Új privát üzeneted érkezett!

Pepike, ne fürgyé le! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Beuska, gyúrtam rá! :wink: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Kikó: nagyon jó ötlet a családi összejövetel! Én is hétvégére szavazok!

Potyka: a hasad..... :roll: :roll: :roll: Holnap péntek!!!! most már énekeld el a babónak a csiga-biga gyere ki népszerű műdalt!!!!!!

Pumperka: a lógófülű törpenyulat nagyon szeretem. Úúúúúgy szerettem volna egyet, de beláttam, hogy nem a lakás a legjobb hely neki...
Szép a kendő!!!

Petramama: elaludt már a lány????

beuska75: az én Kedvesemet, gyermekem édesapját sem fogadja el az apám. Immáron 7 éve... Nem értem ezt a kőfejséget... Vágja a pofákat, mikor ott vagyunk náluk. Pedig aztán a 7 év alatt kb. hétszer találkoztak... Ebből egyszer-egyszer most márciusban, áprilisban, májusban, és júniusban. Mondtam már neki szépszóval, kiabálva, de sehogy sem érti: az én választásom, az én életem, az én döntésem, az én örömöm, az én szomorúságom...
linocs

Zsu!
Nálatok hogyan alakult későbbiekben a szopi?
Nálunk botrányos volt egész nap! Eddig az volt a bajom, hogy állandóan enne, most meg az hogy nem! (bár éhes volt baromira)
:lol: :lol: :lol:
Holnap új nap virrad! :wink:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy ne sírjatok, már nem fáj!!!

Petramama, örülök, hogy segíthettem megérteni a férjed! Nem lehetett az sem egyszerű!

Linocs, én is Fable rajongó! meg Stephen King, Robin Cook, Ken Follett. :wink:

Szijjjja Pepike! Jó hallani felőletek! :)

Pumperka, hogy Te miket nem figyelsz! :wink: :lol: És tényleg Pimpa!!! :lol: :lol: :lol:

Beuska, neked épp elég a mostani életed is. Inkább bele se gondolj a múltba...

Tündérmanó, egyetértek!

Kikó, nekem is tecc a sportpálya! Kezdhetitek szervezni! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pumperka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szerintem ezért törölte magát, csak átlátszó lett volna, ha nem találja ki hozzá a keresztelős mesét :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pattikám, én is szeretlek! :oops: :D

Most húzok aludni, mert Apa dógozna, csak nem tud valami oknál fogva... :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt, szép álmokat!

Évi

KépKép
kvaszeva

még egy:
Tündérmanó!
A fiam lába 33-as, szóval a 34-es jön kb ősztől. Puma cipőt még megbeszéljük. :wink:

Linocs!
Bármikor szívesen látlak nyulat simizni. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.07.17 22:09-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="kvaszeva"]J írta:kvaszevaa, azt elfelejtettem leírni, hogy ne sírjatok, már nem fáj!!!

jókor szólsz :roll:

Kép
Kép

mpatr

Potyka
A másik dudor biztosan egy görögdinnye! Fogadjunk az is van a képen a rucid alatt! :wink:

Kép
Kép
tündérmanó27

Pumperka: már megyek is ;) ha valamelyik nap ráértek, szívesen megyünk látogatni Fruzskával! Viszünk répát a nyuszinak! És cserében megtekinthetitek a "szent" szoptatópárnát! ;)
linocs

ja és tényleg: Potyka a popsinak 2 dombja van! Nem is értem, mi ezen a talányos! Teljes a létszám a fiad alkatrészeinek tekintetében! :lol: :lol: :lol:
Hűűű de megrágcsálom én neki aztat a dombosat, ha kigyün és ha megyek macskát kínozni 8)

Kép
Kép

mpatr

Pumperka
Küldd a címet és én postázom!

Ha már Pimpázunk :D
A Berci spánielünket szoktam hozzá hasonlítani, mert ha rájön úgy kezd futkosni, mint ő és lobog a füle utána!!!!!

Pati
Nagggyon vidéki kiszállást is vállalsz? :wink:

Kép
Kép
tündérmanó27

[quote="linocs"][ írta:linocsb]Pumperka: már megyek is ;) ha valamelyik nap ráértek, szívesen megyünk látogatni Fruzskával! Viszünk répát a nyuszinak!

Látod, pumperka, ez a Linocs milyen figyelmes? Már csak mustárt kell venned a vadasba!

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"] írta:mpatr
[quote="linocs"][ írta:linocsb]Pumperka: már megyek is ;) ha valamelyik nap ráértek, szívesen megyünk látogatni Fruzskával! Viszünk répát a nyuszinak!

Látod, pumperka, ez a Linocs milyen figyelmes? Már csak mustárt kell venned a vadasba!

Ez tényleg hüjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje!!!!!!!!!!!!!!!! (Ja, nekem ilyet még nem szabad mondanom?????????)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petramama 2008.07.17 22:22-kor.

Kép
Kép
Kép
petramama

Tündérmanó, háááááááááááááát :roll: 8)

Kép
Kép

mpatr

Tündérmanó!
A postás lehetek én. Így megspórolsz egy kis pénzt. Úgy sem úszkáltok benne. Akkor honap ok.!

Pepike!
De jó, hogy előkerültél.

Amint látjátok ma megújultam.
Új vonalzók és új avatar=Új Beuska
(Nem töröltem megam, hanem felújítottam!!! :lol: :lol: :lol: )

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Petramama, kár h neked csak kutyád van 8) az nem egy gasztronómiai élmény :roll:

Kép
Kép

mpatr

Beuska, szépek vagytok. Jutottál vmire talán hogy "új" Beuska van?

Kép
Kép

mpatr

Van néhány hangya, meg pók, meg fülbemászó.
Sőt pár éve a pinyóban volt egy egész egér család is! Brrrrrrrrrrrr!

Kép
Kép
Kép
petramama

Linocs!
Én 10 éve szenvedek ettől, de már megtanultam kezelni.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

na megyek, beleszuszogok a babaszagba.
Jóéjt csipet csapat!

Kép
Kép

mpatr

Hú csajok most ért ide az eső!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska
Ok

Megyek összepakolom a cuccainkat, mert holnap megyünk az anyukámhoz hétvégére. VÉgre ki a panelból!!!!

Jó éjszakát Mindenkinek!

Amennyiben Potyka osztódásnak indul lécci valaki írjon egy sms-t hétvégén!

Kép
Kép
tündérmanó27

Kvaszévi, nagyon erős, klassz csaj vagy, hogy ennyi sérelem után pozitívan tudod folytatni az életedet!
Eszterxx, gratulálok, hogy elérted (majdnem) azt, amit szerettél volna! A főnököd aztán tényleg fasza anya lehet! :?
Potyka, jó nagy hasad van!!! :shock:
Kacika, sokat gondolok rád! Azért jó nagy bunkóság ezért ennyi pénzt elkérni!!! :evil:
Én is belenéznék Jim ajándékába, de én nem voltam ott a januári talin. :cry:
Bosek, vudu a párodra!
Mzx, megállt a vonalzód. Erik még mindig csak 3 éves.
Hol tanultál meg felsőfokon portugálul? Azért felejtettél, mert nem volt alkalmad használni?
Juditkecskemét, bocsi, én voltam az egyik figyelmetlen, aki Levinek kívánt jobbulást. :oops: Akkor most JOBBULÁST NIMINEK! :D (Csak az maradt meg bennem, hogy sikerült neki pisilni a dokinál, és ezt egy nagyobb gyerekhez társítottam.
Kikó, kár, ha nem tudsz jönni a talira! :( A családi tali jó ötlet, csak fogalmam sincs, hol van a helyszín. :?
Jim, épségben hazaértek a fiúk?
Pumperka, a fiam felkelt du. és "zabált". :lol: Este kicsit küzdöttem vele, de végül én győztem, sikerült egy új testhelyzettel a kedvére tennem. :D
Vendég

Pati!
Még sokra nem, de valahol el kell kezdeni! :lol: :lol: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Ja, igen, és még annyit akartam, hogy Szia Pepike! Jó téged is itt látni. Van fejlemény? Bár akkor biztosan írtad volna. :cry:
Beuska, jók az új vonalzók, és új infókhoz is jutottam, hogy Lili nem sima Lili, és Marci is Marcell. (Ez a Lilian nagyon tetszik. :D )
Vendég

Zsu!
Végre egy ember, igen Lilien csak nem engedték így anyakönyvezni így maradt az angol változat Lilian amit Lilien-nek ejtünk. Később lehett volna, de az uram azt mondta , hogy maradjon így, ha már születésénél nem lehetett.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jaj még egyszer megnéztem, és csak én akartam annak látni, vagy csak a szemem fáradt?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Az előbb kimaradt, Andrisnak is boldog névnapot kívánok!

Pati, ha Apa nem akar jönni, vagy nem tud, akkor jössz Te a gyerekekkel. Egyébként, mint írtam, lehet tekézni, hátha az bejön a párodnak.

Ha tényleg benne vagytok, nagy szervezés nem kell, Endre vezeti a sportpályát, a lényeg, hogy gyertek és együtt legyünk. Kinek mikor lenne jó?

Évi, szörnyű lehetett Neked, de kárpótol most az élet!

Juditk, kitartást és erőt. Már írtál régebben is pár dolgot, akkor nagyon bennem maradt, sajnálom, hogy nem könnyű az életed. A derékfájást azt át tudom érezni, ha csak az lenne magában, már az is szörnyű volna.

Panni, egy nagyon jó barátnőmre emlékeztetsz, Ő sem adja fel, szereti és megértéssel fordul a párja felé, még akkor is, ha bántás éri. Hihetetlen ereje van...

Pepike, a kis zoknit, amit az első talin kaptunk Tőled ajándékba, imádom. Állandóan azt kajtatom, merre felé lehet kapni. Merre keressek ilyen oknit? Mindenhol csak a cérnazoknikat látom, azok meg úgy megnyomják Zalán lábát, mármint a gumis rész.

Tündérmanó, köszi az érdeklődést, vagyok, csak ritkán....

Atyám, éjfél elmúlt, na megyek aludni!

Ildi

Kép
kikó70

Ha már nem süt a nap.
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó reggelt!

Másnak is van extrán korán kelő gyereke? Kiscsávó 5 - negyed 6-kor felkel és nem hajlandó visszaaludni, ráadásul szórakoztatnom kell, hogy ne verje fel az egész családot. Majd miután ez mégis sikerül, és már esélyünk sincs visszaaludni, ő szépen elalszik. :roll:
Vendég

Basszus, nem elszállt? Pedg olyan szépen összeszedtem...

Évi, nagy vagy. Hatalmas és emberi. Megérdemled a férjed, a fiad, mindent. (a tejpéppel vigyázz, én anno rákpatam a sztracsatellásra... és egy depis időszakban khm, kissé felszedtem tőle).

K vitamint régen egyáltalán nem kaptak nálunk sem. Aztán Hármaska igen, és hosszan, mert akkor én meg véralvadásgátlóval szúrtam magam. De azt értem. Négyeske pedig egy dobozzal, ha nem feledtem el beadni. Úgy hiszem, nem életbevágó, gondolom a Teremtő nem tolta el a dolgokat az anyetejjel, mert azért akkor kihaltz volna az emberiség. Nem bezsélnék le senkit az adásáról, csak hogy ha kimarad, nem katasztrófa, arra gondolok.

Pumperka szép kendő (és látom a szaktopikban nem annyira komálják, de ne törődj velük, szép és a Tied, sztem nagyobb sznobok, mint az autóbuzi pasik...)

Kőbányai találkozó jól hangzik, melyik sportpálya? Ott nőttem fel, arccal Kőbánya-alsó vasútállomás felé.... És ugye elvileg mire az lesz, már az én jelenlétem is stabilabbnak tűnik, bár igyekszem most is veszettül, de ugye Jimnél kiveri a vihar a biztosítékot, én meg alszom édesen. SŐT még tévéztem is, kölkökkel Hajlakk című film. Úgy beégtem, azt hittem, ez a grease csak más fordítás... És eleinte nem bírtam követni...

Patti, nem olvastalak, és nem a kanapén, de már ezt is bevetettem. :lol: A bábakoktélon filózok. Mennyi az egy korty pálinka? És lehetne pl. tiszta alkohol is? Mert pálinka nincs itthon... Na meg ha bemegyek a boltba, azt sem tudom melyiket vegyem. Vagy ami van, az a baileys...

És nagyon nagyon feltöltődtem attól, hogy ennyien kiadtátok magatokat, bevallom elteltemmár a fórumok rózsaszín felhős, önáltatós világától. Ill. ugye eleinte rendesen bekajáltam, hogy én vagyok a hüle, nem vagyok elég belevaló csaj, hogy nem lépek ki, nem önmegvalósítok... Aztán rájöttem, hogy könnyű ezt a MÁSIKnak mondani. Olyan ez, mint a szomszéd gyerek, aki hamarabb hasrafordul, átalussza az éjszakát, megatöbbi, közben a mami szeme mitől oylan karikás? Szóval köszi, tényleg ilyen a világ.,
És Évi mottóját mélyen beírom a szívembe.

Na és akkor Fable nálam is nagy sláger volt, Vis MAjor a kedvenc, de újabban már nem annyira jön be. King is, meg Follet is, meg Sandford... DE nálunk is van más is a könyvespolcon, és azt sem dísznek tartom. (hihi, pl. Thomas a gőzmozdony. :lol: :lol: :lol: )

Na megyek, anyós előbb hívott, azért törlődött ki a hozzászólás. Ugyanis mindjárt érkezik. Lassan tényleg ide is költözhetne, legalább nem sokkolna hajnali telefonokkal. Bár lehet ha az arca bukkanna fel hajnalban, sosem szülnék, mert úgy betojna a kölök.

potyka

Pati!
Akkor légyszi Te meg egy kis tejfölt hozzál, mert én azt is rakok a vadasba.

Beuska!
Lehet, hogy Marcira is jó az a cipő, nem? Akkor ne is jöjjön tovább. :wink:

Potyka!
Tök egyszerű, egy másik fenék, csak arról elfelejtettek neked szólni. :lol: :lol: :lol:

Kiko!
Olimpia alatt egy jó kis kivetítő? Más extra kérésem nincs. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekünk aug 2. és 3. hétvége jó. A férjemet lehet, hogy az olimpia elől nem tudom elrángatni, de mind1. :?

Pepike!
Jó felőled is hallani. :wink: :wink:

Linocs!
Egyeztessünk! :wink:

Zsu!
Ügyik vagytok! Hátha du egyszerre alszanak! :wink: :wink: :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.07.18 07:15-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szóval eljutottam a végéig!

Judit18!
Dóri tündéri ő is jó kis husi!

Eszterxx!

Utólag is boldog névnapot Andrisnak!!
És örülök hogy találtatok megoldást ami a kistesó érkezéséig jó lesz!

Judit(kmét)
Gratulálunk a barátnődnek most olyan távolinak tűnik pedig nekünk is most volt ez az örömteli pillanat!
ÉS MÉG MINDIG TART!
Voltatok azóta Nimivel vizsgálaton? Vagy van valami eredmény?

Beuska!
régebben nálunk is voltak ilyen szituk mikor már majdnem elváltam, terhes lettem jó mi? és nekem kellett túllépni miközben őt még csak meg sem érintette!
Felnőttem ahhoz hogy nem vitatkozom, hallgatok csendben(mint egy bohóc)
Nem akarom hogy hallja a gyerek a vitákat, nagyon érzékeny kislány nem bírja még a hangos szót sem. Úgy hogy csak lefekszem, kisírom magam és elalszok másnap meg jönnek az sms-ek.
Kérdem én miért nem akkor gondolkoznak amikor elborul az agyuk? Valószínűleg mert nincs.
Sokszor tartottam ott hogy elég. De mint te is írtad, nagyon jó apa és férj is csak néha nehéz elviselni!

Évi!

Ez szörnyű........De látod a hitért hogy jobb lesz, kaptál cserébe egy gyönyörű egészséges kisfiút és egy szerető Férjet!

Felkelt a manó, puszi majd jövök

pepike

Kép

Kép
pepike

Először is csak rohanásból, mert mindkét gyerek az idegeimen táncol, DE:

Évi!!! DURVA!!!

Én sokáig azt hitten nem volt jó gyerekkorom. De a tiéd tükrében az enyém tündérmese volt!!!
Minden tiszteletem a TIÉD!

Petramama, már annyiszor akartam írni, ismerek egy családot Tác-on, az nem messze van Páty-tól. Talán ismered őket, Garai család. Niki a lányuk, Laci a fiú.

Rohannom kell, később még igyekszem jönni.
Vendég

még valami eszembe jutott...

Kiszazsu!

Gondolom már van neted, hiányoztál, csini az új profilod!
És nagyon édi a könyöklős képed!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok !Tudni kell megbocsátani is ameddig tudsz!

Vegyétek a mi helyzetünket, mi akármit megbocsájtanánk ha visszakaphatnánk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( gondolom tudjátok miről/kiről beszélek)
Mert Alizka most volt 4 hónapos és a papi 2 hónapja tünt el! :cry: :cry:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, köszi! :D

Néha elgondolkodom (főleg most, hogy sorsokat olvasunk), hogy a férfiaknak mennyivel könnyebb! Úgy általában. Az egy dolog, hogy el kell tartaniuk a családjukat, dolgoznak, sokszor reggeltől estig, de attól, hogy jelenleg nekünk nincs aktív munkahelyünk, még mi is dolgozunk. Szerintem, ha a férjemnek egy napra cserélni kellene velem, megbolondulna!
Mi legyünk NŐK, anyák, feleségek (azonkívül szakácsnők, takarítónők... stb.), és bocsássuk meg az ő hülyeségeiket! Persze ha mi csinálnánk ugyanazt, amiért ők megbocsátást várnak el... És most nem is nagy dolgokról beszélek. Csak egyszer mennék el úgy itthonról, hogy nem jövök haza a megbeszélt időre (vagy annak közelébe), és telefonon sem érne el, szerintem megőszülne. Én persze fogadjam el a magyarázatot, hogy milyen régen látott ismerőssel futott össze, vagy hogy jó volt a társaság, és elszaladt az idő! Attól még egy sms-t lehetne dobni, hogy Szívem, később jövök.
Na, ez a rövid gondolat most csak úgy eszembe jutott.
Szívesen lennék néha férfi, bár a szülés és az anyaság örömét nem engedném át. :lol:
Vendég

Kacika! Most őszinte legyek? Fogalmam sincs, hogy hol van Tác. De mindjárt megnézem... Mi csak 6 éve élünk Pátyon és nem sok embert ismerek itt.

Csajok! Meg sem dícsértétek az új vonalzóimat! :twisted: Tök röhej, Dorkáé már nem mükszik rendesen. A 12 év már túl sok neki...

Kép
Kép
Kép
petramama

először is Kvaszévi, felnéztem rád eddig is, most mégjobban! Ha egy kicsit is, de én nagyon átérzem, miken mentél keresztül. Én is bepisiltem iskolában, az apámból annyi emlékem van, hogy csámcsogtam az asztalnál és akkora pofont kaptam, hogy kirepültem a konyhából.....meg 4 évesen anyámat annyira megverte, hogy csak ömlött belőle a vér. később nem is a terrorista nevelőapám taperolása, a barátnőm apja miatt majdnem öngyilkos lettem. A két szülésem sem volt semmi, pláne Martin érkezése. Ott volt halálfélelmem igazából. Örülök, hogy találtál egy vallást, amiben hiszel, biztos neked sokkal könnyebb így feldolgozni a történteket! Az a baj, hogy próbáltam én is, de vmi miatt egyik sem tetszett. A lélekvándorlásos történet nálam ott bukott meg, hogy túlnépesedés van, a lelkek tudnak osztódni??? Talán engem az egizmusom visz tovább, de az sem baj. Ott van Mátyás és Boti, kárpótolnak Téged. Nekem meg Robi, mert a Világon a legjobban szeretem.

pepike: örülök hogy jelentkeztél! Aggódtam érted nagyon! A privimet olvastad?

mzx: írok, mielőtt lemegyünk Balatonra. Most mennem kell.

tegnapi vihar: Robi csak Milánnal ment el játszóra. Aztán hívtam őket 20-kor, hol vannak, nem is játszóra mentek, hanem Tescoba. Majd bementek a kútra, akkor jött a vihar. Martin már aludt, egyedül voltam és nagyon féltem. Az állomást is szétverte a jég, egy motorosnak a zsír új motorjára rászakadt a kút egyik eleme pl.
Vendég

Közérdekű közlemény:

Aki tervezi, hogy a szobába vesz szúnyogriasztot, az ezt a fajtát ne vegye, mert reggelre mellette telelett Zsombor csípésekkel.
Oké, hogy nem vegyszeres, (ultrahangos),de szúnyogot se riaszt. De lehet, hogy egy denevér kavart be.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pump: vagy egy delfin? 8)
Vendég

Beuska!
Ez a három gyerekesek sorsa: nem lehet olyan avatart csinálni ahol mind a 3-at fogjuk, nem is látszanánk. Szépek vagytok Alexával. :wink:

Petramama!
Ti is jók vagytok!
Monáéknál bírja a nagyobb életkort is úgy emlékszem. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Most megyek talizni Tündérmanóval, majd utána jövök!

Pumperka!
Marci lába 36-37-es!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jim!
:lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Petramama,
asszem Páty utáni falu Tác, de ha nem ismered őket, akkor végülis mindegy, :)

Jim,
örülök, hogy nem lett bajuk a fiúknak!! :D

Még azt korábban elfelejtettem, pedig sokszor akartam:

Beuska,!! Neked is sok erőt és kitartást kívánok! Ilyen gyönyörű gyerekekért érdemes lenne rendbe tenni azt a házasságot!
Vendég

Beuska,
az én lábam is 37-es :shock: !!
Vendég

Petramama, és csinik a vonalzók, na :lol: :D :D :lol:
Vendég

jimm!

nem kaptam privit :cry:

pepike

Kép

Kép
pepike

Linocs!
Csak kapkodtam a levegőt, mikor a kéjgyilkost elolvastam. Írtam is Maminak, hogy nem szeretem ezt a könyvét! Vagyok oylan szerencsés, hogy isemrem őt személyesen is! :oops: :oops: :oops: Kedvencem az Édes, mint a bűn! Novellínó kötett az is........ És a Sárkánykönny! Pusztító a lelkivilága abban is a pasinak........
Ja, és nálunk is van Ady, Arany és Petőfi is a könyvespolcon, sőőőőt, Sthendal, Dumas és Jókai is!!!! Nagyon sokat olvasok, ha időm engedné............. (Höhöhöhöhöhö rusnya képzavar....)

Patti!
Köszike! Próba cseresznye! Van egy évem megpróbálni, ha sikerülne jó lenne. Szóval játszótér lekerítés...... Hát, ha nálatok állatorvosáéknál is csak ez vált be, akkro elkezdem edzeni a családot ez irányba!

Kvaszévi!
Tisztellek a hitedért, az erődért, de a legjobban a megbocsátásodért. Nem vagoyk haragtartó, és nagyon sok kell hozzá, hogy igazán meggyűlöljek valakit, de anyámat és apámat kiagadtam. Apámat már cska posztumusz, mert elég korán felkötötte magát ahhoz, hogy életében ne tudjam megtenni! Minden nyűgömet, gátlásomat, testi hibámat a gyerekkoromból hozom. Nehezítve azzal, hogy az öcsém sorsát is ők toszták el............. Sosem fogok nekik megbocsátani. Soha, amíg én élek! A halálom után aztán majd legfennebb a fiam vagy a lányom megbocsát.......

Jim!
Szegény mocis.................... Jajjjj! Belegondolok, hogy T-m azonnal melléhalna, ha a mocikájának valmai baja esne! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jim! Van egy gondolatom........ Mi annyira szerencsések vagyunk az új párjainkkal. Csak hagyni kell amgunkat szeretni!!!!!! Semmit nem kell tennünk szinte, és szeretve, tisztelve vagyunk! Nagyon tágra nyílt szemekkel figyelem, ami történik velem, és fürdöm ebben a szeretetben. Jól érzem amgam ebben a kapcsolatban nagyon! Szinte el sem hiszem, hogy ez jutott nekem....... Érzel te is ilyeneket ugye???
Vendég

Laptető...................

Nem gyúrtam rá!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?