Új privát üzeneted érkezett!

Remélem, hogy mi nem leszünk ilyenek. Biztos én is félteni fogom a fiam.. Mondjuk ilyeneket nem fogok művelni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sinaszi. jo szorakozast!

zoldi. gratula a felidohoz!

a torokfajasom nem akar javulni. mar 4 napja. a fene vigye el. pedig eszek sok gyumit, mezet stb. :evil:

KépKép
KépKép
mush589

mush:köszi szépen...és hogy én mennyire imádom:D :)

Kép

Kép
nikianya21

kepzeljetek! az egyik kollegam mit meselt. a baratnoje nem erezte magat tul jol mostanaban, miutan amerikaban voltak nyaralni. elment orvoshoz, erre kiderult, hogy 5 es fel honapos terhes!!!! na azt hogy nem veszi eszre valaki????????? azt a babat mar tenyleg lehet erezni!!!! :shock: :shock:

KépKép
KépKép
mush589

az nem semmi,,azt megértem ha 20-21 hetesen érzik meg a mozgást..de ez már sok :lol:

Kép

Kép
nikianya21

mush: Az tényleg nem semmi.. Furcsa egy helyzet.

Nekem mostanában napi rendszereséggel görcsölget, keményedik a hasam, nem túl erősen, olyan pont érezhetően. Még vki ilyen panaszokkal?? A sok magnézium sem segít, eszem rakatszámra már. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kukucs :) az oldalakat tekintve esélyem sincs, hogy mindenre reagáljak, de mindenképpen visszaolvasok! :)
Susy: Aranyos vagy, hogy hiányolsz, minden okés velünk szerencsére, csak a lakásmizéria még javában tart és sokszor még olvasni bekukkantani sem volt időm. :(

Annyira jó olvasni, hogy egyre több babóca neme derül ki, lassan mindenki kékül vagy "pirul". :D
Mindenkinek gratula a kislányhoz, kisfiúhoz, és a jó eredményekhez!
Sarmon: te se aggódj, nem lesz semmi baj (tudod, a kötelező mantra! :) )

Anyós: nekem konkrétan nincs bajom az enyémmel, eltekintve attól, hogy majdnem tönkretett minket anyagilag nemrég, valamint szintén anyagilag baromira megnehezítette az életünket az elkövetkezendő jópár évre... :(
Aida: az anyósod videlkedése legyen az utolsó, ami bánt téged! Ha megteheted, kerüld el, ha pedig nagyon muszáj találkozni vele, tartsd meg az x lépés távolságot tőle. Mindig gondolj a babóra, erőt fog adni, hogy elviseld őt!

(halkan jegyzem meg, hogy megvan az új kuckónk, most intézzük a hitelt, remélhetőleg hamarosan szerződéskötés és költözééééééééééééééés!! :lol: :lol: :lol: és mindenkinek köszi aki drukkolt nekünk! :D)

Szerdán voltunk genetikai uhun, úgy néz ki, minden oké a kis tökössel. :lol: Továbbra is kereken egy héttel előbbre van, mint én, úgy néz ki, ez már így is marad. :P (Ennyit arról, hogy mi tudjuk ám, mikor készült... :shock: :P )
De a névadás terén nem jutottunk előbbre.... :?
bébic

Nekem még sosem keményedett úgy istenigazából a hasam, de azt hiszem, a tegnapi egész napos menetelés betett neki. :(
Épp jöttünk hazafelé kocsival az új házikótól, és egy pillanat alatt kőkemény lett lent a pocim, és - mivel még sosem éreztem ezt - úgy megijedtem, hogy még a szemembe is könny szökött. :( Iszonyú rossz volt, semmi másra nem tudtam gondolni, csak a babára, hogy nehogy vmi baja essen.... :cry:
bébic

Ne aggódj bébic, biztos nem lesz baja a babának. Én is aggódom érte, minden egyes hasgörcsnél arra gondolok, hogy remélem neki ez nem fáj.. Félek azért én is ezektől a görcsögtől.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Rég adtam már életjelet magamról. Olyan jó olvasni, hogy már hellyel közzel mindenki tudja, hogy kit hord a szíve alatt. Sajna én még nem tudom. Talán hétfőn (21-e), ha akkor sem akkor várnunk kell a 4D-s UH-ra, amit pedig olyan 24-30 hét között szeretnénk megcsináltatni. Akkor már jobban látni az arcvonásait is és a nemét is 1000 %-ra mondják. Sajna csak egyszer engedhetjük meg magunknak, így várunk a "megfelelő alkalomra.
Nekem is vannak keményedéseim. Már a 16. héttől kezdve érzem megint!!! Pedig azt hittem most elkerül egy darabig. Azt hittem tavaly a munka miatti stressz, illetve elhunyt édesapám ügyintézni valói miatt jöttek olyan hamar. Végül Dani baba ez miatt 10 nappal korábban is született. Ezért kérdéses most is hogy meddig bírja a babó odabent.
Tegnap megkörnyékezett a rosszullét is, így az egész vacsi+desszert+vitaminok "odalettek". Még most is sokszor émelygek pedig már félúton vagyok lassacskán.
Bébic Gratula a lakáshoz. Remélem simán megy minden.
Azért 5,5 hósan észrevenni a babát?! HÁT???!!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Aida, látod, ezért nem szabad anyósnak megengedni azt a "luxust", hogy felbosszantson!
Amúgy amit írtál, felvetett bennem egy kérdést: ezeknél a keményedéseknél vajon mit érez a picur? Érez egyáltalán valamit?

Gabrielldaniell: köszke, hát az, hogy simán, azt így nem mondanám, de azért szépen lassan, kisebb-nagyobb döccenőkkel, idegeskedéssel, morgolódásokkal, de haladunk a cél felé, úgy érzem. :D
bébic

a srac kicsit shockban van, gondolhatjatok. plane, hogy fiatalok, epp csak 20 evesek. a csaj egyetmre jar. kisfiuk lesz. nem lehet egyszeru beadni a szuloknek.

nekem se kemenyedett meg a hasam szerencsere.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Aida, Zöldi!
Részvét az anyós miatt! :cry: Szerencsére az enyém normális, na és ritkán látom... :lol: :lol:

Aida!
Nekem nem görcseim vannak, hanem húzó-nyilalások, az se sokkal jobb. Bár,hogy lekpogjam az utóbbi pár nap megúsztam.
Próbálj meg 1-2 deci bort inni, ilyenkor jót tesz ,mert ellazítja az izmokat és ennyivel a babának se ártasz! :wink: :P

Bébic!
Örülök, hogy megvan az új otthon! Milyen?
Nekünk még csak lánynevünk van , fiúnévben egyszerüen nem tudunk megegyezni. :? Na egy hét múlva kiderül melyikre lesz szükség! :wink:

Betty!
Ügyes vagy, hogy így odafigyselsz a kajálásra ,és még mozogsz is. Nekem is kéne! :( Azért én este eszegetek lelkesek, bár a terhesség elött is ilyen voltam. :x
susy75

Bebic. Hatlamas Gratula!!!
Hol sikerult ratalalni a kacsalabon forgo palotara? ha minden jol megy mikor koltoztok?

KépKép
KépKép
mush589

Susy: most elfogult leszek, de.....szupcsiiiii! :lol: :lol: :lol: Még babonából nem merek feltenni képet róla ide, de majd ha már minden egyenesben lesz, rakok fel pár fotót.
Most még a gondolatot is szoknunk kell, hogy a 7. kerületből kivonulunk Soroksárra.... :shock: Talán ez lesz az egyik legfurább dolog....
bébic

Mush: :lol: :lol: Kösziiiii! Hát, bevallom, őszintén, abszolút totál véletlenül! :shock: Már éppen kezdtünk a végig érni a legnagyobb ingatlanos oldalak kínálatán és ezzel együtt feladni a reményt, amikor beugrott, hogy az Expressz hirdetési újság honlapján is mennyi hirdetés van, teljesen kiment a fejemből, pedig anno én is hirdettem ott a mi kuckónkat.... :shock:
Na, mindegy, tettem egy próbát és lőn! :wink: :lol: Persze iszonyat para volt, mert meglepően olcsónak találtuk az addig nézett ingatlanokhoz képest, és már fel voltunk készülve, hogy pl. vmi elírás van az árban, vagy van valami más bibi. Vagy éppen pont az orrunk elől viszik el.
De egyelőre úgy tűnik, nem..... :lol: :lol:
bébic

Sziasztok Lányok!

Ez most kissé OFF lesz, de a Babanet csapata nevében örülnénk neki, ha minél többen eljönnétek július 26-án a Babanet-Kölöknet talira.

Ha van kedvetek, nézzetek át a Tali topikjába!

Részletes információt pedig itt olvashattok!

Várunk Mindenkit sok szeretettel:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok,mentem reggel nődokihoz mondom neki alacsony Afp miatt jöttem.Megvizsgált,meghallgatta a szivhangot,aztán átküldött genetikai UH-ra.Azt mondta a vérvétel már felesleges,mert kicsúsztam az időből,igy meg most jó magas lenne.Na mentem uh-ra ahol a dokibá tüzetesen átnézett mindent,és MINDENT A LEGNAGYOBB RENDBEN TALÁLT!!!Majd azt mondta szerinte nyugodtan levetethetem a vért,így adott beutalót,máris mentem vérvételre.Aminek az eredménye egy hét múlvalesz meg.JA és megerősitette hogy ez bizony kislány!Egyik kő leesett a szivemről...de még azért a vérvétel eredményére kiváncsi leszek.Köszi csajok mindenkinek hogy szorított értem.Gondolhatjátok milyen éjszakám volt,ha néha bealudtam 5 percre folyton azt álmostam hogy közlik beteg a baba,al kell venni...jajjj Istenem,nem kivánom senkinek.Úgyhoy most nagyon fáradt vagyok ezért bocsi hogy senki írásához nem irok kommentet.Este majd visszanézek.Puszi mindenkinek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon: tudtamtudtamtudtam! :lol: Gratula!

Én is pusszantok mindenkit, megint eltűnök pár napra szülőlátogatásra, szalonnasütögetésre, dejóóóólesz! :lol:
Vigyázzatok magatokra nagyon!

Zöldi: Én nem tudok menni a júliusi talira sajna. :cry: Az augusztusira viszont szeretnék mindenképpen, remélem nem pont akkor költözünk... :P
bébic

Sarmon. Nagyon szuper hir! Latod minden rendben van. most mar nyugi. es mindegy hogy mit mutat majd a vervetel.

bebic. jo semmittevest! egy par orat csak el tudsz logni majd augusztusban a talira

KépKép
KépKép
mush589

nem ertem en ezeket a vonalzokat. bebice 18+6 es 145 nap van hatra. az enyem 18+4 es 150 nap van hatra. mindegy. hangosan gondolkodom.

KépKép
KépKép
mush589

Én megyek a babanetes talira is a minneláris parkba. Ki jön? kivel fogok ottan talizni?

Ugye jól emlékszem hogy itt én kezdtem a tali felvetését és erre látjátok milyen lyukas az agyam? Totáll elfeletkeztem róla. De tutira fogok menni oda is ahova tervezitek.

Hát én elhiszem hogy nem érzi a babát mert ah én is pl nem tudnám hogy terhes vagyok akkor a mozgásokat amiket kb 3-4 napja érzek csak nem venném észre ha nem figyelem. Pedig én már 21 hetet betöltöttem

harivera
Budapest XXI. kerület

Szaisztok!

Sarmon:
Édes nagyon a kutyusod!Azok a nézések! :lol: :lol:

Mush:
minden vasárnap van Farnborough-ba ilyen piac.
A torkod hogy van? Jobbulást neked!

Vera:
Angliába van ez a piac, sajna egy kicsit messze van :cry: :cry: másképpen minden vasárnap ott lennék :lol: :lol:

Nikianya:
hát nem volt semmi, 17 évesen végigmenni ilyen torturán,csodállak, hogy ilyen bátor voltál. Nekem is az a 2 hét amig megtudtam, hogy csak szimpla elirás volt, az eredményeimnél, maga a pokol volt. Ahány beteg gyereket láttam sétálna az utcán mindig belém nyilallott, hogy jaj Istenem, az enyém is ilyen lesz...?! De aztán beletörődtem és azt mondtam, hogy lesz ami lesz, nem fogok végig aggódni egész terhesség alatt...És akkor jött a dokim és mondta, hogy hibás adatokkal volt megcsinálva a teszt...

Susy:
az érdem a nővéremé, mert ő vitt el erre a piacra :lol:
Ne aggódj a kilók miatt, majd leadod ha már kint van a baba.Most a lényeg, hogy ő megkapjon mindent amire szüksége van... :lol:

Gálzsuzsa:
a te kutyulid is aranyos nagyon! :lol:

Aida:
sajnálom, hogy igy megkeseriti az életedet anyósod, de reménykedjünk, hátha megjön az esze idővel . Probálj arra gondolni, hogy nem tőle függ az életed és hátha könnyebb lesz...

Bébic:
gratula az új kuckóhoz!!!!! Sok boldog perceket kivánook benne!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jaj csajok!
kijött egy ajakherpesz a számon, annyira fáj és ráadásul alig mulik az egyik, jön a másik is... :evil: :twisted: :twisted: Kivirágoztam... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Röff!

Hess herpesz!

Kép
zölddisznó

marti. az a piac nekem is messze van!
sajnos a torkom nem jobb. alig aludtam.:(

KépKép
KépKép
mush589

Jééé,most vagyok félidős,mostantól kezdődik a visszaszámlálás??? :lol:

Mush:
szegény fejed! Nem lehet, hogy savad van és az iritálja a torkodat folyton?

Zöldi:
kösz, hogy elhessegeted a herpeszt! :lol:
Remélem ez a babának nem ártalmas... :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

nincs savam, szerintem. a torkom elegge fent a szam vegeben faj. meg az orrom is fujom, szoval ez tuti megfazas. de ennyi ido alatt mar elszokott mulni.

KépKép
KépKép
mush589

Márti! Nem ártalmas, csak ne kenj rá semmit (pl. Zovirax...) mézen és E vitaminon kívül.

Kép
zölddisznó

marti. gratula a felidohoz.

nalunk megint vendeg van, de most egy volt kolleganom. szoval most megprobalok nagyon csendben lenni, nehogy felebresszem szegenyt.
aztan majd zuhanyoznom kell, meg hajat mosni, de megvarom, hogy felebredjen. addig asszem megyek olvasni.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi:
nem kentem rá semmit, pedig nagyon zavar és fáj, meg folyton bereped :evil: Párom elszalasztom mézért, hátha felpuhitja és nem fog húzódni annyira....

Mush:
erősen vendégszerető emberek lehettek! :D

Na megjelentek a pöttyök a nagyfiamon, mától hivatalosan ő is bárányhimlős...megvárta amig a kicsinek elmult :lol: :lol:
Még egy hét szobafogság...... :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

A méz nem csak felpuhítja ám, hanem van benne vírusgyilkos anyag, és hamarabb gyógyul tőle, mint simán. (Az E vitamint meg úgy kell használni, hogy kiszúrod tűvel a kapszulát, és azt a mézszerű anyagot kened rá, ami benne van. Szerintem nagyon jó!)

Kép
zölddisznó

Sziasztok,részvétem a herpesz miatt Márti,nekem még nem volt,de megmondom őszintén rettegek is tőle.Tesómnak kijön havi egyszer akkor akkora csúnyaság van a szája szélén,az vmi birzalmas lehet.
Megajándékoztam a magzatkámat amiért igyekszik nekem egészségesnek lenni!Ezekkel:

Kép

Api egy hónap únszolásra nekiállt a kerti kőgrill készitésének.Majd Megmutatom ha kész lesz.Szeptember 13-ra kapott határidőt(tőlem),mert akkor akarjuk a két gyermekünk szülinapját egy nagy családi kerty-partyval megünnepelni.
Ma végre jóidő ígérkezik,sziasztok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Köszi Zöldi az infót, megyek és előkotork valami E-vitamint azthiszem van... :roll:

Sarmon:
de édi kis body-k! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1216457940.2579.jpg[/img] Zsebilak :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
mush:
Szerintem nem fontos a baba korához igazítani a kutya vásárlást. Azt az időt kell kivárnod, és megérezned, amikor a baba mellett tudsz már a kutyussal is foglalkozni. Mert az elején, amíg pici, sokat kell őt is babusgatni. Ha olyan babád lesz, aki kisangyal, akkor ezt pár hónappal szülés után megteheted :)

Sarmon:
Az AFP miatt próbálj megnyugodni, nagyon sok esetben mutat téves értéket, amit mi is tudunk, de persze, ha nekünk rossz az érték, ez nem vigasztal. Nem lehet, hogy elszámolták a terhességed?

Aida:
Anyóshoz a helyedben nemm mennék, addig, amíg várod a babát, semmiképpen, nincs szükségetek fölösleges idegeskedésre. Vannak sajnos ilyen fiukat féltő Anyósok. Hátha változik majd a helyzet, ha meglátja az unokáját....

bébic:
Gratulálok a lakáshoz! :) Végül merre sikerült vennetek??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes:
de édi kuckója van Zsebinek! :lol: Aranyos pocakod van! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!!!!!

ne haragudjatok, neem tudtam vegigolvasni mindent, eppen nyaralunk, per pillanat Belgiumban nezelodunk.

Csak azert jelentkeztem be, hogy mindenkit puszilok es mar az en fiacskam is izeg, mozog, FOLEG A BELGA SOROKET imadja /mint anyucika/.
mannababoca

Mági! Csini!

Manna! Áááááá, nem vagyok irigy! :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Aida: részvétem a kedves "mama" miatt, szerintem nagyon jó tanácsokat kaptál, végigolvastam, fogadd meg ezeket.
Lenne nekem is egy ötletem, gondold át: egy ideig kihagynám az anyóslátogatásokat, de ha ő jön tök normálisan fogadnám, nem is reagálnék cinikus megjegyzéseire. Majd néhány hét múlva csináljatok egy családi összejövetelt, nálatok, anyudéknál, tesónál, sógornál, ahol hely van rá. Gondolom Téged mindenki szeret, ezért így szembesíteném azzal, hogy mindenki más körülrajong téged, kedveskedeik, érdeklődik, stb. Anyukádat be is avathatod, ő fokozza az irántad érzett szeretetet, sőt a férjed felé is. Ha van egy kis esze elszégyelli magát. Ha nem használna, akkor Te legalább mindent megpróbáltál. Egyébként van amikor a szülők egymás közt jóban lesznek, és ezzel megoldódik minden apró bibi, amit a vejük, menyük váltott ki belőlük.
Vélemény?

Zölddi: ha a taliról van valami pontos, jelezd. Vagy ötleteket várunk még? A Westend jónak tűnik, viszonylag középen van.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Lányok:
van valami ötletetek mit is használjak a nagyfiam vakarózása ellen.... A kicsinél bevált a mentolos hintőpór, a nagy meg azt mondja égeti... :roll: Kenni nem nagyon akarok rá semmit, ami nem engedi, hogy lélegezzen a bőr, mert ez is irritálja és jobban fog vakarózni.

Kép
Kép
Kép
f.marti

A kicsinél bevált a sütőporos fürdő, a net-en ajánlották bárányhimlőre, de a nagynál ugylátszik nem... :roll: Neki sokkal több pöttyei vannak..Vele több bajom lesz...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Manna:
de jól viszitek! :wink: Mikor iszod a sőrt, gondolj ránk is... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mágnes:
hogy van a kis Anna? Szereti az új lakásban???

Kép
Kép
Kép
f.marti

Barátnőm reggel írt egy sms-t, hogy az éjjel megszületett a kisfiuk.
Én nagy bátran hívtam is, hogy milyen volt a szülés és hogy vannak.
Azt mondta, 5.kor még lángost sütött a férjével, 6 körül úgy érezte be kéne menni a kórházba, néhány fájás és 23.45-kor kint is volt a kisfia. A fájásokról annyit mondott, hogy egy erőseb menstruáció, azt hitte ezek még nem is az igazi fájások.
Első baba.
Mázlista.
Nekem is ilyen szülést kívánt.

Lányok!
A találkozóról írjon már valaki pontosabbat!

Betti
Kép
betti0412

Én is hasonló szülést kívánok mindenkinek és persze magamnak is!
Azt hittem én is, hogy ez fog még jobban is fájni! De ez attól is függ kinek milyen a fájdalomküszöbe. Valaki fájdalomcsillapító nélkül végig tudja csinálni (így voltam én is hál' istennek), de van aki gyógyszerért kiált. Nem vagyunk egyformák. Én az epitől jobban féltem mint a fájdalomtól!
Remélem mindenki jól van! Picurom egyre többet mocorog! Most is miközben írok!
Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Márti,a fiad kezét mindig foglald le.Most különösen sokat legyél mellette,és szólj rá ha kaparózik,mert retenetes csúnya likak maradnak a himlő után.Én nagyon sürün 10 percenkéntr is hintőporoztam a gyerekeket,legalábbis azokat a testrészeket ami a ruha alól kilátszott(kar,láb,nyak,arc.).Mindkét gyerekem szája alsó szélén meg a nyakukon is ott virit a kis lukacska amit folyton legnagyobb igyekezetem allenére is lekapirgáltak. :roll:

Én nemem alacsony a fájdalom küszöböm,én mindkét szülésnél azt hittem ott halom meg,kész,vége!Mégis a harmadikat várom,mert mikor megszületik a baba,annál szebb érzés a világon nincsen,és látni ahogy fejlődnek,felcseperednek,hozzámbújnak,és azt mondják:szeretlek anya!Úgyhogy szerintem a szülésnél arra kell gondolni,hogy már csak egy kis idő,ésa karunkban tarthatjuk akire már mióta várunk. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt Csajok!

Bébic!
Nagyon nagy gratula a házhoz!!! :lol: Kérünk fotókat, meg részletes beszámolót, amint lehet!

Aida!
Ez az anyós kérdés elég nehéz! Én az a fajta vagyok, aki nagyon ad arra, hogy mások mit gondolnak rólam. Szóval engem nagyon bántana, ha valaki ok nélkül rosszakat mond rólam. Szerencsére az én anyósom nagyon kedves, aranyos, néha még túlzásokba is esik. Amióta tudja, hogy terhes vagyok, a tenyerén hordoz! A kedvenc kajáimat főzi, amikor megyünk hozzá, mindig megkérdezi, hogy mi újság van a babával… nagyon várja már az unokáját! Szerintem a te anyósod simán féltékeny rád, amiért elvetted tőle a fiát, aki – mint írtad is – jó sokáig élt vele. Gondolom ez az életmód kényelmes volt neki és úgy gondolta, hogy örökké fog tartani. Erre jöttél te és összetörted a kis álomvilágát…

Sarmon!
Pihend ki magad! Örülök nagyon, hogy minden ok! Mindig ezzel a rossz AFP-vel hozzák az emberre a frászt… :evil:

Mush!
Jobbulást neked! Dokid nem ajánlott vmi hatásosabb szert, mint a méz és a gyümi? Vmi homeós bogyó?

Nikianya!
Nagyon kemény csaj vagy! 17 évesen én még azt sem tudtam, hogy mi leszek, ha nagy leszek, te meg már bevállaltál egy gyerkőcöt, ráadásul egy amniót is… nem semmi!

Márti!
Jobbulást a gyerkőcödnek! Sajnos nincs ötletem a vakarózás enyhítésére. Te voltál már bárányhimlős?

Mágnes!
Szép nagy poci! :lol:

Manna!
Jó nyaralást!!! És sörözést!!! :lol:

Betty!
Irigylem barátnődet! Neki biztos nincsenek rossz élményei a szüléssel kapcsolatban.

Augusztusi tali: Még több, mint egy hónapra előre fogalmam sincs, hogy hol leszünk, de egyelőre rábólintok az időpontra. Ha már a júliusiról lecsúszok, igyekszem úgy intézni, hogy az augusztusin ott tudjak lenni.

Keményedés: Nekem szerintem még mindig nem volt. Gondolom ezt azért észreveszi az ember… Mi váltja ki, mit okoz a babának? Olyankor ugye magnézium + pihenés a megoldás?

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
Kép
lbernuska

sziasztok..

én még mindig tartom magam a 26 westendhez..nekem és Hajnikának teljesen jo az időpont. :lol: Már alig várjuk..Apácskát oda tapasztom addig a számitogéphez. :D

Kicsi lányom éjszaka olyan mélyen aludt hogy bepipilt..szegénykém most tiszta letargikus...
Pocaklakom meg ugy néz ki belustult..Lehet hogy az idő miatt..Vagyis gondolom.
Tegnap egész nap nem éreztem erre este amikor néztük manommal az ovizsarut és felkiáltott benne Swarci hogy :csend legyen,,,,kicsi cseppen rugott egyett...aztán még egyet és ennyi....Ez természetes hogy csak ennyit mozog még?
Szoval ugye nem kell minden percben éreznem...kérlek bizatassatok hogy ez igy jo,...addig is pusza mindenkinek.

Kép

Kép
nikianya21

Ibernuska:
én voltam már bárányhimlős, sajnos az első terhességembe került :cry: 7 hetes terhesen kaptam el :cry:

Nikianya:
ne aggódj, fog az még annyit mozogni, hogy csak! Most is sokat mozog, csak nem érezzük annyira...Vannak nekik is lustább napjaik meg aktivabb napjaik :lol:

Sarmon:
folyton lefoglalom valamivel, másként állandóan a nyaka körül kaparászik...Suerencse az arcán csak kevés van, de annál több a nyakán. Huninak is végig örködtem, még éjszaka is kislámpa mellett figyeltem, hogy ne kapargassa, mégis a szája szélén, ugy mint a tieidnek elkaparta az egyiket és a nyakán egy-kettőt...Robinál a hintőpór nem nagyon segit, kipróbáltam a rázókeveréket és az mintha jobban hatna... :roll: De várjuk meg a végét....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?