Új privát üzeneted érkezett!

pumperka, becsülöm a higgadságodat. Linoccsal, Kolyokkel meg Veled kéne tréningelni magamat, hogy jobb, ha néha befogom a pofám.
Vendég

Minden talikor azon törtem az agyam, hogy énisénis menni akarok, csak ahoz meg kell fűznöm Ferit, hogy vigyen be Pestre, de akkor mit csinál addig, amíg talizunk?? Úgyhogy nagy bánatomra sose mentem. Most sem akartam puncsolni neki, DE EZEK UTÁN FOGOK!!!! Ja, és többet nem nyafogok, hogy milyen szar itthon egyedül egész nap, meg hogy kereshetek énis állást augusztustól, mert vannak, akiknek sokkal nagyobb problémákkal kell megküzdeni. Komolyan felnézek rátok, neveket nem írok, úgyis mindenki tudja, kikre gondolok.

Szóval. Mikor lesz a tali?? Mehetek énis?? Nagyon szeretnék...

De vannak feltételeim:
1. Jim gyere.
2. Mindenki beleegyezik, hogy más gyerekét is ér puszilgatni, nem csak a sajátot.
3. Rólam SENKI nem készít fotót, videót stb... és főleg nem teszi közzé, mert akkor világgá megyek.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jó itt látni!
Beuska, +++++++++ Sok erőt!
Eszterxx ?????? mizu?
Patti, én voltam már szájsebészeten, nekem az első felső metszőfogamat csinálták. Helyi érzéstelenítéssel, úgy vágta fel a doki az ínyemet, 4-5 öltéssel varrta vissza, de az egészből semmit nem éreztem... közben. Hogy utána mennyire fájt, az már más kérdés, de túl lehet élni.
Vendég

marla, szerintem a mostani végzettségeddel simán melózhatnál a Genoidban. Meg te elvégezted a közegészségügyi járványügyi felügylőt is, ugye?

itt a honlap: http://genoid.net/EngCD/welcome.html
Vendég

Bosek, egyenlőre nincs kedvem menni, de ha te is jössz, gondolkodom rajta.
Vendég

de durva, most vettem észre, hogy lehet utólag szerkeszteni, amit írtam :shock:
Vendég

Jim, nem tudod mikor lesz a tali?

Böbi

Kép

Kép
bosek

Beuska!
Elolvastam... :cry: :cry: :cry:
Sok erőt, és az eddigiekért is nagyon becsüllek! :wink:

Ez a beszéd Bosek!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

28-án, nem?

jövő hétfő az milyen nap? Akkor kell mennem a komlói rendőrségre iratismertetésre.
Vendég

Ja, és Linocs, én segítek megenni a sütidet a Szentiben :wink: , mert végre olyan helyen van a tali, ami számomra gyalog is megközelíthető.
Csajok, ha már lehiggadtak a kedélyek, szeretnék egy végleges névsort a talira, mert meglepivel készülök, de mindig újra kell csinálnom, az "én mégsem jövök - én is jönnék mégis" dolgok miatt. Szóval mondjuk jövő hét péntekig tudhatnám, ki jön? (Aki utána jelentkezik, az nem kap meglepit :evil: )
Köszi!
Vendég

most komolyan, eddig is volt ott a szerkeszt gomb????????? Jobb oldalon felül.
Vendég

Jim, szerintem ott.

Böbi

Kép

Kép
bosek

[quote="jim"]j írta:jimövő hétfő az milyen nap?

Jim, HÉTFŐ! :lol: :lol: :lol: :wink:
Amúgy meg júli. 21. :P
Vendég

jim, Te edig a kettest nézted?
a múltkor volt téma...
valami új dolog.

csináld vele vissza magad :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ja, és Jim, a jövő hétfő az szerintem hétfő, de nem biztos.... Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim, még én sem vettem észre, amíg valaki nem hívta fel rá a figyelmemet.
Vendég

zsu :lol: :lol: :lol: azt akartam kérdezni, hogy hányadika.

Na, ezt ha tudtam volna, hogy létezik a szerkeszt gomb, minden hozzászólásomat kitöröltem volna :? Eltartott volna egy db-ig.
Vendég

Jim volt ilyen gomb. Múlt héten vagy ezen?? ragoztuk :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

edig= eddig
:oops:

Kép
Kép

mpatr

ezt ki fogom próbálni, írok sokat, és kitörlöm, milyen lesz utána
Vendég

[quote="jim"]z írta:jimsu :lol: :lol: :lol: azt akartam kérdezni, hogy hányadika.

Na, ezt ha tudtam volna, hogy létezik a szerkeszt gomb, minden hozzászólásomat kitöröltem volna :? Eltartott volna egy db-ig.

nem is olyan sok az a 20
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

judit, úgy látszik, elsíklottam felette. :oops:
Vendég

hhhhhhhhülllllllllllllllye Pattttttttttttttttttttttttti
tralalalalallalalall
lálállálllllá

milyen lesz ha kitörlöm??????????????
tirarirááááááááá
Vendég

Basssz+ most ültem le enni, ma először, erre felébredt. 1óra 40percet aludt. Király!

Na, akkor majd holnap jövök, bár nem tuti100%, mert itthon lesz a legnagyobb gyerekem, és nem lehet kirobbantani a gép elől. Max főzök valami olyat, hogy ráépüljön a wc deszkára a drága. Szasztok

Böbi

Kép

Kép
bosek

teljesen nem engedi kitörölni

nem küldhat üres hozzászólást :evil:
Vendég

[quote="bosek"]B írta:bosekasssz+ most ültem le enni, ma először, erre felébredt. 1óra 40percet aludt. Király!

Na, akkor majd holnap jövök, bár nem tuti100%, mert itthon lesz a legnagyobb gyerekem, és nem lehet kirobbantani a gép elől. Max főzök valami olyat, hogy ráépüljön a wc deszkára a drága. Szasztok

már megérte visszajönnöm. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Retúrdzsimm!

Kép
Kép

mpatr

Még annyit aztán megyek mert helyettesítek du., hogy beszéltem az Ügynöknővel, a munkaügyi tárgyalás "pozitív félsikerrel" zárult, részleteket majd ő.
Elég gyorsan letette a telefont, mert a mellette ülő rendőrkocsiból nagyon mosolyogtak rá a fakabátok......
Tartok tőle, hogy lesz mire költse az ehavi tgyást :roll:

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]E írta:mpatrlég gyorsan letette a telefont, mert a mellette ülő rendőrkocsiból nagyon mosolyogtak rá a fakabátok......

most szerkesszem ki??? :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Jim,
én részben totál hasonló dologgal foglalkoztam, csak a szakdogámat nem ebből írtam:)
Má' küldeném is az önéletrajzomat, ha Pöttöm nem lenne:)
AAAAJJJJJJ, utálak, most megint rámjött a dolgozhatnék.

Beuska, igaz hogy nem ismerlek olyan régóta, de nagyon megszerettelek. Hihetetlen, hogy képes vagy 3 gyerek és az általad elmondottak mellett még ennyire szuper is lenni. Felnézek ám rád, én is ilyen anyuka akarok majd lenni 3 gyerkőc után:)

És ha nem baj felvetnék egy babás témát is: Hanna ezen a héten folyamatosan szopja hüvelykujját. Szopi helyett, előtt, alatt, után. Eddig nem csinálta és lelkiismeretfurdalásom van, h. lehet hogy kevés a tejem? Ha nagy a szopási igénye akkor miért nem akar tovább szopizni? Lehet, h. felhívom a védőnőt....

Kép
marla singer

Marla, viszket szegénynek az ínye, érzi hogy valami nemokés ott. Szerintem. Blanka is csinálja és nem éhes.

Böbi

Kép

Kép
bosek

MS, Norton a legrosszabb variáció: cumi+ hüvelykujj. :roll:
Ha éhes volna Hanna, sírna is, többször kérné a cicit. Az ujjából nem jön semmi. A szopás igény kielégítése pedig természetes dolog (na ugye, nem akarok szájsebszhez menniiiiiiiii!!!! :roll: 8) )
Beus, nagyon nehéz feladatot adtál nekünk, senki sem mer nyilatkozni. Csak csatlakozni tudok, kérj segítséget (akár egyedül elmenve oda) olyantól, aki ért hozzá!!!!!!!
Tudd, hogy én szívem minden szeretetével drukkolok és Veled vagyok.
De most nem tudok okosat írni.

Na léptem.

Kép
Kép

mpatr

Marla:épp most magyarátam el röhögve a lányomnak, hogy a mutatóujja és a cicim együtt a szájában nem hatékony párosítás...
Szerintem, egyszerűen most fedezték fel az ujjaikat, meg az ínyük is érzékenyebb, és vmit rágcsálni kell...
linocs

marla: Martin folyamatosan eszi a kezét....emiatt csökkent a szopi ideje, ergo a tejem is kevesebb :? MAx 2 percig szopizik, de szerintem nem éhes, csak sírna.....
Vendég

Beuska: kérj hozzáértő külső segítséget! És igen, észrevettem, hogy az elején sokkal aktívabb voltál... Csak az okát nem tudtam.
Ahhoz, hogy rendbejöjjetek, mindkettőtök akarata kell.
Mást nem tudok mondani.
Habár még annyit, hogy emiatt aztán végképp nem kell törölnöd magad!!!!! Sőt gyere, mert ha tanáccsal nem is tudunk(ok) szolgálni, legalább van hol ki öntsd magadból az összegyűlt mindenfélét. +++++
linocs

Kicsit beborult az idő, erre a T. hálózat megszűnt létezni! :evil: Szerencsére visszajött, remélem marad is.

Ma voltunk koponya és hasi UH-n, (egy kicsit megkésve :oops: ) A diagnózis: vesemedence-tágulat, de még kinőheti. Kontroll októberben.
Kismackóm végigvigyorogta a vizsgálatot. Először a doktornő ruháját akarta lehámozni (nem lehet elég korán kezdeni :wink: ), s mikor azt nem engedte :D , ki akarta szedni a kezéből az UH-fejet.

Az ujjszopás-rágcsálás nálunk is megy. De én ma nem ezért estem kétségbe. A reggeli szopi óta nem kellett neki a cicim! :shock: Nem tudom, hogy csak nem volt-e éhes, mert miután a száját összeszorítva elutasította, gyorsan kifejtem kézzel néhány milit, azt cumisüvegből megette, aztán bealudt. Remélem nem akarja elhagyni a cicit, mert akkor megőrülök! :cry:
Nem látom, hogy jönne foga, de attól lehet ez? Vagy csak egyszeri alkalom lehetett. Vagy mi van?????
Vendég

Azt meg elfelejtettem, hogy ANDRISoknak és ENDREknek nagyon boldog névnapot!

Juditkecskemét, gratula a barátnődnek, édes kisbaba! Drukkolok Leventének, hogy rendbe jöjjön! +++++++

Bosek, GYERE A TALIRA!!!
Vendég

Marla!

Szerintem jön a Hannának a foga és rágja az ujját, hiszen ilyenkor nagyon érzékeny nekik, még azért a rágóka felfedezésének az ideje talán most fog eljönni, és egyébként is az ujjunk finomabb. :lol: :lol: :lol:
Ne nézz fel rám. Ugyan olyan anyuka vagyok mint bárki más közülünk.

Nem tettem fel nektek a leckét, ez bárkivel előfordulhat. Az élet nem egy hímestojás, pláne ha ketten akarunk ülni rajta.
Bakker, egész nap bőgtem legalább megkönnyebbültem, csak az a gáz, hogy az egész család itt lebzsel körülöttem.

Szóval egy kicsit cikinek érzem ezt a dolgot.

Megnéztétek a multiplyt?

Most, hogy megkönnyebbültem elviszem a Lilit fagyizni. Megeszek vagy 6 gombóvot kinek hozhatok?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Ide megyek!
KINEK MIT HOZZAK?

http://www.kisgergely.hu/?c=8

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

zsu: nálunk dettó ez van, Balatonon a nagy melegre fogtam....most meg arra, hogy kevés a tej. Nagyon szomorú lennék, ha már nem akarna szopizni. Ha le is fejem, nem adom üvegből, mert félek tőle....Mondjuk most fáj az oldalam, lehet peteérésem van? Ha nics mensi, vajon akkor is változhat a tej íze? Most is, majd megeszi a kezét, de szopás nuku.
Vesetágulat miatt nekünk is kell kontrollra menni, nekem tetszett, hogy nem lihegik túl. (vidéken másképp volt) juditkecsk esete más, nagyon remélem, hogy hamar helyrejön Nimi.

Beuska, nem fogok lemenni Komlóra, szépen kérlek, ahogy megbeszéltük, jössz hozzám kedden és megpróbálok segíteni. Legalábbis elmesélek mindent, velünk hogy volt, és tudok ajánlani szakmai segítséget.
Vendég

Köszi a válaszokat, csak az zavar, hogy eddig sem volt Hannára jellemző, hogy jelezne, ha éhes, de pár napja már hajnalban sem ébreszt fel, hanem csak ébren szopizza az ujját. Ahelyett, hogy szopna.

kiszazsu, Hannának is van ilyen tágulata és nekünk is azt mondták, hogy ált. kinövik.

Na de eldugulok, mert újonc vagyok és mégis velem van tele az oldal :)

Kép
marla singer

hehehehe, csak kipróbáltam :lol:

marla: ne dugulj el kérlek.
jimmorrison

Beuska, sztem megér egy kísérletet, párterápia, mediátor...Ha Párod is belemegy. Ja, és a lekészek is jók ebben. Mikor bánt, ugye nem fizikailag?

Na, átrendeztem a fenti előteret (bútort nem én emeltem), és most megyek megérdemelt csendespihenőre. Még az is jobb. Viszont a távirányító NINCS MEG. És így nem lehetz dvdt nézni a nyelv miatt. Pedig a kanapéboncolás során meglett két körömvágó olló, lányka komplett tolltartójának a tartalma, vagy egy ezres apróban, egy papírvágó olló... És milyen mocskos belülről egy kanapé, elképesztő!!!! :roll:

Délután még folytatom, csinálok helyet az Új Gyereknek.

potyka

Beuska, EZ NEM ÉR!!!!! Egy nagy adag somlói galuska rendel! :lol:
Jim, én is csak most először adtam neki üvegből, lehet, hogy hiba volt? :? De már úgy bőgött, hogy sajnáltam. Remélem, ha felébred, ráveti magát a cicimre, mert majd' szétdurran! :roll:
Vendég

Marla!
Pár hete még én is ezen görcsöltem. :wink:
Mostanra elfogadom, hogy valahogy arra kell felkelnem éjjel, hogy hevesen szopja az ujját, és nem arra, hogy sír. Olyankor cicire rakom, és bőszen eszik. :wink: Ilyenkor mindig mondom neki: buta baba szóljál!

Ma egyébként nálunk is az van elkezd szopni aztán elengedi sír újra pár korty, megint sír. Utolsó két evésnél volt ez. :? Nekem se tetszik a dolog!

Jim!
Simán amikor ilyen peteérési, mensi tüneteim vannak nem kell neki se annyira a cici, biztos, hogy más az íze. Nekem ez2-3-4 hetente előjön. Mindig azt hiszem most már bizti megjön, de csak görcsölgetek és semmi piroska. :?

Zsu!
Vesetágulatot általában kinövik! :wink:

Beusak!
Most muszáj előkotorni a Carte dort (nemtom, hogy kell írni) a fagyasztóból!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.07.17 13:47-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sztem nem nem akarnak szopizni. Egyszerűen melegben nem annyira éhesek, már jobban érdekli őket más is. (cumisüveget ne most mutassátok meg nekik, ha még eddig nem tettétek)

Bosek, Letkés hol van?

potyka

Tegnapelött elöször kötöttem magamra hátra Zsombort a Mei Tai-ban.
Szuper volt, sétáltunk, mosogattunk. :wink: Kis maki meg vigyorgott.

Kép
Engem inkább ne nézzetek, nagyon nem készültem rá, hogy fotóznak, spontán meg elég rossz fotóalany vagyok.

Meg kaptunk egy megunt nyuszit is. Szép nagy ketrecbe került, az árnyékba. :wink:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.07.17 13:49-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pati!
Persze kakukkfűvel is etetem a nyulat, ízletesebb lesz a húsa, úgy hallottam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="pumperka"]M írta:pumperkaa egyébként nálunk is az van elkezd szopni aztán elengedi sír újra pár korty, megint sír. Utolsó két evésnél volt ez. :? Nekem se tetszik a dolog!

Pumperka, na pont ugyanez van nálunk!

Polyka, logikusan nem pont a melegben kellene nekik több? Vagy csak ők ezt nem tudják? :wink:
Vendég

DE ugye nem akarjátok megenni???? Barátot??? És télen mit csinálsz vele?

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?