Sziasztok! Ú, de felpörögtetek!
Én kissé ki voltam nyúlva utóbbi időben, tegnap reggel bőgtem vagy 15-20 percet a kimerültségtől. Géza éjjelente kétszer ébred, ami után fél óra minimum az altatás, és hajnali 5-fél 6 körül már nem hajlandó tuvább szunyálni. 8 és fél-9 óra alvással elvan. És amikor ehhez még napközben sem alszik, no akkor vagyunk nagyon szépek!
Makkmarci! Mosógép!
Ezeket nem arra gyártják, hogy évtizedekig mossunk vele, mint régen. Mindenkinek a környezetemben gondja van a mosógépekkel, és sokszor olcsóbb lecserélni, mint megcsináltatni. No de hogy mondjuk 1-2 év után döglődjenek!
Mi hasonalvósok voltunk, de mi először hátról hasra fordultunk, úgyhogy ezzel nem volt problémánk.
Nyafi! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Kis habtestű Abigél!
Azt hittem elsőre, hogy bentlakásos babatali lesz! 21-25-ig!
Mi szívesen megyünk babázni! Kedd is megfelel! Írsz privit, hogy merre laksz? Mert mi vagyunk legmesszebb talán, szóval ki kell találnom a bejutást.
És utána lehet sűríteni a talikat! Végre jó az idő!
Kriszti! Nálunk a reggeli az még tej, de szerintem ha szívesen eszi a felnőtt kosztot, akkor nyugodtan felvágott, én néha estére adok neki sonkás kenyeret, sajtfalatkákkal, paradicsommal, és nagyon szereti. De mostanában a vacsi főtt kaja. A héten evett már hortobágyi palacsintát, rakott kelt, szóval nyugodtan válthatod ki neki a pépesített dolgokat.
Mi tízóraira joghurtot eszünk, ebédre főzelék husival, uzsira gyümölcs vagy tejpép, vacsira a mi kajánk vagy szendvics. Nem tudom, tudtam-e segíteni…
Barbi! Ismerős a dolog, egyszer túl sokat gyömöszölt be, azóta ha apa itthon van, négy szemünk rajta, és ugrásra készen állunk.
Sziasztok,
Dolli