Sziasztok Lányok,
az előbb már épp el akartam küldeni az irományom és elszállt!!
Boni: sajnálom a kilakoltatást, nagyon durva lehetett, szegények!!
Kata: aranyos lehet a kutyusotok, h vigyázott unokahugira!! amikor az infoparkban volt bombariadó, páromékat hazaküldték 11 kor mi meg a petőfi hídnál, tőlük 7 percre, nyugodtan dolgoztunk este 6ig.
Viki: tök izgi, h már csak 1 hét és kezetekbe vehetitek Lackót!
pocakfotó???
sógornőmék még a korházba indulás előtt is csináltak egyet, és olyan hatalmas pocakja volt, h csak ámultam. és olyan csodás, h még ott van a nagy pocak, majd pár óra mulva nincs sehol és a baba a kézben!
Dita: nem semmi a nővéred! de a lényeg, h megkaptad a szurit! most már biztos az uh-n is túl vagy! biztos szépeket növesztettél , ha úgy feszült a pocid!
Ancsi: mennek a drukkok!!
Évi: várjuk a képeket a tojásaitokról!
Monic: én is nagyon sokáig féltem a szüléstől és a fájdalomtól. mindig azt mondogattam, h én boldog kismama leszek, végigcsinálom a 9 hót, de szülje meg vki helyettem a babát. tudom, h nagyon nagy baromság, de féltem a fájdalomtól! kb 1 éve nem mondogatom ezt, mert attól tartottam, h ez is gátló tényező és ezért nem jön a baba. és most sem gonolok rá, h nehogy rosszat gondoljon a baba. védőnőm is nagyon poz és azt mondta, h amelyik kismami természetes folyamatként éli meg a kismamaságot és annak minden velejáróját, és nem idegeskedik midnen, akkor minden rendben lesz a 9 hónap alatt is és utána is! ahol ideges a mama, ott lesznek gondok. nincs elég tej, hasfájós a baba, nem alszik éjszaka....stb.
szóval nyugi!! a pici ott van a pocidban!! ne aggódj most már semmin!
bagoly mondja verébnek!!
szóval relax!!!
velünk: a héten kénytelen voltam melltartókat venni magamnak, mert már nem fértem bele a 80b-s be és most 85c-s kell!
ledöbbentem. megláttam a melltartót és azt mondtam, h úr isten ez hatalmas, tuti nagy lesz, hát nem pont jó!!!
remélem ennél nagyobb nem lesz! bár a páromnak tetszik!
ma reggel próbáltam magamra erőszakolni egy csípő vászonnacit, ami még a nászút alatt rámjött 2,5 hete, de csak félig tudtam felhúzni a cipzárt.
kész vagyok! igaz tegnap sokat ettem össze - vissza, de nem ennyit!
most mehetek vásárolni gumis nacikat is!!