki – mint írtad is – jó sokáig élt vele. Gondolom ez az életmód kényelmes volt neki és úgy gondolta, hogy örökké fog tartani. Erre jöttél te és összetörted a kis álomvilágát…
Sarmon!
Pihend ki magad! Örülök nagyon, hogy minden ok! Mindig ezzel a rossz AFP-vel hozzák az emberre a frászt…
Mush!
Jobbulást neked! Dokid nem ajánlott vmi hatásosabb szert, mint a méz és a gyümi? Vmi homeós bogyó?
Nikianya!
Nagyon kemény csaj vagy! 17 évesen én még azt sem tudtam, hogy mi leszek, ha nagy leszek, te meg már bevállaltál egy gyerkőcöt, ráadásul egy amniót is… nem semmi!
Márti!
Jobbulást a gyerkőcödnek! Sajnos nincs ötletem a vakarózás enyhítésére. Te voltál már bárányhimlős?
Mágnes!
Szép nagy poci!
Manna!
Jó nyaralást!!! És sörözést!!!
Betty!
Irigylem barátnődet! Neki biztos nincsenek rossz élményei a szüléssel kapcsolatban.
Augusztusi tali: Még több, mint egy hónapra előre fogalmam sincs, hogy hol leszünk, de egyelőre rábólintok az időpontra. Ha már a júliusiról lecsúszok, igyekszem úgy intézni, hogy az augusztusin ott tudjak lenni.
Keményedés: Nekem szerintem még mindig nem volt. Gondolom ezt azért észreveszi az ember… Mi váltja ki, mit okoz a babának? Olyankor ugye magnézium + pihenés a megoldás?
Szép vasárnapot mindenkinek!