Új privát üzeneted érkezett!

Katica, Ti holnap mentek a Kaáliba, ugye? Drukk Nektek is!

Kép

sziasztok!

lányok: köszönöm :wink:

mó, leo: drukk++++++

beu: drukk holnapra!

harcika: jó pihenést!

sannah: gyógyulást kívánok a párodnak!

monic: gratulálok :lol: mennek tovább a drukkok+++++

rólam: holnap megyek a kaáliba. vérvétel és uh lesz, és megbeszéljük, hogy lesz-e júliusi beülti.

kati
katica30

Katica,

nagyon drukkolok, hogy legyen júliusi beülti :wink: +++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

monic: köszi. :wink: majd meglátjuk, az augusztusi beültinek, szerintem, nagyobb a valószínűsége.

kati
katica30

Mó,

nem hiszed el, de épp ezen gondolkoztam ma (két fogfájás-roham között :oops: )!
Ha a Ciris-ben ilyen optimális a "siker-ráta", miért nem OEP - támogatott??? :evil: .

Ja, hogy a "másodpilóta" épp az a doki, akitől eljöttem a Schöpfiből? Ööö, érdekes... :shock: - a Kapitány pedig, hmmm...no comment :?

Tényleg, tudtok esetleg olyanról, hogy nyilvánosságra hozták volna az egyes intézetek a sikerességi mutatójukat? Mert volt tervezve, de én még nem találtam rá a neten..

tillidian

Till! Szegény fogad :cry: A Kaáli honlapján kint van a ráta, korcsoport szerinti bontásban, másokét nem láttam. Valamikor régen (évekkel ezelőtt) mintha azt olvastam volna, hogy a Kaáli és a BMC 30% körül mozog, a többiek 10-15%-os sikerrel dolgoznak. Én remélem, hogy legalább a pénz sokáig visszatartja az embereket ezektől az "orvosoktól", másrészt ha önző vagyok, akkor az jut eszembe, hogy ha OEP támogatással rendelkeznének, akkor az országos keretből még kevesebb jutna a Kaálira, ezáltal tovább nőne a várakozási idő :evil: (nekem több ismerősöm a duplán kifizettetett csodalaparnak esett áldozatul még a Nyírőben, a vezető orvos - hogy-hogy nem - ugyanaz.)

Most rákerestem, a www.lombik-baby.hu oldalon vannak BMC-s számok, de ez 2000-ig bezárólag érvényes.

Kép

Jó reggelt!

Mó! Leo! Nagy drukk!!!!!

Beu! Már ott vagy! Kezem-lábam csuriban!!!!!!!!!!

Till! Remélem, jobb a fogad.

Siker ráta: Én az élveszületésre is kíváncsi lennék.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Till, hogy van a fogad?

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

mó, leo, beu: drukk+++++

till: gyógyulást a fogadnak!

rólam: voltam a kaáliban. volt prolaktinellenőrzés, holnap tudom meg az eredményét. aztán uh, és rákszűrés. dokimnak tetszik a nyálkahártya, így holnap is kell mennem uhra. elképzelhető, hogy mégis lesz ebben a hónapban beülti. :wink: de még semmi sem biztos.

kati
katica30

Lányok! Köszi a drukkokat, mindjárt telefonálok.

A Ciris 50%-áról annyit, hogy 1. sokkal rövidebb az időszak, amit néznek, majd meglátjuk több éves távlatban 2. Statisztikai adatokat elég könnyű befolyásolni (kis hazugság - nagy hazugság - statisztika mondja a közgazdász) 3. Máshol pl USA már rég nem csak az számít, h mennyi a teherbeesés, hanem, hogy mennyi az élveszületés, ami nem ugyanaz. Amúgy engem is irritál, mert én ezt szimplán nem hiszem el......

Van egy amerikai tanulmány nálam 2005-ös, egész USA benne van, államonként, intézetenként lebontva, szívesen megadom a linket, annak akit érdekel, nagyon érdekes.

Katica - drukk ás mindenki mésnak is szorítok!
leo50

Telefonáltam, 12-re megyek :-)
leo50

leo: mennek a drukkok++++++ mennyi babát kapsz vissza? engem érdekelne a link. köszi. :wink:

kati
katica30

Szép napot mindenkinek!

Leo :D

Katica, ezek mindenképpen jó hírek! De már rátok is fért, ennyi nega eredmény meg hír után!
allegrobarbaro

Sziasztok!

Beu,
:?: :?:
Millió DRUKK!!!

Leo,
ügyes légy! Nemsokára dél! :wink:
+++++++++++++++++++

Mó,
további drukk a sejtecskéknek!

Katica,
hajrá! :)

Monic,
gratuláció!

Tilli,
szegény fogacska, vagy inkább szegény te... :?
Jobbulást, hátha nem kell szájsebészet!

Ha valakit érdekel, egy cikk a cirisről:
http://index.hu/politika/belfold/lombikharc06/
angel37

Sziasztok Lányok!!!

Nagyon drágák vagytok, a piszok fogam meg sem érdemel ennyi érdeklődést!!! :oops: :lol: - sajnos nem javul, de már Hanna segített rajtam, lesz dokim hétfőre!!! :P Be vagyok tojva rendesen, és még reménykedem a csodában... :roll:

Beu++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szurk-szurk!!!!!

Leo,
Veled vagyunk!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++

Mo,
hajrá tovább!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(megnézem a kaális honlapot jobban, én még nem találtam meg rajta a sikermutatót :roll: )

Katica,
hajrááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Nagyon szurk!!!!!!!!!

Minenkinek csóközön!

tillidian

Nagyon szomi vagyok!
Beu írt:
nincs petezsák :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(((((((((((((((((((((((((((((BEU)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Drága Beu,
:cry: :cry: :cry:
Jaj :( Nem erre a hírre számítottam... :(

Ha majd lesz kedved és erőd, kérlek, írd meg, hogy mit tervezel, hogyan tovább.

Nagy ölelés!!!
angel37

Istenem, Beu!!!!!!!!!!! :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hatalmas ölelés Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilyenkor nincsenek szavak... :cry:

tillidian

Beu! Nagy ölelés! Nem tudok mit írni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Beu,
Ölelés! Erre nem lehet mit mondani! :cry:

Till,
És hétfőig még bírod a fogaddal?

Leo, Mó, Katica
+++++++++++
Vendég

Beu! Tudom, hogy némi vígasztaló szó kellene, de annyira :( :( :(
Ölelés!

Lányok a hisztero a Kaaliban az mennyi idő. Úgy értem, kell utána pihenő, vagy minden megy a hétköznapoknak megfelelően? Panasz nélkül kell menni kontrolra vagy ilyesmi? Felhívtam doki bácsit és mivel augusztusban szabin lesz szeptemberben ahogy megjön a menszeszem hívom időpontért. Így gondolom októberre csúszik a beülti, ahogyan sejtettem is. Vagy még későbbre, nem tudom. Hányadik nap körül szokták csinálni a hiszterot?

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Katerina,
Szerintem a mensit követő két hétben szokták.
Vendég

Bella! Én is így tudom. Jut eszembe, hogy igazából az is érdekel, hogy ez mondjuk úgy megy, mint egy punkció? Éhgyomorra bemegyek, elaltatnak, megtörténik a dolog, aztán felébredek, infúzió, egy óra pihi és mehetek haza?

Kép
katerina

Beu!Nagyon sajnálom.Ölellek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Beu, nagyon sajnálom! Nagy ölelést küldök! :cry:

Katica, drukkolok neked, hogy összejöjjön a júliusi beülti!

Leo, Mó ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till, az a fránya fog! Nekem is be van dagadva a bölcsesség fogam. Most Corsodil-lal öblögetek. Attól rendbe szokott jönni.

Többieknek puszi!

skrisz72

Katerina,
A hiszteronál nem tudom, hogy altatnak-e.
Nekem lapar is volt és ott altattak.
Vendég

(((((((((((((((Beu))))))))))))))))) végtelenül sajnálom. :( :( :( :( :( :(
allegrobarbaro

(((((((((((((((((((((((((((((((((Beu))))))))))))))))))))))))))))))) :cry: :cry: :cry: :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Katerina!

Hiszeronál, úgyanolyan altatás van, mint punkciónál, ha minden oké, akkor pihenni is csak annyit kell, mint p. után.Nekem K.P. a 13. napon csinálta.Nem kell kontroll.

Leo!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mó!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica!Drukkolok a júliusi babásodáshoz!Jó lenne együtt menni :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till!Banyek, fogfájás rossz, -nekem is most bújik ki az utolsó bölcsi fogam-

Sannah!Férjednek jobbulást!++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu! Köszi szépen. Ezzel sokat segítettél.

Kép
katerina

Szisztok!

Leo elküldenéd nekem azt a bizonyos tanulmányt amit említettél. Köszönöm előre is.

Én is megnéztem a minap a Ciris oldalát de nem igazán volt szimpatikus, nekem úgy tünt a közgazdász vélekedésénél, hogy nagyon pénz szaga van az egésznek. Ez elszomorító.

Örülök, hogy itt vagyok a Kaáliba és Nektek is.

Mindenkinek legyen szép napja!

Hovnika
hovnika

Sziasztok!

(((((((((((( Beu drága, annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: )))))))))))))))

Till! A "kezeléseink eredményessége" címke alatt van, a pontos link: http://www.kaali.hu/eredmenyesseg-teherbeeses
Kitartás hétfőig!

Katica! Hajrá júliusi beülti! Ha esetleg táblázol: teszt valszeg aug. 1.

Leo! Az a tanulmány engem is érdekelne. Köszi szépen!

Hiszterónál nekem is ugyanolyan altatás van, mondjuk én azt nem a Kaáliban csináltattam, hanem tb alapon, benn is tartottak (naná, ágypénz :? ) Ciklus első felében "szeretik" csinálni.

Rólam: megfontoltka sajnos nem tartott a lelkesebb csapattal, maradtak 3-an. Holnap du. 3-kor beülti. Lányok, ha egyetlen embrió van, akkor azt semmiképpen nem fagyasztják, vagy csak nem ajánlják a fagyasztást? Meg lehet győzni az intézetet?

Kép

Leo! Neked még külön: +++++++++++++++++++++++++++

Kép

Beu: nincsenek szavak,... Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Leo, Mó: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Köszi lányok Mindenkinek!!!
Kicsit összeszedem magam és jövök!!!
Várom ezerrel a mensit és még jövőhét kedden lesz egy vérvétel, hogy minden rendben van-e :? !!!Ha nincs mensi v.kevés akkor műtét!!! :(

Babim!!
Köszi!!!

Leo, Mó!!
Nagyon drukkolok nektek!!!

Monic!!
Gratulálok+++
beu9

Lányok! Most én is a sírók táborát gyarapítom. Megint nullánk lett, már negyedszer. Hogy lesz így őszel lombikunk, kiskatonák nélkül?Annyira bíztunk benne, hogy már lesz valami, mert az első nulla óta már eltelt 72 nap. A párom urológushoz jár, de most csak arra tudok gondolni, valami komolyabb helyre kellene járnia. Nem tudtok ajánlani valamit, mert nem tudom megérteni, ha egyszer sőt többször is volt spermánk akkor most hogyhogy nincsen se élő sem pedig holt. :(

Kép
katerina

Katerina: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat, remélem szép pozitív teszt lesz belőle :-)

Mó – drukk az ET-hez

Akiket érdekel a report itt a link: http://www.cdc.gov/ART/ART2005/index.htm
N.B. – az amerikai intézetek szelektálják a pácienseket, nem vállalnak el mindenkit., tehát jobb lehet a statisztikájuk.

Beu – nagyon sajnálom :-(

Katerina – vitaminokkal és sportolással hogy álltok (Ginseng+méhpempő, Bio szelén+cink, C-vitamin, Q10, aloe…stb)??? Nálunk ezek segítettek a páromnak egy leheletnyit, szedte ezeket 3 hónapig A Kaális dokit nem kérdezted, h kit javasol? Amúgy andrológus kellene….
http://andrologia.lap.hu/
http://www.humanandrologia.hu/
http://www.kopaandro.hu/ - nekünk őt doki ajánlotta, csak sokat kell várni………
leo50

Jah - 2 baba költözött vissza, a többi fagyasztása holnap dől el.
leo50

beu: végtelenül sajnálom :cry: :cry: :cry: ölelést küldök neked.

leo, mó: drukk+++++

katerina: dr.papp györgyöt tudom ajánlani nektek, a krióban van magánrendelése. pár napja mi is nála voltunk. www.krio.hu

lányok: köszönöm mindenkinek a drukkot, elraktározom. :wink:

kati
katica30

Drága Beu!
Mihamarabbi testi-lelki felépülést Neked!!!!! Nagyölelés!!!!!!

Leo,
szuper, mennek a babaragacsok!!!++++++++++++++++++++

Mó,
nagyon szurk holnapra!!! (jól értem, 2 baba jön holnap? Nem lehetne mind a 3? :roll: )
megnéztem a Kaális siker-listát, sztem korrekt! (Azt nem értem, az egyes beültetéseket veszik-e alapul, vagy a kezelés alatt álló párokat?)

Katerina,
FLP-s Multi Macát ajánlanám (szólj, ha kell, szerzek), nálunk a mozgó 20%-ból 50-et kreált fél év alatt!!!

Katica,
hajrá, drukkok mennek a rajthoz!!!

tillidian

Oh, Beu........... :cry: :cry: :cry: Nagyon szomorú vagyok... :cry:

Mó, Leó!
nagy drukk Nektek!! :wink:

Puszedli! :)
köszönöm, jól vagyok, olvaslak titeket gyakran, csak nálam most nem igazán zajlanak az események, így csak olvasgatok :roll: Szedem a met-et, most már nem is vagyok tőle sz@rul, de ezt (és titeket :roll: ) leszámítva eléggé szabadságoltuk magunkat a babagyártásból :oops:

Angel! :)
Bocsi, h nem reagáltam :oops: Szóval kicsi kutyám már nem is olyan kicsi, már 13 kilós a fenevad (egy hónapja még csak 7 kg volt). Nő ezerrel...meg okosodik...na jó ezt csak elvétve, ált. inkább "szelet tol és havat hány " :? Ezt-azt persze tönkretett, de azért annyira nem vészes.........még :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok,

Leo, Mó
+++++++++++

Katerina,
írtam privit

Lois,
Jó látni Téged is. Na milyen ügyes kis kutyagyerek Pizsi, ha már tud szelet tolni és havat hányni!:) Vigasztaljon a tudat, hogy az uncsitesómék kiskutyuja kiásta a cserépből a muskátlit és az általa ásott gödörbe átültette.:)
Vendég

Katerina! Buksimi... csatlakozom, komolyabb andrológushoz érdemes menni. (családtagék egy évig jártak valakihez, aztán visszakerültek a kiindulópontra, a Kaáliban meg nem győztek homlokráncolni a "kezelés"-t olvasva) Érdemes megkérdezni az intézetben is, hogy kit ajánlanak, de a Katica által ajánlott orvosnak is nagyon jó a híre. Drukk Nektek!

Till! A papírra anno mi 2-t írtunk, végülis ez az első próbálkozás és állítólag fiatal is vagyok. Konkrétan még nem beszéltünk az orvossal azóta erről. Bevallom, hármasikrek gondolatától eléggé meg vagyok ijedve, ezért mennénk Hármaska fagyasztásának irányába.

Lois! Örülök, hogy jól viseled a gyógyszert. Kutyról nem akarsz dobni egy képet? :-)

Kép

:( Tudtam, hogy valamit elfelejtek :evil: Szóval szerintem a Kaáli honlapos számok a beültetéseket mutatják ki.

Kép

Katerina :( Otthon van egy anrológushoz elérhetőségem, megírom priviben, Bajcsy kórházban rendel. De tényleg andrológus kell nektek.
Dr.Papp György is jó bár férjemnek olyan gyógyit írt fel, aminek mellékhatása a meglevő spermák megölése, így mi továbbálltunk tőle, és a KopaAndro-ról is jókat hallottam. Ne csüggedj, mindenre van valamilyen megoldás.
allegrobarbaro

Köszi lányok. Igazából andrológusnál kezdtük (Kopa Zs. ) ő írt fel cinket páromnak, ami végül is nem használt semmit. Utána adta nekünk az ICSI-s papírt. Végül is ő tovább nem próbálkozott, utána ment párom urológushoz, aki szintén jó hírű. Egyébként kb. egy hónapja szed párom Maca Vibe-t és 400mg. E-vitamint.
asszem elmegyünk Papp György dr. hoz is. És még marad a természetgyógyászat, csak azzal is be lehet faragni nagyon. :( Hát majdcsak lesz valami.

Kép
katerina

Beu,
:cry: :cry: hatalmas ölelés :cry: :cry:

Leo, Mo
++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

,

nálunk is úgy volt, hogy 1-et kellene fagyasztani, és akkor én mindent megpróbáltam, de mondták, hogy 2 alatt nem fagyasztanak, de beültetni sem fogják. Aztán végül elpusztult magától a Hármaska, ami jobb is, mert mindenképp ez lett volna a sorsa.
:cry:

Kép}
monic80

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?