Sziasztok!
Lilly: Gratulálok Eszternek az üléshez
Kerek 10 rugó volt az állapotfelmérés. Nem olcsó
De így legalább nyugodt vagyok. Sőt, tegnap este a lefekvés előtti hancúrozásnál egyértelmű kúszáskezdeményt tett a csajszi!!! Először nem akartam elhinni, hiszen alig két napja tornázunk célirányosan, de az volt. Szóval előre nyújtotta mindkét kezét, alkarra támaszkodott, tehát a karnyújtás még nem ment, de így húzta magát előre, és egy picit segített a lábával
Úgyhogy szorgalmasan megy a torna továbbra is
Ja, még a Gekkohoz annyit, hogy az újpalotait hívtuk először, de nem vették fel. Mivel először csak érdeklődni szerettünk volna, felvilágosítást meg bármelyiknél tudnak adni, így felhívtuk az újpestit is. Ott azt mondták, hogy majd másnap délelőtt visszahív a kolleganő, aki a picikkel foglalkozik. Oké, semmi gond. Nemsokkal ezután csörgött a telefonunk, és visszahívtak
a palotaiból. Mivel nekünk helyileg mindegy, hogy melyikhez megyünk, így meg is beszéltük a felmérést. Az újpesti nő pedig szerinted mikor hívott vissza??? Nem, nem másnap reggel, ahogy ígérték, hanem rá két napra, pont, amikor a felmérés végén már csak beszélgettünk a palotai lánnyal!!!! Mondtam neki, hogy köszi, de már nem aktuális. És még a csajnak volt kicsit fura a hangsúlyozása utána.........Úgyhogy örülök, hogy nem hozzájuk mentünk végül.
Lillának gratula az elinduláshoz
Eperke: Aha, már tudom, hogy melyik a kombiágy
Így akkor Zsófi mostani kiságya meg lehet a tesóé
Most mennem kell, de ha lesz időm még jövök. Lenne mit mesélnem. A mai napunk is marha jól indult
Remélem ennél már csak jobb lesz