Új privát üzeneted érkezett!

Galzsuzsa
Nem vagy tapintatlan, a kezem betegsége a nevus flammeus, magyarul tűzfolt. A jobb kezem, a jobb mellem és a hátam közepe érintett, így születtem. Hogy mi az oka nem tudják, de azt igen, hogy 50%-ban dominánsan öröklődik.
Februárban kerestem meg a plasztikai sebészem (18 éves koromban kivették a fél mellemet, nesze neked későbbi szoptatás), babatervezés előtt és jutottam el egy genetikushoz, ahol ezt állapították meg, így most 50%, hogy továbbadom-e. De ezzel nem foglalkozom túlzottan, mivel ez sem rajtam múlik, nem tudom befolyásolni, maximum elfogadni, ha így lesz.

Zöldi, te kérdezted, hogy mikor megyek vérvételre, jövő héten szerdán, a 16. héten, de hogy az hanyadik nap, nem tudom, nem is számolgattam, a védőnő jelölte ki ezt a napot. Annyira sürgős az eredmény, amit ráírt a beutalóra, hogy augusztus 11.-re már meg is lesz!!! Bár németországban élő unoketesómnak nem is csináltak ilyet, ezen sem aggódom túlzottan.

Én még a régi nacikban elvagyok, de gondolom a 16. héten ez még rendben van, és szívesen tennék fel már pocifotót, de még mindig nincs semmi. Szokták kérdezni, hogy vajon hol hordom? Úgy látszik későn fejlődő típus vagyok.

Betti
Kép
betti0412

sziasztok!

Remelem mindenkinek jo telt a napja a Balcsinal, meg a strandon.

a darazs csipes nem hangzik valami jol! remelem hamar rendbe jon.

mi egesznap pakoltunk. vegre van ebedlonk. le tudunk ulni enni, es mar tesomnak is lesz hol aludni kedden! :D Jon 2 napra Amszterdambol.

KépKép
KépKép
mush589

de jo neked betti hogy nem latszik a pocid. en mar a 8. het ota gumis meg kismamis nacikat hordok. foleg mikor ultem voltak kenyelmetlenek a regi nacik. most meg mar be sem tudom gombolni oket.:)

KépKép
KépKép
mush589

szep jo reggelt!
megvagyok lepodve, hogy senki sem jelentkezett meg. biztosan kidoltetek a suru hetvetol!
en megyek dolgozni, du meg vedonohoz.
ha tudok majd irok melobol.
szep napot!

KépKép
KépKép
mush589

Hahó! Van itt valaki??? Csajok!!!

Mi van, a vihar tönkretette a netet nálatok??? Mi ez a síri csend???

Mush!
Sajnos a méhcsípésem a tegnapi kalcium injekció hatására sincs jobban. Elég nagy a vörös folt kiterjedése, és őrülten viszket. Tegnap beszéltem a nőgyógyászommal, azt mondta a babának nem lehet baja tőle, ma reggel jártam a háziorvosomnál is, ő is megnyugtatott, hogy bár elég ronda a lábam, de el fog múlni. Most maradt a Fenistil, a jég, meg a kalcium pezsgőtabletta. Bár már látnám, hogy picit javul, de eddig semmi... :-(

Holnap megyek genetikai UH-ra! Már nagyon várom, hogy újra lássam! Remélem minden ok lesz és a fiú-lány kérdés is eldől majd. Tegnap találtunk egy lány nevet, ami csak úgy eszünkbe jutott és mind a kettőnknek tetszet: Zsófia. Óvári Zsófi - szerintem tök jó dallamos név lenne. :-D

És hétvége óta Pötty többször bejelzett! Tegnap este fagyievés közben, meg hajnalban is rugdosott párat, aztán meg már ma délelőtt is jelentkezett. Egy-egy kóbor mocorgás, de már tuti, hogy ő az! :-D

Kép
Kép
lbernuska

hello.
asszem cian mergezes volt Magyaroraszagon! mindeki eltunt....

sajnalom, hogy a csipes nem jobb. turelem. biztosan kell neki par nap.

Drukkolok az uhhoz holnap. tuti minden rendben lesz. Fiu nevetek is van mar?
sajnos nekem a zsofi nevhez kellemetlen emlekeim fuzodnek, igy az nem a kedvenc nevem,de tenyleg jol hangzik, hogy Ovari Zsofi.

Mi megy a Walker-hez???

remelem egy het mulva mar en is erzem majd a babaot, de eddig nalunk nagy a csend odabent. vagy kisebb, mint gondoltuk (bar az uhu-n azt mondtak, hogy pont annyi idos), vagy nekem van tul sok zsir a hasamon?! :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Csajok, mi történt??? Kétségbe vagyok esve!!! Hova tűntetek???

Mush!
Már csak mi maradtunk!!!

Fiú nevünk több is van, meg persze a lányt is át fogjuk még gondolni. Bár erről még nem beszéltünk, de szerintem jó lenne 2 keresztnevet adni, ha később akar, tudjon választani...

Ti angol keresztnevet adtok a babának? Nálatok is lehet mindenfélét, úgy mint Amerikában? Gondolok itt az ilyen keresztnevekre: Hunter, Saturday és hasonlók?

Tuti, a testalkat befolyásolja, hogy mikor érzed a babát. Nálam nem tudott a zsírpárnán átrugdalni eddig. :-D No meg hogy hányadik terhesség... én már kb. 2-3 héttel ezelőtt is éreztem egy konkrét böködést bentről, de akkor még úgy gondoltam, hogy az más is lehet.

Kép
Kép
lbernuska

Bernuska, gratulálok az első babamocorgásokhoz! A csípés tényleg nem ártalmas a picire! Reméljük gyorsan elmúlik a foltod is!
Holnap akkor írd ám meg az eredményt! Szép név a Zsófia!

Mush, itt egy kis segítség !
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Raktam fel képeket a fiúkról, szabad a leskelődés! :lol:

verzso

Sziasztok, én meg vagyok :)

Berni, részvétem a csípés miatt, de lényeg, hogy nem árt a babának!

Teszek fel képeket a szombati uh-ról - nagyon ficánkolós kedvében volt a csajszi, meg szemmel láthatólag már kevesebb helye is van, úgyhogy olyan képet nem is sikerült, amin úgy egyben rajta lenne.

Na, íme:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
trombibébi

zöldi:
visszatérve az esküvő/keresztelő témára: én nem voltam túl vallásos eddig sem, de édesanyám halála óta (tavaly augusztusban ment el 46 évesen, szivinfarktust kapott) nem igazán jött, hogy templomba menjek, és imádkozzak. A párom viszont elég vallásos, a gyászom miatt nem erőltette a templomi esküvőt, de ahhoz ragaszkodik, hogy a gyereke (gyerekünk) meg legyen keresztelve. Legalább lesz alkalmunk egyet bulizni, bepótólni a lagzit :D

Kép
galzsuzsa

Verzso!
Nem semmi tumultus van a pocakodban! :-D Gondolom ficánkolnak rendesen a fiúk! A képek szuperek!

Trombi!
Édes a kiscsaj! Nagyon jók a képek! Hol voltatok 4D-n? Csak babamozi volt vagy néztek mindenfélét?

Kép
Kép
lbernuska

Betti:
Akkor ezek szerint ez a "tűzfolt" csak kellemetlen, de nem fájdalmas betegség, és a lényeg, hogy te és a körülötted levők elfogadták, remélhetőleg nem örökli a babád...

Zöldihez mégegyszer:
Kérdezted, hogy miért nem csináltak genetikai uh- t
Hát nem tudom...itt nálunk nem viszik túlzásba a vizsgálódást. Eddig el kétszer vizsgált meg a nődoki: először amikor megtudtam, hogy babám lesz, megnézett, megerősitette, hogy igen 5 hetes terhes vagyok. Lement a szokásos vérvétel, 12 hetesen megnézett mégegyszer, megmérte a nyakiredőt,és az ülőmagasságot megállapitotta, hogy megvan minden végtagja. 16 hetesen megint vért vettek, ennek az eredményét telefonon kellett bemondjam, ezzel minden ok volt. Legközelebb pedig három hét mulva kell menjek 21 hetesen, akkor hogy mit néz meg, nem tudom. Remélem akkor majd megtudom a nemét is...Ennél többször nem vizsgált meg senki, de nem is hiányzik, hogy minden héten a dokit járjam.

Kép
galzsuzsa

trombi: nagyon jok a képek..és szerintem tényleg látszik az arcán hogy csajos :)

tényleg akkora vihar volt hogy elindulni nem mertűnk kislányommal sehova.a hasam megint 1,5cm nőtt 1 hét alatt....barátnőm méri mindig ugyanott...mostmár 123,5cm...kissé nagy...bár terhesség előtt sem voltam egy vékony lányka....de most :oops: ...
már alig várom hogy rendszeresebben érezzem ahogy mozog.mert nagyon kevés ez a napi 1-2 meg rugás... :oops: :shock: ....
de inkább nem siettetem.

verzso: nem semmik a fiuk... :D akkor te már rendesen érezheted a rugásokat... :D ...
Kislányom elaludt..,nagy nehezen,apácska dolgozik és szerintem én is ledőlők egy kicsit mert kissé elfáradtam...addig is pusza mindenkinek..

még egy kérdés:ti szoktatok érezni nyilalásokat a hűvelyetekben?csak mert ma azt éreztem...remélem ez természetes..

Kép

Kép
nikianya21

De jó annak, aki már érzi a babát, ez még nekem a 16. héten korai.
De talán négy hét múlva már én is jelezhetek ilyet.
Egyáltalán nem érzem, hogy babát várok, sem külsőleg, sem fizikailag. Olyan fura, ha nem tudatosítanám magamban, el sem hiszem. Ugyanolyan minden, mit április előtt volt.
Nagyon csendes terhességem van, kicsit már várom is, hogy valamit észrevegyek.
június 18.-án voltam UH-n, és legközlebb augusztusban kell menni, addig pedig marad a tudat és nem a látvány.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!
2 előtt nem tudtam letenni a lányomat aludni... Máskor ilyenkor már ébredni szokott... :?
Várom a redőnyösöket, remélem az eső iatt azért jönnek...

Befaltam ma egy almát ,utána diab. csokit, és Zsebinek nagyon tetszett, tisztára ficánkolt :)

betti:
Én is így voltam, hogy semmi jele nem volt a terhességnek, éppen azért ma megörültem, mikor megállapítottam, hogy kb. 10 percenként járok vécére. :) Na majd nem leszek boldog ettől 1-2 nap múlva..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nikianya!
Szerintem a szurkálás miatt ne aggódj! Valaki egyszer azt írta, hogy a görcsön és a vérzésen kívül minden normális. Nekem is szokott szurkálni, meg még ezerféle fura dolgot érzek a hasamban, de szerintem ezek természetesek.

Betti!
Ha majd már érzed rugdalni a babát, akkortól tudatosul benned igazán, hogy lakik valaki a pocakodban. Ha meg a baba méretei normálisak, akkor nem kell hiányolnod a pocid. Lesz még ideje nőni. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Bernuska, tényleg fura, hogy mi is van odabent, de nagyon jó volt látni így is Őket, így könnyebb elképzelni, hogy mit is csinálnak! :lol:

Niki, nekem szerdán még 88 cm volt a has kerületem, ma mértem 91 cm. Éreztem is, hogy fájdogál, de ezek szerint megvan az oka! Néha én is érzek nyilalást, de az is normális!

Betti, szerencsés alkat vagy! Rajtam elég korán elkezdett látszódni, igez elejében csak a puffadás volt, de mostmár nem tagadhatom le, hogy kismama vagyok!
Hidd el, egyszer csak hirtelen fog majd nagyot nőni, az egyik kolleganőmnek egy hét alatt lett igazi kismamis pocakja(elment egy hétre pihenni lapos hassal és nagy hassal jött vissza :lol: )

verzso

Mágnes
A wcre én is sűrűbben járok, de inkább csak éjszaka okoz ez gondot, napközben nem vészes annyira.

Szombaton voltam strandolni és egy óra múlva eszembe is jutott, hogy be kellene kenni magam naptejjel, de addigra már mindegy volt, így most hason alszom, mert a hátamon nem igazán tudok.
Elfelejtettem, hogy régen nem volt ezzel gondom, mert tavasszal mindig ráalapoztam szoláriumban, így sosem égtem le, de ugye most már áprilistól hanyagoltam a szolit, a baba érdekében, a bőröm meg nem igazán volt felkészülve a nap süttető sugaraira.

Mennyi vért vesznek le az AFP-n? A védőnéni azt mondta elég sokat, utánna lehet szédülni vagy mire készüljek?

Betti
Kép
betti0412

Verzso!
Még szép, hogy rajtad elég korán meglátszott, hogy terhes vagy! Azért 2 baba jóval nagyobb helyet foglal el, mint egy!

Betti!
Azért szerintem a napozással óvatosan! És még bírsz hason aludni??? Nem semmi... Nekem már hanyatt fekve is kényelmetlen. Ha kinyújtom a lábaimat, tökre feszül a hasamban lévő sok cucc. :-D

Egy rendes laboron 4-5 cső vért is levesznek, az AFP csak egy kémcső, de kicsit nagyobb keresztmetszetű, mint az átlag. Szóval egyátalán nem vészes.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok lányok!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de rajtam olyan álmosság van, hogy nem tudok felkelni az ágyból... Éjjel meg nem tudtam aludni fél 1-től 4-5-ig... Teljesen felborult minden!

Betti! Én a vérvételeknél korábban mindig lesápadtam úgy, hogy nem engedtek el 1/4 óráig. Mióta terhes vagyok, semmi gondom ezzel... Az AFP-n még el is "durrantották" a vénám, és több vért is vettek az ellenanyag miatt, de semmi baj nem volt... Pedig ha nem eszem, én általában szédelgek! :oops:

Verzsó! Valaki írta, hogy micsoda tumultus van odabent... Tényleg nem semmi! Aranyosak a képen a manók! (Majd küldöm a privit... csak térjek magamhoz kicsit!)
Vendég

Kép

Az ígért pocakfotó!
Vendég

sziasztok.
megjottunk a vedonenitol. most egy masik volt. ez sokkal aranyosabb! kerdeztem tole, hogy nem lehet-e cserelni, erre megadott 3 cimet, 3 idopontot, ahova mehetek. tok jo.
meg van a szivhang. nagy koesett le a szivemrol. mar olyan remalmaim voltak, hogy kinyuvasztottam szegenyt a nyaralason, de szerencsere nem.
es postan kikuldtek, hogy spina bifidara meg down korra alacsony a kockazat. adatokat nem irtak. szoval most nagyon happy vagyok!
na megyek takaritani ennek oromere.

nagyon szuperek lettek a kepek lanyok!!! meg meg meg!!! tegyetek fel jo sokat.

KépKép
KépKép
mush589

Betti,én épp ezért mentem el 12 hetesen 4dre.Ajánlom neked is és akkor már láthatod is hogy bizony lakik valaki a pocakodban!!!nekem afphez egy kémcsövecske vért vettek,az ég világon semmi bajom nem volt,pedig egyébként ájulós vok.
sinaszi milyen jó vékony vagy!
mush,gratula a jó eredményekhez.

Nekem tényleg egész nap nem volt netem a vihar miatt,sőt mivel megvan bontva a tetőnk az építkezés miatt,sajna beis áztunk. :cry:

Külön mushnak kép: Kép

Zöldi hova lett,kidőlt lellén? :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

verzso.koszi. hat adott ki egy-ket fura variaciot. megneztem meg egyszer a fiukat. nem lehet semmi a buli, amit ok bent rendeznek.

ibernuska. nalunk lesz angol meg magyar neve is a bebinek. mar nem tudom, hogy egy parbeszedbol kikerult az Anakin nev, ami nekem nagyon tetszik. Anakin Waler. jol hanzik szerintem.
na, de a star wars miatt szerintetek mennyit cikiznek szegenyt?
aszem lehet barminek hivni, meg lampanak is ha akarom. :wink: annyi fele nep lakik itt. elfogadjak, amit a szulok akarnak.

sarmon. koszi a kepet. szep a pocakod. megmutattam a zuramnak is.

sinaszi. neked is szep a pocod!

betti. tegyel fel te is kepet, ha tudsz. lapos hasat is jo nezegetni!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

ibernuska. en is tudok meg hason aludni, pedig nekem van pocakom is. nem is kicsi, csak nezd meg az elozo oldalt. :lol:

sarmon. nagy kart okozott a vihar? nagyon beaztatok? remelem nincs nagy baj!

milyen idot josolnak a hetvegere? ferjecske megy legeny bucsura Budapestre penteken. 10-en lesznek. mondtam neki, hogy nem igazsagos, hogy ok pont odamennek es en nem mehetek! :lol: :cry: :cry: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

megyek vacsizni. mar megint nincs itt senki sem...

KépKép
KépKép
mush589

Mush
Az edzőm szokta mondani, ahova járok tornázni, hogy a lapos hasnak ára van, de én most az idén nyáron a kerekre gyúrok.
Az volt a szombati strandon a jó élmény, hogy nem kellett behúzni a hasat, hanem lehetett dülleszteni, mintha már látszana valami, bátran kinyomtam, végre.

Sarmon, én is megyek 4d-re, de majd csak augusztus 5.-én, hogy a 20. hetit legalább ketten lássák, ezen a 4d-n Kecskeméten nem csak babamozi van, hanem szűrés is. A doki, ahova járok, még nem látta ultrahangon, mindig az nézi meg, aki épp ott van, így nekem semmi bizalmam nincs egy tök idegenhez, aki még siet is néha.

Tudjátok mi megy nekem mostanában?
A kovászos uborka!!!!
Nagymamám nem győzi csinálni, vacsira mindig azt eszek, de van úgy hogy ebédre is csak ubi megy, persze utána, mivel nem tudom, mennyi az elég, mindig felfújódok, mint egy lufi, de olyan finom. Most hogy írom, ki is megyek a konyhába a tartalékomhoz.....

Betti
Kép
betti0412

Az én szülési időpontom december 31.-e. van még erre környékre valaki, akivel együtt sziveszterezek?
Jó időpont, tuti, hogy az orvos, de jó eséllyel a szülésznő is szabin lesz, így én teljesen arra készülök, hogy aki épp bent lesz, annál fog világra jönni a Babánk.

Betti
Kép
betti0412

Mush,az a szerencse hogy mihelyst elállt az eső a párom a szomszéd segitségével felcserepeeztett egy darabot ideiglenesen,épp végeztek megint ömlött az égből a csapadék,akkor már jéggolyók kíséretében...tehát nem lett nagy baj szerencsére.
Betti,ha a babámmal a tied nem is szilveszerezhet nyugtasson meg a tudat hogy jómagam január elsején születtem! :lol:

Én az utóbbi vizsgálatok alkalmával kezdem eldönteni hogy mindenkébb ügyeletes orvosnál és szülésznőnél fogok szülni.A dokimat már le is hagytam,szülésznőt meg még egyébként sem fogadtam.De ők azért vannak bennt az a dolguk,a hivatásuk,hogy világra segitség a kisbabámat a legjobb tudásuk szerint,és ha elégedett leszek,meghálálom,ha nem,akkor pedig nem kötelező egy fillért sem fizetnem,ha nem fogadtam meg.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

annyira összevissza írtam a betűket ezer bocs de a kocsiban maradt a szemüvegem amit aptyuk elvitt dolgozni...bocsika!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Berni, az uh a Magzati Diagnosztikai Kp-ban volt, a Bolgárkerék utcában, és genetikai szűrés volt, 4D csak nagyon kicsi volt a végén. De legalább jó alaposan megnézték a babónkat.

Kép
trombibébi

trombi. en meg nem is irtam: zabalni valo a kisasszony. nekem meg minidg nem fer a fejembe, hogy hogyan fernek el a picurok.

sarmon. orulok, hogy nem lett nagyobb baj. meg jo hogy hamar akcioba leptek. nem lett volna jo a jegesoben cserepet pakolaszni.

alma nagyon eltunt. hetek ota nem irt semmit. remelem jol van.

zoldi is kidolt a hetvegi bulizastol, ahogy latom.

holnap jon a tesom Amszterdambol ket napra. tok jo. nem lattam az eskuvonk ota.

KépKép
KépKép
mush589

Hideg van!!!Fúj a szél,esik az eső,A gyerekeim unják magukat...Szép kis napom lesz! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi. megoldod te. biztos maskor is volt mar szar ido! :lol:

lanyok. nekem regen volt mar ilyen szar ejszakam. kitort rajtam egy natha. alig tudtam aludni. 4-kor atkoltoztem a masik szobaba, hogy legalabb a ferjem aludjon egy kicsit. meg jo hogy mar osszetettuk az agyat, ahol majd tesom alszik.
nagyon nincs kedvem dolgozni menni. vissza szeretnek fekudni.:cry:

szep napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

itt sincs jo idő...és mi lesz velem egész héten ha igy marad...lányom már unja a mesenézést.még van egy kis teregetnivalo cuccom meg egy kis mosogatni valo,és utána asszem én is elkezdek uncsizni..kis pocaklako ebben a sz.....r időben nem is nagyon akar mozogni.. :?
pedig őrűlnék neki...

pont tegnap gondolkoztam azon hogy milyen hamar eltelnek a hetek,bár lehet a kiscsajom miatt..lekőti minden időmet...néha olyan huncut tud lenni..nemsoká megy megint oviba..elkezdi a nagycsoportot..és remélhetőleg hamarosan kőzelebb kőltőzűnk az ovodához.nem kéne a 4 kerből átvánszorognunk a 13 kerbe.na most megyek én is...

Kép

Kép
nikianya21

Hát ez az! A fiam szept elsejétől,a kislányom szept.22 től kezdi az ovit,utána decemberig,míg a babó megérkezik,napközben egyedül leszek itthon.Szerintem meghülyülök.A férjem napközben ugyebár alszik,mivel állandó éjszakás,nekem a házimunka is max 3 óra hossza... :roll:
Nekem meg ennek a szélnek köszönhetően rengeteget rúg oldalba a babám,de nem is csodálkozom mert a két gyerkőcöm is ilyen szél-érzékeny.Ilyenkor tiszta dilisek! :lol:
ÉS azt hiszem az étvágyam is kezd megjönni,már reggel úgy ébredek hogy farkaséhes vagyok.Bár a mérleg nyelve még mindig stagnál.
Tényleg alma eltűnt,de most Zöldi is.
Verzsó marha jók a képek a babákról!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

A pesti csajoktól kérdem:félfüllel hallottam hogy a Tropicárium elköltözött a Campónából!Igaz ez?ha igen hová?Épp készülünk meglátogatni... :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

ma nincs bent a fonokom. el is felejtettem. akkor ma nem viszem tulzasba a dolgokat. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

sarmon. mi ez a tesztreggeli?

KépKép
KépKép
mush589

szerintem ez a cukorterheléses tesztreggeli nem?

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok Csajok!

Betti!
Ha koviubi az ebéd is, vacsi is, nem csoda, hogy nem hízol! :-D A hétvégén én is ugyanúgy voltam a strandon, mint te: végre nem kell behúzni a hasamat! :-D Persze én ha behúzom, sem tűnök vékonynak. :(

Mush!
Jobbulást, és ne vidd túlzásba a melót, főleg ha nincs főnököd!

Sarmon!
Én nem hallottam róla, hogy a Tropicarium elköltözött volna. A honlapjukon is a régi cím szerepel. http://www.tropicarium.hu/ Próbáld meg, hívd fel őket.

Sinaszi!Sarmon!
Jók a pocifotók!

Trombibébi és többiek!
Szeretnék segítséget kérni fizetős genetikai UH ügyben: ki hol járt és mennyire volt megelégedve a szolgáltatással? Ja, és a legfontosabb, hányadik hétig lehet menni ilyen genetikai UH-ra???

Ugyanis ma voltam a kórházban UH-n és kb. 3 perc alatt lerendeztek. A doki közlékeny volt, de nagyon rohamtempóban történt minden. Szóval hogy megnyugodjak teljesen, szeretnék elmenni egy alaposabb vizsgálatra is. A nemének beazonosításában is nagyon készséges volt doki bácsi, de Pötty szégyenlős volt (lehet, ez már utal valamire :-D) és jól összezárta a lábait. Amúgy az ő vizsgálatuk szerint minden ok. És medence végű, ami nem tudom, hogy jót jelent-e, mindenesetre a doki ezzel magyarázta, hogy nem tud sokat mocorogni, mert nincs túl sok helye ott.

Zölddi!
Nagyon eltűntél! Remélem minden ok!

Kép
Kép
lbernuska

Röff!

...kövezzetek meg, de én örülök a "rossz" időnek. Úúúúúúútálom a hőséget!

Sarmi! Én nem tűntem ám el, mostantól megint vagyok. (igaz most elugrom jogsit hosszabbíttatni, de aztán leszek.)
Tropi ügyben nem hallottam híreket.

Berni! Minden oké, ugyan mostanában sokat keményedek, ami szokatlan, de azt mondják rá az okosok, hogy ez mostantól egyre gyakrabban előfordulhat.
Genetikaira 18-20. hétig lehet menni, én az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központot ajánlom szívesen. 14000.- pénz, de híresen jó szaemberek.

Kép
zölddisznó

berni. sajnalom, hogy nem tudtak megmondani, hogy mi lesz a baby.
en a 4D genesisbe jelentkeztem be augusztusra. sok jot hallottam roluk. a telefonon is nagyon kedvesek voltak. elmagyazta a csajszi, hogy eloszor rendes 2 d lesz, akkor jol megnezik. adnak rola papirt is, aztan meg mehet a mozi.

asszem itt sokan a bolgarkerek utcaban is voltak.

tomom magamba a sargarepat, mint vitamin meg almat.

11.45-re megyek vervetelre. megnezik vegre hogy liszterzekeny vagyok-e. aztan meg jovok vissza meg par orat dolgozni.

betti. mi az a cukorterheleses reggeli?

KépKép
KépKép
mush589

mush a tesztreggeli egy zsemle+2 dl tej vagy 2 zsemle+1 dl tej,ezután másfél órára vércukor mérés.Ha gubanc van(magas)akkor kell menni a cukros lötty ivásra.Ha nincs akkor ok,de még egyszer valamikor a 23 dik hét táján megint lesz egy ilyen. :wink:

Néztem a tropicárium honlapját,nem írnak a költözésről semmit! :roll:
Kapok a babanetről hétről hétre hirlevelet(gondolom ti is) nos hát teljesen ledöbbentem hogy a 19 háten a magzat már álmodik!!! :shock:
Berni akkor te még abszolut nem tudod a nemét?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ibernuska
Én Kecskemétre megyek majd augusztus 5.-én, megelőzve a kórházit, az lesz a 19. hét.
14.000 Ft, dvd-vel és képekkel, kb fél óra, és képesített orvos vizsgál, egészségügyileg nézve a Babát.
Ajánlás után megyek oda.

Sarmon, én is az ügyeletes személyzetre készülök a szülésnél, főként mivel az időpontom a legnagyobb szabadságolás ideje a nyár után és nem hiszem, hogy miattam majd bevonul mindenki, még a borítékért sem.
Az orvosommal egyébként sem alakult ki közöttünk a legnagyobb bizalom, de nem adom fel, ilyen és kész. Nála kezdtem, nála is fejezem be és hát még az is lehet, hogy a végére még jobb lesz. Mivel eddig nem volt semmi bajom az ottléteim maximuma 4 perc volt, amiben még a méhszáj is belefért. (Óradíjban nem rossz ám ez)

Betti
Kép
betti0412

nekem ilyen terheleses reggelire nem is kell menni.... talan kesobb???

betti. oar dijban tenyleg nem rossz.

ilyen gyorsan se zavartak le nalam vervetelt. 2 perc es mar kesz is volt. a csaj hozzam se szolt. sebaj.

KépKép
KépKép
mush589

betti:
én dec. 29-re vagyok kiírva. :) Persze négy időpontom is van, na de majd jön Zsebi, ha jónak látja :) A lányomat dec. 28-án szültem. :) Nekem nagyon tetszett ilyenkor szülni, még mindenki olyan átszellemült volt a karácsony miatt :)

Sarmon:
A múlt héten voltunk a Camponában, a Tropicariumot akkor még nem hordták sehová :)

Zöldi:
Csatlakozom az időjárást tekintve :) A 40 foknál, majd visszasírjátok ezt az időt :) Bár remélem ezen a nyáron elkerüljük a kánikulát...

Két fajta terheléses vizsgálat van. Van egyszer a zsömlés tejes, amit írtatok, és van a 2 órás terheléses, ami éhgyomri, megszúrnak, 2 órán keresztül sem enni, sem inni nem lehet, utána megint szúrnak. A legtöbb helyen az utóbbit tartják mérvadónak.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zölddi!
Halkan elárulom, hogy én imádom a mostan időt! Persze nem a szélvihart, jégesőt, ami rombol, de ez a hűvős-borús idő a kedvencem! :-D

Köszönöm az infókat, a sok UH-s cég közül azért mégiscsak az Istenhegyi a legprofibb, szóval rájuk esett a választásom. Bátorfi dokihoz megyek jövő hét pénteken. Akkor már 20+3 napos leszek, de azt mondták, hogy még 21. héten is lehet. Persze Hajdú Krisztinához már csak augusztusra lett volna időpont... elég felkapott! :-D Így Bátorfi Józsefet javasolták, ő fog megvizsgálni.

Sarmon!
Sajnos még nem tudjuk a nemét! De ha így folytatja Pötty, akkor nem is fogjuk megtudni! :-( Gondolom a medence végű fekvésének köszönhetően az eddigi UH-kon mindig oldalról lehetett csak őt látni... :-( De azért még van remény: csütörtökön megyek a dokim magánrendelésére, aztán meg jövő hét péntek Istenhegyi Centrum... talán valamelyiken fény derül a lényegre. :-D

Ja és azt nem is mondta, hogy a mai UH-ról képet sem kaptam. :-( Pedig eddig mindig adtak...

Kép
Kép
lbernuska

berni. neked ki kene ide koltozni!!! meg mindenki masnak is, aki a huvos borus idot kedveli! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?