Sziasztok
Megszámoltam a hozzászólásokat, elvileg írhatok nyugodtan!
Köszi mindenkinek a bíztatást, vígaszt, miegymást!
Jelentem már jobban vagyok, és eldöntöttem, hogy hétfőn ha cigánygyerekek potyognak az égből akkor is lesz inszem.
Tegnap ennek örömére még egy uccsót megszeretgettük egymást apával (már mint az inszemig uccsó)
(és nem is én kezdeményeztem! )
Ja a második amit megfogok tenni, hogy ma veszek egy karton pilóta tallért!
Némóci
A mocimtól több ok miatt is meg kell válni
Egyrészt nem merek vele menni, mert vki beköpött sztem, hogy a telepen furikázom, és egy ideje minden nap ott kőröz egy rendőrautó. A jogsit mire leteszem ősz lesz, rossz idő. Jövőre meg már rendszámköteles lesz. A családi kassza is vészesen ürül, a héten már negyedmilliót költöttünk csak a házra. A fostimont már hitelkártyára vettem, mert a bankszámlámon már nem volt egy kanyi sem. Egy csomóan tartoznak nekünk, de nem tudjuk behajtani, a sógornőm másfél éve egy fityinget nem fizetett vissza a 30.000-ből, a haverunk azt mondta ledolgozza a pénzt erre meglépett Hollandiába....
Van eladó ház is a nővéreméké ha érdekel........ 6 szobás ha esetleg még gondolkoztok néhány tesóbabán!
Vicky
Hát kívánok ezerszer több szerencsét mint nekem a mai uhu-ra!
A sógornődet meg baromira sajnálom, szörnyű lehet.
Vicus
Remélem, hogy a "Kacsintós Barna" jól meginszeminál hétfőn mert én úgy terveztem, hogy együtt szülünk a dokibácsinknál!
Fókuszos babákat láttam!
Viki
Non-stop be vok kapcsolva és már várom az emesédet, jujj annyira izgi. NST - hez drukkhegység megy! ++++++++++++++++++
Ancsi
Megvetted a cseppeket?
Kata
Kííííííígyóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Én egy nagyobbacska pók láttán a világból kirohanok, kigyót találnék otthon tuti újra kéne éleszteni.