Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még valami Bárány, hogy fogsz majd örülni mikor Dávid először 3 hónaposan mosolyra húzza a száját! Nem győztünk betelni vele!
Martin folyton mosolygott, az nem volt nagy szám, de mikor a hisztizsák is végre méltóztatott mosolyogni, folyton fényképeztük.
Így visszanézve a képeket, úgy tűnik, mindig csak mosolygott - pedig pont fordítva. Csinálj ordítós fényképet is!
:wink:
Köszi Gyöngyi az együttérzést, most már nem is parázom a műtéttől - csak kicsit, ha most így jobban belegondolok.

Éva

KépKépKép
agmano

Helló!

Éva: örülök,hogy ˝csak˝ ennyi a gond.. Ez is éppen elég! rRemélem most már a gondotok is megoldódik ezzel a műtéttel..

Kory:mi eddig 2szer vágtuk a haját Dominak. :) nálunk meg állandóan kúszni-mászni felállni meg sétálni van..ha valamit elakar érni és nem engedem,akkor egyből harapni akar :shock: amidet éppen eléri..erről kell majd leszoktatni.. :roll: bérest Beninek most nem adtam :oops: ,de eszik igaz válogat is :? . Viszont reggel mindig kiakaszt,nem akar enni mikor kellene,de. meg állandóan tömné magát,alma saláta stb..múltkor csináltam salit ubiból,pariból meg ami itthon volt zöldség- gyümölcs,mindent bele, :D gondoltam na most tessék kics..vele,megette az egészet!úgyhogy mikor milyen kedve van..

Bárány: Beni volt hasfájós,próbáltuk az infacolt,de nem jött be..Dominak csak néha fájt a pocója,de szerintem az is belejátszot,hogy Domi igény szerint evett,annyit amennyi kellett,kaki és nem volt gond.Benit meg itteni tanács szerint annó amit nagyon bánok!csak 3 óránként evett,na akkor aztán annyit amennyit csak bírt,nem csoda,hogy fájt a hasa,és napjában csak egyszer kakil!azt is kínkeservesen.Domi többször és nem bántotta a pociát.de igen csak túlélni lehet ezt a korszakot,meg csak segíteni szegénynek,kólikatartás hasfájóságkor azt hiszem így hívják,meg hasmasszás..egy kis cukros kamilla tea ettől tud kakilni..meg nyugi gyogyi anyának.:D ne idegeskedj,ezen majdnem mindenki átesik.. :)

Milyen idő volt itt tegnap elment áram net minden... :shock:
varga tünde

Éva! mi mind lélekben veled vagyunk.. :) én úgy aggódtam miatta ebben a pár napban,és tényleg valamilyen szinten megkönnyebültem. :) Még vissza van a műtét,de utánna már sokkal jobb lesz! A műtétkor is veled leszünk!! :)

Pusz
varga tünde

Köszi, köszi, köszi!!!!!
Nagyon örülök, hogy így tartjátok bennem a lelket!
Igazából közel állok a kiboruláshoz, de tartom magam. Meddig? Nem tudom.
Hozzá egy kis éjszakai munka és máris aprítom az autót.
Szóval most eldöntöttem, leszarok mindenkit, a munka megvár. Most a gyerek az első.

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano:dávid 2 hete mosojog,ha nagyn magyarázok neki és cirógatom az arcát akkor hangot is ad hozzá :wink:

De amikor sír akkor sír :twisted: de keményen :twisted:

Én is csak reménykedek,hogy hamar túl leszünk ezen a korszakon...aztán a fogzáson :?

Martinnak én is nagyon drukkolok,hogy minden simán menjen,és hogy az utolsó betegségetek legyen...mostmár tényleg elég volt :twisted: Kép Kép
Vendég

Bárány, köszi az együttérzést, de valszeg csak most kezdjük igazán a sűrűjét... ha allergia, akkor meg kell tudni az okát, különben jön az asztma, befulladás és a 2 évenkénti polip műtét.

Szóval akkor nem is nagyon morci Dávid!
Tündéri és nagyon okosan néz, de valami baj van a vonalzóddal, még nem lehet 5 hetes!!? Még csak 3-nak érzem, vagy így megy az idő?

Ma már össze kell kapnom magam, mert csak 1 napom maradt vasalni, csomagolni, pénteken megyünk :lol: :lol: :lol:
Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano:így megy az idő,hétfőn volt 5 hetes :lol:

Allergia:nem egy vérvételből csinálják?Vagy milyen vizsgálat van még?
Vendég

Sziasztok

Dobok képeket a nyaralásról. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Egy kis élménybeszámoló a Hajdúszoboszlói nyaralásról:) :

összességében nagyon jól sikerült a nyaralás,igaz egy-két dolgot kihagytunk volna.
A ház nagyon szupi volt,amit béreltünk,2nagy szoba+egy nappali.plusz még füvesített kert homokozóval+kerti bútorokkal A dédi is jött velünk,és úgy volt,hogy a lurkok vele alszanak egy szobában,de a végén már az első éjszaka átrámolták magunkat hozzánk :lol:
Nagyon sokat fürödtünk,sajna rengetegen voltak a fürdőben :?
Zsolti már nagyon bátor volt,merült a víz alá,csúszdázott ezerrel.Bezzeg Sziszi egész héten rajtam lógott :P .Így első 3nap Szoboszlón fürödtünk.4.nap elmentünk Nyíregyházára az állatkertbe-hát lógótt a nyelvünk mire végigjártuk,de amúgy nagyon szép ott is,a fóka-show különösen tetszett mindenkinek. Másnapra viszont Sziszi belázasodott és hányt-vittem Hajdúszoboszlón az ügyeletre-kapott gyógyit.szerencsére már aznap estére jobban lett és játszótereztünk+sétáltunk egy jó nagyot.
Voltunk Debrecenben is a Mediterrán élményfüdőben,mondanom sem kell ez is nagyon bejött mindenkinek.Este 8-ig voltunk ott,mert előtte még Debiben is állatkerteztünk+vidámparkoztunk.
Esténként,mikor a gyerekek elaludtak mi kettesben bementünk a városba...fagyiztunk stb,stb
Vasárnap este értünk haza-pont addigra Zsolti is belázasodott :(
40fokos láza lett,és nem tudtuk neki 39alá vinni-irány az ügyelet,kapott szurit -azt mondták,hogy vírus.a torkán mind2 gyereknek ugyanolyan jelek voltak,úgyhogy tuti,hogy a vízben szedtek össze valamit Hál istennek Zsoltin is átment 1-2nap alatt a viri.
hát ennyit röviden az élményekről.

Mostmeg tegnap kaptak 2kiscicát és azokkal megy a nyúzás....nekem meg az idegbaj :lol: :lol:

Úgy néz ki,jövőhéten megyek lánybúcsúra 8) 8) -háát kivi vagyok :lol: :lol:
A csajszim meg koszorúslány lesz aug elején egy esküvőn-neki is megyünk rucit nézni :D :D +cipit....++++++ezt azt
Anyósom még mindíg benn van a kórházban,ott is én vagyok az ügyeletes...vigyek ezt..vigyek azt...+főzés ááááá +intézzem a közgyógyát + az orvosnak csg-ot +nővérnek..... :x
Mi is van még?ja ..ülök az áfán...járulékot is utalok...könyvelés...szóval elegem van :shock: :shock: :shock:
Ja még sorolhatnám...de befogom

Megpróbálok majd bekapcsolódni a topikéletbe :P

pusszantás

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Gyöngyi!

Hogy vagytok?Rég voltál!
Tényleg előző években is volt a mesehajó?
Koraszülött baba?
Csajok?
Bevált végül anyós így a nyári szünetben,h.vigyázzon a lányokra?

Éva!

Tényleg csak azt tudom mondani,h.ti aztán ezek után megérdemelnétek már sok betegségmentes éveket.

Tündi!

Elkezdted az intim tornát?
Vagy még csak lélekben készülsz rá?
Majd ha van időd ,tegyél fel pár képet az elkészült lakásról.
Kivi vagyok,meg tudod nagyon szeretem a lakberendezést.

Bárány!

Nekem Oli egyáltalán nem volt hasfájós csak Kinga.
Mi Olit nyereménybabának neveztük,mert 3hós koráig észre se vettük,h.pólyás van a háznál.Mosolygott,evett,aludt.
2hós korától átaludja az éjjeleket.
Kingánál mi is ki próbáltunk mindent,infacol,sab simplex,grape water,espumisan,hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Tapasztalatom alapján makacs hasfájásnál legjobb a papaverines görcsoldó.
Bocsi,lehet h. nem helyesen írom a nevüket,de már csak eltelt 3,5év.
Nekem vigasztalhatatlanul egyik gyerekem sem sírt még.
Kézben,cumival,babakocsiban mindig megnyugodtak.
Nyafogósak,nyűgik voltak,de h.ordítottak volna olyanra nem emlékszem.
Bezzeg olyanra,h.nem ettek....................................

Cleo!

Nagyon szépek a képek!
Jó neked,h.nem gizdák és bátran mutogathatod őket fürdőruciban!
:lol:
Ugyan olyan jó kis nyüzsgő volt Hajduszoboszló?
Jó kis programokat csináltatok!
Dédi,h.bírta a strapát?
Nekem is él mindkét nagymamám,és ők a mindeneseim,imádom őket!
Ők tényleg mindent megtennének értem,értünk!
Majd ne felejtsd el a privit!

Na,megyek lassan kimenőm van a barinőmhöz,aki friss kismama!
:lol:
Kory

Kép

Kép
kory

Hali.

Gyorsan írok neked Kory...már álmi vagyok :P

Aha,volt nyüzsi rendesen...annyian voltak a strandon :evil: -azt nem szerettem.
Dédi is bírta :)
Képzeld,gondoltam ám rád!!!!! hát komolyan mondom vagy 5 gyerkőcöt láttam egy nap alatt,akik közül jópár kenterbe veri a lányodat soványságban!! és csak azon a napon figyeltem konkrétan ilyen szemmel a gyerekeket. :D :D

Mérted mostanában Kingát,hogy milyen magas?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!

Akkor nekem ott a helyem!!!!!!!!!!!!!!
Magasságot nem mértem,tudod az nem érdekel!
A strandi tömeget,nyüzsit én sem szeretem,én a sétálóutcára
gondoltam az esti órákban.
Pusz

Kép

Kép
kory

Sziasztok!!!

Kory!!

Köszi kérdésed :lol: jól vagyunk - nyár van, élvezzük az együttlétet.
Anyósnak nyáron nem nagyon kellett vigyázni a csajokra - és már én sem dolgozom.
Emlékszem, hogy kérdezted a kora babát, csak elfelejtettem válaszolni :oops: :oops: Jaj, nagyon jól vannak!! :lol: :lol: Tüneményesen mosolygós, csak cicizik és gömbölyödik ahogy kell. Már voltak Horvátországba, mert a kórházi dokinénijük is kifejezetten javasolta a tüdejére. Szuper anyukája van, nem sokat parázik, talán pont az átéltek miatt, és úgy tűnik jól működnek.
Barátnődnek gratuláció!!

Andi!!

Jók a képek!!!!! :lol: :lol: :lol: Jó lehetett a nyaralás is!!!!
De nem irigyellek a nyüzsgős itthoni létedért :cry: :cry:
Érdekes, hogy az összes ismerősöm, akik nyaralni voltak,arra panaszkpodtak, hogy a gyerekeik betegek lettek :o :o

Éva!!

Már nem olvasod, de nektek jó nyaralást!!!!! :lol: :lol: :lol:

Bárány!!

Gyönyörűűűűű Dávid legény!!!!! Ezzel a mosollyal levesz a lábadról, igaz??? :wink: :wink:
Vedd figyelembe, hogy ő harmadik gyerek, neki hangosabban, intenzívebben , hosszabban kell sírnia, mint egy első gyereknek, hogy figyeljenek rá!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez benne van a génjükben!! Na, nem azt mondom, hogy nem figyelsz rá, csak több dolga van egy háromgyerekes nőnek, mint egy egygyerekesnek :roll: :roll:
Kitartás!!! Gondolok rátok sokat - mi is túléltük, Ti is túl fogjátok élni. Pár ősz hajszállal több lesz, kicsit idegbetegebben, de gondolj arra, milyen hamar felnőnek (bár tudom, most csak vánszorog az idő) :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Ja de jó vidám nyaralós képek...

Istenem de hiányzik ez nekem...meg a strand :cry:
2012-ben még fogunk dumálni?Mert mi kb akkor fogunk nyaralni legközelebb :? Majd hozom a képeket :wink:

Dávid továbbra is sokat órdít...inkább délután...éjszaka eddig mindíg aludt...de biztos elmúlik majd az is...miért pont nekem lenne éjszaka alvó gyerekem...én annál szerencsétlenebb vagyok :x

Enni 6x 180gr-ot szokott...de ki tudja így marad-e...másik kettő se evett..nehogy már jól érezzem magam

ugye,hogy még pozitívabb lettem mint valaha?és valóban őszülök :evil:
Vendég

Kép

ez egy pár napja készült..tán 2
Vendég

Sziasztok!!!

Hol vagytok????? Azt nem mondhatjátok, hogy egész nap a kertben - ebben a hülye időben?!!!! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Húúú, de fránya idő van!!!!

Évi!!!! Gondolok rátok!!!! Kifogtátok az időt!!! :cry: :cry: Remélem azért találtok jó elfoglaltságot!!!!

Bárány!! Dávid igen jó húsban van, hallod-e!!!! :lol: :lol: Teljesült a kívánságod??? Húsos, dagi babád van!!!!! :lol: :lol:
Hogy bírja szegény ezt a fránya időt???? Mariattát annak idején teljesen kiborította a szél. De ha alszotok éjjel, akkor még egész jó dolgod van!!! (oké, tudom: benne lenni nem leányálom)
Kitartást: öregszik a legény - csak jobb lesz!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!

ágyöngyi

Gyöngyi sajnos az csak egy jól elkapott alulról fényképezett kép...dávid sem hurkás..ime egy mai kép
Kép
Vendég

Hali.

Bari.szerintem az alsó képen is nagyon formás,husis Dávid.

Csak bejentkezni jöttem,mert a héten az egyik kis unokatesó nálunk nyaral és nemigen jutok géphez.

pusszantás

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Megjöttünk, összességében jól telt a nyaralás, leszámítva a dokinénink telefonját, hogy műtét lefújva, kell még egy MR, amit altatásban végeznek, hátha hátul valami agyi betüremkedés van, nehogy az agyát rángassák ki a fejéből. Nem tudom láttak-e valamit a CT-n vagy csak biztosra akarnak menni, majd megkérdezem. Állítólag a prof mondta, és a szeptemberi műtétet is, hogy ott legyen a teljes létszám. Gondolom a dokinénink is most megy szabira, de ezt azért nem mondta.
Ezek után már megvolt a jó hangulatom... Hétfőn megyünk hozzá.
Szegeden 3 napig jó időnk volt, aztán esegetett és lehült a levegő, de várostnézni jó volt. Vadasparkban és Ópusztaszeren jártunk még. Fiúkkal nehéz volt a déli alvás miatt, ami általában 2-3 órát csúszott.
Volt a szálodában melegvizes medence, így minden nap tudtunk fürdeni, Martin úszósapiban, nem is volt gond a füldugó. Majd teszek fel képeket.

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano nem is tudok mit mondani,annyira sajnálom,hogy ennyit "szenvedtek",remélem a műtéttel örökre vége lesz.
És írj feltétlen,hogy mi volt
Vendég

Muszály altatni?A vizsgálathoz?
Vendég

Fél órás vizsgálat, mozdulatlanul, egyedül valami kattogó gépben. Ezt azért akármilyen nyugodt gyerek, de nem bírja ki és nem szeretném, ha emiatt rémálmai lennének.
Én is most tiszta fejjel azt hiszem csak a sorozatos fül és arcüreggyulladások eredményét látjuk, nem hiszem, hogy másmilyen gond lenne - remélem.
Még talán egy allergia belefér, az kezelhető, kordában tartható, bár a doki szerint elég vészes az is.
Mindegy, majd jövök, ha voltunk hétfőn.
Dávid sztem jó húsban kezd lenni, 1,5 hónaposan nem sovány, igaz még nem is hurkás, de majd 1 hónap múlva már púderezni fogod a bepállott hurkáit...
Ellenpélda, Martin ennyi idősen még ugyanilyen forma volt, aztán a darabos kajával kezdődött az igazi küzdelem, ami azóta is tart.
Norbira pedig gyanakszunk, hogy magatartás zavaros. Lehet ennyi idősen? Nem hiperaktív, mert le lehet kötni a figyelmét, de vagy 200-on pörög, vagy pihen. És ebből áll a napja. Nincs átmenet. Sehol nem fogja vissza magát, nem zavarja az idegen környezet, és természetesen mások előtt sem fogad szót. Tiszta égés. Mégsem verhetem meg nyilvánosan és úgysem használna.
Szóval elvagyunk ezzel a 2 problémás kölyökkel. Mindenki viszi őket nagymamázni, nálunk pedig el sem vállalják anyámék, anyósékra pedig rá sem lehet bízni őket a tempójuk miatt, azaz főleg Norbi miatt. Pedig ők szeretnék, de nem kockáztatom a gyerekek testi épségét, mert ott aztán elég sok veszélyforrás van. Figyelni meg nem tudnak rájuk. Hát ez van.
Jönnek a képek:
Kép indulás előtt
Kép Tisza parton
Kép Itt laknak a hupikék törpikék

Éva

KépKépKép
agmano

[ Kép ártatlan bárányka
Kép úszósapis
Kép
most már leállok...

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano szerencsére nagyon szép és egészséges kinézetűek a fiaid!
Jó a böröndös kép :lol: :lol:
Norbi szerintem inkább csak eleven,nem hinném,hogy viselkedés zavaros
Vendég

Hááát lehet,hogy bazi nagy hülyeséget mondok de mintha azon a hídon mi már átmentünk volna amikor abádszalokra mentünk...létezik az??
Vendég

Ez a híd Szegeden van.
Abádszalók kicsit arrébb van, de attól függ honnan jössz :lol: .
Én is úgy gonolom, hogy Martin elég egészségesnek tűnik egy agyi rendellenességhez. A nem evés - immungyengeség egy másik dolog. Örülnék, ha lenne egy kézzelfogható indokunk arra, hogy miért nem eszik a gyerek. Pl. allergia miatt irritált nyálkahártya. Persze tudom, hogy a rossz étvágy veleszületett dolog.
Szóval én egyre pozítvabb vagyok vele kapcsolatban, kicsit úgy érzem most túlreagáltam a dolgot, hisztiztem, bocsi érte.
Norbi eleven, de elviselni?!?! Állítólag rám hasonlít, engem a sport fegyelmezett meg. Előtte minden héten összetört otthon egy pohár vagy tányér, elszakadtak a ruháim, összegyűrődött a füzetem stb. De hogy most ezt nekem, mint szülő végig kelljen csinálni,?! Nehéz...
Üdv! Holnap este jövök a hírekkel!

Éva

KépKépKép
agmano

Várlak a hírekkel!!!!

Rossz étvágy okát én is szeretném egyszer megtudni,nekem most Szilveszter lett katasztrófa és nem átmeneti(mert olyan szokott lenni),hanem már hónapok óta tart,már komolyan elkezdtem aggódni,2 kilót fogyott nyár eleje ota,és SEMMI vitamint nem eszik!
Esküszöm,hogy se zöldség,se gyümölcs ,se főzelés semmi...komolyan félek,hogy le fog gyengülni az immunrendszere!
Nyáron a gyerekek feltöltődnek vitaminnal az én fiam meg lepusztul,egy szem,málna vagy őszibarack,vagy paradicsom,vagy ,dinnye,nem sok annyi nem megy le a torkán.
Vendég

Éva!

Én is nagyon várom a csakis jó híreket!!
Rossz már volt éppen elég!
Nagyon jók a képek,az nagyon tetszik ahol mindhárman rajta vagytok!
Martinnak meg olyan kis izmosak a lábai!
Helyes fiúk,a kicsin látszik,hogy nagyon kis komisz.

Bárány!

Múlt héten voltál eszemben.
Kinga evése is katasztrofális,több kiló volt amikor náthásan ,köhögve oviba járt.Más gyerekek akkorát nőlnek a nyáron,ő meg legatyásodik.
Többször gondoltam ,hogy időszakosan adom neki a Peritolt,mert igaz egyszer már próbáltuk,és akkor pár napig tényleg ért valamit,utánna
pár nap alatt megszokta.
De az a pár nap alatt öröm volt etetni.
Ő ha már a megszokott madár adagnál többet eszik,már fájlalja a hasát,azt megy is kakálni.
Ez nem tudom,hogy miért van???
Aztán lebeszéltem magam ismét róla,mert magamban összekombináltam,hogy neked anyukád évekig adta,most meg a tehesség alatt írtad,hogy gondok voltak a sziveddel,na én ezt elriasztásként magamban összekombináltam!
Szerinted van a kettőnek köze egymáshoz?

Éva!

Várjuk a híreket!

Kép

Kép
kory

Bárány!

Még akartam kérdezni,hogy Sszilvinek,hogy mennek a nagy mozgások?
Ágyról ugrálás és amiket beszéltünk?

Kép

Kép
kory

Szia!
Kory:Én szinte 100%-ra merem mondani,hogy a peritol és a szivem között nincs összefüggés...nagyapám is ilyen magas pulzussal élte le az életét és alapjáraton igen temperamentumos ,ideges család vagyunk,anyai ágon..és az én szivem majdem biztos,hogy idegi alapon szarakszik...
De én emlékszem rá,hogy csak annyit ért,hogy jól bealudtam tőle,fölketem akkor ettem és másnap már nem!!!
És 20 deka nem sok annyit nem híztam.

Szilveszter katasztófa és mostmár elég tartósan "fogyasztja"magát..2 kiló tél óta!!Már a patikában az eladó kérdezte,hogy miért ilyen sovány...meg sokan mások.
Mert magasságra meg nőtt...
Mozgása javult,már egész jól fut ,és a vízben ügye...nézd meg a saját iwiwén a kisvideóját.Bárány szilveszter
De ami nekem nagyon fáj,hogy se gyümölcs ,se tejtermék(néha egy túrórudi),se zöldség se főzelék,soha semennyi...egy kanállal se.
És ha hiszed ha nem a tojást még soha nem is merte megkostólni.
Gyakorlatilag kenyéren és vizen él.
Vajaskenyér szörp reggelre kb,a fél szeletnek a fele,vacsora ugyanez,és ebédre mondjuk ma egy halrúd,4 db sültkrumpli,ennyi!!
Strandon kért egfy sima lángost és kdegy akkora darabot tudott megenni mint egy kisméretű mobiltelefon!!
Vendég

Sziasztok!

Martin sem eszik, de ami végképp furcsa, hogy a haspók Norbi sem. Persze a nassolnivaló, csokis gabonagolyócska minden mennyiségben. Egy dolog bevált nálunk a nyáron: krémleves levesgyöngy nevezetű színes golyócskával - pirított zsemlekocka helyett. Így Matrtin 4,5 év után ismét répát visz be a szervezetébe, és most már nem is tiltakozik ellene. Persze nem tudja, hogy csak zöldségféléket eszik...
Aztán a Lidl-ben vettem ma 17 Ft-ért kiflit, az is hamar el tud tűnni, igaz csak üresen, max a dobozos margarinba tunkolva. Sanyi megcsinálta a mérleget, Martinnál épp felugrik 19 kg-ra, tehát 18 3/4, Norbi pedig 15,5 kg. Bocs Kory! Én is elvetődtem a nemevős topicba, amit indítottál. Sztem nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, 10000000-ből egy beteg akad, de Kinga nem kórósan sovány. Az igaz, hogy nem olyan jó az emésztése, mint az átlagnak, de díjbírkózó akkor sem lesz. Mondtam már - mérlegből elemet kivenni és betenni valami zenélős játékba. :lol:

Rólunk: szerencsére csak óvatosságból végzik el Martinon az MR-t, mi is megnéztük a CT felvételeket és többnyire jól láthatóan van csont az agy és a melléküregek közt. Azért kell elaltatni, mert még egy felnőtt is megugrik a kattanó hangok hallatán és értékelhetetlen lesz a felvétel.
Kicsit megnyugodtam és az allergiateszthez szükséges vért is leveszik pénteken. Valószínű a szabadságolás miatt nem operálják már aug-ban Martint. Pedig én már szívesen túl lennék rajta.

Azért ezt a pénteki napot kihagynám. A kanül behelyezés miatt reggel 1/2 7- re megyünk.

Képzeljétek nálunk állandóan a fekete péterezés megy, és Norbi is játsza, érti, persze az elején nyílt lapokkal, mert úgy könnyebb összerendezni a párokat, de utána, mint a nagyok, kézben a lapok és takargatják egymás elől. Tök jó kis családi szórakozás. Tv kikitatva. Aztán mikor lesz fönn az utolsó 3 függöny, és ki fog dolgozni? Jajj holnap van Sanyi utóljára itthon, és csüt-ön kezdődik mindenkinek a munka. :twisted: Vasalhatok ingeket is. :evil:
Most már lelövöm magam! :oops:

Éva

KépKépKép
agmano

van egy ilyen topik?és kory inditotta?megkeresem
Vendég

Itt van pár sorral lejjebb a "Gyermekek - betegségek, gondokban": "3 éves és még mindig nem eszik és nagyon vékony" címmel. Én sem véletlenül keveredtem oda...

Éva

KépKépKép
agmano

Én is indíthatnék: már majdnem 6 éves, mégsem eszik :cry: , Bárány pedig: már 7 éves, mégsem eszik... :(

KépKépKép
agmano

Hali.

most már tudok jönni.
látom termeltetek :)

Kory.írtam neked az iwiw-re is....:)

Évi.remélem túllesztek a vízsgálatokon,műtéten gyorsan.én is így vagyok-lennék vele mint Te--jobb túllenni rajta minél gyorsabban.És nagyon szuperek a képek is :)

Hogy a rosszevő gyerkőcök szüleit megnyugtassam...most Sziszim se nagyon kajál...chips az kilószámra menne de más nem.Ő is kb annyi kg,mint Norbi olyan 15,5-16kg.Zsolt 21,5-22.

Megkaptuk a "behívójukat" ma a védőnéninktől.Sziszinek 4éves státusz,Zsoltinak 6éves+szuri.Nemtudom jól tettem-e,de már beszélgettünk Zsoltival arról,hogy szuri lesz :? ...hát azt mondta szó sem lehet róla,el sem jön....szóval még futhatok vele köröket...

Sziszinek ma kiválasztottuk a koszorúslány-rucit.nagyon szép -aug 9-én lesz az esküvő.majd teszek fel képet ha itthon lesz a ruci jövőhéten.

Ja...Évi említette a kártyázást...nálunk a társasjáték megy...Ki nevet a végén + Virágparádé.nagyon szeretik.Meg magyar kártyával szoktunk körbe...mit is?!...szóval olyat játszani :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Éva: szorítok. :)

Nem evés nálunk most az a menő,hogy válogatok ezerrel és anyát idegelem vele..

Domi náthás köhög piri a torka a szeme,máe múlt7en pénteken lázas volt aztán hőemelkedés,vasárnap megint láz hétfőn doki.. Gyógyszer szemcsepp anti.. Szóval elvagyunk és Domi nem eszik,de ezt most ráfogom a betegeskedésre..

Netünk meg hol van hol nincs,mint a mesében... :(

Jaj holnap ittlesz ez a forma1es mizéria,Beni megszeretné nézni,de csak bicajjal tudom bevinni a sok nép miatt..Vagy 400embert várnak + -..Nagyon sok a nyaralókkal együtt.. Még nem is tudom,hogyan lesz,mert 10-3ig lesznek közben van a déli evés Domit is,hogyan intézem :? Na mindegy..

Legyetek jók és szépek.. :) Puszi
varga tünde

sziasztok,megújultam mert a juniusi topikot elhagytam :(
Vendég

Sziasztok

Merre vagytok csajszikák?

Tündi.voltatok kinn a forma-1es mizérián?olvastam,hogy hatalmas tömeg volt....

Lia Drága.mi volt a baj?vagy nem publikus.amúgy mindegy,hogy milyen néven írsz...a lényeg,hogy gyere :) :) tényleg...hogy szólítsunk :D :D
Olvastam,hogy teki lenne az ajándék?alakul valami?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Majdnem együtt tartjuk a szülinapokat ahogy látom...19-i nagyfiad?
Sziszim 17,Zsolti 26

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nincs időm most írni,először a kicsi volt beteg,most 1,5hete én.
Most meg Kinga!Gondolhatjátok,mandullagyulladása van,szinte összeér a 2mandulája,tovább nem ragozom,hogy mennyit eszik,meg mennyire csont bőr.
Szombaton meg mennénk 4napra Gyulára!

Gyöngyi!

Lenne egy SOS KÉRDÉSEM!!!
A cefzil antibiutikum jó mandullagyulladásra?????????????????????????
Mert javulás az nincs!

Kép

Kép
kory

kory szia!
szerintem gyenge,jó de ha már összeér és nem múlik akkor erősebb kéne..

Cleo...senkivel nem volt semmi bajom,csak egy topiktársamat,kitutálták,én meg nem vagyok kiváncsi a vitára és az utálkozásukra,amúgy majdnem mindenkit nagyon kedveltem...
Nem irok többet oda és kész...legalább nem ülök olyan sokat a gépnél mert ez a topik úgysem megy annyira :lol:
Vendég

ja és szólitsatok ahogy tetszik nekem mindegy :lol:
és igen szilveszter aug 19-en született :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, nem volt netünk, ma meg anyósék boldogítottak.
Az MR eredményen minden ok volt, semmi kóros elváltozás. Akivel együtt lábadoztak altatás után, nála volt ez az agyi betüremkedés, úgyhogy tényleg jogos lehet az emiatti félelem kisgyerekeknél.
Szóval szept 17-én lesz műtét, mert nem az allergológus szakorvos, hanem a prof megy be referálni vagy mi a szarért, magyarul 2 orvos végzi majd a műtétet. Ez a terület ahol a trutyi van, csak egy vékony csonttal van elválasztva az agytól (bocs a megfogalmazásért, nagyon magyaros), ezért szükséges a nagy odafigyelés. Én ma kiborultam az elmúlt hetek huzavonája miatt és kedves férjem baszogatásai miatt. Én sem vagyok angyal, azóta megbeszéltük, de rajtam mindig utólag jön ki a sokk.
És az MR nem volt egy leányálom. Gyereknek be a kanül és már nyomták belé az altatót. Meg se nyikkant a hős kisfiam. Aztán még rángatózva tiltakozott pár karcsapással, fejét felszegték egész arcát végig 2 csík ragasztó szalaggal rögzítették + oldalról és felülről műanyag kalodába helyezték. Már tolták is be a gépbe és ment a morajló zúgás közel fél órán át. Én ott lehettem bent vele, ez nagyon +++++
Állandóan nyomatták belé a kontrasztanyagot és az altatót felváltva, közben mintha egy varrógép és atomerőmű belsejében lennénk, olyan hangokat adott ki a gép. Borzasztó hangos.
Aztán hirtelen vége lett, lábadozóba vitték, ahol simán ébredt, kicsit dülöngélt és tántorgott még, de 1 óra múlva már újból mosolygott.
És a lényeg, hogy melléküreggyulladása van, tök rendben minden agyvíz, rajzolat stb.
Megyek, mert már nem bírnak magukkal a drágáim. Jó volt kiírnom magamból a dolgot!

Éva

KépKépKép
agmano

Kory, jövő szombatig meg fog gyógyulni!

éva

KépKépKép
agmano

Kory.

Igen,a Cefzil jó mandulagyuszira!!! Azt írtak neki? De legalább 5napig add...gyógypuszám a drágának.ááá ne aggódj,jövőhét szombatra nyoma sem lesz a betegségnek.

Évi.hát tényleg nem volt leányálom az MR,de nagyon-nagyon örülök,hogy túlvagytok rajta...és a lényeg,hogy nincs semmi baj :) :)
ugyanilyen könnyen meglesz a műtét is :) :) és jön egy jobb időszak meglásd!!!!

Nekem megint 3gyerekem van-itt nyaral mától kerilány (6,5éves).van zsongás....

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Bari!

Ti milyen kanalas antib.-ot szoktatok kapni?
Dávid hasfájós még?
Szilveszter nagyon ügyesen mozog a videon,aki ilyen extrát tud,annak a nagy mozgásai csillagos ötös!Hidd el!
Miért nem írsz akkor a nyári topicba?

Éva!

Örülök,hogy minden rendben,vagyis ,hogy nagy baj nincs!
És azon a kisfiún akinél a bajt állapították meg,rajta látszott valami,vagy hozzátok képest milyen tünetei voltak?
Viták,meg nézeteltérések mindenhol vannak!

Gyöngyi,meg be sem néz! :cry:

Kép

Kép
kory

Kory viták köztünk is voltak de mindent meg lehet beszélni,én kedveltem azt is akit kiutáltak és azokat is akik tették.
Mindegy nem érdekel már,legalább nem vártam meg amíg én leszek terítéken,ha ilyen könnyen kiutálnak valakit akkor bárki sorra kerülhet.

Szilveszter:a vízben nagyon ügyes ,úszik ,ugrik ,bukfencezi,vagy épp csak lebeg mozdulatlanul,de ugrás futás még nem tökéletes...

szerintem a nyári olyan összeszokott csapat,hogy nem hiányzom én oda :(

AB:sajnos nem emlékszem csak a cefzilre,az volt ami nem hatott multkor,tudod amikor a torka miatt koriba kerültünk,és akkor vénásan kapott de nem tudom mit :oops:
Vendég

Agmano:örülök,hogy minden ok volt...már ezt az egészet megélni is szörnyű lehetett,de mi nden jo ha a vége jó :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Bocsi, bocsi, hogy eltüntem :oops: :oops: :oops: , nem jártam erre mostanában valóban :oops: :oops:

Évi!!

Örülök, hogy legalább a vizsgálaton túl vagytok ilyen ügyesen!!!!Büszke lehetsz magatokra!!!!! Műtéthez meg szorítunk mindannyian!!
Gyere, ha jól esik és panaszkodj!!!! Nem lehet ennyi feszültséget lenyelni!!!!!Valahol ki kell jönnie, ha neked jó, hogy kiirhatod, akkor tedd!!!!!!!

Kory!!

Bocsi, de nem is igazán ismerem ezt az antibiotikumot :oops: :oops: Ez nekem már új, mi meg nem szoktunk szedni. De ha 48 órán belül nincs látványos javulás a gyógyszertől, akkor lehet virus is, mert ügye arra nem hat az ab :oops: Annyira rossz gyógyszert nem tudnak adni, mert ha nem történt torokváladék leoltás (akkor lehet célzottan antibiotikumot keresni) , akkor nagyhatású ab-t adnak, annak meg hatnia kellene.

ágyöngyi

Visszajöttem, csak zajlik az élet :lol: :lol: és nem akartam, hogy elszálljon amit írtam.
Mi jól vagyunk (kop-kop), járkálunk ide-oda, élvezzük egymást!! :lol: :lol:
Előre rettegek a szeptembertől, amikor 8 órában kell dolgoznoim és a Sára kezdi az ovit :roll: :roll: :roll: Bár ő már nagyon várja :lol:
Én a nyaralást várom már, olyan jó lesz végre , remélem az idő is jó lesz 8) 8)

Puszi mindenkinek

ágyöngyi

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?