Új privát üzeneted érkezett!

Ugye-ugye hogy izgulnom kellett az AFp miatt!Mintha megéreztem volna !A MOMk érték 0,65 lett!Holnap mennem kell újra vérvétel,Ultrahang.Ne tudjátok meg milyen ideg van bennem.

A baba 6 hetesen kezd el mozogni,csak kicsi még,vagy jó nagy a hely neki,azért csak a 18-20 hét körül érezzük a mozgásokat!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen! +++++++++
Most megismétlik az AFP-t?
susy75

sarmon a 0.65 igaz alacsony de szerntem tuti nem lesz gond belőle. Lásd az én 0.7-emet és semmi gond.

Igen azt tudom hoyg a lánynak 3 visszintes és ez is az volt csak ő azt mondta hogy az köldökzsinór. na most a zsinór a spirálisan fut nem egyenesen

harivera
Budapest XXI. kerület

[quote]N írta:em tudom a gyerek is ilyen ütembe nö e vagy csak én
.Hát, a bébid max 10 dkg-t nőtt azóta, ez te vagy! :lol: De nem baj! :wink:

Sarmi! Semmi ok parára! Nekem 15+6-on 0,62 lett, egy héttel utána meg 0,89, ami már tökéletes!

Kép
zölddisznó

Sarmi! Megy a sok drukk!!!! Lehet, hogy csak korán vették le!

A kutya angyali! Apának is volt egy ilyen roti, csak fiú. Jafar-nak hívták. Meglátta Dorka képét és közölte, hogy amint lesz kertesházunk, lesz egy roti megint! :) Teljesen be van sózva! Én egy bernáthegyit szeretnék!
Vendég

Zöldi!
Édes vagy :lol: ,most megnyugtattál!!!! :?
susy75

Hát nagyon remélem h csak az időpont lett elszámolva.
Susy,igen holnap mennem kell nődokihoz aki megint ad beutalót azzal menni vérvételre,meg Állitólag a Védőnő szerint tuti csinálnak egy alapos ultrahangt is.Hát nagyon drukkoljatok,de tuti nem alszok az éjjel! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon. fel a fejjel! Minden rendben lesz. biztosan tul koran vettek le a vert. az uh-n mar megneztek a babat egyszer, es akkor rendben volt! ne izgulj!

KépKép
KépKép
mush589

Csajok! Az összes 50-es és 56-os pasiruhám eladó lesz, amit kölcsönadtam a barátnőmnek...62 cm és 4600 g lett a kiskrapek :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Már elég régen írtam,de csak sajnos most lett kész a gépünk. :twisted:
Hétfőn voltam uh-n,mindent rendben talált a doki,a nemét nem látta,azt mondta szar a gép,nem tudja megmondani. :? :twisted:
Szerdán pedig az Istenhegyin voltam genetikai uh-n.Ott a drágám teljesen belebújt a méhlepénybe és semmi nem látszódott belőle. :roll: Ráadásul meg sem mozdult,25 percnyi lökdösés után is csak intett egyet. :lol: A doki aggódott hogy miért nem mozog,a frászt hozta rám. :( Én remélem hogy csak bealudt,mert azóta is érzem rendszeresen hogy mocorog.

Na visszaolvasok egy kicsit! :D

edoci

lanyok!
akkor tenyleg lesz talalkozo AUGUSZTUS 24-en?

KépKép
KépKép
mush589

ime az én kutyám
Kép viki kutya Kép viki kutya

Kép
galzsuzsa

Naná, hogy lesz, de nem 24-én, hanem 26-án!

Kép
zölddisznó

Csajok, azt hiszem nem bírom tovább. :( Az anyósom kikészít. Nem csinálok semmit, oda mentünk tegnap és már megint olyanokat vágott a fejemhez, hogy egész haza úton sírtam. Elege van belőlem, meg rossz anya leszek.. Miért mondja ezt? Senki sem tudja. Egyszerűen nem bírja elfogadni, hogy van vki a fiával. Én meg ezt nem bírom.. Mit tegyek? Amúgy azóta lett ennyire "durva" mióta kiderült a kisbaba. Nem tudok már mit kezdeni a helyzettel. Javaslatok? Tanácsok? Ez a kisbabának sem jó. Most már bmikor megyünk ki anyós látogatóba összeszorul a gyomrom és előre félek. Félek, hogy most éppen mit fog kitalálni.. :(:(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocsánat, hogy itt panaszkodom, de már nem elég, hogy kétségbe vagyok esve még magányosnak is érzem magam. Mintha nem állna mellettem -mellettünk (én és a baba)- senki.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sinaszi, gratulálok a kislányhoz!! :lol: :lol:

Betti, igen ismerem a Nemest, nekem nem túl jó tapasztalatom volt Vele, de az a kórházban volt és azt mondják, hogy a magánrendelésén egy tündér! Kíváncsian várom az uhu eredményt!

Sarmon, biztosan nincs baj, szerintem azt már látták volna! Nyugi, rendben van minden a babával!

Aida, nagyon klassz lett a tábla!! :lol:

Mi tegnap voltunk a dokimnál, hát nem túl jó híreket mondott. Sajna nyílik a külső méhszáj, így nagyon sokat kell pihennem, feküdnöm, ja és 3*2 szem az 500mg-os Mg-ból. Nézett egy gyors uhut is, szerinte egy fiú tuti, de a másik akár lány is lehet, de nem mutatta meg teljes egészében magát. :roll: :lol:

verzso

Sarmon
Ne idegeskedj, azt a Babád is megérzi és az nem jó Neki.

Ez az egész várandóság már lassan az értékek, paraméterektől való félelemről szól, kis sem lehet élvezni a maga valójában, mert mindig a következő vizsgálattól és annak az eredményétől izgulunk, félünk.
Ez a Baba nem kerül a pocinkba, ha a Jóisten nem akarja és semmi nem történik az ő tudta nélkül. Ha egészséges a gyermek, ha nem az ajándék és feladat is egyben. Ez csak az én hülye felfogásom.

Susy, én 2 kilónál tartok, 17. hét elején.
Nem eszem lisztet és cukrot. Délig általában gyümölcs megy (dinnye, barack stb.) ebédre szigorúan hús és vacsira, meg uzsira is gyümölcs, joghurt, kis sajt általában. Ebben van minden így, és sok-sok mozgás.
Utána úgysem lesz rá energiám és időm se, én nagyon hajlamos vagyok felkapkodni magamra a plusszokat, vigyáznom kell, mert szülést követően nehéz lesz visszaállni.
De egyébként valami biztos van a testünkkel, mert én észrevettem, hogy sokkal jobban raktároz, mint eddig, más az anyagcsere, nekem lassabb.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok Csajok!

Alig bírtam visszaolvasni... így jár, aki az utakat rója, ahelyett, hogy non-stop babanetezne. :-D

Kutya:
Szerintem jobb, ha előbb van meg a kiskutya, mint a baba. Nálunk most ez van, a kutyusunk 4 hónapos, de most még olyan kajla, hogy nem tenne különbséget egy baba meg egy rongy között... :-D De nem minden kölyökkutya ilyen, mint a miénk. Viszont nem bánom, hogy mire megszületik Pötty, addigra már a kutyus is megkomolyodik picit talán. Én gyerekkoromban kb. 2 éves koromban kaptam egy kölyökkutyát, vele akkor már nagyon jól elvoltam.

Sarmon!
AFP miatt ne izgulj, minden ok lesz!!! Dorka meg nagyon aranyos!

Tegnap voltunk a dokim magánrendelésén, Apa is jött. Pötty nem túl aktív továbbra sem. Arról nem is beszélve, hogy beállt olyan pozícióba, hogy még véletlenül se lehessen meglátni a nemét. :-( De nem forgolódik, már hetek óta így van. A doki szerint ez nem gond, így érzi jól magát.

Viszont a mocorgását sokszor érzem, de még csak apró böködések bentről. :-D Néha hajnalban is érzem, kicsit más a bioritmusa, mint az enyém. :-D

Most megyek, ma is rohanós napom lesz. Mindenkinek szép pénteket!

Kép
Kép
lbernuska

Ja és a találkozóról tudtok többet is?
Hol lesz, mikor pontosan, és ki a főszervező?
Én is szeretnék menni, ha Pesten lesz sem gond, fel tudok jutni.
Jó lenne látni is Titeket már, hiszen minden nap dumcsizunk, sok mindent tudunk már egyásról.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Zöldi! Grat a félidőhöz! A barátnőd akkor császárral szült, ugye? Nem semmi méretek! :)

Vera! Most néztem csak meg a képeteket (3D az előző oldalon). Milyen kis szemérmes a manó... még a pofiját is eltakarja! De nagyon aranyos!

Sarmi! Ökölben a kezem - nem verekszem, hanem szorítok Nektek!

Zsuzsa! Ez a kutymorgó nagyon dög! :) Kis nyugis lehet! Aranyos!

Edoci! Ne ijedj meg! Az hogy akkor éppen nem mozgott, semmit nem jelent, legfeljebb vagy azt, hogy kis lusti, de az is lehet, hogy dacos! Nehogy már a doki bá' mondja meg, hogy mikor mozogjon!!! :) Legközelebb figyelj arra, hogy mitől érzed a mocorgását... pl. egy kaja. És a következő UH előtt egyél olyat, amit szeret és beindul tőle! Valahol olvastam, hogy a babamozi előtt csoki fagyit javasolnak a kismamáknak, mert az esetek jelentős részében attól felébrednek a babák!
Vendég

Aida!
Anyós ha ilyen, próbálj meg nem is foglalkozni vele!!! Ne látogasd, ha csak bántani tud. Most aztán tényleg nincs szükséged arra, hogy depi legyél és sírj... ezt a baba is megérzi.

Verzso!
Pihizz sokat és nagyon vigyázz a babákra!!!

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska: Talán így kéne, de nem tudom. Ha nem megyek ki soha hozzám, még ennél is jobban meg fog utálni. Ha egyáltalán ennél jobban lehet. Ja az hogy én szétszedtem az ő családjukat és szétrobbantottam a családi idillt az az alap. Iszonyatosan rosszul esik. Néha a szakítás jár az eszem..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Palinkas szep jo reggelt!

zoldi. en augusztust kerdeztem, nem juliust! azt tudom, hogy ti taliztok juli 26-an, de en arra voltam kivancsi, hogy aug 24-en is lesz-e, mert meg kell szerveznem egy csaladi programot, es hat a talitol is fugg.
nagyon szeretnek veletek talalkozni.

samon. szoritok neked nagyon! ++++++++++++++++

aida. fel a fejjel! ne torodj az anyossal. nem eri meg. miert erzed, hogy senki sem all melled? es a parod? o nem ugy gondolja, hogy jo anyuka leszel stb?
tenyleg ne menj, ha mindig felzaklat. nem eri meg! neked nyugi kell!
ja! es mi melletted allunk!

berni. sajnalom, hogy nem lattak a babo nemet.

verzso. pihizz sokat! vigyazz a fiukra! lehet, hogy akkor az egyik megis lany?

zsuzsa. cuki a kutya.

na mennem kell dolgozni!

szep napot!

KépKép
KépKép
mush589

aida. a masik megoldas, hogy mesz, de mar elore felkeszited magad lelekben, es egyik fuleden be a masikon ki. te tudod magadrol hogy nem igaz amit mondd, hogy te jobb es tobb vagy annal! ne keseregj!

KépKép
KépKép
mush589

mush: Köszönöm. A párom mellettem áll, csak egy baj van. Én azt érzem rajta, hogy az anyja kemény kezű nő és így is nevelte, fél tőle, fél kiállni mellettem sajnos. Ritkán szól mellettem, sokszor az anyósnak ad igazat. Persze abban, hogy nem leszek jó anya, nem adott igazat, de nem védett meg olyan határozottan, ahogy sztem elvárható lett volna.

Azt hiszem ha nem megyek, csak még több galibát fogok okozni. De tényleg nem fogok egyelőre menni. Ráadásul az is zavar, hogy ha nem vagyok ott, akkor is csak engem tud szidni az anyukája, négyszemközt is olyanokat mondd a páromnak, hogy -szószerint idézve- "elb*szta az életét velem". Nagyon rosszul esik. Most álljak örök életben hadilábon az anyósommal és tűrjem ha a párom meglátogatja engem szid végig?? Ráadásul olyanért, amiről nem tehetek. Úgy érzem rajtam tölti ki minden bánatát, amit valaha átélt a férje halálával kapcsolatban. Nekem ennek eltűrése nem megy. Párom testvére mindig kérlel, hogy engedjek. Eddig tudtam.. Most már nem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
A párod nem áll ki melletted? A saját anyukáját neki jobban van joga helyretenni.
Ha te szólsz vissza, jól biztosan nem jössz ki belőle.
De ő nem az anyukád, semmi hatalma nincs feletedd, legfeljebb elfogadhatja a helyzetet, ha látni szeretné az unokáját.
Tanácsokat adhat, de ennél többet nem, mégis mit gondol magáról!
Ne hagyd magad, megfélemlíteni sem, és megalázni sem, mert nincs hatalma feletted. Párod pedig kiállhatna melletted.......
Ketten, mostmár 3-an vagytok a család, ne hagyd, hogy valaki a partvonalról bekiabálva megzavarjon titeket.
Ja és mit köszönhetsz neki, tartozol-e neki hálával vagy engedelmességgel? OK, hogy ő nevelte fel a párod, de az sem az ő tulajdona, csak ajándékba kapta ideiglenesen.

Na, most kidühöngtem magam, de dühítenek az ilyen uralkodó személyek.

Betti
Kép
betti0412

en osszetehetem a ket kezem. nekem angyali anyosom van. soha egy rossz szava sincs. meg mivel nekik 2 fiuk van, es nekem ugye nincs itt az anyukam,o egy picit anyucit is jatszik. nagyon be van sozva a baba miatt.

KépKép
KépKép
mush589

aida: ne menj,hisz nem vagy köteles olyan helyre menni ahol rosszul érzed magad.párodnak ha esetleg nem vette észre hangsulyozd hogy nem vagy hajlando el menni anyosodékhoz..

és tudom hogy ez csunya dolog,de ha még is elmész és folytatja mondd meg neki hogy se most se szülés után nem látod te sem szivesen.hisz erre pont nem lesz szükséged..
amugy elfog gondolkozni azon hogy megéri e....a nagymamik imádják az unokákat..addig ne izgulj.mi itt vagyunk melletted. :D
És nem szedted szét a családot,csak bővited..

afp:
én már nem izgulok miatta,mert az első babomnál alacsony lett:0,52mom..és a bunko orvos azt mondta tul fiatal vagyok valoszinű down koros a gyerekem ..nem kis balhét csináltam,mert egy kis tapintat sem volt benne :twisted: utána bocsánatot kért hisz tul korán vették le...én meg potyára átestem a magzatviz mintavételen..én már nem hiszek ebben..ugyhogy senki ne aggodjon,mert nekem is egézséges kislányom született...pusza mindnekinek

Kép

Kép
nikianya21

betti: Köszönöm, hogy így megértesz. A páromat ne bántsd ilyen feltételezéssel, azt hiszem rosszul fogalmaztam. Kiáll mellettem, csak fél visszaszólni az édesanyjának. És így inkább enged. Enged abban amikor az anyukája a házassági szerződést hozza fel, hogy ne legyen enyém semmi. Hisz most a párom lakásában lakunk és úgy érzi én nekem csak az kell. :( Nem így van. Nekem nem kell.

Pont ugyanúgy gondolom, amúgy mint Te. Nincs joga felettem ítélkezni, pont ezt mondom én is mindig..

Páromat néha kicsit még gyereknek érzem, úgy veszem észre, hogy nehezen alkalmazkodik ahhoz, hogy új családja van. Nem fogadott még el minket, mint család. Még mindig a régit tekinti az igazinak. Sokáig élt az édesanyjával és ez meglátszik mindkettőjük viselkedésén. Bár inkább mindhármojuk viselkedésén, mert eddig az ikertestvérével és az édesanyjával élt.

Nehéz helyzet, tehetetlen vagyok.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Természetesen nem akarom bántani párod, nyílván könnyű innen nekem szövegelni, meg hát a helyzetet sem ismerhetem kívülállóként.
Az viszont most megfogott, hogy ahogy írod "enged". Enged, mert a könnyebb ellenállásba mozdul el.
Viszont tényleg azt javaslom, még most az elején tedd rendbe a dolgokat, biztosan nem lesz könnyű, de később ha csak folyamatosan tűrsz és nem gondolom, hogy jobb lesz a szülés után, sőt..., egyszer végzetesen nagyot robbanhatsz.
Nehéz helyzet, de nem megoldhatatlan. Beszélgess el anyóssal, mi az amit benned nem kedvel, hogyan lehetne ezen változtatni, akár neked is, vagy ha nem akar változtatni, akkor viszont vissza kell fogni a találkozásokat.
Kép család Kép

Addig is, hogy vidám legyél egy kép a családról és a gyermekről.
[/img]

Betti
Kép
betti0412

Aida! Én ezeket az embereket "berakom" a közömbös csomagomba, és mennye elkerülöm őlet. Muszáj neked is menni látogatóba? Ha egyszer nem mennél a férjeddel, biztos gyanus lenne anyósodnak, és tán elbeszélgetne vele kicsi fia, hogy miért is van ez.
Mindenesetre fél perc idegeskedést sem ér meg egy ilyen rosszindulatú anyós!

[quote]n írta:ekem nem túl jó tapasztalatom volt Vele, de az a kórházban volt és azt mondják, hogy a magánrendelésén egy tündér!
Verzsó! Én ilyen dokihoz elvből nem mennék! Undorító magatartás! Gusztustalan! :twisted:
Ikreseknél nem ritka, hogy félidő körül el kezd nyílni a méhszáj, de tényleg nem tudsz mást csinálni, mint minél többet vízszintesben lenni. Apa lassan szokja a fazekat és a porszívót! :wink: Te meg csak pihizz!

[quote]E írta:z a Baba nem kerül a pocinkba, ha a Jóisten nem akarja és semmi nem történik az ő tudta nélkül. Ha egészséges a gyermek, ha nem az ajándék és feladat is egyben. Ez csak az én hülye felfogásom.
Betti! Mélységesen egyetértek veled. Számomra ezek a vizsgálatok arra jók, hogy megtudjam, hogy van a babám, és ha esetleg nem teljesen egészségesen bújik a világra, fel tudjunk készülni arra, hogy hogyan segítsünk neki.

Berni! Én is még csak nagyon enyhén érzem, de tegnap, amikor az éjszakai film izgalmasodni kezdett, bezsongott a lelkem, és 5 percen át csikizte a jobb oldalam. :lol:

Betti!

Sinaszi
Csaki+Lilla ?
Mágnes+Panna
Vera
Bébic ?
Coca
Aida
BB
Nikianya+Hajni
Ők jelezték eddig, hogy jó nekik a 26.
+ Betti

A helyszín még képlékeny, legutolsó tipp a Nyugati környéke (esetleg Westend tetőterasz)

Kérlek benneteket, jelezzetek, ha valami változás van azóta!

Sina! Köszi :lol: Barátném csaszis lett, igen, de nem a méretek miatt, hanem mert túlhordta, és egyáltalán nem reagált oxitocinra sem.

Aug 24. Ki akarja Mush-t látni? :wink: Én igeeeeeeen! Csatlakozni vágyók ide!

Aida! Olvasva tovább soraidat...mi lenne, ha megkérdeznéd anyósodat, hogy mi a baja veled? Üljön le veled szembe, és mondja el!!!
A lakás elbitorlásától ne féljen a drága, mert ami bizonyíthatóan házasság előtti bevitt vagyon, az sosem lesz közös, válás után sem!

Nikianya! Helló!

Kép
zölddisznó

aida.
anyosod tenyleg nem itelkezhet feletted. es milyen dolog mar ez a hazassagi szerzodes? ha egy pasi igazan veled akar lenni, akkor mindenet megosztja veled.
megis hogy gondlja anyosod? szulsz egy gyereket, felesegul mesz hozza csak azert hogy tied lehessen a lakasnak a fele?? micsoda hulyeseg!
nem lehet, hogy azt hiszi, hogy azert lettel terhes, hogy "megfogd" az o pici fiat?
Aszzem a parodnak kicsit fel kell nonie es a sarkara allnia. es megvedenie teged!
miota vagytok egyutt? o mennyi idos? te vagy az elso komolyabb kapcsolat?

nagyon remelem, hogy en nem leszek ilyen anyos!

KépKép
KépKép
mush589

Aida! Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Anyumtól talán tudnék tanácsot kérni, mert ő hasonló helyzetben volt anno... Csak ott nem voltak gyakoriak a találkozások... Gondolom a párod az egyetlen fiúgyermek az anyósodnál és ezért éli meg rosszul a dolgokat.... Olyankor szokott előfordulni ez a viselkedés. A párom is hasonlókat szokott nekem mondani, mint itt Neked a csajok, de tudom, hogy én is túl lelkis vagyok bizonyos kérdésekben... így hiába mondja akárki, hogy vegyem be a "lesz.rom kapszulát"... Sajnos nagyon nehéz kezelni az ilyen helyzetet, pláne hogy elkerülhetetlen a találkozás! Lehet, hogy az ilyen helyzetre nincs is optimális megoldás... A lényeg, hogy Te most csak a csöppséggel és magaddal törődj! Pozitív energia! Nem kell senkinek semmit bizonyítanod!!!

Aug. 24. még olyan messze van, nem is tudom, mi legyen ;)
Vendég

Szerencsére én anyósom is angyal! Pedig a párom az egyetlen fiú - csak van 2 leányzó! Én hálás lehetek a sorsnak, hogy ilyen jó családot adott!!! :D
Vendég

zoldi. koszi :oops: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Köszönöm a bíztatásokat!
Már pár hete vagy inkább egy hónapja volt egy beszélgetés, aminek vita lett a vége. Nem tudott rá mit mondani. Hebegett, habogott meg rákérdezett, hogy "miért talán Te nem tudod?". A fiának meg csak annyit mondott, hogy "elegem van ebből", az ebből-lel rám célozva "finoman". :) Talán ott rontottam el, hogy egyszer február környékén azt mondtam hogy picit későbbre tervezem még a gyereket és utána mégis jött a kismanó. Ezt azóta is hántorgatja, pedig én nem akartam hazudni, úgy gondoltam, hogy később fogunk komolyan belevágni a "babaprojektbe". Viszont tablettát nem tudok szedni, egyszer szedtem de a szervezetem nem tűrte. Így a védekezés döcögősre sikerült, a baba jönni akart és mi boldogok vagyunk.

Egyébként tegnap este is rákérdeztem. Miért utál ennyire?? Nézett rám hatalmas mérges szemekkel és kijelentette, hogy "tudom én azt, tönkretettem az életüket". Hát ennyi.

Egyelőre valóban nem megyek hozzá. Nem bírnám. Nem bírom már. Sajnálom. Biztos a páromnak is szörnyű, hogy pont az anyukájával akadnak ilyen gondok.

Amúgy párom most múlt 2 hete 27. :) Úgy tudom, hogy igazán komoly kapcsolata előttem nem volt még, velem pedig belevágott minden komolyság közepébe. Talán bele kell szoknia. Nem vagyunk együtt olyan régóta, lassan egy éve csak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush! Sajna a házassági szerződés a mai világban egy praktikus dolog! Ez nézőpont kérdése, hogy ki hogy fogja fel. Biztosan én sem örülnék neki, ha a párom feldobná, pedig mi kb egyformán hoztunk "cumót"... Csak sajnos annyira érdekvezéreltté vált a világ, hogy ez ma már a módosabb családokban a házasságkötés "kötelező" tartozéka! Az biztos, hogy egy bizalmatlanságot jelent(het), más szempontból viszont célszerű...
Vendég

Az én anyósom is egy sárkány. Két évig azt sem tudta, hogy összeházasodtunk. Hanna jövetelét is csak nemrég jelentette be neki a férjem. Előző hétvégéken kétszer voltam náluk, 0-szor kérdezte meg, hogy hogy vagyok, és mintha tudomást sem venne az unokájáról, szóba sem hozta. Egyszer sem szólított a nevemen, sőt, hozzám sem szólt. Megmagyarázhatatlan, hogy miért viselkedik így, és azt meg egyáltalán nem értem, hogy kinek jó ez. Éltes koromra való tekintettel és meglehetősen nagy tapasztalatomnak köszönhetően jól kezelem a dolgot és inkább sajnálom őt, mint bármi haragot, dühöt érezzek iránta, de számomra érthetetlen, hogy hogyan lehet így élni?! Hogy engedheti meg magának egy ember, hogy útálja azt, aki az ő egyetlen fiát a legjobban szereti a világon, és boldoggá tszi. Nem örülni kéne ennek? Hihetetlen, hogy egyesek hogy keserítik meg saját életüket, és képtelenek a boldogságra. Sajnos ebben nem tudok neki segíteni.

Kép
zölddisznó

Aida!

Semmi baj, olvasva a legutóbbi bejegyzésed! :D
Anyósod saját magával nincs kibékülve, a saját életének keserűségére próbál indokot keresni, az pedig te vagy.
Ne hagyd, hogy elvigye az energiád, mert az ilyen típusú emberek energiavámpírok.
Amíg ő nincs rendben belül, addig a világra is csak fröcsögni tud kifele.
Ez meg nem a te hibád és nem is kell felvállalnod. Lesz neked elég feladatod az elkövetkező időszakban.

Betti
Kép
betti0412

Házassági szerződéssel maximálisan nem értek egyet! Nonszensznek tartom, hogy valaki házasságkötéskor már a válására gondoljon! :twisted:

Kép
zölddisznó

zöldi:
"0-szor kérdezte meg, hogy hogy vagyok, és mintha tudomást sem venne az unokájáról, szóba sem hozta."
Ez mintha az én anyósom lenne. Pontosan ugyanez. Aztán ő haraxik meg ha nem lelkesedünk a párommal azért hogy elújságoljuk neki a baba nemét. Így senkinek nincs kedve semmilyen hírt közölni, ha a másik fél fintorogva fordul el.
Igazából én sem haragszom rá, egyszerűen el vagyok keseredve, sajnálom a helyzetet, sajnálom a párom, szomorú és megbántott vagyok.

sinaszi: Lehet hogy a házassági szerződés normális és manapság ez alap, de azt hiszem ez azokra az esetekre érvényes ha maga a pár beszél erről. De ha az anyós a gyűrű láttán durciba kezd és odasúgja a fiának a házassági szerződést csak úgy finoman az már nem olyan természetes. Nekünk nem kell semmi tőle. Együtt fel fogjuk építeni az életünket. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hat szomoruan hallom, hogy a te anyosod is ilyen zoldi.

sinaszi. valoszinuleg igazad van, nem art az ovatossag, de hala az egnek az en ferjem, es csaladja nem ilyenek. ugyhogy mi nem is csinaltunk ilyen szerzodest.

KépKép
KépKép
mush589

Nos, igen! Az "természetesebb" v. "normálisabb", ha Ti beszéltek róla! És Zöldi! Neked is igazad van, és én is úgy gondolom, hogy a házasság kezdetekor nem lehet rögtön annak (házasság) a temetésére készülni, de sajna sokszor a házasságkötés előtt elkerülhetetlen a téma! Egyébként Aida! Nem Te írtad, hogy mai napig dolgozol a suli mellett, és óradíjat kapsz!? Úgy rémlik, hogy ezt Te írtad! Ezért sem értem az anyósod!!!! :evil:

(Ezt csak a bratyómmal kapcsolatos tapasztalatom mondatja velem, de ezt majd elmesélem máskor! Most esküvőre készülődöm!)

További kellemes napot MINDENKINEK!
Vendég

Verzso, teljesen megertelek, en mar egy hete fexem, raadasul a bal oldalamon ajanlott. Napi min 6 orat nyomok.
Nekem azert kell, mert allitolag a beleim nyomjak a babat... :roll:
Kedden megyek vissza a dokihoz, remelem enyhul a szigor...

Aida, reszvet az anyos miatt, eleg gaz ha furjak az embert...
Konkretan sajnos ebben az anyos dologban nincs tapasztlatom, mert nekem nincs anyosom...Ferjem anyuja sajnos mar meghalt mire megismerkedtunk.. sokan mondjak de jo nekem, de azert tok jo lett volns ismerni... :?

En is szivesen mennek az augusztusi talira, Zoldi, beirsz?
Sajnos most nem tudok, ha a doki bacsi is beleegyezik, akkor jovo het vegen mehetunk Olaszba.

Niki, ez az afp-s sztori tok durva..hogy mondhat ilyet egy orvos?

Sarmon, szerintem ne izgulj az eredmeny miatt, az en dokim azt mondta pl, hogy ez csak egy tajekoztato adat es lehet vkinek nagyon alacsony eredmeny amiatt is, hogy nagyon jo a lepeny, es nem engedi at az anyagot a verbe teljesen...Illetve meg lanyoknak alacsonyabb is szokott lenni
nekem 0.8 lett es fiucska a draga, es erre azt mondta a doki, tokeletes (bar mar elotte is mondta hogy 1 korul kell lenni, mert nagy a baba)

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf! Beírtalak.

Megyek, megnézem Hanna vőlegényét, a kétnaposat! :lol:

Kép
zölddisznó

sinaszi: De-de, dolgozom iskola mellett. Pl. most is, pedig a hasgörcseim miatt otthon kéne lennem. Azonban 2 nap pihenés után úgy döntöttem az ülőmunka még csak csak megy. Kocsival jöttünk így az utazás is ok.

zsiraf: Sztem nálam meg olyan lehet, hogy a baba nyomja a beleimet. :) Legyőzte őket.

Anyós ügyet egyelőre azzal "rakom félre", hogy nem megyek egyelőre oda. Hiába kérlel a párom ikertestvére annyira. Vagy a nővére, aki mindig bíztat, hogy az ő férjét is nehezen fogadta el az anyukája.

Tök jó mostanában olyan sűrűn érzem a babát. :) Kis focista.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zsiraf:nem tudom..arra emlékszem hogy nagyon ki voltam..fiatal voltam 17 éves és bevállaltam a babát.sőt áhitattal vártam...és amikor a doki közölte velem azt hittem kész ennyi igy áll rajtam bosszut a sors mert fiatal vagyok..de felajánlották a lehetőséget ha kimutatja a magzatviz a betegséget megszülhetem még akkor....
Hiába voltam fiatal ,akkor nőttem fel és tudtam hogy ő az én részem és bármi lesz ő velem marad,.Igy egy idő után mindegyj volt hogy mi lesz az eredmény,ugyan ugy készültem a babára..
De nem lett baja,és kénytelen volt a kedves dr.ur bocsánatot kérni...És akkor tudtam meg hogy kislányom lesz..

MOst sem aggodok...bár még pocakalom(Vivien)ritkán jelentkezik be..és azt is inkább ugy hogy kifesziti a pocakom,és ha baj lenne megérezném..tudom hogy jol van..és alig várom hogy velünk legyen..

Anyos kérdésben nekem nagyon nagy szerencsém van..Talán azért mert anyos 9 gyereket szült,abbol 8 fiu :) de ugyan olyanok vagyunk..izlésben,gondolkodásban,még abban is hogy hogy rendeznénk be a lakást..ha kell napokat tudnánk beszélgetni :shock: :lol: És alig várja a 7. unokáját :D

Kép

Kép
nikianya21

sinaszi. hova mesz eskuvore?

KépKép
KépKép
mush589

Mush! A leendő sógornőm esküvőjén leszek fotós! :) Párom pedig tanú! :) Ez is kéttanús egyszerű esküvő! Majd este még jelentkezem! Addigis! Mindenki fel a fejjel!!!!! Mi nem leszünk ilyen anyósok!!!! :twisted:
Vendég

niki. nem semmi amit az a doki mondott. bator vagy, hogy bevallaltad a babot 17 evesen! de megerte, gyonyoru kislanyod van!

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?