Sziasztok!
Jelentkezem már én is…megvagyok, minden oké szerencsére! Miskolcon voltunk már lassan 3 hét után, ugyh jó volt. Összeszedtük anyummal a babaruhákat, meg amit varrt nekünk a babaszobába.
Nagyon szép lett ilyen macis sötétítő függöny, rózsaszín fodorral és ugyanolyan anyaggal bevonva a csillár, húú nagyon szép lett, még jó hogy tud varrni
Ezen a héten legalább jobb idő volt, ugyértve hogy nem volt 40 fok, ki is lehetett kényelmesen mozdulni. Ugyh bejártam a Kika-t, Stop-shopot, igaz csak nézelődés és tájékozódás képen, de nagyon jó kikapcsolódás volt!
A festés viszont még nem kezdődött el
, mert páromnak rengeteg munkája jött össze (ez ilyenkor jó is meg rossz is), igy nem kezdtük még el, de már nem engedem tovább húzni …
Viszont ugy néz ki, hogy megtaláltuk a megfelelő autót
, már csak az kell, hogy elfogadják a hitelkérelmünket…meg az autó átadás még plusz 1 hónap, ugyh arra is várni kell.
Zsebi!
Gratula az esküvőtökhöz!!!
Nagyon szép lehetett minden a képek alapján! A ruhád, hajad is nagyon jól sikerült! Mostmár jöhet a kis Szasza baba! Kellemes nyaralást nektek!
Anita!
Nagyon jó lett a hajad!
Elhiszem h igy majd kényelmesebb lesz neked baba mellett! Én is gondolkodom rajta, de szerintem nekem nem áll jól a rövid haj, ugyh valszeg maradok ennél, legfeljebb kicsit ritkítani kellene, mert olyan sűrű hajam van.
Szép nagy lett már a pocid!!! Jaj majd mesélj erről a szülésfelkészítő tanfolyamról, nagyon kíváncsi vagyok!!
! mi is megyünk jelentkezni a jövőhéten.
Nagyon szépen növekszik már a kislányod, és nemsokára biztosan helyre is fordul!
Zsuzska!
Kellemes nyaralást nektek!
Reméljük, h jó időt fogtok ki! Pannika uszikálhat egy kicsit, hiszen már biztosan nagyon tud! Jaj olyan szupi lehet ez a babaúszás! Alig várom már h kipróbálhassuk! Csodálatos a képeken a kis csajszi, és olyan aranyos a 3 gyerkőc együtt!!!
Képeket kértél, de most nem tudok mutatni, mert anyóséknál pakoltuk le a cuccokat, majd ha kifestünk, berendezünk minden, akkor majd fotózok! Addigra már vissza is értek a balcsiról!
Ja viszont nekem aug.5-én kell mennem tg-re, ugyh ugy nem biztos h el tudok menni a talira!
Pintyus!
Örülök, h megtaláltátok a megfelelő albérletet, és tök jó h Anitáék közelében van, legalább babázhattok majd együtt! Szupi h Patrici is ilyen szépen növekszik, de milyen szégyenlős, h sosem mutatja meg normálisan a kis pofiját
hogy mégkíváncsibbak legyenek a szülei aztán majd ha kibújik megmutat mindent, nagyon izgi!
Panka!
Gondolom milyen jó lehetett a nyaralásotok! Feltétlenül várjuk a képeket!
Volt egy kis időm, és részletesen megnéztem Emili blogját, fantasztikus h igy minden hónapban leirod oda a fontosabb eseményeket és megtűzdeled képekkel, nagyon szupi és olyan jó látni amint Emili minden hónapban mennyit nőtt és okosodott. Az uszis képek nagyon tetszettek, hihetetlen mikre képesek a gyerekek 4 hónaposan! Az uj frizurádról tehetnél fel képeket!
Olimami!
Köszönöm a meghívást és a privi üziben a címed, megkaptam! Nekem jó a 23-a! és akkor hány órára menjünk??? Mit vigyünk?
Évi!
Szépen gyarapodik már neked is a kisfiad, el is hiszem h fáj a derekad! De kitartás, erős kis fiucska lesz!
Andi!
Olyan édesek együtt a gyerekek!
A képeken nem is látszanak olyan elevennek!
Pannika leköti őket!
Biztosan jó lesz majd férjednek a kinai kiruccanás, de amiket irtál a szokásaikról az hihetetlen és megdöbbentő! Nem hiszem h tuna magyar ember hosszabb ideig ott élni!
Jajj jut eszembe!
Mindig akartam is kérdezni, hogy Hajnihoz mikor és hogy lehet menni Uh-ra???
Elvileg kell beutaló, vagy csak ugy odamegy az ember? Azt hiszem du.14.00 ig van hétfőtől-péntekig, de nem vagyok benne biztos! Mindig ugy dícséri mindenki, és nagyon kiváncsi vagyok már rá, h ott milyen az uh, de még nem jutottam el oda, és jó lenne már megkuksizni a kis Kamillát! Ha tudsz vmi infót majd ird meg légyszi! Köszönöm!
Mindenkinek kellemes 7végét kívánok!!!
Pussz