Sziasztok
Ildi
Jól van, lényeg, hogy jól érzed magad és nincs nagy gond. Pihenj és kiméld magad (már amennyire lehet 2 gyermek mellett..
A Dacia elég rossz rugózású, azzal azért vigyázz
Itthon a macskakő rázza ki belőlem a szuszt, bármilyen autóval is vagyok
Pumukli
Minden csütörtökön van 16:00 órától a SOTE I-en a koncert, nem tudok róla, hogy elmaradna. Pl ma is lesz, de sajnos nem tudok menni
A két ünnep között nem tudom, du. ha lesz időm rájuk csörgök, jó?
A mozgás látszik bizony kívülről is! Akkorákat kacagunk, amikor a pocakom "vándorol" jobbról-balra. A kedvencem, amikor kitolja a popóját (kb. ping-pong labdányi "dudor" a hason) és az "átmegy" bal oldalról a jobb oldalra. Nektek hol szeret tanyázni a baba? Én úgy vettem észre, inkább a jobb-oldalon telepszik meg ha pihen.
Brigi
Mi is megvettük a kiságyat a MegaToys-ban, sima natúr fenyő kiságy, 3 pozícióban állítható, 2 rács kivehető. A pelenkázó egy külön fenyő komód, amit majd később a kihajtható részét leszerelve sima komódnak használunk majd. Amit irtál árat a pelenkázós kiságyra szerintem jó, mert igy külön megvéve drágább volt.
Lányok, Ti mind fogadtok szülésznőt is? Szükséges? Bementek a kórházba és megkerestek valakit, vagy a fogadott orvosotok javasolja azt akivel szeret együtt dolgozni?
MÁV előadás első fele nagyon jó volt, a második feléről (mely kissé vallási töltetű volt) ellógtunk Andival...
Szülőszobát még nem nézhettünk, azt csak a 36. héten túl járó kismamáknak mutogatták. Pedig be akartunk sunnyogni a csoportba, de pocakjaink még kicsinek bizonyultak
Majd megnézzük az orvosunkkal januárban.
Szilvus
25+6