Új privát üzeneted érkezett!

Leo,
gratula és hajrá randi!!! :P Pihengess és mosolyogj sokat! :D

Most jövök a fogorvostól :oops: , a fél pofám óriásra dagadva, beszélni nem tok az érzéstelenítőtől (ennek Apa örül :lol: ). A fránya doki ki akarta húzni a még ki sem nőtt fogamat... :shock:. Koncsorogtam, így tett egy megementős kísérletet, 1 hét múlva viszont nincs menekvés, ha nem javul (de fog, elhatároztam! :roll: :P ) Jól megkoppasztottak: panoráma-röntgen+ fog rendbetétele=16.300 (ez ment volna Leiden, IR szűrésre :evil: no mindegy!)

tillidian

Ojjé, nocsak: laptető!!! :P :lol: :lol: Bárcsak!!!
(pontosan 7 éve szültem, hátha szerencsét hoz :lol: )

tillidian

sziasztok!

nem tűntem el, csak hétvégén az ország másik végén voltunk, hétfőn meg pesten a dokinál. tegnap éjszaka értünk haza.

monic, beu: drukk+++++

puszedli: hajrá lombik! ne félj tőle! :wink:

viktu: ez attól függ, hogy a doki meg akarja várni a vérvétel eredményét, vagy sem. drukk neked+++++

leó, mó: drukk+++++

dalmi: bokád hogy van? legalább kiderült a baj, és aztán gyorsan babás leszel :wink:

hovnika: üdv köztünk.

bella: örülök, hogy kiszedték a varratokat.

till: gyógyulást a fogadnak!

rólam: tegnap voltunk andrológusnál. nagyon pozitív volt a dolog. mint kiderült, még vannak lehetőségeink.

mindjárt rakok táblát.

kati
katica30

Szép napot mindenkinek!

Szöcske köszönöm az infókat, remélem sikerül intézkednem. Azt megírnád, hogy akkor ezek szerint a férjemnek nem csak magamnak kérjek ilyen papírt, mert végül is ő csak egyszer kell hogy ott legyen elvileg. (Remélem kísérget amikor ráér)

Lányok, mindenkinek köszönöm a bíztatásokat is. Remélem hamarosan a nevek is jobban ismerősök lesznek.

A legjobbakat Nektek!

Hovnika
hovnika

Kép
Kép

kati
katica30

Leo,
+++++++++++++
Vendég

leo, mó: bocsi, egy héttel elírtam a dátumot. :oops: ne haragudjatok! nagyon drukkolok nektek!

kati
katica30

Sziasztok!

Leo! :D Szééép! Mikor lesz az ET?+++++++++++++++++++++++++
Mó!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Beu!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kati!Értem.Örülök, hogy poztív volt a P.val való találkozás. :) Látom beírtad Magad júliusra, (Csütörtökön beszéltek a dokival, ugye?)drukk Neked is :wink: +++++++++++++++++++++++

Bella!Örülök, hogy jól vagy!:) Nno, akkor jelentkezz, ha össze tudunk futni.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Kati: dejóóóóó (a lehetőségeknek örülök!!!!!!) :D

Till: :twisted:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kati ! Itt is csak gratulálni tudok nektek ,drukkolok nagyon.

Till ! Éljen a laptető :D :D :D :D :D

Mó! DRUKK++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++

Hovnika ! Üdv közöttünk :wink:

(((((BELLA)))))))))))))))

Lányok Harcikáról tudtok valamit ???

Hanna ! Puszi

LEO! Köszönöm a segítséged :!:

Üdv Dalmi
dalmácia

Sziasztok!

köszönöm a drukkokat, 5 petesejtem lett, holnap kell telefonálni, hogy hogy sikerült a randi :-)

Till! Laptető :-) Manódnak boldog szülinapot :-)

Katica! Örülök, hogy jó híreket kaptatok! Viktunak és Neked: hajrá júliusi lombik :-)

Dalmi! Lehet, hogy véletlen egybeesés, de szerintem Harcika azóta nem ír, amióta volt az a vita az egyik orvosról...

Beu! +++++++++++++ hogy minden rendben legyen az UH-n!

Leo! ++++++++++++++++++++

Kép

Leo,
jól van, csak így szépen tovább! :wink:

Mó,
gratu, drukk a randikhoz!

Katica,
üdv a jó híreknek! :)
angel37

Leo, nagyon örülök, hogy ilyen sok termékeny petikéd lett!! Reméljük szépen fejlődnek majd, és lesz fagyiba is. :lol:

Mó, nagy drukk a randihoz. Nekem is 5 petesejtem volt. Nem a szám a lényeg, hanem a minőség!!! :lol:

Beu, ne parázz, minden rendben lesz! Drukkolok nagyon!

skrisz72

Sziasztok!
itt vagyok én, csak ha nincs semmi, akkor nem írok. :)
Mint a viccben , biztos ismeritek: 4 éves kisgyerek még egyszer sem szólalt meg életében. Aggódó szülők viszik orvostól orvosig. Majd egy vasárnapi ebédnél megszólal a gyerek: ez a leves sótlan! Hatalmas ováció, húúúú, te tudsz beszélni? ????
-Persze , hogy tudok, csak eddig nem volt semmi probléma... :D

Na, én is így vagyok, ha nincs probléma csak meghúzódok hátul.
Egyébiránt benn vagyok, aki jár tudja is. :wink:
Mó! ma pl. találkoztunk, rájöttem, hogy ki vagy. Én voltam, aki felkísértelek a műtőbe. :wink:

Nem a "vita" miatt tüntem el, az véletlen egybeesés csak. De ilyen dologba különben meg semmiképpen nem szólok bele, mint "belsős".

Figyelem a fejleményeket mindenkinél a kivizsgálásokról. Látom, kiderülnek új dolgok is, ez jó, mert mind előrelépés.

Most szabira megyek, de minden nap felnézek, ha szükségetek van rám, ha kérdés van megtaláltok. :wink:
harcimokus

Harcika, jó pihenést!

babaimádó
Kép
babaimado

Katica - beírhatod, hogy július 31-én lesz a teszt :-) ET valszeg csütörtök

Mó - gratula és drukk a továbbiakhoz

Katica - többiek okulására vagy akár privibe leírnád, hogy mit mondott az andrológus? De csak, ha nem titok vagy nem akarod megosztani!

Beu - mikor mész UH-ra?

Puszedli - nagyon drukkolok a szept-okt-hoz!!!!
leo50

Harcika - jó pihenést!!!!!!!
leo50

Harcika: pihenj sokat!!! Ne a billentyűzetet nyomkodd, vagy ha mégis, ezt a gombját! :wink:

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Harcika,
de jó, hogy itt vagy! :P
Kellemes pihenést, nagyon megérdemled! :P

Mó,
nagyon szuper, hajrá találka!!!++++++++++++++++++++++++

Leo,
++++++++++++++++++++++(bocsi, kicsit elírtam, Nálatok már a növögetéshez megy a drukk!!!

Puszedli,
bocsi :oops: :lol: :P :lol: )

Bella, drága!
Mi baj? :oops:

Katica,
köszöni a fogam, sajna ezt megjártam :oops: - erre ment el a zsé, amit a Leiden-IR szűrésre raktam félre :evil:

Manóci köszöni a szülinapi jókívánságokat!!! :P

Lányok, jövő szerdán jön valaki Kaálizni? Mi 11-re megyünk :P (Konzi KP-nél, hogy ez is eljött - ki hitte volna februárban! :) )

tillidian

Harcika! Nagyjából azt sem tudtam, hogy fiú vagyok vagy lány :) Majd legközelebb "bemutatkozom", addig is jó pihenést Neked!

Skrisz, köszi, most mantrázom, hogy termékenyüljenek meg. A babához elég egyetlen megtapadt embrió is...

Kép

[quote="mó"]. írta:mó.. most mantrázom, hogy termékenyüljenek meg. ...
Húúú, ez érdekelne!!!!! (akár priviben is)

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, semmi varázslat, csak mondogatom magamban, hogy hajrákovácsnéni :-) A pfészkeimet pedig megdicsértem, 7 év endó után az 5 szerintem nagyon jónak számít.

Kép

Mó++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Leo, Mó
drukkhegyek++++++++++++++++++++++++++++++++

Harcika,
jó pihizést! :P

Till,
jobbulást! jaj ezek a fogak.....

Katica,
tök jó, hogy pozitív dolgokat mondott a doki, sokat jelent :)

KépKép
tobi

Mó! :D Gratula!Drukk a randihoz!++++++++++++++++++++++++++
Leo!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Beu!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Harcika!Jó pihenést! :D

Jó éjt Lányok!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok lányok!

Drukkolok mindenkinek nagyon, hogy teljesüljön végre az álmotok és minél többen jöhessetek a már babás topikba is!jól lemorzsolódtam, de olyan sokan vagytok hogy nem bírtam egy idő után követni.. olvasni olvastam, de írni már sok lett volna...

Harcika Jó pihenést! :lol: mindig elérzékenyülök, mikor a kezembe kerül a vérvételem eredménye, amit a te saját kézjegyeddel láttál el! :lol: :lol: :lol: :lol: remélem hamarosan sok lánynak adsz ilyent....

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mó, Leo: nagyon drukkolok nektek.

Most egy ideig nem jövök, tegnap totálkárra törték autónkat, apának csukló és enyhe gerincsérülése lett, nagyon sok elintézni valóm van, de amikor tudok bekukkantok!!!

Mindenkinek mennek a drukkjaim, gondolok rátok!!!
Vendég

sannah jobbulást apának!
Vendég

Sannah! Jobbulást a Párodnak!

Kép

Sziasztok,

Harcika,
Jó pihenést!:)

Leó, Mó
++++++++++

Till,
Nincs baj!

Viktu,
Jelentkezem!:)
Vendég

Sziasztok, Lányok!
Csatlakozom Bonihoz, mihelyt megtudtam, hogy várandós vagyok, a babás topikba igyekeztem, így csak olvasóban vagyok.
Hovnika, nekünk nem fizettek kísérőt, de azért kérdezd meg a háziorvost. Állítólag az összeg egy autóútra szól.

Sok sikert mindenkinek!
Kép
szöcske

Sziasztok,

Leo, Mó ++++++++

Sannah, párodnak jobbulást kívánok!
allegrobarbaro

Jajj Sannah, jobbulást a párodnak!Puszi

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Sannah! Jobbulást a párodnak!!!!!!!

Leo! Drukkolok!!!! ++++++++++++++++++++++++++

Mo! Drukk! Mikor telefonálsz? +++++++++++++++++++

Beu! Várjuk a jó hírt!!!!!!!

Harcika! Jó pihenést!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Leo, Mó,
+++++++++++++++++

Beu,
szurok holnapra! :)

Sannah,
jaj :( Jobbulást férjecskédnek!

Harcika,
használd ki szabadságodat! :)
angel37

Hali,

Leo, Mó +++++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah, :( mielőbbi gyógyulást a párodnak!

Hajrá Beu!!

Többieknek puszi!

Harcika, jó pihit!!

skrisz72

Sannah!
basszus...jobbulást neki!!

Leo!
Gratulálok a srácok szép számához és drukk a randihoz!! :D

Mó!
hajrákovácsnéni :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sannah: mielőbbi gyógyulást párodnak!!!!!

Lois: hogy vagy?

Bella: kereslek majd mindenképpen!

Mó: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beukám: holnapra extra Kép

Boni: köszönjük!

Kép

Kép

*puszedli*

Sannah,
Mihamarabbi gyógyulást a párodnak!

Puszedli
Ok :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!!!!

Sannah!!
Jobbulást a a párodnak!!!! :(

Mó!!!
:D Gratula az 5 sejtecskéhez, remélem jól sikerült a randi!!!

:D Leó!!!
Csütörtökön reggel 8-ra megyek Uh-ra!!Neked hánykor lesz a beülti?

Tillidian!!!
Remélem jobb már a fogad!!!!

Harcika!! :D
Jó pihenést neked!!

Angel, Puszedli, Viktu, Skrisz, Hanna, Mó!!!
Nagyon köszi a drukkokat holnapra!!!!
beu9

Monic!! :?

Mi volt az Uh????
beu9

Beu - nekem nem biztos, h csütörtökön lesz, 10-kor kell telefonálom. Nagyon izgulok, mondanom se kell :-)

Mó - hajrá, telefonáltál már?
leo50

Sziasztok,

Beu,

tegnap nem akarta sehogysem behozni a gépem a Kaális topicot (nem valami gyors a netünk) és egy idő után feladtam.

megjöttem az ultrahangról, 1 baba van. Én ennek nagyon örülök, mert én eleve egyet éreztem és első babának az egyel jobban elboldogulok majd.
Viszont az uh-n a doki a frászt hozta rám, mert először nem talált a petezsákban semmit (joggal tartottam a helyi kórház uh-jától, mert köztudott, hogy háborús darab, úgyhogy nagy dolgokat nem is lehet várni tőle ), aztán nézegette és megtalálta a szikhólyagot és egy kis pulzáló szívecske is lett a végére. Úgyhogy minden rendben, de azt a pár pillanatot amíg nem látott semmit az ellenségeimnek sem kívánom...

Az ülőmagasságunk 4 mm, aminek utánaolvastam, hogy a 6. hét végének felel meg, ami klappol is a 6 hét 5 napomhoz, viszont a várandós topicban van egy spontán kismama akinek ugyenezen a napon 11,5 mm volt a babája. Ezt nem igazán értem, tudom, hogy parás vagyok, de akkor az enyémnek is nagyobbnak kellene lennie? Vagy mivel ő spontán lehet, hogy korábban esett teherbe? :roll:
Azt is tudom, hogy nem szabad másokkal összehasonlítani magunkat, de annyira szeretném, ha minden rendben lenne...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Beu,

nagyon drukkolok a holnapi uh-hoz, és mindenki másnak is!+++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

11 után kellett telefonálnom, de én napközben nem tudok sajna internetezni :( Szóval van 3 lelkes utódjelöltünk és 1 megfontoltkánk, holnap újra kell miatta telefonálni, valszeg pénteken beülti, pontosabbat majd holnap mondanak. Köszönöm szépen az eddigi drukkokat és pofátlan módon kérnék még egy kicsit...

Monic! Ezek nagyon jó hírek, csak így tovább :) (Szerintem: nem parázunk, nem hasonlítgatunk másokkal főleg nem hagyományos úton babásodott kolleginákkal :wink: )

Leo! Jól értem, hogy csütörtökön 10-kor kell telefonálnod, hogy aznap van-e a beültid? :shock: További drukkok persze mennek, gondolom, mondanom sem kell :)

Beu! Drukk a holnapi UH-hoz!

Kép

,

az összes drukkomat küldöm neked péntekre :wink: ++++++++++
És köszi, hogy helyretettél, hajlamos vagyok túlparázni dolgokat :oops:

Leo,

neked is kimondhatatlan sok drukkot küldök++++++++++++++++

Kép}
monic80

Beu!
Hatalmas szurk holnapra!!!! :P ++++++++++++++++++++++
(köszönöm kérdésed, sajna nem jobb a fogam, sőt! :oops: Nagyon félek, hogy szájsebészet lesz a vége! :cry: )

Mó, Leo
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon-nagyon szorítok!!! :P

Sanah, Drága!
Nagyölelés Nektek!!! (ez durva... :shock: )

Monic,
nyugi, oké a nagyság! :P - és gratula!!! :P

tillidian

Lányok, ez most lehet, hogy kicsit off, de engem nagyon irritál: itt villog a babaneten is a fórum felett, hogy a Ciris mekkora király intézet, mert 50% feletti sikerarányt produkál. 4 hónapja nyíltak meg, eleve 4 hónap alatt csak az "egyszerűbb" esetek jutnak el a beültetésig, és egyébként is hiányzik p.. a kor szerinti bontás. Nem sérti ez a reklámtörvényeket? (ugye a Ciris vezető orvosáról egyébként is tudjuk, hogy nem annyira ártatlan bárány a betegek átverése terén...)

Kép

Till,

köszi, mostmár aztán nyugodt vagyok akkor.
Jobbulást a fogadnak :wink: ++++++++++++++++++++++

,

ezen én is meglepődtem, de tartott 20 percig amíg el tudtam olvasni, olyan gyorsan mennek a betűk :roll:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Mó!!! Mennek a drukkjaim!!!!!

Leo! Nagy drukk!!!

Monic! Gratula a babádhoz! Gyere át a babavárósba. :wink:

Beu! Én azt hittem, ma mész dokihoz. :oops:

Till! Ölelés a fogfájás miatt. Ha kell szuper fájdalommentes fog és szájsebész, tudok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?