Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi, üdv itthon, remélem, minden jó volt!!!

Móni, szuperek a képek! Amikor apával van, akkor jé, tiszta apja ez a kislány, amikor meg veled, jé, tiszta anyja... :lol: Ja, és nagyon jó a hajad!!!

Vicuska, Ramiról a képek szenzációsak! Azok a fogak.. az a spárga...

Mi kicsit le vagyunk marava, egyelőre ott tartunk, hogy Eszti tegnap óta egyedül is fel tud ülni.

Itt most zuhog az eső, jajj, Edit, ezt most kifogtátok... :(

Ciripke, remélem, azért jössz ide rendszeresen. Három gyerek mellett nem lehet egyszerű, de azért hátha...

Bea merre???

Kaja nálunk:

reggel tápszer kb. 200-240 ml
ebéd: 2dl főzelék + pár korty víz
lefekvéshez 130 ml tápi
uzsonna 1,5 dl rizspépes gyümölcs + pár korty víz
vacsora: 1,5 dl rizspépes gyümölcs 3 pár korty víz és 100 ml tápszer
lefekvéshez (8 körül) kb. 160 ml tápszer

Kép
waterlilly

3 = +

Kép
waterlilly

helló

próbálunk helyrerázódni,rendnek rend van nagyjából már,de mosnom kéne egy csomót,de olyan szutyi idő van,hogy nem lehet kiteregetni.Maja meg itt lóg rajtam.Bibuka kicsit megzakkant,kezdődött pénteken ,éjjel 1re beszéltük meg az indulást,apa fél kettőkor még aludt,felkeltettem :-) azt mondta ő 3ra emlékezett -) na mindegy szóval minen kész volt egyerekeke utoljára kocsiba rakva.Mindegyik,felébredt és eszük ágába sem volt aludni,főleg a picinek.Na mondomd ejdenagyon frankó lesz ez így.Maja fél óránként ellenőrizte meg vannak e a kedvencei amúgy alukált.Bibu meg,órákig pillogott és beszélt,hogy most akkor mi van stb. Nem tudott aludni,a végén már kikellett vennem,elaltattam majd vissza a hordozóba,de maint fordulni akart megint nyüsszögött.Egyik alagútnál olyan dugó volt ,hogy egy óra altt mentünk 2 kilómétert.Mondjuk szerencsére nagy kínlódás nem volt,csak a végső fél óra az már abból állt ki hogy Maja ,mint a szamár a kekkbe,2 percenként "ott vagyunk már"???Bibu meg már kész volt teljesen,és ekkor láttam meg hogy a 7ik fogacska pontosan etz az éjszakát célozta meg a kibújásra.Nagyrészt ez lehetette a gond,nem alvás oka.10 óra volt így az út.Az apartmann nagyon szuper volt,eltekintve hogy a klímáért külön kellett volna fizetni (de megoldottuk :-)) meghogy sok lépcső volt ,mert az emeleten voltunk,megogy nem volt sütő,miután ezeken túltettem magamat már okés volt minden.Végig ment a para hogy nem e megfáznak,mert klímáztunk,hideg kő volt lent,Bibu ott mászott,meg hát a tenger.A szigeten ált fúj a szél,meleg szél és nem nagyon,de féltem a megfázástól.A tenger eleje nagyon jó meleg volt 27-28 fokos,ebbe Bibu beleült és kavicsozott,pacsált,sőt métereket mászott egyedi technikával a tengerbe.Ha hidegebb volt a víz akkor csónakba raktam neki kis vizet és abbapacsáltbár inkább kibe mászkált.Állandóan betömtem a száját cumival,mert kavicsot akart enni.Maja iádta,olyan volt mint Maugli,kézzel fogta a halakat,rákokat,csigákat.Utolsó napra kaptunk kölcsön egy hálót,azzal meg kifogott egy csomó mindenféle állatot.Amiket aztán rendszeresen kibe tett a vödörből ,jól elvolt velük.Imádta a tengert mindkét csaj,Bibu ha meglátta a vizet a kavicsokat teljes extázisba került,Maját is alig lehetett kiimádni.Betgeke nem voltak,de Majának sikerült egyszer besípolnia hiszti miatt.De vészes hiszti sem volt,bezzeg tegnap este meg ma :-)
Napirend borult totál,utolsó napokra sikerült visszaállni,és úgy látszik,azért visszarázódunk :-)
Volt pl ,hogy eltévedtünk és fél11re értünk haza így persze Bibuka belaudt aztán éjféilg fent voltak.
Szomabti nap is extra jól sikerült,elmentünk vásárolni,megjövünk,kérdezi a néni mikor megyünk el?hát mikor holnap hajnalba,majd mosolyogva közli,hogy ez érdekes mert délre jönnek a helyünkre,mindezt 10 órakor.Mondom mi van????A férjem szervezte ügyebár,ő állította hogy 13áig lett lebeszélve,na mindegy felajánlott ahogy van egy üres apartman menjünk át oda akkor rárünk vasárnap elindulni.Lányok, egy óra alatt kellett mindent elpakolni,a mosogató teli,hűtő,fagyasztó,meg minden szanaszét,mint két gyerekkel.A férjem meg se mert nyikkani,csak amikor már a másikba voltunk akkor mondta hogy szerinte nem ő a hibás.Na mondom mindegy,de ez volt az uccsó hogy nem én beszélem le.
Voltak necces és vicces pillanatok.Pl Maja elnevezett kishableánynak :-) MOletti hableány :-) Mivel autóval keleltt menni nagyobb boltba mindig a színezd újra szólt először :-) Maja kivülről tudja

képeket egyenlre nem tok rakni,mert lefagyasztja a gépet, a laptopra meg nem nem tom m,hogy kell netet csinálni,de majd rakok egy csomót .-) a kis és nagy hableányokról

Anett

ESztella cuki a fejhallgatóba

Kikuka
sajnálom,hogy gondotok van asszem nálunk is ez megy

Móni
nagyon klasszaka képek,de én nem bánnám,ha kicsit többet írnál a nyaralásról,útról,apartmannról :)

aki nyaral remélem jól van

na mennem kell,mert megy a nyávogás
Vendég

Ahoj!
Hajni! 9-f10 :oops: ! Sztem hamarabb kéne, de eddig nem ment! Remélem, majd egyszer!
Anett! Köszi! :D (Lehet azért van, mert a mi gyerekünk? :lol: )
Timi! Hát mi 2-kor indultunk, Janka kocsiba, úgy egy órát szöszmötölt majd bevágta a szunyát! Az apartmanunk olyan volt, mint a neten (horvát online utazási iroda! tök korrekt!), teljesen meg voltunk elégedve! Emeleten volt, de én nem bántam, mert így senki nem zajongott felettünk, és ráláttunk a tengerre! A klímáért itt is fizetni kellett (mint általában mindenhol), és mi fizettünk is. (Az a napi kb. 1000-1200 ft sztem nem gáz érte!) Te, van ahol 10-ig el nem kell elhagyni az apartmant?! (Én úgy tudtam, ez mindenhol általános!)
Nekünk megvolt ott is a kis napirendünk, mint itthon. Szombaton 10-kor kiköltöztünk, lementünk a strandra és ott voltunk egész nap. Este 3/4 6-kor indultunk, 1-re itthon voltunk. Janka az út felét végig aludta. Nyűglödött is, de akkor megálltunk, kivettem, etettem stb. Utána elvolt. Szal a mi utazásunk a tiétekhez képest nagyon szimpla volt. Semmi extra! :lol: (Nem baj, ha azt mondom szerencsére?!)
Amúgy egy olyan kemping mellett voltunk, ahol mi már jártunk, volt helyismeretünk. Egy apartmanházas városrész volt ez (nem egészen Rovinj, annak vmi külső része, mint kb. a Villas Rubin, Prücsi), magyarok itt nem nagyon voltak. Olaszok, németek, osztrákok főként. Nagyon közel volt a part, babakocsival 4-5 perc, bolt 2-3 perc. A strandon voltak éttermek, meg ligetes rész is. A kisgyerekesek általában itt tanyáztak (mi is). A babakocsi jól bírta a terepviszonyokat, rengeteg babakocsis volt itt amúgy. (Andi, ikrekkel is! :wink: ) Szal, véletlenül tényleg jó helyre mentünk végül! :wink: 8)
http://www.uniline.hr/index.php?lang=hu ... 5831615591
Na, mi itt voltunk! Csak azért rakom fel, mert tényleg jó volt!

Kép
ermoni

Ja, és várom a tippeket, h mennyibe kerül 5 nap mobil internet?! (Annyit segítek, h a GYED-em nem elég rá!) Csak az használja külföldön, akinek sürgős, fontos, halaszthatatlan és megengedheti magának!
Bea! Mi lett a meggyel?
Jolka! És Te/Ti?

Kép
ermoni

Sziasztok!
Na, mi is hazaértünk csendben-rendben, igaz, Miskolc nem egy nagy távolság.
Kedvem írni most nincs, csak röviden: nagyon jó volt, a gyerekek imádják a vizet, a nagymamákból ennyi pont elég volt :wink: vagy egy kicsit sok is, a gyerekek már fogócskáznak!, és ma itthon egy perc alatt másztak fel a lépcsőn az emeletre. :shock: Egyikük sem szereti, ha a térdük leér mászáskor (ez új), így a fenekük az égnek, úgy másznak. Vicces nagyon. Én még egy újságot sem olvastam ki a 4 nap alatt :? de egy kicsit barnultam, és lett egy szuper papírkalapom 8)
Na, teszek fel pár képet (sajna, nem siekrültek olyan jól, mint Móniéi, de ezzel inkább őt dicsérem, mint magamat nem...)
...

Kép
an°°di

Ja, a rettentő mennyiségű kajához, amit ezek a kölykök betermelnek csak annyit, hogy így, 10 hónaposan Huba 9 kiló (teli pelussal), Petra 8700 (kemény 10 dekát hízott egy hónap alatt) :shock: Én azt hittem, többet nyomnak. Hát nem.
És megeszik a darabosat is: a villával összenyomott krumplit, a rizst simán, a banánt harapva, a sárgabarackot, őszit szintén. Próbáltuk a sült krumplit, kiflicsücsköt: harapják és forgatják a kis szájukban, és megeszik. Nagyon ügyesek. (Csak ez a hülye elalvás.... :twisted: )

Ebédötlet: krumplis tészta 8)

Kép
an°°di

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi, jók a képek! :lol: De valahogy úgy érzem, te nem sokat pihentél... Ügyesen esznek már a kicsik. Ami a súlyukat illeti, a képeken is látszik, hogy elég sportosak, jó sokat mozognak! Én is abban bízom, hogy ha végreegyszermárvalahára Eszti is elkezd mászni, akkor lead a bébihájból, egyáltalán nem kellemes a 10 kilóját cipelgetni mindenhová.

Ciripke, jó ez a medence! Marcika alkalomadtán rózsaszínben nyomja? :D

Timi, a férjed ügyesen leszervezte akkor a szállást! :wink: Jó, hogy nem kaptál szívinfarktust... :?

Kép
waterlilly

jajj tudtam hopgy úgy fog lejönni,hogyha leírom a mi nem tetszett,hogy nagyon nem tetszett,igazából,szuper volt,majd rakok képeket,ha tudok

Móni

örülök,hogy jól utaztatok :-)

annyit gondolkodtam rajta,hogy mennyivel egyszerübb egy gyerekkel,mert így egy mindig fent volt,egyre mindig kellett figyelni :-)

úgy szunyáltam volna amikor Bibu ,de ott volt Maja,ha meg Maja elvolt,ott volt Manguszka

mostár úgyis kettő van ,mindegy :-) csak elgondolkodtam már ott

végülis nem volt gáz az apartman,csak én szeretem tudni mi vár rám,ránk :-)
a férjem ott volt negyedszerre és olyan jól kikérdezte mi van mi se,hogy azt mondta van klíma,az árban,erre kiderül nincs,azt is bizt mondta neki a néni,hogy melyikbe leszünk,de persze ő ezt sem tudta.A kisebb apartman nekem jobban tetszett volna,mert nagyobb a terasz pl.A lenti,felső és amibe voltunk ,szóval a néni összes apartmanja 100 méterre van a a tengertől :-)
Igazából csakis a férjemnek köszönhetem a csalódásokat,de ettől függetlenül tiszta volt,szép volt,jó volt.Ajánlani merem bárkinek.

hát igen ,én nem neteztem onnan :-) de elég durva lehet ha gyeddel egy lapon említed :evil:

a mi babakocsink :-) nem tom kibír e 3 évet mint a másik,kapott elég keményen :-)

nem azzal volt a gond,hogy 10ig elkell hagyni az apartmant,hanem hogy nem tudtuk ,hogy elkéne hagynunk aznap az apartmant :-9 most már csak vigyorogni tudok rajta,de elég kemény volt :-)
szóval úgy volt,hogy amikor telefonon lbeszéték az időpontot,akkor azt mondta tulaj,hogy mivel negyedszerre megyünk,ezért ad egy napot ajándékba,így lett volna a 13-a,igen ám csak elfelejtette felírni és 12ig számolt ránk.a klímát is elengedte ezért

ekünk azért borult a napirend,hogy akkor nem tudta kialudni magát,így két napig utána felbolydult a világ,de majd visszafordul :-)

jah és szerzett meglepetéseket a kiscsaj,Manguszka az új neve ,eddigs zeretett babakocsizni,most meg elsem értünk az utca végére már nyűszített :shock: de majd szépen visszaszokik,edző tábor van :-)

Ciripke

de édesek :-) és micsoda medencés buli,ez a gumi csúcs,nem is láttam még ilyet

Andi
örülök,hogy jól telt a kirucc :-)
Vendég

Sziasztok!

Andi: jók a képek, mé mondod, hogy nem?
Sőt, azon az egyetlenen te is tök jól nézel ki.
Móni: a ti képeitek meg szupik! Nekem meg úgy tűnik, Janka tiszta anyja.
Hehe, szerelmi zálog. Ez aranyos! :D
Ciripke: kedvem lenne csobbanni a medencétekben. Marcika a rózsaszín bodyban kicsit lányos, de a szép pofija is teszi. Ne hari érte jó?!
Azt nem tudom nálunk van-e bébiháj ( nálam csak szimplán háj és azt tudom, hogy van :twisted: ), de Ádika is több, mint 10kg , pedig ezeket a mennyiségeket nem eszi meg, amit ti írtatok és nagyon sokat mozog. Kb Ágika féle adagokat termel, bár a gyümölcsből aztán raklapnyit is elfogyasztana, ha kapna...
Na folyt köv majd. Nagyon nem bírja a járókában létet

Kép
Kép
gabcii

Kép
Ezt láttuk a teraszról

Kép
Csónakparty

Kép
Medencés dinnyeparty

Kép
Mauglilány bohóckodik a vízben

Kép
Komoly?Ez egy gombóc???

Kép
Ezek Bibuka a horvát nemzetközi standard játékok

Kép
K.O

Kép
Bohóc a parton

Kép
Jó a kedvem ,irány a vz és a kövek!!!

Kép
Betemettek homokkal,már biztos,hogy szabadulni akarnak tőlem

Kép
Modell a parton

Kép
K.O2

Kép
Betömött szájú Manguszka

Kép
Irány a víz

Kép
Moletti hableány gyermekeivel

Kép
Szárazparti hableányok

Kép
Grimasz királynő

Kép
Helló

Kép
Repülő Mauglilány

Kép
Majakocsi

Kép

Kép

Szia Vir!Jövőre jövök,ha hoznak :-)
Vendég

Hahó, látom megjöttek a nyaralóink!

Te Prücsi, látom Ábelem képes mindenhol elaludni, olllyan cuki :lol: Csak azt nem tudom, hogy a zannya mikor alszik, mikor hajnali 3-kor még a babanetre irogat :shock:

Edit, jó nyaralást Nektek is utólag, nem is emlékszem, hova mentek :roll: Vagy nem is mondtad?
Lénike egyre ügyesebb! :wink:
Ja, látom, Hajdúszoboszló. És látom vittetek "babysittert" :lol: Ügyesek vagytok!
Na, megint tanultam valamit angolul! Ez a fórum már tiszta angol nyelvlecke!

Vicuska, Ramika olyan kis bájos, ahogy mosolyog, tornász lesz ez a lány! :D

Ciripke, tacskómell :lol: :lol: :lol: Ez visszaáll? :roll:
Sajtos-tejfölös lángos? Mééé baj az, ha egyszer izlik a drágámnak? :lol:
De szupi ez a nagy medence, biztos élvezték a skacok! Ilyenkor mindig megállapitom, hogy de jó nekik, hogy hárman vannak!!! Marcika az utolsó képen olyan éééédes! :D

Móni, nagyon szép helyen voltatok és a képek csodásak! Most már látom, kitől örökölte Janka a szemöldök összevonást :lol: Annyira édes Janka a vigyori képeken! :wink:
Ilyen rózsaszin kockás rucija Pankának is van!
Hawaii? Ezt most nem értem :roll:

Timi, szokás szerint kalandos volt az utatok, de az apróbb bökkenőket leszámitva úgy olvasom, hogy nagyon jól éreztétek magatokat, és ez a lényeg! Tök jó, hogy Bubus és Majci is ilyen kis bátrak és felfedezőek és igy szerették a tengert! Nagyon kiváncsi vagyok a képekre!
Ingyen klima? Tuti!

Nálunk is zajlik az élet. Pankának jön a 2 felső foga, nagyon meg van duzzadva az inye, hát tényleg ezért nyüszibb éjjel. Ma szerencsére csak 1x kelt fel.
Nagyon sokat mozog ő is, jövő héten megyünk tanácsadásra, kiváncsi vagyok hány kg.
Megjött az útlevele, olyan kis tökfej az útlevélképén, nagyon vicces :lol: Már csak valami utat kéne nézni. Én asszem még mindig a repülőre szavazok, nem tudom, hogy birná ki egy ülésben 8-10 órát :roll: Úticél még mindig kérdéses.
Ha minden igaz, akkor többet nem kell Dévényes kezelésre mennünk, ijjájijjájó! Helyette játszóházba megyünk, szeptembertől meg indul a zenebölcsi. Az mégis jobb, mint a gyógytorna :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, közben megérkeztek Timi képei is! Ezek magukért beszélnek, látszik, hogy nagyon jól érezték magukat a csajok! Bibus kezd nagyon az apjára hasonlitani, nem? Majci meg teljesen Rád!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
repülősút tuti :-) biztos jobban kibírja Panka

muti már meg az útlevélképet :-)

én nem tudom ány kiló Bibus,este megmérem,végre elaludt,nagyon nem akar újabban elaludni,retteg tőle hogy kimarad valamiből

igen Maja totál én kiskoromban,Bibu meg totál apja

Gabci
irigyellek a 66 kilódért
ma zaba nap van már minden mindegy alapon és holnaptól nem eszem,ez tarthatatlan,anyám így is hétvégén mintha legalább a halálos ítéletemet mondta volna,kijelentette hogy egyre szörnyebben nézek ki,hogy hétről hétre dagadok,ami mondjuk nem igaz,mert ugyanannyi vagyok mint amikor Bibuvalk terhes lettem .de rosszul esett ,igaza van,tudom ,de ez nekem a legrosszabb..........na erről ennyit ügyi vagy és csinos
Vendég

Timi! Na, mostmár tisztább a kép! 4x ugyanott? Bejött nektek, úgy látom! :wink: És az biztos, h más egy gyerekkel! Milyen volt, amikor még csak Majával voltatok? (Hihihi, elég hasonlatos képek is vannak: naplemente, napszemüs...)
Gabcii! Annyit írod, h hájas vagy, h nem hiszek Neked! Dobjál csak magadról egy friss fotót! 8)
Zsu! Nem Te írtad, h Hawaii van, mert otthon van apa? Vagy összekeverek valamit? :roll: :oops: Egyszer meg csak nekivágtok kocsival is a világnak, nem?! Az meg idő, és hát később sem jobb a helyzet sokkal- állítólag! (Amúgy én meg pont azon gondolkodtam, h ha ezt a sok vackot mind repülőre kellett volna összepakolni, akkor kb. a gyerek cuccai és mi a fürdőrucin kívül semmit nem vittünk volna. Ennyi lomot! Mondjuk én biztonsági játékos vagyok, nem szerettem volna kinn bénázni, így vittünk mindent. De tényleg mindent! Nem is hiányzott semmi!)
Andi! Égnek álló seggel jönni-menni nálunk is menő! (Jól vettem le, h a nagyik lezsibbasztottak?)
Olyan szarul vagyok ma, h csak na. Csak tudnám mitől. És bezzeg nálunk még nincs rend, meg elpakolva!

Kép
ermoni

Íjjáíjjáó!

Megnéztem a képeket! Mindenkiét!
Vicuska, Rami spárgáját tanítani kéne... nem akar ő balerína lenni? A felvételinél tuti előnye lenne...
Móni, hát ilyen "giccses" képeink nekünk is vannak, a háttér is ugyanaz. Áááá, nem vagyok ám sárga... Szupik! Te is jól nézel ki, no, de Janka! Azok a szemek...és szempillák! (Tudom, lerágott csont már, de mindig elalélok :wink: ) Megnéztem az apartmant is, klassz...a leírásban említik a klímát, ezek szerint csak azt nem, h külön kéne érte fizetni...
Ciripke, de jó, hogy raktál képeket! Marci is szépség azzal a vadítóan kék szemekkel! Látszik a gyerekeken, hogy vízimádók!Tuti medencétek van! Ez mekkora? És az úszógumi is nagyon klassz, hol lehet ilyet beszerezni?
Andi, Brúszvilisz nagyon vagány csávó! Meg pertnernője is klassz csaj! Hát, az ikreken nem látszik, hogy éhezteted őket :lol: , érdekes, h "csak" ennyit nyomnak. :wink:
No, de félre a tréfával, Ábel még sztem 8,5 kg sincs, pedig már mindjárt 11 hónapos. viszont sélsebesen változtatja a helyzetét és pl , mióta itt vagyunk Egerben, az esti elalvás helyett is sajtkukacot játszik és inkább jön-megy. Pedig mér rég cseréltem benne elemet :lol: De én ennek tudom be, h szinte semmit nem hízik. Most a 9 kg a cél az 1 éves mérickére.

És! Ma alma nélkül ette meg a tök-krumpli-husi ebédet. Íjjáíjjáó!
Anett, tényleg nyilatkozzál már (vagy már megtetted, csak nem olvastam alaposan?), hogy Eszter minden kajájába teszel almát?

Timi, a Ti képeiteket is várom. Nekem nem úgy jött le a beszámolódból, h nem éreztétek jól magatokat, sőt! A Ti apartmaotok elérhetőségét is feltennéd (tudod, már gyűjtöm, h legyen jövőrevaló :wink: - Apa még nem tudja, hogy oda készülök)

Mi még mindig élvezzük az all inclusive ellátást, igaz Apa hazament Bp-re, mert valakinek dolgozni is kell a családból. Én pedig sorra látogatom a barátnőket, rokonokat, de csak úgy lájtosan, semmi erőltetett menet. Aztán szerdán Ábellel mi is magyünk vissza, Hisztipisti meg még marad hétfőig. (Most legalább megpróbálom majd kitisztítani a kanapékat...persze Ábel azért láb alatt lesz, de majd, ha alszik)

És milyen jó érzés, h itt nem dob ki a babanet...

KépKép
KépKép
prücsi

Timi: ne irigyelj, picit, még mindig vágó súlyban vagyok. És hát ez nem ám fogyókúra eredménye. Apával sokat zördülünk mostanság. :(
A képeitek nagyon tetszenek. Látszik, hogy a csajok mennyire jól érezték magukat. Maja gyönyörű nagylány lett. Bibuka meg gyönyörű kislány.
Te is jól nézel ki, de komolyan!A fürdőruci bikini, vagy egyrészes? Ami látszik belőle, tök jó.
Zsu: hány foga van akkor most Pankának?
Te, az idei nyaraláson gondolkozol? Az frankó, ha még nem tudod hova. :wink:
Mi nagyon jól éreztük magunkat a mamáéknál. Asszem most kezdek rákapni a nagyszülőzésre. Olyan jó volt, kiszakadni a mindennapokból, tényleg mintha nyaraltunk volna.
Ádika is szeret ott lenni. Olyan jól elvolt, nekem meg jó volt látni, mennyire kis boldog.
Sógornőm szüleit is meglátogattuk. Majd szét szedték Ádit, ő meg annyira élvezte. Az ottani mama énekelt neki és dülöngélt hozzá. Azóta ő is csinálja. Olyan édi! :)
A darabos kajákat is szépen eszi egy pár napja. A gyümölcsöket már nem turmixolom, kockára vgom és úgy nyammogja. A 8 hós főzi is szépen megy. Viszont a mi kajánk az verhetetlen. Örökké kunyerál vmit.
Megkóstolta már: túrós batyu, túrós derelye, tejszínes penne csirkemellel .
És uzsira sajtos kenyeret evett barackal. Na, ez nagyon bejött neki.
Sztetek az nem gáz, ha a lagziban kap pár falatot a mi kajánkból? Persze nem a zsírosabb falatokra gondoltam. Pl krumpli csirkehusival. Hm???

Kép
Kép
gabcii

Móni
az úgy volt,hogy az ember volt négyszer én másodszor

hú te mi is úgy mentünk,hogy még az elsőülés is fullon volt aés a csomagtartóba egy egeret nem lehettt volna betenni -)meglátták a határon aztán intettek hogy helló :-) még a turmixot is vittem :-)

mondjuk repülőn ez érdekes lenne valóban :-) egy turmix,egy karton víz egy kis hagyma :-)

nekünk is van még naplementésebb :-) de hát ez a szép nem ? :-)
jajj úgy imádom a tengert :-)

Prücsi

állítólag fent van a neten a nyaraló(k) de én nem találtam meg,de majd még keresem :-)

B hisztis nagyon?

meggyógyultak teljesen?
Vendég

[quote="gabcii"]T írta:gabciiimi: ne irigyelj, picit, még mindig vágó súlyban vagyok.

Akkor én mi vagyok a 90+ xel????

És hát ez nem ám fogyókúra eredménye. Apával sokat zördülünk mostanság. :(

Hát én már összese zördülök vele,minek??egyik fülén be a másikon ki,bár az is kétséges,hogy bemegy neki valahol

A képeitek nagyon tetszenek. Látszik, hogy a csajok mennyire jól érezték magukat. Maja gyönyörű nagylány lett. Bibuka meg gyönyörű kislány.

Igen ők legalább szépek az biztos :-)

Te is jól nézel ki, de komolyan!A fürdőruci bikini, vagy egyrészes? Ami látszik belőle, tök jó.

Persze hogy ami látszik belőle :-) fele habtestemet kivágtam
egyrészes és iszonyat előnytelen :-( már bánom ,hogy ezt vettem meg,úgy néztem kibenn mint egy 60 éves,a mellrésze nagyon volt,a kötő mindig lecsúszott és az utolsó napra kiis lyukadt :evil:

Mi nagyon jól éreztük magunkat a mamáéknál. Asszem most kezdek rákapni a nagyszülőzésre. Olyan jó volt, kiszakadni a mindennapokból, tényleg mintha nyaraltunk volna.
Ádika is szeret ott lenni. Olyan jól elvolt, nekem meg jó volt látni, mennyire kis boldog.

Én is úgy terveztem,hogy legközelebb valahogy vinni kéne anyuékat is nyaralni,d ehogyan?kibusszal???

.
Sztetek az nem gáz, ha a lagziban kap pár falatot a mi kajánkból? Persze nem a zsírosabb falatokra gondoltam. Pl krumpli csirkehusival. Hm???

szörnyűség,borzalom

Bibus is kap mindent szinte,ha ízlik neki nyámmog moint a Hargitai Bea,láttátok a hal a tortánban?ha ízlik neki valami végig hangiosak nyámmog meg hümmög,nyávog,ki nem bírnák vele egy kajálást :-)

nem készültek képek azon a lagzin?

én is most ruhát hajtok lagzira :-)

Vendég

Prücsi: szokatlan tőled ez a korai bejelentkezés, de örülök neki! Véletlenül nem nyaraltok, hogy ezt megteheted? :D
Barátnőzz csak, élvezd ki, hogy nem te vagy a háziasszony.
B. elmarad nélkületek is napokig?

Na és akkor még rólunk: végre vettem fürdőruhát! :D Állítom, a budmillban ugyan az az árfekvés, mint a piacon vmi szarért. (már bocsi) tehát ott vettem. Varrattam egy csini felsőt lagzira , vettem egy csini gatyát, cipőt, Ádika kapott egy fehér szandit és neki is varrattam ünneplős nacit. Olyan kis csinos lesz benne!
Na és az én gyerekem extra hisztis lett. Nem marad el nélkülem, és ha nem mehet kedvére ordít. Járókában lenni kínzás, pelenkázás kínzás, ölbenlét kínzás, etetőszékben lenni kínzás.
A felső fogcskái szépen bújnak, így van most össz 2+ fél+ negyed.
Móni: magamról képet? Nemáá :oops:

Kép
Kép
gabcii

Gabci
most látom,hogy még csak készültök a lagzira

akkor képeket kérek majd a kis vőlegényről :-)

Móni
sokkla egyszerűbb egy gyerekkel,Maja 14 hós volt amikor mentünk Loparra,végig aludt oda-vissza szinte.Igaz ott nem főztem ,mosogattam,kaptunk kaját dosztálva,de sokszor unatkoztam,mert jó nagyokat aludt .Most nem volt időm unatkozni,meg pihenni se nagyon :)
Vendég

egyik nap lecsúszott fél seggemig a szoknya :-) kicsit se volt égő,valami nehéz fémet rakhattak az aljába,mert ahogy felkeltem és fürsőruci volt alatta szépen lecsúszott,mondom mi a fenét néznek,hát várták a végeredményt még jó hogy időbe észrevettem,mert páran biztos tengernek mentek volna ijedtségükbe

Majának meg annyira hiányzott a gyerektársaság,hogy a tükörbe elsőször azt hitte magára hogy másik kislány :-)

Az ott egy :D Tükör :(
Vendég

Timi, közben látom, felpakoltad a képeket! Szupik!
(Te, még nem mertem írni, mert hátha megköpködsz, de sztem nemcsak Huba ás Ábel, hanem Bibus és Ábel is hasonlítanak egymásra... mindig ez az érzésem, ha nézem a fotókat :wink: )

Gabci, ne izgulj a súlyod miatt, 66 az nem olyan sok. Képzeld, én azon döbbentem meg, h édesanyukám fürdőrucija nem nagyon bő rám (hogy szépen fejezzem ki magam). Az enyémet sikerült otthon hagynom, ezért kértem itt egyet (a kertbe bármi jó lesz alapon). Aztán ledöbbentem, hogy majdnem jó. SZóval csinálni kell valamit (de ezt már mondogatom egy pár hónapja, most már csak eljutok a tettekig...először is küldök Zsunak 2,5-et, mert a felét bevállalta :wink: , így már csak 2,5 van :lol: ).
Timi, anyukád megjegyzése tényleg nem a legtapintatosabb, biztos rosszul esik ilyet hallani az embernek a saját anyjától, de emiatt ne stresszeld magad, mert sztem Te pont az a típus vagy, akinek még jól is áll pár kg plussz (ettől csak dögösebb vagy - ez most nem púderolás, de persze, ha nem érzed jól magad a bőrödben így, az más kérdés, de mások megjegyzésére ne alapozz). Engem Anyósom kergetett a sírba azzal, h miután megszületett B, állandóan azt mondogatta, h ki vagyok kerekedve és vigyázzak, ne hízzak tovább (ekkor nagyon megbántódtam ezen, mert nem is voltam annyira kövér, aztán megtanultam elengedni a fülem mellett, mert az egészben az volt az érdekes, h ő beszélt a közel 100 kg-jával...és mindehhez csak 160 cm)
Na, a kilókról szóló értekezésemet befejezem. A héttől én is a tettek mezejére lépek...

KépKép
KépKép
prücsi

te Prücsi
ma van hétfő :-) ez jó :-)

na felkelt Bibuka

igen van egy közös babás arcvonásuk :-)

hát ha csak pár kiló lenne ott egye a fene de a súlyom már tényleg nagyon durva :-( na mindegy én meg holnaptól :-)ami mapot már megalapoztam :twisted:
Vendég

Timi! Szoknya :lol: , tükör :lol: ! Nem volt kivel barátkozni Majának?
Gabcii! Hű, ez igen! Ádiról majd képet! Meg rólad is!
Hát eszembe jutott a strandon, h azzal szoktátok itt vigasztalni magatokat, h vannak kövérebb csajok is a strandon. Engem ez nem vigasztal, sajna tipikus terhesség utáni hájam van: úszógumi és fenéktöbblet. Nincs mese, változtatni kell rajta! Néhány csaj egyáltalán nem volt hájas ott a kisgyerekesek közül!

Kép
ermoni

Gabci, igen B szerencsére jól elvan a nagyszülőkkel egy pár napig. Mondjuk mi ezt nem kezdtük túl korán, majdnem 3 éves volt, mikor először kipróbáltuk...megvártuk, míg ő akart menni.

Timi, sajna hisztik vannak bőven, a dacról nem is beszélve, eszközöm meg nincs szinte már semmi a megfékezésükre. A nagyszülők haja is néha az égnek áll olyanokat csinál B, dorekt hergeli a népet...persze tudom, figyelemfelkeltés meg féltékenység, stb, stb. Már van gyerekpszichológus telcsiszámom is (a múltkor már úgy el voltam keseredve, h a dokinéninktől kértem), de ezt csak végszükség esetén akarom bevetni.
Ábel meg igen, meggyógyult, B-nek meg valami ideges köhécselés maradt vissza, amit már sztem direkt csinált, mert látta, h mindenkit kiborít vele (tudjátok, amikor valaki folyamatosan köhécsel, de úgy, mintha közben próbálná visszatartani a köhögését). Ezért mindenkit megkértem, h ne szóljon rá, észre se vegyük, így már egyre ritkábban csinálja.

Na, mennem kell.

KépKép
KépKép
prücsi

Móni
volt egy kislány,de az is olyan magánakvaló volt ,mint Maja egymás mellett dobálták a kavicsokat majd azt mondta hogy de jó kisbabásat játszottak a szomszédkislánnyal :-) hát ha neked ez játék kislányom :-)

nem azzal vigasztalom mgama,hogy van nálam kövérebb is csak valahogy jól esik hogy nem vagyok extra mutáns,csak mutáns :-(
jó lenne ha csak szülés utáni hájam lenne

megértem mire gondolsz,én Mja aután csípőtől lefelé letem extra mutáns,aztán Bibu után már eltűnt a derekam és a deltás hátam,vállam is,ill meg van csak rájött egy csomó háj is,ill hús áh mindegy

majd holnaptól :-) de tényleg

Prücsi
B sem egyszerű eset :-)

szerintem hagyd a psziohomókust

oviba mikortól fog menni?bocs ha már írtad

Maja is már szépen írányítja a kis hisztijeit,a nagyokat azokat nem tudja csak az elején.A nyaralás elött mondtam neki hogy viselkedjen normálisan,mert most nyaralunk és hagyjuk a hisztiket a csudába.Egyszer volt kakik hiszti,nem karta kinyomni egyszer meg elesett a fürdőbe és beverte az állát,na akkor eléggé behergelte magát.De letudtam szerelni a kis dolgait,csak a bazárt ne akarta volna megvenni.Van már kínai discot játszó Pónk ,szakadt kezű ronda Eperkénk,villogó gumilabdánk egy kicsi és az anyukája ,delfines nyaklánca.
Vendég

Csak ámulok és bámulok, tök jók a fotók és az élménybeszámolók is!
Móni, aranyos Janka és lám tiszta apja!!! Végre olyan kép is van, ahol Te is látszol! S Janka mosolyog?? Végre! Szépek a fotók tényleg! Jó lehetett Horvátországban. Kérdésedre válaszolva, nem először vagyunk itt Szoboszlón, a férjem ide valósi, szóval Anyóséknál üdülünk:) Szerencsére, mi nagyon jól megvagyunk!

Ciripke, ne érezd magad kivülállónak! Néha lehet rossz kedve az embernek, ez tény..de Te régi fórumozó vagy, nem úgy mint én :) A fotóid csodaszépek!!!! Mind a három csemete nagyon hasonlít egymásra, no meg az anyukájukra! De jó is lehet egy ilyen nagy család! Rólad is várjuk a fotókat!

Timi, az örök viccmester! Megint röhögtem egy jót, na nem azért mert apuci elnézte a napot, csak a stílusodon, ahogy írsz. Nagyon humoros az egész! Neked is gyönyörű lányaid vannak. Jók a fotók cucik a babák, a képaláírások meg királyak! A kg-ok meg ne zavarjanak, hiszen nagyon szép arcod van!! Tényleg így godolom, nem nyalizás végett írom!!!
Vendég

szerintetek melyik jobb?tunika fekete nacival vagy pöttyös fekete szoknyával?
bocs hogy ilyen kérdés ,de tudjátok barátnő híján :?
Kép Kép
Vendég

a babák nem cucik, hanem cukik :lol:
Vendég

Timi, mindkettő jó kis ruci!Én a fekete felsőre szavazok, bár a piros is a színem! 8)
Vendég

Timi! Tunika! 8)

Kép
ermoni

Edit

köszi :-)

mesélj hogy telnek a napok????

úgy szeretek nyaralni :-)

Bibu még mindig alszik :shock: kipiheni a nyaralást :-)
Vendég

Timi, retteg, hogy kimarad valamiből? Ez jó :lol:
Párodnak tetszel igy? Mert ha igen, akkor mindenki más le van szarva!

Móni, mi meg asszem atekintetben vagyunk bevállalósak, hogy nem viszünk sok mindent, hiszen nem az Északi Sarkra megyünk, szóval ott is van minden. Olyan helyre megyünk, ahol van gyerekágy és minden más, szóval ágyat nem viszünk :D
Mindenképpen ellátással kérjük a szállást, repcsire vizet, bébikaját úgyse nagyon lehet vinni. Babakocsit viszünk, addig akarok venni valami pille könnyűt, meg 3 fürdőruci, 3 rövidgatya, 3 póló, és irány nyaralni :lol: (majd kérdezzetek meg akkor, ha már élesben pakolok :o :D )

Gabci, Pankának még csak 2 alsó foga jött ki, most a felső 2 erőlködik.
És igen, én utazásban olyan last minute kedvelő vagyok, nem szeretek tervezgetni. Ha megtetszik valami, befizetjük, pakolunk, oszt megyünk!
Ádikának meg adjatok valamit a lagziban, nehogy éhen haljon szegénykém :lol: Krumpli hússal mehet szerintem!
És üdv a klubban hiszti terén! :D Nem vagyok ám kárörvendő, csak legalább tudod, hogy mitől akadunk ki néha! :wink:

Prücsi, de jó neked, pihend ki magad. Ott is ilyen kaki idő van, mint itt? Bár én örülök ennek most, már az agyamra ment a kánikula!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

nem baj cucik is :-)

szóval eddig tunika :-)

Móni
vettem a voksot
te még jössz egy linkkel 8)
Vendég

Timi, feketére szavazok. Hova veszed fel?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
neki kétszáz kilósan is tetszem,ott enné meg a fene ha a kilókon múlana hogy velem marad-e

hát ja lehet kapni mindent,párom kedvenc mondása,igen csak kétszer annyiért,bár én meg túlzásba viszem mindig a ruhákat,így se vittem Bibunak zoknit magamnak meg melltartót,csak egy fehér volt ami rajtam volt,két nap után feladtam amúgysem szigorú elveimet és melltartó nélkül nyomultam
Vendég

Zsu
a lagziba akarom,nem szeretem a kosztümöket és ing-alj se nyerő és nem is akarok nagyon kiöltözni
Vendég

Zsu! Itt is lett volna gyerekágy, csak nem kértem! Valahogy nincs kedvem a matracához... :? És nekem az biztonságot nyújtott, h ha bármi van kocsiba pattanunk és belátható időn belül itthon vagyunk! És nem kell autót bérelni ahhoz, ha menni akarok valahová... Na én ilyen vagyok! (És itt is teljes ellátás volt: lenn a parton! :wink: Az igazat megvallva én 3 nap után a szállodai kaját unni szoktam, szeretem kipróbálni a helyi kis és nagy vendéglőket. Stb.) De ízlések és pofonok... Nekünk ez így tökéletes volt, nektek meg remélem az lesz az! :wink: És 3 fürdőruci? 8) Na, kíváncsi leszek! :lol:
Timi! Keresgélem! :wink:

Kép
ermoni

Móni, lepedőt azért viszünk, bár a szállodában adnak :lol: És a repcsijegyet is bármikor át lehet foglaltatni, ha gáz van, de mi lenne? És csak félpanzióra fizetünk, mert mi is szeretjük kipróbálni a kajáldákat :wink: Ja, és szeretünk autót bérelni is! Bár most lehet, hogy nem fogunk, mert Pankával annyira nem akarunk várost nézni. Elég lesz a nap, a tenger és a boldogság!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu! Akkor ....
ermoni

Útlevélkép (PillerPukkancsPanna) :D
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

:lol:

Kép
ermoni

látom zajlik az élet, míg én próbálom kihúzni estig. extra sz*r napunk van. ilíenkor mindig nehéz, ha a mamák minden kis pisszenésre felkapkodták a gyerekeket. most meg ugye ez ment 4 napig. ki vagyok purcanva. szerencsére Gyula ebben a percben ért haza. megyek is, megtömöm a kölyköket, be a kádba, aztán szunya/apával randalírozás.
:? :? :arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Timi, nagyon-nagyon tetszenek a képek. A kedvencem az amelyen Maja modell látható. Nagyon szép!
Anyukám engem is tud vizsgálgatni "háj-ügyileg". Jó gyorsan le szoktam állítani.

Móni, a Ti képeitek is szuperek, ez a Janka lány nagy kedvencem! És én is örülök, hogy végre Rólad is van kép.

Dzsuzsa, ez az útlevél kép! Hasonló cuki mint 1macsek Vilkó képe!

Voltunk ma tanácsadáson Ramikám 10 kg és 74 cm! Kis szumós! Nem túl pufi szerintetek? Pedig isten bizi nem tömöm! :D

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

na, nálunk már alvás van. mielőtt elindulok, h felnyaljam az egész lakást, reagálok...

Timi, a képek annyira jók! főleg az ugrálós, a napszemüveges, és a KO Maja, a strandon visszaforduló Bibi, és a piros felső :) cseréltél napszecsit vagy a szemöldököd csúszott le? :lol: :lol: :lol: :wink:

Zsu, Panka tiszta kisfiú ezen a képen :wink: lehet, h csak a jólfésültség miatt :wink:
én sem mernék elindulni egy szál tatyóval nyaralni két/egy gyerekkel, pedig nem vagyok egy félős típus.

Anett, Móni, hát valóban nem pihentem sz*rrá magam, de amúgy is az aktív pihenést részesítem előnyben :oops: 8)
Esztella egyedül felül? szuper! milyen módszerrel? pilóta keksz? :wink:

Móni, sztem legjobban úgy lehetne előrébb hozni a vacsorát, ha kihagynád a tízórait, és az egész napirend tartható lenne uúgy, csak előrébb csúszna minden mondjuk egy órával. ez Zsunak is bejött (ha jól emlékszem). hm?
mobilnet.... 75e?

Prücsi, az én plusz 5 kilómmal mit lehetne? láttam fényképen a hasam, és egész jó 8) csík sehol, striák köszönik, megvannak, de nem rossz. Ciripke tacskómelléhez nem tudok csatlakozni, mert az enyémek nagyok és úgy lógósak. olyan maszájos :( :roll: :evil:
ja, Prücsi, a krahácsolás rettentő kiakasztó lehet. Petra is szokta 8) de jó a megoldási javaslat. nem kell ehhez cihológus. és látom, Te aztán tudsz pihenni Egerben! :D

Jolka, van újra derekam!!!!! :wink: Kép
ezt meg csak, h lássátok a kalapomat :wink: Kép

Kép
an°°di

Andi! Hát köszi az ötletet, de nem szeretném kihagyni a tízórait. Majd valahogy kifundálom a dolgot! :wink:
És ez a kalap?! :lol: :lol: :lol: (Nekem is van papírkalapom...de nem ilyen menő fazon! :wink: )
Nekem most az olvasás volt az aktív pihenés... Hamarosan a túrázás lesz... Bár úgy fáj a térdem, h el sem hiszem, h ilyen rozoga vagyok! Hogy fogok így menni?!

Kép
ermoni

Vicuska! Köszi! Puszi!

Kép
ermoni

Akartam kommentárokat írni, de eltűntek az ékezetes betűim. Szóval annyi, hogy Marci rózsaszín pólója természetesen Bettié (104-es), de lehűlt az idő és ez volt kéznél.

Az úszógumi tényleg tök jó, Baba-mama úszógumi, 2 éve vettük a balcsin.

3. amit írni akartam, hogy nincs kedvetek egy medence-partyhoz? Ha igen, a napokban dobok időpont javaslatokat. Nem nagy (3m), de sok jó baba...

Timi! Móni szupik a képek, biztosan nagyon jó volt.
Villám mcqueenes úszógumi, királyság!

Balcs nagyon jó volt egyébként, Marci úgy homokozott, kicsit bele is kóstolt! Sarazott meg minden. Egyébként a homokozást Betti erőlteti folyton ismerkedni meg barátkozni akar és meg napozok közben, mert fekve úgy sem szeretek!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?