Új privát üzeneted érkezett!

Vmit el kell mondanom, lelkiismeretfurdim van. Van egy régi barinőm. Együtt van egy hülye pasival, tele hitellel, persze feketemunkás. A barinőm családja tök normális, sőt, van pénzük, Pécsett laknak a Mecseken, egyik szülő közgazdász doktor, másik meg mérnök, a barinőm kicsit kallódós, de azért elvégzett egy olasz szakot, persze nem dolgozik, anyuéknál lakik, ők tartják el....na most együtt van evvel a palival már 2 éve, szülőknek nem tetszik.(jogosan, meg idősebb is jóval és mégsem mutat fel semmit).
A csaj terhes lett......hozzám fordulva tanácsért. Nem beszéltem rá, de azért eltereltem olyan irányba, hogy tartsa meg a babát. Pedig nem kéne, de tudom, ha nem maradnak együtt, akkor a szülőknél maradhat a lány és nem lesz anyagi gondja. Emiatt nem kéne elvetetnie, nem? Ja és azt is mondta, hogy nem a srác a nagy Ő....de azzal vigasztalom magam, hogy végülis 28 éves, el tudja dönteni, nem rajtam múlik, ugye????
Vendég

Aranyosak vagytok!!! Tényleg!

Jim, Zsu, Pumoerka ,
jók a képek!!! Jim, egyből éhes is lettem :wink:

Megkeresem a fiamat, mert elnyelte a kert :shock:
Vendég

Zsu!
Vikó annyira fickós, hogyha rózsaszínt adnál rá, akkor se tévesztené el senki, hogy mi van a bugyiban (pelenkában) :wink:
Öklendezés néha nálu8nk is bejátszik. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!
Nemrég én is terelgettem valakit, de csak miután kérdezett, no nem ilyen ügyben, de az is fontos volt. Nekem is utána egy kicsit lelkifurdalásom volt, hogy mi van ha miattam mégse a jó döntést hozza. De ezt mondtam én is magamnak, felnőtt ember, muszáj a sarkára állni. Szóval szerintem te csak a véleményedet sugalltad, és nem döntöttél helyette. :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.07.15 08:54-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kölyök!

3 hónap, három hét, három nap. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!

Nem is te lennél ha nem ilyenekre gondolnál(műköröm,póthaj)de téged így szeretünk!!! :lol: :lol: :lol:
Jók a képek!Tényleg egy fotós veszett el benned :wink:

Pumperka!

Zsomi nagyon édes!!

csajos buli:amíg csak kettő volt én is jártam rendszeresen.Talán ha Olika kicsi nagyobb lesz meguint fogok.Addig marad a 1-2 havonta ...

Zsu!

Igazából már nem kell hónapokat várni egy abortusz után az újabb babával.....nekem vákummal szippantották ki és nem volt kaparás(undorító ez a szó :( )szalé a következő mensi után meg is fogant Olika...valszeg azért is ilyen hamar mert még dolgoztak bennem a terhes hormonok,a méhnyálkahárta még vastag volt...Azt mondta a doki ha megtapad akkor meg is marad és nem lesz gond(nem is lett)A lelkem csak így tudott helyrejönni ha minél előbb jött a baba :wink:

Eszter!

Lehet hülye a kérdés :oops: ...de nagyon -nagyon muszáj visszamenned melózni??

képek :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim! Jövök hozzád manikür, pedikürre!!!! Épp ma néztem, hogy igen rám férne. :D
Hajvágás, hmmm... Mindkét nagynál levágattam. Örök dilemma... Én is mindig összekötöm. Főleg, ha meleg van. Nem bírom, ha a nyakamba lóg. :(

Patti! Mikor jösz kutyát oltani?
Privit megkaptad?

Zsu! Nagyon pasis Vikó! És te milyen jól nézel ki!

Borka is állandóan fuldoklik az öklétől, meg az egyéb tárgyaktól, amit betuszkol a szájába. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

pumperka, nincs olyan sok papírom ám, csak a körmös, reflexológia, olasz felső, angolból idén tervezem letenni a szakmai felsőt, spanyolból egy közepet, meg a 2 diplomám van..... látnád a bioszosat, vörös színű :oops: :oops: :oops: a közgázos már annyira nem dicsekedésre méltó (3,67) na jó, elég az önfuttatásból. 7 óra óta a gép előtt ülök :shock: Amúgy tényleg nagy egóm lehet, észrevettem, hogy egy csomó mondatot Én-nel kezdek, nem tetszik :?
Vendég

Panny! Csúcs képek!!!! A nagyok bemásztak a kiságyba/járókába?

Kép
Kép
Kép
petramama

tudom panny, én már csak ilyen ostobenkó cicuska vagyok. :wink: gyönyörűek a fiúk!!!!

Pump: köszi a megnyugtatást, örülök, hogy így gondolod.

na most lépek végre
Vendég

Jim, az utolsó mondatoddal értek egyet, egy felnőtt nő el tudja dönteni, hogy mi a jó neki.

[quote="pumperka"]J írta:pumperkaim!
Mostmár kérünk egy listát a végzettségeidről, nyelvtudásaidról stb.

Ez engem is érdekelne! :lol:
Nekem van egy darab gazdasági agrármérnök diplomám, amivel kitörölhetem... Mióta megvan, a fiók mélyén lapul. A német középfokú nyelvvizsgám... hát... 12 éves, ha ma kellene letennem, nem tudom, menne-e. :roll: Nem ártana valamit tanulnom, hogy ha vissza kell mennem majd dolgozni, pályázhassak valami zsírosabb állásra. Mondjuk nem ártana angolul tudni, meg valami normálisabb szakma is kellene. Csak ötletem nincs, meg persze időm. (Újfent minden elismerésem a gyerek(ek) mellett tanulóknak!)

Pumperka, Vikó nevében is köszi! Egyébként neki is aktuális lenne egy kis hajvágás.

Én kb. ilyet tervezek magamnak (csak fodrászom nincs :? ):
Kép
Vendég

Judit!

Ja-ja,a nagyok is betuszkolták magukat a járókába :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

petramama, még neked 1 mondat, gyere, szívesen megcsinálom, csak lábat nem. (csak a sajátomhoz van gusztusom) Tudok csinálni mindenfélét: porcelán, zselé, saját köröm megerősítése, francia manikür :wink:

most már tényleg megyek
Vendég

Zsu!

Ez szupi séró :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim!

Anno nekem is volt francia porcelán műkörmöm..nagyon szerettem...
De aztán áttért a körmösöm a zselésre és az meg gyakran tört :( ..aztán jöttek a gyerekek és elhagytam....de sokszor kacérkodom a gondolattal :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

zsu, majd elvégzek gyors egy fodrásztanfolyamot és jöhetsz, levágom. Az a haj tényleg jó, amit felraktál. Angolul tanulj otthon, napi 1/2-1 óra elég. Többet ér az angol, mint plusz egy diploma. (látom, mert a férjem nem talál normális állást)
Vendég

Panny, nagyon jók a képek!
Jim, én sem tudok elszakadni a gép elől, most bepótolom a sokheti lemaradást. :lol: Drága kincsemet beültettem mozizni, :oops: , az Oroszlánkirályt nézi. ROSSZANYU! ÖNZŐANYU! :? :oops: :oops: :oops:
Vendég

Zus!

Ez ismerős :oops: :oops: :oops:
Ilyen sz@r időben az én nagyfiam is többet mozozik :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

na panny, te is jöhetsz hozzám.

A fodrász tanfolyam csak vicc volt, pedig nem lenne rossz, itt Budakeszin 2500 Ft egy gyerekhajvágás :shock: 5500 Ft, ha Robiét is nyírják :shock: (ezért vettem gépet, és Milánét nyáron letolom)
Vendég

Jim, tipped is van, hogy miből, hogyan tanuljak angolt, hogy érjen is valamit?
Mennék én is körmözni, csak messze vagy és nincs mivel. :? Nekem is volt zselés, Alexa születése óta nincs.
Vendég

ugyan zsu, én is szoktam ilyet :oops: :oops: :oops: de most már tényleg megyek, mert nem lesz belőlem semmi!!!!! 8)
Vendég

Jim!

Micsoda??????2500ft egy gyerek hajvágás??Basssssszussssss :evil: :evil: :evil: Ez durva...
Nálunk az 500-1500ft között mozog,a férfi meg 800-1800ft között.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zsu: tudom ajánlani a fodrászomat, a Pozsonyi elején dolgozik. 3600 egy vágás (tudom, nem olcsó). De nagyon jófej, fiatal csaj.
linocs

zsu: pedig jó lenne, ha jönnél, én is mennék, de nekem sincs mivel. a héten megcsináltatom végre a jogsim. Mondjuk vezetnem is kéne gyakorolni, nem be Pestre először.
Vendég

Linocs, köszi, de az a nagy igazság, hogy 3600 forintot sajnálok magamra. Abból inkább a gyerekeknek veszek valamit.
Jim, az én jogsim is lejárt, már vagy két és fél éve, de autónk sincs... úgyhogy nincs miért sietnem megújíttatni.
Vendég

[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrison...potykautas...

:lol: :lol: :lol: Pihent agy!!!

kacika: elég karakán nevelést kaptam, vannak (voltak) kőkemény elveim, amelyek arról szóltak, hogy az ilyen, olyan meg amolyan emberek illetve azok cselekedete elítélendő. Csakhogy az idők folyamán konfrontálódtam egyik másik elvemmel, és akkor jöttem rá, hogy valami nem kóser.
Pl. a buzik - amikor Németországban bébisintérkedtem, egyik legjobb barátom bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik :shock: :shock: :shock: Namost: vagy az elvemet vagy az egyik legjobb barátomat kellett szemétbe dobnom, a ténnyel és az elvemmel való szimultán szembesülés folyamán. És bár most sem tartom ezt természetesnek, és nehéz megértenem az egészet, de már nem ítélem el a melegeket, és nem gondolom, hogy alapból hülyék - figyelitek, fejlödőképes vagyok-tehát nem fogok kihalni.
És volt számos tett, cselekedet is, amelyről nagy pofával véleményt is mondtam, egészen addig, ameddig egyszercsak én is beleestem (pl. helye sírás ). Szóval amióta sejtem, hogy én sem vagyok tökéletes, és a dolgoknak több vetülete is van, azóta óvatosabb vagyok a sktulyázgatásokkal és ítéletgetésekkel. És hidd el, némi önvizsgálattal más is botolhat ilyesmibe - na szóval ez az egész hablaty csak azért van, hogy elmeséljem neked, hogy miért gondolom én azt, hogy bármit teszel pl. ebben az esetben , nyomós érved van arra, még ha ezt más nem is látja. És ha bárki bármelyik választásodért követ vet rád, az előtte magát kell agyonkövezze -ha őszinte önmagához.
Prédikáció vége.

Kép Kép Kép
fanetta

itt vagyok még kicsit, de közben postai dolgokat rakok össze.

én is mindig a gyerekekre költök már, de most megfogadtam, magamra is fogok, mert nem érzem jól magam a bőrömben. Fodrászhoz évente egyszer járok, a körmeimet magam csináltam...szóval majd ha lefogyok veszek magamnak szép rucikat, mert én így érzem magam jól. A gyereknek sem egy hülye depis anya kell. 8) Mindenkinek más igényei vannak, sajna nekem néha extrák, de mindig lejjebb adom :wink:

linocs nem is olyan drága, budaörsön melír+vágásért, 15-t fizettem tavaly, azt hittem lefordulok a székről.
Vendég

fanetta, imádlak :wink: 8)

amúgy én a buzi pasikra kifejezettem gerjedek, de én már csak ilyen perverz vagyok. (nem csak ostobenkó cicamica)
Vendég

Reggelt, napot, válogassatok.............. Csak jobbat!

Reggel óta bőgök.............. Ma lett volna a talink Marlával és Nebulával, erre olyan taknyos lettem és köhögök, hogy nem merek gyerekek közelébe menni!!! Kizokogtam magam már hajnalban egyszer, de azóta is szipogok, könnyezek, olyan vagyok, mint anno hormonvezérelt időszakomban.........
Ma egy éve, hogy Nóri bekopogtatott.................... Olyan boldogság ez a kislány!

Francba.
Fiam csinált nekem forró teát, ha már végre jó hűvös van, akkor hagy forraljam magam belülről, és májkrémes kenyérkét!!!! Persze előtte kiborította a kv-t, bele a kiságyba.......... No, akkor kezdtem el megint bőgni...... Bőgös napom van, néha nekem is lehet........
A szart főzzek, gyorsat, finomat, hogy mehessek megint feküdni??????

Szia Márti! Jó, hogy jöttél............
Jim! Műkörmös????? Nahát, tele vagy meglepetésekkel!
Kacika! Senkinek sincs szerintem joga elítélni. Sosem tudhatjuk, mi mikor kerülhetünk hasonló helyzetbe.
Pumperka! Zsombi tünemény!!! És nyugi, Nóri is csak ennyire tartja ki magát hason! Lustikák na.....
Panny! Nagyon bámulom a három kispasidat, szívem mélyén rettenet irigy vagyok!!! 3 fiú!!!!! Ahhhhhhh Szépek na!
Linocs! Voga-Turnovszky!!! Imádtam őket én is anno!!! Hát hiába, egy korúak vagyunk! Volt ilyen alternatív időszakom nekem is! Még most is jó őket hallgatni!
Potyka! ??? Mizu????

A többit elfeledtem, az agyamban átvette az uralmat a takony............. :x :wink:
Vendég

Melegek:
Sógorom meleg!!!! Ő Ákos keresztapuja! Inteligens, magas, gyönyörű arcú, fantáziás ( :oops: :roll: ) testű pasi.............. 10 éve sejtettem, míg kb. 4 éve be is vallotta anyósomnak, akinek a szíve is összetört!

Véleményem szerint, mindegy, hogy meleg vagy hetero, legyen boldog ember, kiegyensúlyozott kapcsolatban, nagyon szeretve..... Akkor nem lesz ferde, nem lesz terhes a lénye a körülötte lévőknek, nem fog megkeseredni. Ha ehhez az kell, hogy mi a párjukat elfogadjuk, hát ámen! És éljenek sokáig! Értékes emberek ők is, ha hagyjuk nekik az általuk kiválasztott életet élni. Ha nem.................. Erre lehetne hetero példákat is hozni dögivel!!!
Vendég

[quote="fanetta"] írta:fanetta
[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrison...potykautas...

:lol: :lol: :lol: Pihent agy!!!

kacika: elég karakán nevelést kaptam, vannak (voltak) kőkemény elveim, amelyek arról szóltak, hogy az ilyen, olyan meg amolyan emberek illetve azok cselekedete elítélendő. Csakhogy az idők folyamán konfrontálódtam egyik másik elvemmel, és akkor jöttem rá, hogy valami nem kóser.
Pl. a buzik - amikor Németországban bébisintérkedtem, egyik legjobb barátom bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik :shock: :shock: :shock: Namost: vagy az elvemet vagy az egyik legjobb barátomat kellett szemétbe dobnom, a ténnyel és az elvemmel való szimultán szembesülés folyamán. És bár most sem tartom ezt természetesnek, és nehéz megértenem az egészet, de már nem ítélem el a melegeket, és nem gondolom, hogy alapból hülyék - figyelitek, fejlödőképes vagyok-tehát nem fogok kihalni.
És volt számos tett, cselekedet is, amelyről nagy pofával véleményt is mondtam, egészen addig, ameddig egyszercsak én is beleestem (pl. helye sírás ). Szóval amióta sejtem, hogy én sem vagyok tökéletes, és a dolgoknak több vetülete is van, azóta óvatosabb vagyok a sktulyázgatásokkal és ítéletgetésekkel. És hidd el, némi önvizsgálattal más is botolhat ilyesmibe - na szóval ez az egész hablaty csak azért van, hogy elmeséljem neked, hogy miért gondolom én azt, hogy bármit teszel pl. ebben az esetben , nyomós érved van arra, még ha ezt más nem is látja. És ha bárki bármelyik választásodért követ vet rád, az előtte magát kell agyonkövezze -ha őszinte önmagához.
Prédikáció vége.

Véléményem szerint, amit a saját, általában baromira ellentétes tapasztalatimból sikerült kihámozni az évek során:
Aki magának hazudik, az ostoba!!!

(Van mégegy, ám az az időszak lecsengett:
Aki a szeretőjét is megcsalja, az bármiylen gaztettre képes!)
Vendég

[quote="monácska"]Melegek:
Sógorom meleg!!!! Ő Ákos keresztapuja! [quote]

Volt sógorom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira segg vagyok ma, és itt magammal beszélgetek, szóval megyek is már na!

Pááá csajok.
Dakgyos Bona
Vendég

Halihó!

Reggel bejelentkezett Apukám unokatesója, hogy jöhet-e most látogatni? Kölnben él és most épp erre járnak... gyors turbó takarítás, jó nem 100%-os, de most itt ülök már fél órája haptákban... mondjuk Lilla épp eszik...
Mikor jönnek már?
Mind1, addig olvasgatok... :)
Jim, nem semmi, hogy mennyi mindenhez értesz és mi mindenről van papírod... :) Nálunk jóval olcsóbb a fodrász, én kb. 5e Ft-ot szoktam fizetni csíkozásért és vágásért.
Kiszazsu, jó az a haj, de utána be tudnád így állítani? Nekem tuti nem sikerülne... :(
Panny, jók a képek, tök cuki Olika ahogy vigyorog. :D
Kacika, megvan már a fiad? Itt esik az eső... remélem Nálatok nem... :(
Eszterxx, szeptembertől kellene dolgoznod?

Jöttek! Megyek!

KépKép
KépKép
mni

Fanetta, te is Drága vagy!!!!
Amúgy kb egy hónapja mondtam valakinek nagy pofával, hogy én csak akkor estem teherbe amikor akartam. Isten figyelt, és a pofámba dörgölte, de megtanultam... :cry:
Vendég

Monácska, :lol:

Mni,
meglett! Homokozott. Akkor még nem esett, de most mág igen. Így valószínűleg lőttek a du-i sétának :cry:
Vendég

Jim: kösz - én is csíplek!
Más: Székelyudvarhelyen, szociálisan hátrányos helyzetű gyerekekkel (= javarészt cigányokkal) foglalkoztunk. Egyszer -amikor épp hazacsöppentem az egyetemi szünidő alkalmával - az egyik kedvencünk hozzám jött, hogy menjek el vele abortuszra, mert véletlenül terhes lett. Ez kb. 6 éve volt. Eredmény: Brigi most 6 éves. :roll: :roll: :roll: . És már testvére is van. Én sem tudok mást tenni - és hát mondhatjuk, hogy azt a gyermeket tényleg én vállaltam. Lehet érvelni pro és kontra, és én csak annyit tudtam akkor is mondani Kálvin stílusban: itt állok, (így gondolkodok) másként nem tehetek.

Kép Kép Kép
fanetta

na csajok, hozzám is jönnek, mármint egy babaprojektes csaj hasznos tanácsokra. De nincs hozzá kedvem...

Dagnyos Bona, jobbulást! :wink: 8) 2 éve elindultam meleg-felvonulni, csak nem értem oda :oops: (Robival inkább Balatonra mentünk). Nekem sok meleg cimbim van. Imádom őket, főleg a pasikat. (meg főleg a bi pasikat :oops: ) ne ítéljetek el, de én előző életemben tuti meleg pasi voltam, rettenetesen gerjedek a témára, a saját nemem nem izgat, szóval nem vagyok ilyen szinten ferde.
Vendég

Linocs!
A csaj bulikat nem úgy kell elképzelni. amíg nem volt Alexa addig vagy rásóztam a gyerkőcöket a férjemre, vagy vittem magammal őket. (ezek ilyen beülős bulik, incognitó, teaház, kávézó stb.) Kb. 18 h körül talcsizunk és addig maradunk amíg jól érezzük magunkat.

Az Alexával is voltam már, de az du. fél 5 től este 8-ig itt Miskolcon. Az általános iskolai osztálytársaimmal taliztam. Na jó az csak dumcsis tali volt, nem piálós. Az icognitós az jó szokott lenni, sőt a gyerekeim nagyon élvezik van mellette egy fagyis.

A férjemnek nem gond néhány gyermek, (jöhet pár ismerős is) pillanatok alatt lerendezi őket. (Volt, hogy 4 gyerek fürdött egyszerre a kádunkban.)
Amikor Alexa még 2 hónapos sem volt, elmentem a gyerekekkel színhába, apa meg elment bevásárolni a Lexivel, hazamentek megfűrdette és letette aludi. Tejcsit ilyenkor cumisüvegből kapja.

Hozzá kell tennem a férjemet imádják a gyerekek!!!!!!!!!

Jim!
Feljössz az MSN-re akarok dumcsizni veled!

Eszterxx!
Gondold át ezt a munkát jó alaposan!

Márti!
Képeket kérünk, és élménybeszámolót Prágáról. Anyóspajti elment a nagyfiúval?

Az én fodrászom 5600 nyír és melíroz, ez szerintem elfogadható ár, de én is kb. 2x járok egy évben hozzá. Igaz most megint mennem kell.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

fanetta, igen, az embert formálja a környezet, alkalmazkodunk, de az alapelveken nem lehet változtatni, ebben a korban meg főleg :wink: vagy legalábbis nagyon nehezen.
Vendég

Beus, megvárom míg jön a csaj hozzám, ha elkoccolt, felmegyek msn-re. Ebéd után jön, addig rendet kéne raknom, elég égő, hogy megint itt ülök, a bőröndökből meg ki sem pakoltam. Ráérsz akkor???
Vendég

Jim, oké itt vagyok egész nap a gép előtt.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

[quote="mni"][ írta:mnib]Kiszazsu, jó az a haj, de utána be tudnád így állítani? Nekem tuti nem sikerülne... :(

Nekem sem! :? :lol: De valamit kezdeni kell a sérómmal.

Monácska, jobbulást!
Vendég

Sziasztok!
Vasárnap megérkeztünk Alsóörsről rendben, épségben. Viszont nem érek a rendrakás, mosás, pakolás stb végére.
A tábor nagyon jó volt, számomra igen tanulságos - első nap én sírva kértem a férjemet, hogy jöjjünk haza, mert egy 8 nm-es szobában voltunk elszállásolva, a nőneműeknek egy db WC és egy db zuhanyzó (nálam az előbbi egyszerűen elengedhetetlen, hogy két főre legalább egy jusson!!!!), közös mini konyha volt, fejni éjjel a fürdőszobában állva tudtam, hogy a nyomkodással ne zavarjam kis családom, Kristóf volt a legkisebb baba, minden gyerek zsibongott stb.

De a férjem, megint józan és szeretetteljes tudott maradni, mint az esetek 99,9 %-ában. Így maradtunk és szombat éjfél körül a táborozó házaspárokkal együt megújítottuk a házassági fogadalmunkat. Nagyon szép volt és örök hála a tábor szervezőinek és a tábori papunknak, akik megálmodták ezt az egészet!

Csak Kacikának írok most, aztán igyekszem bekapcsolódni: sokat gondolok rád, rátok!
Vendég

OK, Bea, akkor felmegyek most, kirakom hogy elfoglalt, aztán ha tudok, írok.
Vendég

Beuska: Linocs jól értette, én valami ilyen mostcsakmagunrafigyelünk tipusú csajbulira gondoltam ( persze a másik variációtól sem zárkózom el ) Fannival 1 hónaposan pszichodrámáztam, 8 hósan Gordontréningeztem, stb... De 100%-ban nem tudok sehol sem ott lenni, ha valakire még figyelnem kell magamon kívül. Na jó, legalább 10%-ban az agyunk úgyis az otthon maradt kölöknél fog járni, de ez azért mégis egy jó arány. És egy hónapban egyszer egy ilyen talán nem akasztanivaló vétek. :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

beus: vegyél fel a hedigudricza@yahoo.com -mal. a szalaynést nem nagyon használom
Vendég

Monácska!
Javulást kívánok!!!Igyál sok teát! Pl.: hárs, bodza (ezek jó hurutoldók)

Panny!
Gyönyörűek a fiúk! Nem semmi azért, 4 férfi vigyáz rád. Mondjuk rám is 3. :D

Szakdogát kéne írni...Nem bírom magam rászánni. Februárban kellett volna leadni a nagyjából összeállított dolgozatot... :(

Hétvégén megyünk Cserkeszőlőre a fürdőbe...Remélem javul addig az idő. Most itt ülünk szobafogságban :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Fanetta: szerintem egyáltalán nem vétek, sőőőőőőőőt. Mostanság nézegettem, hogy lesz-e a kedvenc zenekaromnak koncertje (efZámbó Happy Dead Band), mert most már tán egy kis éjszakai kiruccanást nem sínylene meg az alvásháztartásom.
Most szombaton Egerben a bikavér-ünnepen volt, hogy szombaton a fürdetésig együtt mulattunk a Kedvessel, és a kollégákkal, aztán felmentünk együtt a szállodába fürdetni, megetettem a kiscsajt, elaludt, én meg mint Hamupipőke elosontam még egy kicsit "mulatni". Az idézőjel azért, mert furi volt látni a kollégákat bortól jókedvűen, míg én a vizet nyakaltam ;) Aztán kb. 1,5-2 órát bírtam, és leléptem... Pedig maradhattam volna: mindkét nekem kedves édesdeden aludt
Látom azért Neked is vannak ötleteid (pszichodráma, Gordon tréning) a szabadidő hasznos eltöltésére...
linocs

ajaj Linocs - csak győzze valaki pénzelni az én ötleteimet :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

ja, és azért is jó ötlet, hogy mi babások találkozzunk baba nélkül, mert az én facér, vagy még gyermektelen barátnéim "megértően" vigyoroknak, mikor folyamatosan a mobiltelefonon van a szemem, és csak bólogatok, miközben ők dumálnak...
Így legalább átéljük mindannyian mi a szitu, és nem kell az a "megértő" vigyor
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?