helloo
Kicsit eltüntem én is. de jó hírekkel tértem vissza.
Képzeljétek.....
költözönk!!!!
végre meg van a nekünk való kis fészek!!!! Anyira szép. Nagyon tetszik mindkettőnknek, megérte a várakozást, de nagyon nehéz volt. Fotókat még nem csináltam, de elküldöm a fotókat amik a neten is fent voltak.. és még garázsunk is van. Most a festés következik és cuccolunk is. a csomagolás megy ezerrel, nagyon fel vagyok pörögve.
A Dobozi utcán van, 1 emelet, 2 szoba, 1 nappali és egy háló amit mi gyerekszobának használunk majd, konyha, fürdő, wc, közlekedő. Nagyon tutin meg van csinálva, ugyanis magának csinalta a csaj, aki egyébként Éva uncsija.
Utólag derült ki.
csak a csaj felment Pestre és ki adta a lakását.
A képek nem adják vissza hogy milyen valóságban, majd csinálok én jobbakat. A konyhabútor meggyfa színű, nem ez a barna amit a képen látni. Ma kapjuk meg a kulcsokat.
Mindenünk meg van már a kicsinek, még csak utazóágyat kell vegyünk. A pelenkázó is meg van rendelve, a héten meg kell érkezzen az is.
Most már csak minden a helyére kell kerüljön, végre mi is itt tartunk.
Voltam a tegnap Hajninál, Hajni mégegyszer hálás köszönetünk, hogy megnézhettük megint Patríciát. Valamit kitalálunk majd hogy megháláljuk.
2700 gramm és 89 mm a buksija. Láttuk a kis arcát, de nem olyan jól hogy le is tuidjuk fotózni, és közbe integetett nekünk egyfolytába, 4 D-n nagyn jól láthattuk a kis kezét, olyan kis husi manó.
Már nagyon várjuk.
Ja és Anita, nekünk is van tarkóig érő hajunk, és lobogott a magzatvízbe.
Nekem jó a csütörtök, Évával is megbeszélem, de szerintem neki is jó, és akkor ugyanúgy mint a múltkór oda megyünk 9re.
Keddre kaptam időpontot NST-re, 8ra. Hétfőn akkor találkozunk a szülésfelkészitőn is???
Jó kis hétvégétek volt, most kell menni mert szülés után ki tudja mikor tudtok majd kiruccani. Jó nagy pocid lett, nagyobb mint a barátnődé, de valszeg azért mert őmagasabbb. Szép a szobája.
Biztos bent marad még Anna egy pár hétig, ne izguljál, a szervezeted készül a nagy napra. Nekem még nem, én még nem érzek semmi beékelődést, és méhösszehúzodásaim sincsenek még, csak nagyon ritkán. Viszont a meleget nem bírom, a hétvégén és tegnap is, anyira be volt dagadva a lábam hogy rá se ismertem. Még fájt is.
Andi, nagyon jók a Pesti képek, jó kis helyeken jártataok, kikapcsolódtatok kicsit, Férjed vizuma el lett intézve?
Zsebi: Gratulálok az esküvőhöz, minden földi és égi jót kivánok nektek, legyetek nagyon nagyon boldogok.
Csodálatos menyasszony voltál, nagyon jól sikerült a ruhád, és a kerti parti is. Még kérünk képeket. A frizurád nagyon jó lett és a kislányodé is.
csajok: mondjatok nekem egy jó de olcsó fodrászt. Nem akarok sok pénzt kiadni fodrászra most mert ugyse fogok tudni vele foglalkozni, inkább fel lesz tüzve mindig, de a mostani frizurám már sehogy nem áll.
zsuzsi: nagyon ügyes Pannika, hogy már étterembe is ilyen jól viselkedik. lassan ti is mehettek pancsolni a Balatonba, milyen jó lesz a kis Pannikának, nagyon fogja élvezni.
Na mostanra enyi, jövök a képekkel mindjárt. Puszika