Sziasztok!
Szilvi!
Hát én ezekhez nem értek, de az is lehet, hogy kétszer van ovud nem? Vagy hallottam már arról is, hogy jóstesztnek használják az lh-t....
Amúgy sikerült beszerezni a mammutban azt a melltartót? Eszembe jutottál ma a varrónőnél, csak úgy nézett, hogy hogy tekerem magamra azt a csodát!
Kinga!
Ne is mondd!! Remélem, hogy nem pukkadok ki teljesen az esküvőre, mert ma reggel 9kor elindultam itthonról és 6ra értem haza. Addig csak jártam a várost, vásároltam az esküvőre, meg nézelődtem, kerestem dolgokat, varrónőnél voltam. Teljesen kipurcantam, el is aludtam a tv előtt, most ébredtem nemrég, hogy kéne menni fürödni.
Műszempilla!
Tincseket ragaszt fel, nem nehéz azzal nincs gond. Viszont már egyszer csinált nekem ilyet úgy, hogy csak a szemem sarkába rakott egy-két tincset, az rendben volt. Viszont ez, hogy végigragasztgatja az egészet....
Azzal kezdődik, hogy amikor elkészül, alig bírod kinyitni a szemed, mert néhol összeragad az alsóval. Pl. utólag vettem észre, hogy (szerintem ekkor, mert alulra nem rakott műszempillát) az alsó szempillámból tépett ki a ragasztó, észreveszem, talán más nem. És remélem kinő újra...
Szóval utána semmi gáz nem volt egy darabig, nem nehéz és kinézetre sem mű. Nyugodtan aludhattam volna benn, mert nem jön le akár hetekig is fennmarad, s ha egy két tincs ki is esik, nem feltűnő, mert elég sűrűn ragasztotta a tincseket. Viszont amikor kivártam a "kötelező" időt megbeszéltük, hogy addig legalább legyen fenn, míg a lagzi tartani fog kb. ) rájöttem, hogy én nem tudnék ebben aludni. Ha nagyon lehunytam a szemem, akkor feszített picit (szerintem a ragasztó miatt) És akkor jött a rémálom, amikor le akartam szedni. Állítólag csak fel kell lazítani, és mehet a menet. Nos, én hiába lazítottam, nyilvánvalóan nem arra tervezték, hogy ilyen hamar leszedjük, úgyhogy már csorgott a könnyem a végére és azt hittem sosem szabadulok meg tőle. De az biztos, hogy nem fofja idő előtt megadni magát és lepotyogni az esküvőn!
Jó éjt!!