Móni, egyetértünk vékonyság kontra kövérség témában, de Timivel is egyetérek abban, hogy könnyen dumálnak a vékonyak! Én mindig vékony voltam, viszont formás, volt sportosan kemény popóm is, nekem ez az egyetlen, ami most nem tetszik rajtam, hogy kicsit vissza kéne sportositani, mert már nem olyan kemény a húsom. De a sportra még nem szántam rá magam.
48 kg-nál több még életemben nem voltam, pedig mindig mindent megeszek, amit megkivánok. Szerencsésnek tartom magam emiatt.
Van egy ismerősöm, állandóan depis, mert kövér. Nagy elhatározásokat tesz mindig a fogyásra, aztán 2 nap után rááll a mérlegre, és ha nem ment le rögtön pár kg (2 nap után!), akkor felad mindent, elmegy, és zabál egy nagyot. Engem ez hergel egy kicsit.
És narancsbőröm nem volt soha. Az mitől van??? A hizástól?
Timi, én rajtad csak azért csodálkozom, mert annyit ugrálsz a 2 csajjal, strapásak a napjaid, stresszelsz sokat, más a helyedben már rég 40 kg lenne. Szóval lehet, hogy sok itt a nasi???
Hajni, tudod, Panka speckó tápit kap, szóval mi nem vagyunk mérvadóak.
Ő csak folyadékból vágja be a 270-et, szilárdból jó, ha 150-et megeszik.
Mi lenne, ha HA-s tápiból próbálgatnál ki többfélét, hátha mást megeszik? Azokból nincs izesitett?
Edit, nyaralási célpont még kérdéses, az biztos, hogy homokos tengerpart. Amit néztem eddig, az Korfu, Costa Brava, de lehet, hogy tök más lesz a végén.
Azta, Léni mennyit eszik!!! Szerintem ő viszi itt a pálmát!
Hűha, Gabci, készülsz az esküvőre? Csak igy tovább!
Ádika olyan vagány ezzel a kis tüsi hajjal, és nagyon klasz medencéje van!
Kati, Marci mennyit alszik napközben? Nem tudsz akkor aludni Te is? Én délután próbálok néha Pankával. És örülnék, ha "csak" 3x kelne egy éjjel. Ma nálunk már megvolt az első felsirás, és számitok még 8-10 kelésre. Szegénykém, nagyon megszenved a fogával, de én is hulla vagyok!