Új privát üzeneted érkezett!

mni, gondolkodtam sokat, majd a talin kifejtem
8)
Vendég

Ezt a viccet most olvastam:

Egy lány elmegy a jósnőhöz:
-Két férfi is szerelmes belém. Melyik lesz közülük a szerencsés?
-Béla fogja feleségül venni. Géza lesz a szerencsés.

:lol: :lol:

KépKép
KépKép
mni

Mni, meggyespitét ananásszal!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaőÜIKKiiqoR
ö,ppyBBO

(EZT A KISCSAJ ÜZENI)

kÉSZ A SÜTI, gyors szopi után zaba...

Böbi

Kép

Kép
bosek

[quote="bosek"]R írta:bosekeggel kénytelen voltam kanállal enni a kakaóport, mert más édesség nincs itthon.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka, Kerten a Tiszaörs utcába költözünk, az közvetlenül a Kucorgó felett kezdődik. Mond neked valamit? (csak mert én abszolút nem ismerem még a környéket, úgyhogy ennyi az össz támpontom...) Kár, hogy nem tudod vállalni, pedig nálad aztán abszolút tuti helye lett volna, tanárnál 4.ként... :lol:

Pumperka, és miben fagyasztod le a gyümit a legkisebbnek? Csak mert gondoltam, hogy veszek egy láda őszibarackot, ledarálom, na de utána mibe tegyem? Ha befőttesüveg, akkor az akkora, hogy ugyanúgy pálinkáztatom a gyereket, mint most, mire felhasználom... gondoltam még műanyag kis dobozkára (az eldobhatós, vékony falú), na de olyat meg sehol nem találtam...

Mni, elképzeltem, ahogy a drága Mónika lányával együtt nevelkedik Andris :lol: :lol: :lol: asszem egy nap alatt ölnénk meg egymást a Mónikával, annyira jóban vagyunk... bár, ezért meg sokan hálásak lennének :lol: :lol: :lol:

Potyka, ha 23-án szülöd, akkor pont az én szülinapomon születne!

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx, és hányadik lesz? 25? 8) :wink:
fúj, Mónika, az a nő paraszt
Vendég

Csáztok, itt a DakonypócMona!

Végül összehajigáltam mindent a tepsibe és bevágtam egy nagydarab husival a sütőbe……. Állítólag finom lett

Mini
! Kútvölgyis tali rendben!!!! Jut fejembe: BIRIBON??????????????????? Volt tali, csak nélkülem…………………… De majd bepótoljuk, Nebula megígérte!!!!

Jim! Vagyogatok. Torkom fáj, orrom folyik, és a közérzetem is elég okádék….. De megmaradok, igaziból most azért aggódom, hogy Nóri ne kapja el, bár nagyon nyűgös és kicsit taknyol is, de remélem ennyi!

Eszter! Mindenből fagyasztok le. Van cseresznye és meggy is, majd rakok el őszibarackot is, sárgát nem merek….. A meggy és cseresznye zacsiban ment, apró adagokra kiporciózva. Az őszibarackot majd joghurtos poharakba fogom elrakni, de várok még vele, hogy legyen igazi, zamatos barack! Aztán ennyi……………. Jövőre már eheti majd az epret, málnát, kap frisset, mindkettő van a kertben. Monor is messze van………… Pedig pénzmag jól jönne! Ötletnek nagyon jó!

Potyka! Homeós izéket nem szeded???

Most iskola büfé kibérlésre hajtok ezerrel. Eszemben sincs visszamenni megőrülni a volánhoz……………… Ott bár korán kell kelni, de 2 körül bezárhatok. Vigyázhatom nevelhetem boldogan a kislányt……
Majd kiderül!
Vendég

Jajjj!
Bosek!
Nekem is cukor hiányom van, de zúgó fejjel és szédelegve eszemben sincs nekiállni sütni. Légy jó barát és küldj már valami sütikét jóóóóóóóóóóóóóóóóó??????? :lol: :lol: :lol:

Ákos fiam kitalálta, süssek palacsintát, mondván már nincs meleg. Az nincs, ebben igaza van, de hogy én neki nem állok!!!

Lányomnak Dentinoxot kellett vennem, megőrjít az ínyével. Szegények.....
Vendég

[quote="monácska"]A írta:monácska meggy és cseresznye zacsiban ment, apró adagokra kiporciózva.

Fólia heggesztő!!!!! Rulez, milyen kis zacsikat lehet vele alkotni! 6-8 szem kimagozott meggy és le is zárhatod!
Vendég

Mni!
Szerintem lehetetlen én nekem már az 1 liter is gyanus.
Nekem max 0,5 l volt anno, anyunak 1 liter volt velünk. Szóval esetleg lhet 3 liter, de akkor a saját gyereke tápszert eszik!!!!!!

Tényleg a múltkor én is megsütöttem a sütidet meggyel, fincsi lett.

Jim!
Itt vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ki volt már Cegléden az élményfürdőben? Állítólag nagyon szupi, tegnap tanulmányoztam a honlapjukat.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Íme az ízelítő:
http://www.cegleditermal.hu/

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Monácska köszi a tippeket és jobbulást!!! Már csak egy kérdés, a poharakat mivel zárod le? Vagy arra csak ráteszel fóliát és úgy fagyasztod?

Sárgabarckot nem lehet a gyerekeknek?

Jim, mi volt a keresztelős hisztid, én sem olvastam!

Monácska, Dentinox nálunk nem sokat használt, imádta az izét, leszopogatta és kész. Én a Viburcol kúpra esküszöm, szegény gyerekkel ma semmit nem lehet kezdeni, annyira baszogatja az inye, de ha beadom a kúpot, 2 perc alatt lenyugszik és már alszik is 20 percet... mint most is, ezért is tudok irni!!!

Jim, kérlek ne öregits, még csak a 21-t töltöm majd a napokban :lol: Végre minden országban nagykorú leszek :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Beuska!
Én tavaly odavittem osztálykirándulásra a 8-os osztályomat. (emlékezetes volt, de az élményfürdő jó volt).

Eszterxx!
Nekem is zacsiba mennek most a barackok, egészben. Akinek kisebb helye van a fagyasztóban lehet darabolni, én most ezzel nem vacakolok, majd akkor magozom, darabolom.
A lányom kedvence volt 2 őszibarack összeturmixolva egy banánnal. Volt huzata rendesen. :wink: :wink:

Tiszaörs utca stimm. :wink: :wink: Mikor költöztök ide teljesen?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Potyka!

Jól látom 28.-ra vagy kiírva?Én is akkor szültem 2002-ben a nagyfiam :wink:

Én is édességet kívánok...Jim,én is rávetettem magam a srácok Cini Mini-ére :wink:

Eszter!

Egy teljsene új házba költöztök?Amit mindig írtál hogy a páros épített??Tök jó!!! :wink:
Mónika nagyon gáz???

Beuska!

Én még nem hallottam a Ceglédi fürdőről,de most megnéztem a honlapot és tuti helynek látszik és nem is drága!!

Niki!

sztem is enyhe túlzás a napi 3 liter tejleadás :shock: :shock: :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

bocs a hibákért...szal teljesen és párod :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

hello Beus :wink:

eszterxx, na majd visszakeresem a keresztelőset, mielőtt mentem kedden a Balatonra, akkor írtam róla.

én a TV2-höz jártam tapsolni, de volt aki az Rtl-hez, ők mesélték mekkora köcsög a Mónika.

panny, kicsit túlzabáltam magam a fahéjasból, ettem rá köményes sós ropit + 1 sörit. Most odavagyok.

Martin egész nap kínlódik.

Én amúgy nem hiszem hogy sok gyümit fagyasztok le, mert:
1: nincs hely
2: Milán pl soha nem ette meg, amit lefagyasztottam :x
Vendég

csajok, van aki tud portugálul? Kéne kis segítség.
Vendég

Jim, itt feljebb adtál meg vmi nevet (HÉDI SZEREPEL BENNE) azt beütöttem msn-be, de semmi. Skyped nincs? enyém: (sofka kukac freemail.hu)

skypen meg Gáspár SÁrkány Zsófia

portugálul nem.

Júli 27 a számítitt terminis, de ahogy nézem még a vonalzós is rátett egy napot. Egyszerűen már nem érdekel. :lol:

Pumperka, akkor még tudtok majd medencét nézni, meg konzultálni nálunk. Holnap fóliázzák!!!! Jöhet frontból e meleg. Néztem az előrejelzést, annyi front van, csak győzzön szegény kölök válogatni. :lol: Én valami nagyobb viharra tippelek.

Mona, igazából nem szeretek tünet nélkül homeozni, de ma vettem caulot. (meg ugye ricinust, meg alkoholt, a lepénytrancsírozáshoz, hogy fognak engem szeretni...)

Eszter, mi is a Kucorgó felett laktunk, sztem akkor a Ti utcátok még szántó volt.... (Kékliliom utca, Zrínyi sarok), jó kis hely. Boldog szülinapot előre is, igyekszem az ajándékkal... Barackot én is egyben fagylalnám, de lehet is kapni eleve mélyhűtöttet, szerintem nem drágább, mint tárolgatni hónapokon át, hacsak nem megbízhtaóbb helyről tudod szerezni az alapanyagot. Ja, és profi nagycsaládosok simán csinálnak úgy bébiételt, hogy felfőzik, meg gőzölik babakajás üvegekben. Na én ezt alapból nem vállalom, nálam csak lekvár nem romlik meg.

3 liter anyetej??? Bakker, az már tehéntől is jó teljesítmény sztem. (bár sosem volt tehenem). Én mikor sokat fejtem, még egy gyereknyi volt, olyan liter körüli. Azt vitték is tejtesónak. DE három liter?????

potyka

Nimó éjszaka 13 órát aludt, most már 4 óra hosszánál tart...
Máskor meg napi 2xfél óra mostanában. :shock: :?

Én utálom az összes fagyasztott gyümölcsöt. Az már nem olyan. Akkor inkább kecskeméti bébiétel (gyümi).
Alma, banán, sütőtök lesz télen is.
Talán a meggy és a ribizli jó fagyasztva de csak sütni, főzni.

Keresztelős témákban azért nem reagálok, mert abszolut nem vagyok vallásos. Levit ugyan megkereszteltük de engem hideg ráz a dologtól....És anyósom ezt nem tartja tiszteletben, állandóan templomba akar hurcolni. (Leventét viszi is). Szerinte a derekam is azért fáj, mert nem járok templomba :( :?

Eszterxx!Köszi amit írtál. Levente legalább akkora kópé, mint amilyen cuki a feje. Olyan akaratos, hogy nem bírok vele. Sajnos ma is kapott egy taslit, utána meg megöl a bűntudat. (dobálta a kaját és kiköpte, csak játszott vele, pedig még nem evett semmit addig. Mondja inkább hogy nem kéri, vagy nem szereti, de hogy dobálja... :evil: )

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

potyka, szkájp nincs, csak emesen. hedigudricza kukac yahoo.com vagy a régi szalaynegudricza kukac yahoo.com

hümm, Milánt 38 hétre szültem ám :wink:
Vendég

Sajna nem új ház, hanem volt a páromnak egy meglevő, amiben a felső szint a nagy gyerekei, az alsóban viszont a konyhán kivül csak egy fél szoba volt és egy gardrób, azt kell átalakitani teljesen. Az eddigi nappali egy légtérben volt a felső szinttel (tehát kb. 5 méter magas volt), oda plafont épitettünk és ott lesz a gyerekeknek fenn egy valami közös helyiség, lenn pedig konyha lett belőle, mint a gyerekekkel közös életterünk. Aztán ahol a konyha volt, abból meg folyosórészekből csinálunk magunknak szobát, a gardróbból és a pincelejáróból pedig dolgozó/kondi/kistesó szoba lesz. Hát, egyszer majdcsak kész lesz... Pumperka, halvány fogalmam sincs, mikor költözünk... a párom mindenképp akar menni horgászni haverokkal augusztus elején, de azt tűzte ki magának, hogy csak akkor megy, ha addigra kész lesz (jelentem, egyetértek... sőt, szerintem akkor se menjen, mert annyira nem öröm egyedül maradni napokig Andrissal meg az apulátogatással, mig ők isznak... nade ennyire már nem lehet korlátozni valakit, igy aztán csak magamban puffogok)

Panny, Mónika az übergáz kategória!!! Egy felfuvalkodott senki, aki a stábbal állandóan üvöltözik, hogy " Én tartalak el benneteket, azt csináltok, amit én akarok", stb... És ráadásul hülye is szegénykém, még a saját érdekeit sem képes képviselni...a, és annyira semmilyen élőben, hogy én már többször nem vettem észre, amikor rám várt... :lol: Na, ez kellett az egójának, mindig jól megsértődik... pedig tényleg egy százhatvanegykétcentis, semmilyen, középkorú nő...

Kép

KépKép
eszterxx

Szerintem lehet 3 liter, mert a barátnőm egyszerre 8 dl-t fejt a kettőből. 115 F-es melltartót hord!!!!
Ráadásul nem bír sehová elmenni, mert állandóan fejnie kell, mert majd szétdurran neki. Illetve viszi a fejőt és a WC-kben fej.....
Ja és amúgy 176 cm és kb. 90 kg....Tehát azért nem extrém csak a cicije.
A csecsemős nővérek majd elájultak amikor a 3. napon felvitt 8 dl tejet, hogy ezt most fejte....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

juditkecsk: én is így vagyok. Ezért is vártam reakciót, vallásost-nem vallásost, hogy gáz -e ha Martint nem kereszteltetem meg inkább. Nekem sem tartják tiszteletben anyósomék. Miért legyen katolikus és miért a sógornőm legyen a keresztanya? Én vagyok az anyja, majd én eldöntöm.
Vendég

eszterxx: na vmi ilyet hallottam a Mónikáról, de ezt te jobban tudod :wink: Azt kihagytad, hogy tehén. Na jól van, én is az vagyok 8) Na megkeresem a keresztelős hozzászólást, úgysem keresel rá 8)
Vendég

Juditkmét, nem semmi anyósod van!!! Márti banyájával vetekedhet, igy a szavait és gondolkodását olvasva :twisted: :twisted: :twisted:

Kacika, ++++++++++++++++++++++++++++!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Na sziasztok Anyukák!!!!!!!!!!!

Jó sokat írtatok nem semmi volt visszaolvasni! :D

lusie!
Szuper a kocsitok nagyon! Jól jártatok vele!
És tényleg nem volt drága!
Livike nagyon édes!!!!!!!!! És nem semmi a kis fogacska!!!!!!! :D

Mni!
Sajnos csak ez a két napunk volt, így csak Prágában voltunk!!!!!
És még ez a két nap is kevés volt!
Jól nézz ki a sütid!!!!!!!!!!
Ja és Lilláról meg ne is beszéljünk!!!!!!!!!!!!!!!!! Édi nagyon!!!!!!!
És én is látam a Kismamát!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok Lillának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kvaszeva!
Látom Botinak bejött a sportrész!!!!!!!!! Aranyos nagyon!!!!!
:D

Petramama!
Remélem Petra keze hamar meggyógyul!!!! Sajnálom nagyon!
De a képeken nagyon kis vidám!!!!!!
Aranyosak!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, és a te sütid is nagyon beíndítós ám!

Beuska!
Nagyon szupik a képek!!!!!!!!!!!!! Bár én nem úgy látom magam, mint egy kis Tündérke!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ja és majd küldöm a képeket!!!!!!!! Nem igérem a mai napot!!!!!!
Ja és banyek még itt dekkol!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom mikor lövi ki magát, Roli még Bécsben van!!!!

Eszterxxx!
Majd küldjek neked anyós képet?????????????????????
Nagyon hiányolod!??!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bosek!
Nagyon édi Blanka a dédivel!!!!!!!!!!!!

Tündérmanó!
Gratulálunk Rékának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor most nagyon örültök!!!!!!!!!!! :D

Juditkecskeméti!
Annyira aranyosak a fiaid!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kmanna!
Panka még mindig nagyon cuki azzal az óriási szemeivel!!!!!!!!!

Zsu!
Te olyan ügyi vagy!
Szupi az album!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon aranyosak vagytok, Vikó igazi kis pasas!!!!!!!!!!!
Ja és Gratulálok a húgodnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És remélem megoldóttak a széklet gondjai!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linocs!
Fruzsit látom nagyon lekötötte a Bikavér napok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Édes nagyon!
Ha nem Prágába mentünk volna, akkor mi is ott lettünk volna!!!!!! :lol:

Mona!
Annyira jókat alkottál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Édes a piciny gyermeked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacika!
:cry:
Sajnálom!!!!!!! Sok erőt és kitartást!!!!!!

Tand!
Nagyon cuki Gréti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen nagy baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És az a torta!!!!! :D

Jim!
Sziiiiiiaaaaaaaaa!
A képidet látva majd elájultam!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyi vagy!
Csak nem valami rejtett fotós szakmád is van?????????
Mni! Tessék vigyázzni!!!!!!!! Itt a Konkurencia!!!!!!!!!!

Panny!
Sajnálom ami veled történt szörnyű lehetett!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry:
Olika nagyon édi, de a többi poronty is!!!!!!!!!!!!!!!
Jelentem Anyós még itt!!!!!!!!

Pati!
:cry:
Sajnálom! Kíváncsi vagyok a történetedre! :cry:
A hajad pedig ha rendbe jön gyorsan hagy nőnni!!!!!!! :oops:
Nem rossz , de nekem jobban tetszett a hosszú hajad!
Az tetszett nagyon, hogy göndör, és így nem érvényesül!!!!!
Ugye nem eszel meg????????????????????????? :shock:

Pumperka!
Gratula Zsombinak a forduláshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon ügyi!!!!!!!!!!!!
És te is milyen jó képeket tettél fel!!!!!!!!!!!!!!

Mindjárt jönnek a képek!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Helloka Márti!!!!!!!!!!
Na már ketten vagyunk hosszú haj perferálók. Patti nem az a sértődős csaj, max visszavág vmivel :wink:
Hihi, én mindig Én-nel kezdem a mondatot, te meg tele vagy felkiáltójelekkel. Csípem :wink:

eszterxx: íme, amit írtam.

jut eszembe keresztelő: a sógornőm lett volna a keresztanya, de nem intézte el Pécsett.....most én meg oda jutottam, hogy nem lesz megkeresztelve Martin. Én pogány vagyok és itt vagyok. Persze Robi húzza a száját, de nekem már az nem tetszett, hogy nem én döntöttem el, ki legyen a keresztanya, hanem a férjem családja eldöntötte, hogy a sógornőm lesz....nincs vele bajom, de ha netalántán elpatkolnék, rá tuti nem bíznám a gyerekem! Gondoltam, legyen a gyerek református (nekem sokkal szimpibbek, mint a gyöpös katolikusok, bocsi ha vkit megsértek vele), persze le lettem hurrogva, hogy persze, ugyanmár. Kösz, hogy ebben is dönthettem.....no mindegy, gondoltam sógornő nem intézkedett, majd én megkereszteltetem itt Budakeszin, de nem ő lesz a keresztanya. Na erre a férjem akadt ki, hogy a családi béke miatt, hugica legyen a keresztanya....na én meg akkor akadtam ki és nem lesz keresztelő!!! Erre ő ismét kiakadt, hogy két hülye ember miatt pogány marad Martin. Kösz, én magam nem tartom hülyének (legalábbis ebben a témában). Vélemények???????
Vendég

Jim, +13 kiloval senkit nem merek letehenezni magamon kivül... pláne, hogy én nem 0ról indultam, mint te :lol:

Márti, nekem nagyon szórakoztató és egyben borzongató az anyósod, ő az igazi banyák banyája az északi boszorkány!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Eszterxxx!
Csak neked csak most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

akkor új jelzőm van a "gázos" (a helyesírás javítgatása miatt) mellett: gyöpös katolikus...

Jim, szerintem a keresztelővel kapcsolatban ne azt nézd, hogy kire hagynád a gyerekedet, ha meghalsz, mert nem ez a legfontosabb (bocs, ha ezzel megbántalak), hanem azt, hogy olyan személy legyen a keresztszülő, aki tanácsaival, életpéldájával a gyermeked előtt-mellett fog állni. Én is azt gondoltam, hogy én tudom a legjobban, KI kell a gyerekemnek, de azóta rájöttem, hogy kicsit alázatosabban is hozzáállhattam volna a dolgokhoz... Ugyanis nem ÉN tudom a legjobban, hanem Isten. Lényeg a lényeg, hogy mi is sokáig húztuk a keresztelőt, mert én kötöttem az ebet a karóhoz - én anyósom is azt szerette volna, ha a férjem tesója lesz, mert ő a rangidős családtag...

De, Hédi, szerintem adj egy esélyt a fiadnak a keresztelővel, próbáljatok megegyezni Robival. Te vagy a nő, tudod, van az a mondás, hogy a férfi a fej, de a nő nyak, ami irányít. Ne azért ne legyen megkeresztelve Martin, mert nincs egység, illetve egyezség köztetek - hisz számára pont ez a legfontosabb, amit a szüleitől kaphat.

Beszéltem.
Vendég

Ja ez olyan édi a....................
Kép
Vendég

Márti, a lábujjak tényleg édik, a banya meg :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi!!!!!!

Irigyellek a Prágáért!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Jim írta:
[quote]H írta:ihi, én mindig Én-nel kezdem a mondatot, te meg tele vagy felkiáltójelekkel. Csípem

Hááááát Jim!
( tudom helyesírásszakértőnk, hogy hát-tal nem kezdünk mondatot, de szerintem itt ez tök lényegtelen)
Nem vagy te sem egyszerű helyzetben( !!!!!!!!!!!!!! )
Én is pogány vagyok! Nem tudom mi lenne a helyes út!
Nekem Marci nics megkeresztelve, mert annak idején nem keresztelték meg, mert én sem vagyok!
És utánna nem is bosszantottam magam, majd ha nagy lesz, eldönti, hogy hisz-e Istenben vagy sem!
Jár Hittanra imádja!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom Bencével hogy hogy lesz???????
Vendég

Eszterxx!
Most látom, hogy neked csak két xx-ed van, én meg mindíg 3-at raktam!!!!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Nagyival, ahogy hülye cseresznyéket aggatnak Rám :twisted:

Kép

Nagypapával :lol:

Kép

életkép nagyiéknál

Kép

Z, mint Zorro

Kép

anyám kicsit untkozott...

Kép

KépKép
eszterxx

Jim!
Helyzetem majdhogynem dettó egyezik a tiéddel. :( Én megadtam magam az erős nyomásnak. (anyós, férj).
az előbb írtam le jó hosszan és elszállt, úúúúúúúúúúúúgy kiakadtam

Anyós mondatai:
- én úgy gondoltam
- hogy akarjátok mert én úgy gondoltam
- az nem jó, én nem szégyenkezem
- többet nem engedem ki a kezemből a döntést

Esküvő előtt teljesen kikészített, a vége az lett, hogy úgy csináltuk ahogy mi akartuk, minden szuper lett, csak ő ájult el majdnem végig az izgalomtól hogy mi vajon hogyan szervezkedtünk a háta mögött...Persze azóta büszker arra, hogy ez milyen szép és jó lagzi volt.

Márti!
Szépek a fotók, gyönyörű helyeken jártatok. Anyós ... :(

Bea!
Jim írta hogy pogány. Akkor miért kell Istennel előhozakodni....?!
Bocs de ettől úgy kivagyok....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Esztexx!
Váuuuuuuuuuuu anyós nem semmi maca! :lol:
Andris nagyon édi!!!!!!!!!!!!! Milyen nagy legényke?!

Juditkecskeméti!
Szegény te is!! Mikor már olvastam, hgy anyós mondatai,
akkor már a hideg kirázott!

Ez is itt kínlódik, mert Tv-t akar nézzni!
Én bíza fel nem állok innét!!!!!!!!!!!
Vendég

hihi, látom nem fogok unatkozni a pokolban :twisted:
köszi a védelmet Judit.
Le is lépek inkább, nem akartam szítani a feszültséget. 8)
Vendég

Eszterxx!

Nagyon jók a képek!!!Andrisnak milyen szép nagy kék szeme van. :D
Tetszik az Andris, Ágoston kirakó is... :D

Bocs de nem tudom pontosan mit is dolgoztál??Reklámfilmek?? Vagy az másvalaki?? Mónikával miért voltál kapcsolatban?
Nekem mindig is ellenszenves volt. Olyan magabiztos, elégedett holott smink nélkül ronda egyenesen...Meg én a helyében nem lennék büszke arra a sok hülyére akikkel a műsorban szerepel.... :shock:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Na mentem mert Bence nagyon sír!!!!!!!!

Puszi!!!!!!!!
Vendég

egy ujj kép

Kép
Vendég

Tényleg, Juditkmét, Nimi mekkora? Csak mert anno te kinlodtál vele, hogy ne nőjjön túl nagyra...

Én egy hónapja adok gyümölcsöt, zöldséget Andrisnak, már csak napi 2-3 tápot kap+romlott barackot, de mégis 8700 gram :lol:

Kivi vagyok, neked mi sikerült Nimivel!

Márti, köszi a dicséretet!!! Fel ne állj, banya menjen ki kertészkedni!

Kép

KépKép
eszterxx

Majd egy óra csúszás van a dokinál, remek. Lesz vagy negyed 8 mire sorra kerülök.
Ha lesz erőm, utána írok, ha nem akkor holnap.

Csóközön!
Vendég

Eszterxx!
Nimi jó ideje nem gyarapszik már nagyon. Több hasmenése is volt, meg egyebek. 8 hetesen 7070 gramm volt, most 17 hetesen 8260. Tehát 9 hét alatt alig több mint 1 kg-ot hízott...Én csak arra gyúrok, hogy fél évesen ne legyen 10 kg mint Levi. Bár szerintem annyi lesz (ha nem több)...

Kacika!
gondolok rád!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Aha, tehát f..atni kell a gyereket, ez a titok :lol: :lol: :lol:

Én is el akarom érni, hogy ne ilyen tempóban hizzon, azért adok neki ennyi gyümit... eddig nem jártam túl sok sikerrel, ha két hónap alatt csak 1.3 kilot hizik, akkor lesz 10 :o

kacika, nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx, ez a kölök romlott barack ide vagy oda, nem is beszélve a rosszaságról, nagyon szép. :lol:

Jim, mikor az első született, tök házasságon kívül, hogy szépen mondjam, megszállt vmi, hogy nekem muszáj megkereszteltetni, nehogy örökre a purgatóriumban maradjon (ha vmit nem jól tudok, bocs). Férjem akkor még máshol volt nős, a törétnet amúgy egyszerűbb, és bár hivatalosan én vagyok a bűnbak, ő nekem elfelejtette elmesélni, hogy attól még, hogy a volt felesége, elválni nem sikerült. Azóta igen. De mindegy. Na lényge, hogy reformátusék megkeresztelték. Aztán a többit is, inkább az alkalom miatt, mert olyna jók az ünnepek, meg ugye ha ennyien vannak, a keresztszülő különös jelentősége, hogy csak az egyiké. (most értelmes voltam?) Azt hiszem jól válogattam, bár nem eléggé megfontoltan, mert két kedvenc tesómat azonnal ellőttem az első gyereknél... Na de nem tudtam, hogy ennyien lesznek. Így pl. a szülinap legszebb része, mikor csak egyet elvisz a keresztanyja, apja akárhova. Tisztára egyke fíling. A hittel úgy vagyok, hogy egyházban nem szívesen, Istenben annál inkább. Vagy valami nagy és hatalmas erőben. Meg a szeretetben. :P

Márti, anyósod képével hogy tudnám kirobbantani a kölköt, azon filózok. Kinyomtatom, és megeszem? Akkor fentről lefelé hat.... Bár énanyósom kétnaponta felbukkan személyesen, és semmi hatás. Mondjuk a vérnyomásom karbantartja.

potyka

Kacika, szorítok Neked én is.

Eszter, ne fogyóztasd már szegény gyereket!
Nagysúlyúaknak is megáll, vagyis mérséklődik a gyarapodás üteme, nyugi.

potyka

[quote="juditkecskemet"]J írta:juditkecskemetim!
Bea!
Jim írta hogy pogány. Akkor miért kell Istennel előhozakodni....?!
Bocs de ettől úgy kivagyok....

Juditkecskemét: ha az egyik leírhatja, hogy pogány, akkor a másik miért nem írhatja le, hogy ő meg nem????? :shock: :shock: :shock:

Kép Kép Kép
fanetta

Potyka!!!
Megeszed :!: :D :D :D :D :D Hangosan felnevettem....

Fanetta!
Le lehet írni nyugodtan, eddig is leírta más is és nem zavart egyáltalán. De a kioktatást nem szeretem.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

:oops: :oops: :oops: Laptető!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X