Halihó!
Szépen rendbe is szedtem magam ennek örömére, hogy egy nagyon ápolt, nyugodt és elégedett anyukát kapjon az én kis nunásom!
Minden le van szőrtelenítve, sarkam leápolva, körmök rendben, még délután teszek fel egy pakolást, és hajat is fogok festeni.
Reggel míg apa aludt kitakarítottam. 1/2 11- ig aludt! Igaz 4 órakkor ette haza a fene, elment este elvitte az embereket, azzal a jelszóval, hogy mindjárt jövök, erre ott ragadt az egyinél. 4-ig már megbangultam, mert azt hittem elkapták a rendőrök, mivel ő is ivott valamennyit. Jól leteremtettem, hogy legalább a telefonját magával vitte volna, vagy ideszól, hogy nyugi csak még beszélgetünk. Őrület!
Holnap kb. fél 8-ra ott kell lennünk. Leadjuk szépen a kiskatonákat egy kis mosdatásra meg ilyesmi, kb. egy órán át shakelik őket, aztán valamikor utána sztem 9 körül bejuttatják a randihelyre. Talán ha nem lesznek ezren egy fél órácskát pihizhetek is, de utána már jöhetünk haza, sőt mindent csinálhatok úgy mintha mi sem történt volna. Sztem bemegyünk melózni, szépen elücsörgök a számítógép előtt. Itthon többet szoktam tenni-venni mint odabent!
Annus
Nálunk is kész a teraszbetonozás, csak egy lépcsőfokot kell majd még gyártani.
Biztos szép lett a festés nálatok! A te embered hol csavizik?
Az én nővéremnek is van egy fia, de már elég rég volt csecsemő, 20 éves elmúlt. A legkisebb lánykája is már 10.
Zsu
Én is alig bírom ki hogy ne vegyek gyerek cuccokat, de én rossz ómennek tartom, kicsit babonás vagyok, ezért sztem csak akkor fogok bármit is venni ha már dobogó szívű kis porontyom a pocimban lesz, vagy a 3. hónap után!
Na látod van itt pé, méghozzá mekkora. Biztos szép nagy tüszőket növesztettél. Itt az ideje, hogy az egyikkel jól összebarátkozzon apusod egyik csini katonája!