Új privát üzeneted érkezett!

Jim: én is hasonlóképp. Csak szoptatás, no menzesz... De ez így (állítólag) normális. És az is, ha megjön, és az is, ha szoptatás abbahagyása után nem jön meg azonnal. Szóval minden és az ellentettje is normális ;)
linocs

helloka Panny, pont ezt írtam én is Kacikának :wink:
Vendég

Hú, Kacika! Nem semmi. De most beparáztattál ám rendesen...

Nekem sem jött még meg. De mi is csak szopizunk még. Mindkét nagynál csak szopi befejezése után jött meg eddig. Illetve Petránál volt szülés után 8 héttel egyszer. De mi sem nagyon védekezünk. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
petramama

Halihó!

Látom ebben a "szuper" időben nem igazán pörög a topic!

Kacika
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Remélem úgy alakulnak a dolgok, ahogy nektek a legjobb!!

Zsu
Jó az album, köszi hogy megcsináltad!

Képzeljétek túl vagyunk az első anyósoméknál ottalvós hétvégén. Hát nem volt a legegyszerűbb! Szerencsére Gréti meg sem érezte, hogy nem a kis megszokott környezetében van, de nekem baromi furcsa volt a párom volt szobájában aludni úgy, hogy Ő nincs ott. Igaz nem sokat aludtam az ott töltött éjszaka alatt, de legalább ezen is túl vagyok. Még majd augusztusban megyünk le egy hétre, de addig még ezt emésztgetem!

Mindjárt rakok pár képet én is!

Kép
tand

Mi Alexa születése után egyáltalán nem védekeztünk, mégis csak akkor estem teherbe Vikóval, mikor akartuk. Most már nem merem megkockáztatni, mert harmadik gyereket nem akarunk, úgyhogy szedem a Cerazette-et.

Tand, továbbra is felnézek Rád, hogy milyen nagy erővel bírod folytatni az életeteket!
Vendég

Nem volt még menzeszem!!
Rendszeres szoptatás (napi 6) az két és fél hónapos kora óta nincs, de még utána 2 hétig szoptattam, de az már kevesebb volt. napi 2-3-4 mikor hogy. Meg fejtem.
Abszolút nincs szoptatás kb egy hónapja.

Múlt héten voltam ugye dokinál, fel akartam tetetni a spirált, de mondta hogy így nem lehet majd ha megjön, akkor.

Addig meg a védekezés pharmatex kúp-de ez nem volt jó, mert csíp, mint a pusztulat, és hát a tinis "rántott csirke"
módszer.

Ja, de amióta a múlt héten a doki mondta hogy vigyázzunk mert 2 petém is érik, azóta nem voltunk együtt, legalábbis az alsó felem közelébe nem engedtem a ....tudjátok na.
Szóval ez egy a vizsgálat előtti együttlétből lett.

Panny, igen nekem nyílt szét a hegem. Doki "örülni fog" :oops: :x
Más bassszus évekig nem esik teherbe, én meg így kell hogy járjak.
SÚÚÚLYOS.
Ráadásul a kedves családom úgy kiosztott, mintha mindenről a férjem tehetne, és mintha egy hülye kis csitri lennék.

Anyósék most is sokkal jobban "vizsgáztak", kedvesek voltak megértőek, és rögtön a segítségüket ajánlották, nem pedig még rúgtam egyet belém/belénk. Merthogy a férjem is eléggé készen van a hírtől.
Vendég

És akkor a képek:
Kép

Kép

Kép

Csak azért, hogy csöpögjön a nyálatok! (anyósom ezt a tortát rendelte most hétvégére)
Kép

Kép
tand

Jim!

Szeva :lol: :lol: :lol:

Tand!

Azért jó hogy anyósékkal ilyen jóban vagy :wink: :wink:

Kacika!

És amúgy gondolkodtál már hogy mi lesz?????Vagy egyértelmű a hegszétválás veszélye miatt??

Nekem se jött még meg de én is szedem a Cerazettet mert nagyon nem akarunk 4.babát :shock: :shock: :shock: :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kacika!!!
:shock: :( :shock: :(
Nem tudom mitévő lennék a helyedben....Az orvos vajon mit mond??

Velem ilyen nem fordulhat elő, mert 4 hónap alatt egyszer voltunk együtt. Jobban mondva kb. 8 hónapja (mert a terhesség alatt sem volt szinte semmi). :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Múlt héten jól összevesztünk egyik nap (már válni akartam) erre este "békülés gyanánt közeledett azzuram". Éjfél volt, hulla voltam, fájt a derekam, és még amúgy is nagyon bánatos voltam, (azért amiket a fejemhez vágott) úgyhogy ekkor sem tört meg a jég....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Tand!
Gyönyörű a kislányod! Pont ilyen hajasbaba lánykára vágytam(ok). De én már nem kísérleteznék harmadikkal, mert érzem hogy fiú lenne.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Kacika!
Én is így estem teherbe a Lilivel, de nekem még a terhességi teszt is negatívot mutatott. Az UH mutatta ki, illetve a későbbi vizeletvizsgálat (Laboratóriumi). Így lett a 2 gyerek között 1 év és 20 nap, sőt egy barátnőm is ugyan így járt, de neki 1 év és 2 hónap lett a gyerekek között.

Én nem lennék biztos ilyenkor a terhességi tesztben, mert még a hormonok dolgoznak. A doki előtt voltatok együtt. (max. 3 nappal?)

Jim!
De jó, hogy ujra itt! Hiányoztál.

Linocs!
Cuki Fruzsi, voltatok szilvásáváradon is?

Tand!
Felnézek rád, hogy ilyen erős vagy, nagyon édes Gréti. Nagyon szerethet benneteket az anyósod. .....Hm az a fini torta! Tényleg csurog a nyálam.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Tand,
Gréti gyönyörű!

Juditk,
Nem hiszem hogy megtarthatjuk. A doki határozottam megmondta a szülés után hogy nagyon nem javasolja.
(pláne nem 4 hónappal a császár után...)
Szóval szerintem egyértelmű, de holnap azért elmegyek a magánrendelésére, és megbeszéljük.

És ez a hülye hányinger....csak ez ne lenne legalább.
Iszonyú!
Vendég

Tand, ez a torta.... Khm, merénylet.

Kacika, fel a fejjel, úgy legyen, hogy jól legyen.

Doktornéni míg eddig az első UH szerinti kiírást vette alapnak (19), most az uccsó menzesz szerintit. (27). És bár tök jól tudom, hogy ezek csak számok, de úgy összezavarodtam. Majd kisimulok. :) :)

potyka

Beuska,

a doki előtti este voltunk együtt. (még agyaltam is rajta hogy ha hüvelyi uh-gal megnéz, nehogy lássa a "srácokat" Tudom hogy nem látná az uh, csak viccesnek találtam)
Azt mondod, lehet hogy csal a teszt??? Bár úgy lenne!!!!!!!!!!!!
Lehet csinálok még egyet, bár a hányingerem elég meggyőző.
Vendég

Kacika!

Hát igen, ez lehet, hogy .........
Szóval 2 érett petesejt és előtte este volt akció. Akkor szerintem indokolt a hányinger és a teszt is. Bár ne így lenne! Egyébként szerettetek volna harmadikat?

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska,
NEM!! szerettünk volna, épp nemrég végképp beláttuk, hogy elég kettő.
Vendég

Potyka,

szép vonalzó! :)
Vendég

Volt már valakinek abortusza??
Milyen az?

Nekem egy missed ab-om volt, ott szépen altattak, semmit nem éreztem, nem is görcsölt utána csak picit, mezesz-szerűen, és csak 1-2 napig vérzett.

Egy abortusz is hasonló??
Vendég

Tand: Gréti baba csodaszép!!!! Örülök, hogy anyósék ilyen rendesek hozzád. Nagyon felnézek rád, valszeg én már megbolondultam volna. Néha így is szoktam bekattanni...

Beuska: mikor pótoljuk be az elmaradt randinkat?

juditkecsk: sajnálom, hogy nem jött össze az együttlét :cry:

Kacika: 2 érett petesejt, na most ha doki előtti nap sexeltél, lehet ikreid lesznek, ugyanis 72 órán belül életképes a spermium :wink: :wink: :wink: Hipp hopp 4 gyerek összesen. Na jó, befejeztem, tényleg sajnállak. Nekem nem volt soha abortuszom -remélem, nem is lesz- de nővérem elég járatos a témában, szokta mondani fényre szaporodik, meg ha pasit éát, teherbe esik. Legutóbb egy nős palitól lett terhes, spirál mellett :?
Vendég

éát=lát

amúgy nem kell Magyar szakon végezni, hogy vki tudjon írni, az ex magyartanár gimiben nem tudott írni, sőőőőt de allergiás voltam rá: "Mallorca" na most ezt úgy mondta, ahogy le van írva, csak ká-val. Ja, meg Szevillai borbély, nem? Régen még helyesírási versenyt is nyertem -elég nehezen képzelhető el- most meg néha komoly problémát okoz alap szavak leírása. Öregszem, kérem szépen.

Balaton jó volt, fiúk élvezték, én a dagadt testem miatt kevésbé. Majd rakok fel képeket, egyenlőre nem találom a kábelt.
Vendég

Kacika, abortusz technikailag missed AB, altatásban, mivel már szültél is, tágítás sem kell. DE előtte van egy jó kis kálvária, valami körzetei tanácsadóhoz kell elmenni kétszer is. Kivéve, ha orvosilag indokolt. Ja, és ha orvosilag indokolt, akkor nem fizetős, egyéb esetben csekk is van. De egy nap alatt meg lehet úszni. Mondom, nem irigyellek. De drukkolok, és az egészséged a legfontosabb!!!

potyka

Kacika! Hát sajna ez a sok jel mind arra mutat, hogy ez bizony terhesség (2 érett petesejt, előtte nap sex, hányinger, pozitív teszt). KIváncsi vagyok, hogy a doki mit mond, mivel azonban már Petrusnál is veszélyben voltatok nem hiszem, hogy engedi megtartani.

Abortuszról én szerencsére nem tudok nyilatkozni.

Potyka! A védőnő nekem is az első uh alapján állította ki a kiskönyvet és meg is lepődött, amikor mondtam neki, hogy már csak pár napom van hátra. Az ő könyve szerint 9 nappal későbbre voltam kiírva.
Nagyontetszik a vonalzód!

Jim! Nem is üdvözöltelek még! Remélem jót pihiztetek!

Zsu! Neked meg köszi az albumot.

Linocs, Monácska! Nagyon jók a képek.

Tand! Hogy mekkora Gréti baba! Nagyon megérdemled, hogy ilyen jó kislány! Milyen jó, hogy anyósékkal ilyen jóban vagy. Grétinek ez sokat fog számítani a későbbiekben.

Kép
Kép
Kép
petramama

Potyka, köszi az infót. Akkor elvileg nem lesz gázos.
Most beszéltem a védőnővel, mindjárt visszahív, és megadja a családtervezési hülyeségnek a számát, ahova el kell menni 2x!!! hogy mégis rábeszéljenek....
Vendég

Kacika! Akkor is menni kell, ha, mint esetedben orvosilag indokolt?

Kép
Kép
Kép
petramama

hello petramama :wink:

na, megtaláltam a kábelt, de most húznom kéne innen, mert ki sem pakoltam.

Néhány kép, aztán ma még rakok fel többet.

Kép

én csináltam, elég jó lett :wink: (Fonyód)

Kép

Kép

Azt hiszem ezt a fehér nadrágot többet nem veszem fel (a tükörben nem látszott ennyire vastagnak a lábam :x )

Kép

ezt meg az autópályán fotóztam ma reggel, szép kis felhő volt :shock:
Vendég

Petramama,
Én is pont ezt kérdeztem a végőnőtől, azt mondta hogy szerinte igen, de a doki fogja ezt tudni.

Jim, jó képek nagyon!!
Vendég

Tand
Gyönyörű ez a Pici lány!!!! Nagyon édes a mackóval!
Minden elismerésem a benned lévő erőhöz.......beszéltünk róla a férjemmel....

Kacika
Hűha.......bízom benne rendben lesznek a dolgok!!!!

Mni, Kisazsu
Köszönjük!

Jim
Tutik a képek!
Már hiányoztál!

Kép
Kép
tündérmanó27

Kacika!

Sajna nekem volt tavaly májusban egy abortuszom mert 6 hetes volt a pici a pocimban amikor elkaptam a Lepkehímlőt és muszáj volt elvetetni mert 90%-ra beteg lett volna :(
Szal pont olyan mint a Missed Ab,altatás stb...tényleg nem volt tágítás sem mert aki szűlt már annak nem kell.
Attól függetlenül én még a műtőasztalon is sírtam mint a kutya,alíg bírtak elaltatni..de sajna muszáj volt elvetetni,ahogy neked is ...
Ja és tuti lány lett volna mert úgy "készítettük"programozva :wink: ...aztán anniyra akartam újra terhes lenni h a köv.hónapban megfogant Olika :wink: akkor már nem számított a neme csak jöjjön :wink: :wink: :wink:

Ja és ugyanúgy kellett volna nekem is menni 2x a tanácsadásra a védőnőkhöz :shock: :evil: Anyu kiveret a balhét h minrk???Ne húzzuk az időt mert amúgyis kész voltam lelkileg :( engem ne akarjanak rábeszélni amikor nincs választás....

Azért nem egy leányálom, kiratást hozzá!!!Legfontosabb az egészséged a gyerekeid miatt!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

szegény Pannikám, most jól megkönnyeztettél :cry:

Pepikéről hír?

Eszterxx: sok-sok erőt neked is +++++++++++++
Vendég

Jim!

Hát igen...életem során az a tavalyi esemény volt a legrosszabb...életemben annyira szarul nem voltam lelkileg :cry: ...de utána amikor pozitív lett a teszt,szal akkor meg annyira boldog voltam mint soha :wink: a nagyoknál is nagyon örültünk,de Olikánál különösen az előzmények miatt :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim!

Most nézem hogy majdem egy nap van Milán meg az én Márkom szülinapja?! :lol: 2 nap különbség csak...

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kacika, sajnos erre nem tudok mit írni... majd holnap az orvos megnézi és elmondja a megoldást. :(
Jim, jók a képek, a naplementések is! ;)
Tand, csudaszép Gréti és már csattja is van... nahát! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Lusie,
nem semmi, hogy Petikének már kint van a foga! :) Jó a kép, amin hárman vagytok! :)

Linocs,
nagyon cuki Fruzsi abban a kalapban! Állati a hajbatúrós kép! :)

Monácska,
ügyes vagy a fotószerkesztéssel! Szépséges Nóri! :)

Juditk,
helyes kispasik! :) Levi csupa szeretettel néz Nimóra, jó látni! :)

Kacika,
ledöbbentem. :shock: :(
Jaj, de izgulok, hogy holnap mit mondd a doki!!!

Potyka,
mekkora paraszt volt az a sofőr! :evil:
Ezt én se szeretem, mikor jósolgatnak, de hát valamit hallani akar az ember...kitartás!

Zsu,
de gáz az a bunkó biciklista! Jó, hogy odaszóltatok Neki, én se álltam volna meg szó nélkül, az biztos! :evil:

Tand,
elhiszem, hogy fura lehetett anyóséknál aludni.
Gréti egy tünemény! :)

Jim,
jók lettek a fotók, gyönyörű a naplemente!

Melinda

Kép
melinda80

Panny, emlékszem a 3. gyerekesek-ből a sztoridra.
SAjnálom, de a lényeg hogy happy end lett.

Remélem én is hamar túl leszek ezen.
Vendég

Ezt a hülye időt!!! :roll:
Érden reggel óta esik, illetve napsütéses megszakításokkal :shock: viharok jönnek-mennek. Zseton kutyánk már azt se tudja hova bújjon el, én is rohadtul unom, Norton alszik szinte folyamatosan :D :D 8) Gordon képes volt egész nap szandálban flangászni az úszótáborban, miközben nála volt a cipője :evil:

Kacika :( :( :( :( :( jól értem, hogy nincs is döntéshelyzet? :( :?
Nekem Gordon előtt volt egy beteg babám, akivel 24 hetesen kellett a terhességet megszakítani. Csak ugyanazt tudom megerősíteni, mint Panny, a sok hercehurca idegileg és érzelmileg kiborító (mondjuk neked ott a kicsi, aki azért most sokkal nagyobb támasz) de ha nem kapsz tágítót, akkor fizikálisan nem gáz egyáltalán.
Miért nem védekeztetek?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Patti,
jól érted, nem sok választásom van. Hogy miért nem védekeztünk jobban?? Hát hülyén hangzik, de azt hittem ennyi elég lesz. Ráadásul ha most megjött volna, nyargaltam volna vissza a dokihoz, és feltette volna a spirálomat, tehát csak 1-2 hetet kellett volna kibírni...vagyis 1-2 együttléten múlt!
Ráadásul a doki mindig elmondta, hogy olyan hátrahajló a méhem hogy ilyet szinte még nem is látott, egész másképp kell vizsgálni emiatt. Akinek meg ilyenje van az nehezebben esik teherbe...elvileg.

Sajnálom a beteg babaát, de kárpótolt az élet.

Igen ha ennek vége, akkor azért akét gyerek le fog foglalni, nem fogok tudni agyalni.
Vendég

nem szemrehányás volt csak kiváncsiság...
basszus :shock: :shock: nem sokon múlt.
A hányinger miatt teszteltél?
Ha lehetne, megtartanátok?

Egyszer majd elmesélem nektek a beteg baba körüli cirkuszt, csak megvárom amíg Potyka megszül és Kacika is túl lesz rajta így vagy úgy. Nagyon tanulságos, arra vonatkozóan, milyen fütyik az emberek... ami akkor nagyon elkeserített mára talán csak szánalmas.

Kép
Kép

mpatr

ne bízzatok a szoptatásban azért annyira!
mindkét gyerekkel 6/7 hét múlva beállt a ciklusom. bőtejelő fajta vagyok, Gordonnal 3 hónapig le is adtam...
a ciklusom pontos, szinte 100% hogy peteérésem is van. persze ez a ritkább, de azért legyetek körültekintőek, ha nem akartok még kisebb tesót :wink:

Kép
Kép

mpatr

Patti, remélem ez minél hamarabb bekövetkezik végre. Ma a drnő rámnézett, azt mondja, lehet fel kell kötni majd a hasamat, hogy be tudjon illeszkedni a baba feje. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem is estem pánikba. Állatgyógyászatból nincs erre vmi jó példa? Mert én eddig is függőben gondoltam rendezni az ügyet, hát csak megleli az utat, hisz okos gyerek....
Nálunk is a kölkök a tegnapi napot idéző szerelésben nyomják, anyós itt pattogott dél óta, és vekzálta őket, hogy vegyenek zoknit. Minek? Csak vizes lesz, nem??????

Jim, micsoda fotók!!!!

potyka

potyka :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

megismeritek :wink: ?

Kép

Kép
Kép

mpatr

A dolog nem úri szeszélyből követtetett el, hanem a csomókban hulló hajammal állandóan tele volt a gyerek keze és szája és erre untam rá.
Ja a zsírfejemet ne nézzétek csak a frizkót :oops:

Basszus nincs víz... Érden állandóan ezt csinálják, hogy minden előzetes értesítés nélkül elzárják... és a vízközmű telefonját meg lehetetlen elérni :evil:
nem baj, van annyi pocsolya az udvaron, gyereket fürdetni azt tudok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Patti, megismerünk hát! Jó rövidre vágattad... egyszer nekem is tök rövid volt, de mégegyszer nem vágatnám le annyira rövidre. Lilla keze is folyton telis-tele van a hajammal.
[quote]n írta:em baj, van annyi pocsolya az udvaron, gyereket fürdetni azt tudok
Hát nem Te lennél, ha ezt nem írtad volna. :D :lol:

KépKép
KépKép
mni

Pati! Csúcsszupi a frizkód, énisénis rövid hajat, csak azt nem tudom eldönteni, melyik fodrászhoz menjek... Ja, a fejed nem is zsír egyáltalán, látnád az enyémet....

Kacika, fel a fejjel!!!

Tand, Gréti baba nagyon menő a napszemcsiben!!!

Ma egész délután vásároltunk, vennem kellett magamnak valami szerkót keresztelőre, mert minden göncöm kicsi csöcsben....

Na megyek is, mert hulla vagyok.

Ja, JIM!!! Én a mostani seggedet is szívesen elcserélném az enyémmel!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Niki :oops: :oops: :oops:
nekem is többedszer rövid. Végül majd úgyis megint megnövesztem, csak az átmeneti időszak- az ne lenne... amikor összefogni még nem de eltűzni már nem, még elfekszem de már nem áll sehogy áááááááááá :?
mindegy, így is szeretem, ez vígasztal. Meg az, hogy most első Norton egészsége, ahhoz meg nem kell napi több tonna mamihajat megenni....
Téged nem is tudlak rövid hajjal elképzelni, kép??

Kép
Kép

mpatr

Bosek, neked sem kell messzire menni hüjjjjjjjjjjjjjjjeségért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati: először azt hittem, hogy te is valami 92-es osztálykirándulásról tettél fel fotót. Na nem azért mert "annyira" divatosra sikeredett :oops: :oops: :oops: , hanem mert fiatalított rajtad egy csomó évet. Én is nagyon fontolgatom a levágatást, csak az uram nem engedi. Pedig ennek így semmi értelme. Állandóan össze kell fogni, aztán meg nem áll sehogy, és még csomókban szedem le mindenhonnan.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, nem divatos???? :? :lol:
Azért azt figyuzd, hogy nekem pont olyan gömbölyű a fejem (olyan tokám van, mint egy zsírszalonna-disznónak... :roll: ), mint neked a melled :lol: :lol: :lol: :lol: bár a Te dekoltázsod dekoratívabb, mint az én búrám... afenébe 8)

Kép
Kép

mpatr

Jimm, meddig lesztek itthon?

Kép
Kép

mpatr

Csajok! a rövid haj is hullik... akkor én most hová vágassam????? ;)
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?