Köszi csajok, tök jó olvasni, hogy nem csak én küzdök ezzel a problémával, hogy közületek is volt, aki többször átesett ezen a gyulladáson. Jó, ez titeket nem vigasztal, engem viszont igen, mermár mindenféle szörnyűséget bebeszéltem itten magamnak... Rékababa, lázam nincs, nem is szokott lenni, 37,4 volt most, a múltkor 37,8, de ez is elég sz.r közérzetet okozott, és iszonyúan fájnak az ízületeim.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Nah, de talán alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
, a tegnap esti/éjjelihez hasonló fájdalmam azé már nincs.Csomók,
Dadomi?
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Tök egybefüggő göb az egész, mint egy kisebb krumpli, vagy nagyobb kavics. Tiszta kemény volt tegnap az egész, de ma már nem, csak ne érjen hozzá az ember, és piros a bőr felette. Gondoltam, ha nem leszek jobban, ma este megcélzom dokibánk maszekját, de szerencsére nem került rá sor.
Moni, hajráááá! Jó a kép, nagyon tetszik! Nagy munkába vágtatok, az biztos...
Timesz, nem új a házatok? Pedig annak látszik teljesen, megsasoltam az iwiwen a fotókat, nagyon-nagyon klassz kis kecó!
MIénk 13 évig épült, Petrocelli-háznak hívom, emberem meg Luca-székének.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Igennagy derültséget keltettünk itten a falubeliekben, aszondták, nem vagyunk normálisak, hogy még mindig építjük, nade ember a saját kezével építette, meg apósom, meg nagyapósom, és az égvilágon semmi baj vele, és nincs rajta nagy kölcsön sem - ezt is épp elég fizetni...
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Nem biztos, hogy újra belevágna. Jah, és még nincs is kész, messze van a készenléttől, talán nem lesz készen sose...
Yuyu, az a 14 kiló, az mind a hasad.
Tök jó alakod van, hallod, jó magas is vagy, én sztem pont a derekadig érek
, van hova eloszoljon az a 80 kiló. Szülés után pillanatok alatt visszanyered a régi alakod, majd meglátod. És tényleg hatalmas a hasaad!
Én hasam sose szállt le, egyiknél se. MOndjuk nehéz is volt elférniük bennem, Hanna kivételével verték a 3,5 kilót, én meg kis stöpszli vagyok, nyomták a gyomromat, tüdőmet, bordáimat...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
De azé így visszatekintve, jó volt terhesnek lenni.
Cseriani, Binyek, hol vagytok?
Timesz, vérvétel megvolt?