Új privát üzeneted érkezett!

Basztikuli!!!

Nyaralunk a Balcsin. Ma lett netünk, gondoltam visszaolvasok..., de azt nem gondoltam volna, hogy erre jövök vissza. :shock:

Már korábban is úgy voltam vele, hogy nem szállok vitába, amikor a vallás kérdés szóba került, mert úgy érzem, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki milyen szexuális beállítottságú, pártállású vagy vallású. Ezek számomra abszolút szuverén témák.

A továbbiakban is ehhez kívánom tartani magam, de ez a mai eset mélységesen felháborít, ezért leírom a véleményem.

Szeptember óta tartozom a topikhoz. Sokszor én is éreztem úgy, hogy senkit nem érdekel a véleményem, hozzászólásom, mégis írtam, mert tudtam, hogy itt mindig valaki elolvassa, még akkor is, ha nem reagál rá, és ez jó érzéssel töltött el.

Monával ellentétben, én pont azért lettem hívő, mert a anyukám gyökér élettársa 10 éves koromtól rendszeresen tapizott, majd 13 évesen csak azért nem erőszakolt meg, mert a 10 éves húgom felébredt a másik szobában a nyüszítésemre. Akkor hiába vittek pszichológushoz, egyedül a hitben találtam megnyugvást. És a mai napig hiszem, hogy Isten volt az, aki megbüntette őt a sok szemétségért. 40 egynéhány évesen hosszan tartó betegség után meghalt és tudom, hogy most forog a sírjában a rohadék. Soha nem bocsátok meg neki. Egyébként ez nem az egyetlen sz@r volt az életemben, de a többit nem fogom részletezni. Elég annyi, hogy igazán boldog 22 éves korom óta vagyok. Akkor találkoztam a férjemmel.

Igazságtalanul lett megbántva Hédi. Én igenis nagyon szeretem, hogy Ő ilyen és ennyire felvállalja a véleményét. És úgy érzem, hogy Mindenkiben van szeretni-, és tisztelnivaló, de Ő az egyike azoknak, akik leginkább megérdemlik, hogy a topik minden tagja felnézzen rájuk és tisztelje Őket.

TUDOM, HOGY EZT MÉG ELOLVASOD JIM! NAGYON FOGSZ INNEN HIÁNYOZNI! NÉLKÜLED MÁR NEM LESZ UGYANAZ!

Évi

KépKép
kvaszeva

Kvaszévi: teljesen egyetértek Veled abban, hogy

[quote="kvaszeva"]B írta:kvaszevaasztikuli!!!

TUDOM, HOGY EZT MÉG ELOLVASOD JIM! NAGYON FOGSZ INNEN HIÁNYOZNI! NÉLKÜLED MÁR NEM LESZ UGYANAZ!
linocs

Sziasztok.

Napok óta nem írtam, ma Kvaszévi hívott a hírrel, Jimm kilépett. Szerencse, mert legalább nem ért felkészületlenül.
Elolvastam egyszer, kétszer, háromszor a történteket. Hogy lehiggadjak. Aztán nem higgadtam le. Azt hiszem, én leszek a következő, aki vitát szít vagy megbánt másokat.
Néhány napja tisztáztuk, vagyunk annyira jóban, nem sértődünk be. Hátha.
És most én-nel fogom kezdeni, mint Jimm, szívbéli jó barátném:

Én már hosszabb ideje forralom magamban, amit már többször körüljártunk, többen, és ahogy Jimm is megfogalmazta, ez a topik már nem az, ami volt.Engem kifejezetten irritál, hogy van egy csomó olyan ember, aki megjelent az utóbbi időben, sziasztok, én vagyok az én, dejó hogy itt ez a topik, aztán egy szót se szólt többet. Olyan érzés volt, mintha kukkolók lennének. Mások mint mi.
Aztán néhányan, így Potyka is, észrevétlenül beleolvadtak a mindennapokba, a szívembe. Pedig isten bizi, az ő megjelenése irritált a legjobban. Ma meg imádom. Ki a franccal kínozhatnék mással nagy pocissal macskát egy tvs dobozon?? Nem kevés nagy kedvencem, így Szilvánusz és Linocs vagy Fanetta is, ha jól emlékszem, nem az elején csatlakoztak hozzánk.

Nem tudom megfogalmazni, mi változott.
Bár tudnám....
Egyszer Mni fogalmazta meg, csak kicsit másképp, hogy ahhoz, hogy ez a topik az legyen, ami volt, aminek szerettünk, írnunk kell, mi alakítjuk.
Sokszor az az érzésem, olyan ez a topik, mint egy folytatásos szappanopera... vagy online valóságshow. Az Élet rendezésében. A maga hoppjaival és koppjaival.
A topikot mi alakítjuk, mi nevelgetjük, mint a kiscsibéinket, akiknek a fejlődéséért és alakulásáért hónapok óta közösen, egymásért izgulva felelünk.

Bánt, hogy az egyik legkedvesebb barátomat sérelem érte. Jimm egy igazi, temperamentumos ember, szeszélyes és elsöprő energiájú. Szeretem hogy ilyen. Kvaszévi telefonja után kivont karddal érkeztem, mostanra azonban nem akarok revansot venni. Beán legalábbis semmiképpen.

Az együtt töltött idő alatt itt a topikban barátságok szövődtek, igazi, mély emberi kapcsolatok közöttünk. Óhatatlanul vannak ennyi ember között szimpátiák és unszimpátiák. Tudom és érzékelem például, hogy amikor többet írok néhány napig, bizonyos emberek egyszerűen eltűnnek, nem írnak.

Már nem érdekel.
HA a légkör továbbra is ilyen marad, én sem fogok írni.

Jimm, megértem, ha berágtál. Kicsit így érzem, a dolog az utolsó csepp volt a számodra, talán a topikban szerzett tapasztalataid, talán a mostanában Veletek történt események, talán mindkettő miatt most buggyant ki a pohár. Bárhogy is dönts, én tiszteletben tartom. Ilyennek szeretlek.

Amit most írtam, sokaknak úgy tűnhet, mint a nesze semmi.
De akinek nem inge....

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ja még annyi, hogy bocs ha ma én sem vagyok formában, ma kicibálták a betört fogamat de hétfőn még a másik miatt is vár a szájsebészet.
Ja, és apával mentünk együtt, mert neki meg most durant be az egyik foga.
Szóval mi most kampec.

Kép
Kép

mpatr

mégis visszatértem még ma egy pohár borocska után...

Obea, édesanyám halála volt ami ráébresztett erre a dologra amit leírtam. hogy pl. idióta vagyok, hogy stesszelek, hogy határidőre kész lesz-e a következő hülye macskaeledel-reklámfilm, ráadásul ahelyett, hogy este 9kor otthon lennék a családommal az irodában görcsölök (ha legalább valami fontos dologról lenne szó, de most komolyan, macskaeledel-reklámok???? :) na mit csináljak, nekem ez jutott, ehhez értek...)

még annyit, hogy - bár nyilván közhely - főként vallás és politika témábannem szabad senkivel komolyabb vitába bonyolódni, mert ezek (még a politika is sajna) nem tényekre alapjul így nehéz bárkit meggyőzni, csak vita lesz belőle

én keményen megtanultam, mivel a bátyámék "hit gyülisek" így éveken át próbákoztak, hogy megtérítsenek, és bár ezt nehezen viseltem, és még ma is elég komoly fenntartásaim vannak, azt pl el kell ismernem, hogy náluk példásabban nem sokan nevelik a gyerekeiket és ez meg is látszik rajtuk. de megtaláltuk a hangot egy idő után és nagyon jó a viszonyunk

egyébként Szilvánusz hozzászólásáról még az jutott eszembe, hogy én igenis szeretném, hogy ez a fórum a babákról szólna, mert számomra ez a legfontosabb, és azért vagyok hajlandó feláldozni Eszterrel (na jó vagy a háztartással) töltendő időmből némit a fórum kedvéért, hogy tanuljak tőletek, más tapasztalatait, gondjait meghallgassam Eszter érdekében. persze ennek kapcsán jó, hogy megismertük valamennyire egymást és némiképp továbbmegy ez az érdeklődés más területekre is.

de az zavar néha, hogy úgy érzem, ha nem vagyok vicces és csak babás témáim, kérdéseim vannak akkor az már unalmasnak számít itt....persze értem, hogy kell a jó hangulat...de valahogy mégis

azért 2 kép a jó hangulat jegyében :)
most már tényleg jóccakát Kép Kép

KépKép
judit18

[quote="judit18"]
írta:
judit18de az zavar néha, hogy úgy érzem, ha nem vagyok vicces és csak babás témáim, kérdéseim vannak akkor az már unalmasnak számít itt....persze értem, hogy kell a jó hangulat...de valahogy mégis

jaj de jó, hogy ezt írtad!!!!

Félreértés ne essék, ez itten nem az mpatr meg az ügynöknő meg a szilvánusz baromkodásairól kellene szóljon.
Szerintem néha kifejezetten vicces tudsz lenni. Néha meg kiborító a vaskalapos aggodalmaskodással.
De éppen ettől volt szép, hogy ennyien beletettük a különféle egyéniségünket.
Volt pocak meg babatéma, világmegváltó gondolatok, nosztalgia, napi hírek megvitatása, meg minden.

HOGYAN TOVÁBB????????????

Kép
Kép

mpatr

Pati: egy valami nagyon megváltozott... Mindenki környete bővült egy emberpalántával... több lett a felelősség, a feladat, és kevesebb idő jut a topicra és az odafigyelésre. És lassan belebonyolódtunk a "esziknemeszikalsziknemalszikmilyenakakija" téma boncolgatásába. Ami jó, és természetes...
De én elkezdtem visszaolvasni, mert kiváncsi voltam honnan jutott idáig a topic. Húúúúú, azt a sok állatságot, amit itt összehordtatok az elején - folyamatosan kuncogtam visszaolvasás közben. De Pati, akkor még mindenki megtehette, hogy többet és máshogy ír ide, mert nem volt ott a poronty a kezében, aki folyamatosan elfoglalja majd minden percét.
Én nem vagyok az a fajta, akivel csak a gyermekről lehet beszélni (pedig írtam már, hogy minden nap megköszönöm neki, hogy velünk van, még akkor is, ha Hiszteroida kisasszonnyá változik), és igénylem is, hogy lehessen művészetről, politikáról, zenéről, pasikról és minden másról is beszélni, de lássuk be ez a topic a 2008. márciusi babáké, és ugye a babák már nem szolgálnak annyi sírva röhögős témát, mint annak idején, amikor várakoztunk rájuk...
(habár mi a Kedvessel nap mint nap vigyorgunk a lányunkon)
Viszont olyan jó, mikor esténként jön az éjszakai műszak, és dől a hülyeség Belőled, Eszerxx-ből, Mzx-ből és még ki tudja ki mindenkiből, mert aztán mindenkiből kijön a kisördög...

Hátha jó időben lesz a Nagy Találkozó, hátha ott kicsit újra összerázódik a társaság... Csak jöjjön el Mindenki, aki ígérte!!!!!
linocs

ja és Eszti baba szívrablóan bájos!!!!

Kép
Kép

mpatr

És még egy, aztán lelövöm magam (nagyon filozófikus hangulatban vagyok, pedig nem is borozgattam) az újaknak, vagy épp belépésen gondolkodóknak: az életben is úgy van, hogyha egy összeszokott baráti társaságba lépünk be vadidegenként, akkor az az összeszokott baráti társaság először "megízlelgeti" (mint a kutyák, mikor megszagolgatját egymás fenekét - ugye Pati???) az újonnan érkezőt: vajon ki fia, borja... És bizony, meg kell küzdeni azért, hogy befogadjon a társaság. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom, hogy nem a két szép szememért, a hozott csokikért, vagy az erőszakos fellépésemért fogadtak be valahová, hanem magamért, és azért mert adtam magamból valamit. Nincs olyan, hogy rögtön mindenki szeret!!!! És olyan sincs, hogy később mindenki szeret!!! Lesz olyan ember, akinek szimpatikus vagyok, és lesz olyan, akinek nem. És ez így jó. Mert ha mindenki szeretne, az csak egy rózsaszín felhő lenne, olyan meg nincs...
linocs

[quote="linocs"] írta:linocss még egy, aztán lelövöm magam (nagyon filozófikus hangulatban vagyok, pedig nem is borozgattam) az újaknak, vagy épp belépésen gondolkodóknak: az életben is úgy van, hogyha egy összeszokott baráti társaságba lépünk be vadidegenként, akkor az az összeszokott baráti társaság először "megízlelgeti" (mint a kutyák, mikor megszagolgatját egymás fenekét - ugye Pati???) az újonnan érkezőt: vajon ki fia, borja... És bizony, meg kell küzdeni azért, hogy befogadjon a társaság. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom, hogy nem a két szép szememért, a hozott csokikért, vagy az erőszakos fellépésemért fogadtak be valahová, hanem magamért, és azért mert adtam magamból valamit. Nincs olyan, hogy rögtön mindenki szeret!!!! És olyan sincs, hogy később mindenki szeret!!! Lesz olyan ember, akinek szimpatikus vagyok, és lesz olyan, akinek nem. És ez így jó. Mert ha mindenki szeretne, az csak egy rózsaszín felhő lenne, olyan meg nincs...

Én meg ezzel értek egyet!

Még az első topiktali után írta valaki, hogy Ő nem tudna olyat mondani, aki Neki nem volt szimpi. Sajnos, ez már akkor sem volt igaz, pedig akkor még csak 4 hónapja létezett ez a topik.

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="linocs"] írta:linocsNekem legalábbis ez a tapasztalatom, hogy nem a két szép szememért, a hozott csokikért, vagy az erőszakos fellépésemért fogadtak be valahová, hanem magamért, és azért mert adtam magamból valamit.

Azért a csoki súlyát ne kicsinyeljük le, jóóóó???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

majd holnap irok, mert már nagyon kivagyok, de holnap 10-től drukkoljatok, megyek be a munkahelyemre a főnökömmel megbeszélni a hogyan továbbot :cry: a világon semmi kedvem hozzá...

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter, megy a drukk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Mpatr, Linocs, Kvaszeva, tökre meghatódtam azon, amiket írtatok. Nem idézem ide mindet...

Köszönöm! - és ezt akár kiabálhattam is volna! :wink:

És én is egyet értek.

Vallás téma lezárva, ígérem, de egy feltétellel: ha kérdeztek róla, akkor leírom ám, amit gondolok és piszkálni sem ér ("hogy ez a Bea mekkora egy ... katolikus") :wink:

Egyébiránt élőben (=személyesen) eszembe nem jutna senkit megtéríteni.

Jim, kérlek gyere vissza.
Vendég

na közben látom már többen megfogalmazták, amit én a kilométeres hozzászólásomban, de azért mostmár így hagyom.

Jim: Én nagyon-nagyon kedvellek. Imádom, hogy nagyszájú vagy, ezerarcú és néha kicsit nyers. Te vagy ennek a topikháznak az alapja (van szíve, motora ugyebár, mint korábban megjegyeztem) hát te vagy a ház alapja. Amit ha kiszednek alóla, romba dől és újjá lehet építeni ugyan, de az már nem lesz olyan, mint régen. Tudom, hogy olvasol. Nagyon örülök, hogy megírtad ezt a levelet nekünk, mert így beigazolódott a legelső benyomásom: a lelépésednek vajmi kevés köze van a vallási "kioktatásodhoz" és legkevésbé Obeához. Hogy miért gondolom ezt, kifejtem: Én rajtad is, az eszterxx-en is és a Patin is érzem hónapok óta, hogy már nem olyan szívesen jártok ide, mint azelőtt. Aztán mikor Patival találkoztunk, eszem a zuzáját ő megemlítette, hogy valóban ő már nem annyira. Hogy mi ennek az oka a fene tudja, részben sejtem és megértem, részben fogalmam sincs. Nektek régieknek, biztos nehéz volt feldolgozni, hogy annyi új ember csatlakozott hozzátok több kevesebb sikerrel, úgy éreztétek, hogy az addigi kis vagánycsajos dumcsikból átment a színvonal a kinek hány melléből mennyi tej folyik szintig és az újak meg jöttek, dobtak néhány sort meg képet aztán hamar el is tűntek. És tudod, hogy én voltam az első, aki először szót emelt ez ellen, mert ez nekem is a bögyömben volt, ugyebár. De hát 1. ITT VANNAK A GYEREKEINK AZÓTA. 2. a fórumnak, mint műfajnak nem ez-é a sajátossága? Bárki csatlakozhat, ki kevesebb ki több lendülettel jön és ír. Választ várva, vagy csak úgy ki magából, de ír. Lehet jól, lehet viccesen, lehet unalmasan, de ír, mert szükségét érzi, hogy elmondja a véleményét vagy csak egyszerűen hozzászóljon vagy nem utolsósorban, hogy választ kapjon a kérdéseire. A babákról, a gyereknevelésről stb. Emellett a barátságok megszövődtek, szimpátiák kialakultak stb., én csak azt nem értem, hogy miért nem mehetett ez így tovább? Vagy ha ez nagyon zavart már titeket, és kiüresedett számotokra a kommunikációnak ez a platformja, akkor esetleg még át lehetett volna meghívásos alapon térni a chatre, wiwre ilyenek, nem? Mondjuk végülis ezt is javasoltad a végén, csak szerintem nem kellett volna ezt a tornádót fújni köré te lány.
Merthogy mi is történt itt valójában? Kérdezted a véleményünket keresztelő ügyben, akkor senki nem válaszolt rá, csak részben véletlenül, részben szándékosan, hiszen amikor néhány héttel korábban már felvetődött ez a téma, akkor is látszott, hogy ez egy nagyon érzékeny terület, amelyről mindenkinek más a véleménye. Na de téged mégiscsak érdekelt, hogy mi mit gondolunk erről, és egy jó kis Jimes a katolikusoknak odamondós véleménynyilvánítás után forszíroztad a válaszokat. Jött két a te véleményeddel ellentétes álláspont:1. Obeo, 2. Feri . Az, hogy mennyire voltak kioktatók, sértők stb. nem tudom, szerintem egyik sem volt az túlságosan, pláne nem lenéző. (Ugye nem hiszed, hogy elhiszem, hogy előjött az üldözési mániád)Na de hát nem te kérted a véleményüket kicsillag? Ők megmondják neked kerek perec, majd pont te, a szókimondó asszonság sértődnél meg ezen végérvényesen? ÁÁÁ Jim, ahhoz kétszer kell felkelned, hogy én ezt bevegyem Szerintem e mögött a régóta érlelődő folyamat lezárása volt, amit részben megértek, részben nem értem, részben nem akarom, hogy így legyen mert nagyon hiányoznál, részben mégis hozzádillő távozás lenne, de mégis kicsit durcis vagyok, hogy önző módon nem gondolsz ránk, akik itt maradunk és hiányolni fogunk.
Feri: már a múltkor is csatába akartam veled szállni a keresztelő, mint szolgáltatás témában, de nem tettem, mert időben rájöttem én is, hogy ahogy kvaszévi nagyon jól kifejtette, ezek a gondolatok magánügyek és nem tartoznak ide. Ettől még te jól tetted, hogy leírtad a véleményedet,hiszen mindenkinek szíve joga, csak az a baj, hogy mikor már hetek óta nem írsz mást egy női topikban, csak egy ilyen kicsit magamnakkikérem beírást, akkor az nem annyira baráti - szerintem
És végül Obea: szerintem nem a fogalmazásoddal van baj, vagy azzal, hogy vállalod a kereszténységedet. ÁÁÁ, dehogyis, ez tökre nem arról szól. Megmondjam mi a baj veled szerintem? Az, hogy sok vagy és te se haragudj meg ezért. Szóval itt ez a ház, amit úgy hívnak 2008. márciusi babák, van a háznak alapja, ugye, sok szobája benne egymáshoz közelálló emberekkel, sok tyúkanyóval, sok szívvel teli emberrel, sok szókimondó cserfessel, sok mókamesterrel, fűtőtesttel, sok hűtővel stb. Az ajtaja mindig nyitva bárki előtt, de azért ez mégiscsak egy régi, jól bejáratott ház. Egyet viszont nem szeretnek odabent, mint ahogy sehol sem: ha ajtóstul rontanak a házba. Te új vagy itt viszonylag és nagyon kis lelkes, ami rendjén is van, de azért ha csatlakozol ide, érdemes megadni a kellő tiszteletet és távolságot a többieknek, hogy amíg nem érzed úgy, hogy befogadnak,esetleg nem ismersz személyesen is egy-két embert, addig kicsit visszafogottabb vagy, nem? Amikor új osztályba kerül egy gyerek, akkor sem az a legjobb húzása, ha egy hét után a középpontba akar kerülni és állandóan jelentkezik, mindenkivel cserfes és mindenkinek van valami bölcs tanácsa. Szépem lassan ismerkedik meg és bontakozik ki, mondom kellő távolsággal és kedvességgel. Egyszóval nem fitogtatunk Bánk bán ismereteket, nem javítjuk a másik helyesírását és pláne nem téritünk hitet – szerintem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Petramama!

Igazából eredeti barna a hajam,eltaláltad :wink: csak melíroztatok bele szőkébb csíkokat :wink:
A srácok szőkes mivoltjuk apjuk hozadéka(ezt jól megírtam :lol: :lol: :lol: )szal érted...

Egyébiránt Judit(18)-tal értek egyet nagyon!A maga helyén kell tudni kezelni a topicot!!Ez nekem se mindig sikerül......mint most se :?

Jim,léccccccci gyere vissza......én még a mail címed sem tudom :(

Judit(k)!

Bíztató hírek Nimiről!!Ez nagyon jó.Te pl.csakis ezzel foglalkozz most...kit érdekel h vallásos vagy vagy sem...neked Nimi most a legfontosabb!!!+++++++++++++++

Linocs!

És te tényleg úgy jöttél ide januárban hogy nem hivalkodóan,némi alázattal és ez nagyon szimpi volt ,megmondom őszintén.... :wink:
Tartópillérje lettél a topicnak és ez most is látszik az írásaidból :wink:

Igazából rá kell jönnöm h mindnekit felsorolhatnék mert tényleg mindenki adott hozzá a topichoz....kár lenne ha kihalna :(

:wink: :wink: :wink:

Panni

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na Szilvánuszt meg ezért szeretem...asszem ehhez no comment mert annyira IGAZ!!!
Ügyes vagy te lány(a te szavaiddal élve) :wink: :wink: :wink:

Te vagy az aki helyettünk is ki mereD mondani amit mi is pont így gondolunk...KÖSZI!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!

Én is ezt szerettem volna írni, de még ezt sem bírtam megfogalmazni.
Nem úgy mint Szilvánusz, Linocs, Pati, Kvasszévi és aki írt még a témához.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Linocs!
Hanyadik oldalnál jársz?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Nem tudtam teendőim miatt jönni pár napot

Hm...olvastam és olvastam...jöttek és mentek a gondolatok..mosolyok...könnyek....saját gondolataim...

Mindenkinek van egy élete..ezen belül van akinek jobb sors, van akinek kevésbé jó és van akinek rossz sors jut. Az életünk során sokszor megpróbálunk kapaszkodni valakibe vagy valamibe.
Ez lehet Isten...lehet a hitünk...lehet egy hozzánk közelálló személy...
Nem egyszerű végigmenni a ránk kiszabott úton...mindenkit érnek megpróbáltatások....betegségek...örömök...csalódások...valahol megpróbálunk egyensúlyt teremteni....feldolgozni az eseményeket.
Mindegyikünk valamiért ír ide....Szilvánusz utolsó soraival egyetértek tapasztalataim alapján...ha bekerülünk valahová, meg kell ismernünk a körülöttünk lévőket és nem ajtóstól rontani a házba....van akivel jobban kijövünk és van akivel nem....mindig vannak vezéregyéniségek, de ha ők kihullnak, akkor elkezd omlani minden....úgy gondolom Jim is egy vezéregyéniség. Nagyon kedvelem őt, mert a legjobb barátnőmre emlékeztet és olyan ember, akitől lehet tanulni. Több olyan egyéniséget is fel sorolhatok, mint például Linocs a bölcsességével, megfontoltságával, világlátottságával (várom és csak várom az utazásai történetét...) :) Fanetta, Potyka, Pumperka, Kölyök, Mpatr, Szilvánusz, Monácska...és sorolhatnám....
Úgy érzem nem széthúzni kell a dolgokat, hanem összetartani, nem bírálni a másikat, hanem elfogadni olyannak amilyen, valahol megtalálni a középutat. Természetesen az őszinte vélemények építőek. Benne van a mindennapjainkban ez a topic...segítséget várunk sokszor, megosztjuk az örömeinket, bánatainkat. Nekem többször eszembejutnak az itt lévő emberek a mindennapokban, ha nem is tudok jönni mindig. Van, hogy nem tudunk reagálni és, van, hogy nem reagálnak nekünk....van, hogy hiányolunk valakiket, van, hogy nem említjük...mindenkinek biztosan rosszul esik valami, de túllépünk rajta...
Biztos van, hogy én sem reagáltam vissza valakinek, de nekem is volt ilyen, hogy nem jött válasz...

Lehet jön a kiégés?

Nehezen írom le a dolgokat, utólag visszaolvasva sokszor volt, hogy nem is úgy akartam fogalmazni. Valaki írta is talán Potyka, hogy másként jön le, ha írunk, mintha szemtől szemben beszéljük meg a dolgokat. Na ezzel teljesen egyetértek!!! (Most is biztos van ilyen :oops: )

Szóval, ha sok sületlenséget írtam ne haragudjatok, de én most ezt tudtam kiírni magamból....

u.i: Mni lécci a táblázatban javítassz a nevemnél? Naggggyon úúúúúúúúútálom a nevemet, de a becézésnél az Erzsit végképp! Lehetne Zsóka, vagy Erzsike??? Köszönöm Hiányzik Réka pontos születése: 01.54
Márti! Nagyon jók a képek!!!! Gondoltam rátok!!!

Még szerettem volna reagálni, de inkább megyek aludni.

Jó éjszakát és napfényes holnapot mindenkinek!!!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Szilvánusz, köszi!

Valahol mindig is sejtettem, hogy sokaknak ez lehet a baja és mindennek ez a forrása: "sok voltam".

Csak van egy-két dolog, amibe nem igazán gondolunk bele.

1. a hozzászólásaimra nem nagyon reagáltatok, persze, hogy igyekeztem és lelkes voltam. És ez ördögi kör lett: minél többet írtam, hahóztam, hogy itt vagyok, annál jobban siklott át rajtam egyes emberek szeme. De sokszor volt, hogy alig reagáltatok rám.

2. az új osztály-hasonlat nagyon jó. Magam is tapasztaltam, hogy az osztályba bekerülő újonc azonnal szerepet keres magának, mindegy mit: én mindössze egy MUSZÁJ-szót javítottam ki, utána már a topik többsége partner volt, viccelődött. Szóval, rámragadt a helyesíró szerep.

3. elfelejtjük, hogy itt (elvben) tényleg felnőtt emberek vannak: tehát nem tartom itt igaznak az "amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek" c. mondást. Azért, mert Jim régebb óta tag, mint én, akkor már beszólhat nekem? Ő kijelenthet nagy igazságokat, mint hogy egy pap nem élhet szex nélkül? STB.

/ csak úgy mellékesen: imádtam a Bánk bánt, ezért emlékeztem rá, plussz imádtam a volt töri tanáromat, aki a sztorit elmesélte /

Szerintem, érdemes jó pár dolgon elgondolkodnunk, mindannyiunknak. Ne csak a felszínt nézzük, hanem próbáljuk megérteni a másikat, hogy mit miért csinál - ezt elsősorban magamnak szánom tanácsul, meg aki fogékony rá.
És erre nyugodtan figyelmeztethettek a jövőben engem is. És ez nem kioktatás.

Ezért írok most is, pedig a szemem majd kifolyik a helyéről és én is hulla fáradt vagyok.

Át lehet költözni másik helyre - gondolom, hamarosan meg is teszitek. Nincs ezzel semmi baj, tényleg hatalmasra duzzadt a topik, szinte képtelenség követni egymás életét, gondját-baját.

Ez a lépés valószínűleg megoldás is lesz a Szilvánusz, Mpatr által körvonalazott problémára. Illetve, szerintem csak átmenetileg lesz megoldás. Aztán majd oda is jönnek mások, mert egyszerűen jó lesz a hangulat, aranyosak, kedvesek vagytok! Akkor megint lesz egy jó nagy sértődés, és menekülhettek tovább. Szinte törvényszerűen hangzik.

Ha elfogadtok egy javaslatot, akkor én tennék egyet. De csak ha kíváncsiak vagytok rá.

Bocsánat, megint hosszúra sikeredtem.

Ui.: Hiszem, hogy ebből az egészből egszer még valami nagyon jó fog kisülni. Ha csak annyi, hogy néhányan tanulunk az esetből - leginkább magamra gondolok itt -, már az is szuper.
Vendég

SZép napra virradtunk, azon morfondíroztam, nem valami alattomos bolygóállás zavart-e be tegnap annyira. Szóval szépre virradtunk, és kész. :lol: :lol: :lol: (még a veszett szülhetnékem is csillapodott).

potyka

Judit18: csudaszép Eszter!!!! Ez a vigyor! gyönyörűűűűűű
Eszterxx: drukkok mennek mára!!!!
beuska75: a feladatok sűrűsödése miatt a 83. oldalnál felfüggesztettem, de majd folytatom, mert nagyon jó, hogy egy csomó mindent megtudok azokról, akik már itt voltak, és tényleg dőlt a hülyeség mindenkiből...

Viszont csajok! aki még aggódik a tejtermelése miatt, és eddig esetleg sörözött, találtam a Rossmann-ban egy malátalapú, alkoholmentes üdítőt, a neve: Bionade, van licsi, bodza, fűszeres ízesítéssel, amit én láttam. és finom!!!!!!!
linocs

linocs

Csak hogy ne juditkecskeméttel küldözgessem a leveleim:

igen, olvastam még a hozzászólásokat.

Tiszteletben tartottam mindig, ha vkinek csak a babákról szól a topik, nem is zúdítottam a kínjaim -vmikor nem sikerült. Ilyen voltam, mikor megszületett az első gyermekem is, nem elégített ki az anya szerep, feleség és nő voltam mellette, tele tervekkel, célokkal. Most is így alakítom az életem, és mivel itt mindenkinek van minimum egy gyermeke, úgy gondoltam, azért vannak közös témáink a főzés-mosás-pelenkázás-szoptatás mellett is.

Elnézést kérek, most már így utólag, a vallásos téma miatt. Hülyeség volt bármilyen szinten is belemenni. Igen, véleményrevoltam attól függetlenül kiváncsi, de nem kioktatást kértem, mintha vmi folyton TV2-t, Rtl-t néző idióta lennék. Ha vmit rosszul gondolok, elfogadom az okítást, de nem mindegy, hogy kitől.

Szilvánusz, igen, nem 0bea0 okoskodása és Feri teljes mértékben hülyének nézése hozta meg a döntésemet, de megerősített benne.

Fogadjátok el a döntésemet, nem jönnék ide vissza jó szájízzel. Sokan nem szeretnek, de én sem szeretek mindenkit. Akkor meg minek áldozzak rá energiát? Herótom van egy csomó dologtól, most telt be a pohár. Próbáltam a béke miatt sokszor jópofát vágni, de az élet nem egy rózsaszín felhő, és a topik sem az. Vannak kedvenceim, és pont Zsu-t, meg Mártit hagytam ki.....akik miatt is még szívesen jöttem. Pattival, Beussal sokszor beszélünk, nem csak én gondolom így, hogy a topik már nem a régi. pumperka, kolyok mélyen hívő és azt hiszem ismernek már úgy, hogy nem bántottam meg őket, úgy ahogy ők sem engem.

marla, a House-os példán nagyon jót röhögtem, a férjem szokta mondani, hogy pont akkora arc vagyok.

A találkozóra nem fogok elmenni, mert nincs kedvem. Aki akar, úgyis fogunk találkozni.
Vendég

Közben elméláztam , miközben eldöntöttem, hogy felboncolom a kanapét (még mindig nincs meg a dvd távirányítója, így nem tudjuk a nyelvet átállítani, és rájöttem, hogy a fenti ezeréves garnitúra olyan, hogy a belsejében kincseket rejthet, és cska késsel lehet hozzáférni, és most lejöttem, hogy elővegyem a megfelelő kést, hátha...), szóval elméláztam, hogy engem mi hozott ide. (mert hát sok hozzászólásban benne van ez a kérdés).

Szóval tudnotok kell, hogy egy kemény házassági válság után, tök váratlanul (ezért is a bizonytalan kiírás) fogant Ötöske. És én nagyon nehezen tudtam ezzel megbirkózni. Nincs semmilyen kifogásom az AB ellen, de azt régen tudom, hogy én magam nem igazán tudnék önként menni (nekem is volt missed AB 16 hetesen, és bizony Négyeske előtt egy kemény vitais lezajlott, méghozzá arról, hogy fog-e ez menni ilyen kis korkülönbséggel). Lényeg a lényeg, hogy bár azt rögtön tudtam, hogy az enyém, és megküzdök érte, de nagyon nehzen fogadtam el, hogy a négyes harmónia megdől, hogy újra terhes vagyok, nem rendelkezem a testemmel, és hogy végre már tudok menni a kölkökkel, és most újra korlátaim lesznek. És ami a legfontosabb, az utolsó szülés ugye nem igazán volt háborítatlan, sőt. A kicsi oltási könyvében az újraélesztés is szerepel, és végre már elfogadtam, hogy fejlődik, és nincs veszélyben, bevallom, rajtam a frász. És ennek megoldására kedztem olyan topikokat olvasni, ahol babák születnek, hogy ráhangolódjak arra, mai nagyon jó ebben az egészben.
Így találtalak meg Benneteket, és miközben drukkoltam Andrisnak, hogy mégse Béla legyen, Pattinak, hogy bár állatorvos, ne az Állatkertben intézze az ügyet, ráadásul mélyen megérintett a szüléstörténete, Monácskánél ráébredtem, hogy az ő törétnetük helyszíne lesz a minek, és nekem is ez a szülésznő KELL, Kölyökbe, Szilvánuszba simán beleszerettem, Linoccsal még a köntösünk is egyforma, Jim meg olyan más, mint én, és ettől olyan jó olvasni ahogy ő áll a dolgokhoz, ja, és vannak végra mások is, akiknek nem az első vagy a második, az embe rnem érzimagát annyira ufonak, bár anagy létszám miatt azért épp eléggé... na meg Márti anyósa is, mintha a sajátom lenne, aki szerencsére azért be nem költözik, de naponta zavarog, bocs ha valakit kihagyok, felmentek a kölkök, és a kanapé az oldalán fekszik műtétre előkészítve, csak gondoltam még befejezem, szóval ezért szerettem volna Hozzátok csapódni, hogy mikor eljön a nap, akkor majd ott legyetek gondoltaban velem, és akkor tudom, olyan lesz, mint védőhálóval ugrani. És nem félek majd annyira. Na ez az én történetem.

potyka

Na, lányok, ez már számomra is nagyon durva lett. Hogy egy Obea mondja meg, hogy menjünk másik topicba, mert az a megoldás... Kiscsillag, igen, az a megoldás. Követem én is Jimet, mert arra aztán semmi szükség, hogy itt kioktatgass bennünket. Nem kell az ezerszer elnézést kérő leveled sem, mert álszentnek tartom, hogy utána ugyanott folytatod, ahol eddig tartottál, hiába próbál meg mindenki finom szavakkal a helyes útra terelni.

Meg fogjuk találni az útját az új topicnak, az meg, hogy onnan tovább "menekülünk"-e, nem a te dolgod, Bea! Térits, akit gondolsz, adj tanácsokat annak, akinek szüksége van rá, nekem ez baromian nem hiányzik!!!!!!!!!

És még egy fontos szolgálati közlemény: Kikoférj, Endre, boldog névnapot!!!!!!!!!!!!! Andrisomnak is ma tartjuk, végre egy ünnep, végre legalálisan vásárolhatok majd!! :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

vmit elfelejtettem, mint új felhasználó

Sziasztok, már régóta olvaslak benneteket, gondoltam csatlakozhatnék.

jó, ez szar volt.

csak 1 kérdés így a végére: tudtok vmi molyírtót? Nem levendula érdekelne, meg nem naftalin (a szagukat utálom) vmi ami szublimál és nem mérgező. Már lárva stádiumban vannak és jönnek-mennek.
Vendég

potyka, én is azért szeretlek, mert tök különbözőek vagyunk, de annyira bírom a stílusod és azért 4 gyereket nevelni + még1-et! :wink:
Vendég

Eszterxx, azért jöttem ma búcsúzni, mert tegnap én is túl indulatos voltam. Nem éri meg! Andrisnak, Endrének Boldog Névnapot!
Vendég

jim, persze csatlakozz közénk, ha elküldöd az adataidat Niki betesz a táblázatunkba. Addig is mesélj magadról valamit, hogy kicsit megismerjünk. Jó a nickneved, honnan ered? Bár nekem a NYIM jobban tetszene :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Potyka! Még ez a vita sem hozta meg a szülési kedvedet???

Csajok! Én olyan szarul aludtam az éjszaka!!!! Egyfolytában az itt játszódó dolgok jártak a fejemben. :evil: És nagyon mérges vagyok, hogy így szétzilálódott a topik. Én nagyon szerettem ide jönni, mert mindig fel tudtam töltödni a mindennapi dolgaim után, sok kédésemre, gondolatomra, problémámra választ kaptam.
Igen, én is új tag vagyok, bár tudtotokon kívül nagyon rég óta olvaslak benneteket. :lol: Eleinte azért nem csatlakoztam, mert a terminusom április volt... Aztán meg úgy érzetem, hogy ez egy totál összeszokott csapat, ahova nem akarok kibicként bepofátlankodni. Akkor vettem csak a bátorságot, amikor többen is újként csatlakoztak. :lol: :lol: A legtöbben nem ismernek, ennek ellenére mindig próbáltam a lehető legfigyelmesebben irogatni mindenki kérdéseire. Persze nem lehet mindenkire állandóan regálni, de a kérdésekre, panaszokra mindig igyekeztem a több éves gyereknevelési és élettapasztalatom alapján valamit írni.
És nagyon egyet értek Szilvánusszal, hogy az újak ne rontsanak ajtóstul a házba! Én sem tettem, bár nem is vagyok ilyen típus. :lol: Ezért is esik szarul, hogy nagyon általánosítva lett az újak szerepe, akik vagy hirtelen sokat írnak, vagy csak nagy néha dobnak egy-két képet. Én úgy érzem egyikhez sem tartozom. Próbálok a topiknak egy viszonylag állandó, de csendesebb tagja lenni.

De szükség van a nagy szájúakra!!!!! Mert nélkülük unalmassá válik a topik. Patti, Eszter, Jim, Linocs, Szilvánusz.... stb. maradjatok itt!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

0Bea0: én azt gondoltam, hogy a mai napot elmélkedésre szánod. Levonod a fontos következtetéseket, és nem fűtöd tovább a hangulatot. Tudni kell abbahagyni a dolgokat!!! Mint például a vitát is! Most néztem, hogy még nagyon fiatal vagy - tán azért van Benned ennyi hév, és meggyőzni akarás...
Látod, látod, már megint nem gondoltad át, mit is írtál!!!!
Valahogy megint túl harcosra sikeredett, amit reggel írtál.
És igen, egyetértek eszterxx-szel, ne mond meg, hogy a többiek mit tegyenek a topicunkkal, ne jósold meg, hogy aztán az új topicban milyen lesz a magatartásuk!!!

Úgy tűnik, hogy a Te magatartásoddal már egy másik embert is elriasztasz!

Eszterxx: kérlek, ne kövesd Jim-et!!!
linocs

0Bea0: én azt gondoltam, hogy a mai napot elmélkedésre szánod. Levonod a fontos következtetéseket, és nem fűtöd tovább a hangulatot. Tudni kell abbahagyni a dolgokat!!! Mint például a vitát is! Most néztem, hogy még nagyon fiatal vagy - tán azért van Benned ennyi hév, és meggyőzni akarás...
És igen, egyetértek eszterxx-szel, ne mond meg, hogy a többiek mit tegyenek a topicunkkal, ne jósold meg, hogy aztán az új topicban milyen lesz a magatartásuk!!!

linocs

linocs

Na hangsúlyosan: háromszor :) :) :) :)
linocs

Linocs! Látom neked is lassú a babaneted. :lol: :lol: :lol:

Eszterxx! Andrisnak boldog névnapot!

Kikó! Endrének boldog névnapot!

És az én férjem is Endre, neki is boldog névnapot!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit18: hát ez az eszter, egyszerűen zabálnivaló, annyira kis husi, édes, tündér.
Eszterxx:majd gyere, hogy mi volt ma
Potyka: te meg ne érzelgősködjéé mán itt, hanem menjél szülni. Nekem is tetszik a 28.., a bátyám akkor született és Pannyninak kicsifia, szóval hajrá. Csak akkor a talira nem tudsz jönni.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Mielőtt teljesen eldurvulunk....

Engedjétek meg, hogy azért kiálljak 0bea0 mellett is:
amit tegnap írtam, azt komolyan gondoltam, ez a szekér attól fut, hogy ennyire különbözőek vagyunk. Mindenki másképp más. Jimm, Bea, két teljesen különböző típusú (fúj) ember, de ez ettől szép. Ha megengedjük Hédinek, hogy buzizzon, Patríciának, hogy mindenkit lehüjjjjjézzen, akkor Bea miért ne lehetne olyan, mint amilyen??? Őt miért szorítjuk korlátok közé????

ŐSzintén szólva nekem is durvább volt Feri írása Jimm felé.

Szilvánusz, Tündérmanó, köszönet a hozzászólásaitokért. Majdnem mindenben egyetértek.

Ideje, hogy rendet tegyünk.
Mielőtt Potyka ebbe a zűrzavarba babázik beléje :wink: ...

Engedjétek meg, hogy mint a topik egyik vezérlő mókamestere és trófeaszervezője, ismét egy javaslatal álljak elő:
Döntsünk.
Hogyan tovább.

Mindenki mindent írjon le továbbra is, úgy, ahogy gondolja. Lesznek konfliktusok, de voltak eddig is és működött.

Vagy:
Emeljünk szabályokat, hogy mit lehet és mit nem, moderáljuk a toikot. Témákat tiltsunk, és egymást ne lehessen bántani. Kérdem én, hogyan??

Vagy:
Zárjuk ki Beát mert katolikus.
Zárjuk ki Jimmet mert buzizza a papokat.
Zárjuk ki Patríciát, mert éjjelente hüjjjéz másokat.
Zárjuk ki Kölyköt, mert külföldön él.
Zárjuk ki Ferit mert Pasi.
Zárjuk ki a 70 kg-nál kevesebbeket. ( :!: )
Zárjuk be a topikot.

HIGGADJATOK MÁR LE HÜLYE PICSÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUSSUNK VALAMIRE, MERT ELMEGY A TEJÜNK EBBEN A FENENAGY ZAVARGOLÁSBAN. NEKEM LEGALÁBBIS LASSAN KILYUKAD A GYOMROM TŐLE.

Jimm, te meg egy igazi hülyeszőkepicsamaca vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Belépsz még egyszer búcsúzkodni aztán itt levelezgetsz.
Ezt senki se kajálja te nagyonszőke!!!!
Kedves JIM, új felhasználó, üdvözlünk a csapatban, kicsit hülye időpontban érkeztél, de írjál sokat, mindent, ami a szíveden, mert azt szeretjük.
És csináljál vonalzót, mert nem látom mikor kell felhívni köszönteni a nagyfiadat.

Kép
Kép

mpatr

Eszterxx:
kérlek szépen, hogy add át Andrisnak: Boldog Névnapot Kívánok!

És Endre-férjek: Nektek is Boldog névnapot!

(Petramama: rohadt lassú, meg le is dobott, ááááááááááááá, semmi sem a régi! ;) )
linocs

[quote="petramama"]
írta:
petramamaIgen, én is új tag vagyok, bár tudtotokon kívül nagyon rég óta olvaslak benneteket. :lol:

kabbe :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati,
ha nem is zárjuk ki a 70 kg alattiakat, de tiltsuk meg, hogy képet tegyenek fel magukról.
(Bocs a többes szám első személyért, én is új vagyok még, nem is túl bőszavú, lehet, hogy T/2-ben kellett volna írnom?)

Kép
marla singer

csajok most írt ügynöknő, hogy nagyon fél ettől a főnöközéstől.
drukk neki 10kor ezerrel!!!
vuduzzuk meg a főnököt!! :twisted: :twisted: :twisted:
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]M írta:mpatrielőtt teljesen eldurvulunk....

Mindenki mindent írjon le továbbra is, úgy, ahogy gondolja. Lesznek konfliktusok, de voltak eddig is és működött.
.
.
.
.
.
Zárjuk ki a 70 kg-nál kevesebbeket. ( :!: )
linocs

Pati: szívemből szóltál. Nem kell azért elmelodrámázni ezeket a dolgokat, se nem leírni, se nem eltemetni a topicot. Legalábbis engem még a tegnapi angyalföldi bombával sem tudtok innen kilőni, ha ez vigasztal rajtam kívül bárkit is. Szóval sztem úgyis mindjá lecsillapodnak a kedélyek, oszt folyt. köv. Őszintén szólva én már azt hittem ez mára megtörténik, de te Obeo, ne hergeld itt az idegeket te lyányka.
Szerintem beszéljünk végre ettől sokkal fontosabb témáról, arról, hogy Beuska hívja-e fel a termet avagy sem. Akkor én azt mondom hívja, nem baj az ha néha osztódunk ennyien úgysem tudunk egyszerre egymásra és a babákra is figyelni, nem?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

eszterxx: ++++++
linocs

Sziasztok!

Hosszú kihagyás után múlt héten írtam ebbe a topikba, én is újnak számítok.
Már előbb is szerettem volna írni, de újoncságomból adódóan nem éreztem azt, hogy bele kellene ill. tudnék szállni a vitába, másrészt a "vallásháborút" teljesen alkamatlannak tarom vitatémának, harmadrészt, nagyon rossz időszak kellős közepén vagyok... Sajnos egy elég súlyos betegség lett a családunkban, amely nagyon megvisel, a gyerekek miatt próbálom tartani magam, de eléggé kitölti most ez a gondolataimat, lelkemet... Többet nem írhatok róla, erőm sincs hozzá, majd talán egyszer...

Az autónk is még mindig rossz, így csak Julcsi van anyuéknál, úgy néz ki, ma apósom levisz bennünket, már nagyon rámfér nagyobbik lánykám vigyora, belőle merítek erőt.

Mikor az első babát vártam, akkor csatlakoztam a 2006. nyári babákhoz, csak egy kérdésem volt, de végül ott ragadtam. Nagyon jó kis csapat alakult ki, napi rendszerességgel írogattunk. Aztán egy idő után elkezdtek újak csatlakozni, voltak olyanok, akik hozzáállása olyan volt, mintha mindig is topik tagok lettek volna, aztán lassan azt vettük észre, hogy szinte csak az újak írnak, a régiek pedig el-el tünedeznek. Most ott tartunk, hogy kb. 2-en vagyunk a régiekből, létrejött egy teljesen új topik. A régiekkel skypen tartjuk a kapcsolatot, van egy konfi, oda szoktunk írogatni. De ez már nem olyan, mint anno a régi babanetes korszak...
Remélem, ez a topik nem fog erre a sorsra jutni, kár lenne érte...

Mivel én még új vagyok, én azért kezdtem el írni hosszú olvasást követően, mert úgy éreztem, hogy itt tudok tapasztalatot cserélni a babákkal kapcsolatban, a többi baba fejlődéséhez tudom viszonyítani, hogy Hannus hol tart, és nagyon szeretem nézegetni a gyönyörő babós képeket.
A talival kapcsolatban is úgy gondolom, hogy korai lenne elmennem, még nagyon idegen lennék köztetek, meg valószínűleg nem is látnátok még szívesen, ami érthető, hiszen itt egy jól összeszokott csapatról van szó.
Múlt héten azért jelentkeztem be, mert úgy gondoltam, most már lesz időm, alkalmam rendszeresen írni, már kezdek belerázódni a két lurkóval való foglalkozásba, így marad egy kis időm mellettük.
Nem szerettem volna néha bejelentkezős-képfeldobós-aztán jól eltűnős lenni, mert ez nekem sem szimpatikus, és fölöslegesnek is tarom az ilyen "életjeleket".
Szóval remélem tudok gyakrabban jönni, már ha egyáltalán befogadtok. :wink:

Most mennem kell pakolni, anyuéknál leszünk a következő héten, remélem sikerül visszanyernem a pozitív életszemléletemet...
Ott is megpróbálok netezni, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakulnak itt a dolgok, meg addig is elvonja a figyelmemet a problémáimról. :)

Szép napot Mindenkinek, végre újra süt a napocska! :)

KépKép
KépKép
mézgombi

Na figyu mézgombi, és az összes új, régi, eltűnt, meglett stb. (ma odamondogatós napom van ;) ): ne legyél lökött! Gyere el a találkára!!! Én december 30-án csatlakoztam a topikhoz, aztán a téli pocakos találkozóra elmentem. Nem mondom, nagy bátorság kellett hozzá, meg előrángattam az összes önbizalomtartalékomat, de aztán ezek a csajok nagyon-nagyon jófejek voltak, és nem törődtek azzal, hogy mióta írok, és mennyit.
Ráadásul nagyon kevesen vagyunk, akik személyesen ismerjük egymást. És ráadásul, ki tudja, ebben a vészterhes időben ;), hogy lesz-e következő találkozó ;) Komolyra fordítva: ha épp rossz hangulatban vagy, akkor pedig mindenképp gyere, hátha jót tesz a kikapcsolódás!!!!
linocs

1997. októberében (újra)találkoztam egy emberrel aki már első látásra sem volt szimpatikus. Zűrös volt a múltja, csontos a feje és sehogy nem fért a babaszobás neveltetésembe...... úgyhogy magától értetődő, hogy ma ez az ember a két gyönyörű fiam édesapja, az életem párja.

Hosszú utat jártunk be, kaptunk hideget-meleget, változtunk, hűdesokat.........
Az első években nagy háborúk dúltak, egymással és a környezetünkkel. Azt mondtam mindig, két gyémánt csiszolja egymást....
11 éve élünk együtt, megtanultunk problémákban vállvete harcolni és taulgatjuk tisztelni a másik másságát. Összetesszük a jin és jang személyiségüket, amiben én jó vagyok, az az ő gyengéje, de nem jutnék messzire az ő erősségei nélkül. Megtanultuk, hogyan fordíthatjuk a különbözőségünket előnyünkre.
Ma már kevesebb a konfliktus.

Az első években gyakran előfordult, hogy harcosan, jimmesen, latinosan ki akartam dobni a pasit. Nem hagyta a piszok.
Megtanultunk hát előnyt kovácsolni a konfliktusokból. Tanulni belőle.

Örülök, hogy többen megmozdultatok, megmozdultunk a mi kis topik-gyermekünk életbenmaradásáért. Hogy ez mit jelent, ti is értitek, érzitek. Örülök, hogy kirobbant ez a vita mert elfojtott érzések kerültek felszínre. Ez a történet rég nem Jimmről vagy Beáról szól.
Hosszú hónapok után érzem újra azt a tüzet, ami hiányzott. Ijeszt a gondolat, hogy vége lehet.
Szóval ki megy, ki marad. Én maradok. Jimmel, Beával, Ferivel, Ügynöknővel vagy nélkülük. De ez a topik az én gyermekem is.
A szó minden értelmében.

Kép
Kép

mpatr

[quote="marla singer"]P írta:marla singerati,
ha nem is zárjuk ki a 70 kg alattiakat, de tiltsuk meg, hogy képet tegyenek fel magukról.
(Bocs a többes szám első személyért, én is új vagyok még, nem is túl bőszavú, lehet, hogy T/2-ben kellett volna írnom?)

Beus mondta, hogy nagyon jófej vagy, mi még nem találkoztunk személyesen, de úgy gyanítom, igaza van 8) Azt már akartam kérdezni, hogy a genetikát Phd-én csináltad? Volna közös témánk, gyanítom.

Patti, te is hülye vagy, tudod? Nem buzizok én senkit 8)

petramama, téged is csíplek, pláne, hogy itt laksz egy köpésre, néha TÉNYLEG összeröffenhetnénk.

Itt nem arról van szó, ki az új, ki a régi. Nem mindegy, hogy tálalod magad. Nagy igazság: Azt kapsz, amit adsz 8) Nem tudom, mit kéne írnom még, talán annyit, hogy elég sok seggfej van a környezetemben, akiket kénytelen vagyok elviselni, a babanet nekem meg nem arról szólt. EDDIG. (ez most szándékos bántás) Linocs a bölcs, egy vitát tudni kell abbahagyni!
Vendég

:D :D :D :D :D :D :D :D laptetőőőőőőőőőő juppijéééééééé
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?