Nem is tudom... szerintem jó is meg nem is, hogy nincs beöntés. Jó, mert nem fáj, azaz egy fájdalommal kevesebb. Viszont nem jó, mert elég kellemetlen, ha fekáliás lesz a szülőágy, esetleg ha béna a doki akkor meg belecsusszan az újszülött. Nekem hiába mondta az előkészítőbe a szülésznő, hogy engedjem el magam, ahogy belém nyomta azt a sz...t úgy összerándultam, hogy lett egy kisebb aranyerem "szülés" után, de mint írtam, krémmel hamar elmúlt, meg szerencsémre pici volt tényleg. Viszont lehet jobban görcsölt volna a gyomrom a műtőasztalon, ha nem kaptam volna. Hiszen ugye én gerincérzéstelenítést kaptam, úgyhogy ott tuti minden kijött volna.
Bár lehet így is... Na jó, bocsi ha kissé gusztustalan voltam, de úgy érzem ez is a szüléshez tartozik. Amúgy Bolhának igaza van, a szülészorvosok és tanoncok már tuti láttak sok más, rosszabb dolgot is. Max. mondd meg a dokiknak, hogy üdvözöljék ők is kulabát.
Hátha értékelik a poént...
Amúgy meg biztos nem lesz ilyen gondod. Van aki azt csinálja, hogy az utolsó napokban csak folyékonyat (leves, üdítő, tea, stb) "eszik", pont emiatt, hogy ezt elkerülje, bár fogalmam sincs, hogy a folyékonytól hogy lehet energiára szert tenni... Már megint sokat beszélek?
Kati: a 35 az jó, állítólag az az ideális kor... Én akkor is 16 akarok lenni, sok mindent teljesen másképp csinálnék és valószínűleg már nem itt tartanék. Annyi minden akartam lenni (tűzszerész, szimpla katona, ügyész, ügyvéd, természetfotós- és filmes, stb), hogy semmi nem lettem.
Amúgy képzeljétek el... igaz ez már régi történet (cirka 5 éves), de azért leírom... tesóm anno felvételizett egy helyre. Majd közölték vele, hogy túl öreg. Akkor volt 29 éves!!!! Szóval nem semmi, ha 29 évesen kiöregszik az ember egy álláshoz!
Ja, és nem egy elit meló lett volna.
Na jó, megyek. Amúgy kitakarítottam gyorsan (rend rakás, gyors törlés, porszívó, söprés, felmosás) és elég is volt. Le is izzadtam ebben az amúgy is fülledt időben... Iszok valamit.
Hogy sikerült a palacsinta? Kislány, hogy vagy?