Sziasztok!
Áginak nagy drukk!
Csilla!
Az van, hogy a Klinikán ha már meg kéne születni a babának (pl rossz CTG), de a méhszáj zárt, akkor nem adnak oxitocint, vagy ha a méhszáj elkezdett nyílni, de az oxitocinra nem reagál, akkor ugye császár. De azt hiszem, ha rosszak a szívhangok, akkor nagyon csínján kell bánni a gyorsítókkal, mert azok is okozhatnak (további) romlást.
A Kendének én olvastam a könyvét, mind a kettőt. Kicsit felfújtnak tűnik, de ki lehet belőle hámozni a lényeget és az igazságot. Felháborító esetek vannak benne.
De tudni kell, hogy már nem ott tart sem az eü, sem az igazságszolgáltatás.
Lányok!
Nekem se nagyon voltak eddig rossz tapasztalataim. A Tüzoltó utcában a szülőkkel elég morcosak, de legalább tájékoztatnak mindenről.
Ez a nő tegnap SEMMIT nem mondott. Hogy le kell fertőtleníteni a játékokat, hogy mikor jelentkezzünk a háziorvosnál, hogy mi attól, hogy nem kapjuk el (??) a skarlátot, fertőzünk-e. Azt hiszem, ezeket kötelessége lett volna elmondani.
Anno mikor az öcsém lett skarlátos, olyan járvány lett, hogy be kellett zárni az óvodát és kijött hozzánk a Köjál lefertőtleníteni a lakást. Jó, mondjuk az azért volt, mert ott voltam én is gyerek.
A dokinő neve egyébként: Dr. Rajhathy Beatrix
Na egyébként Balázsról annyit, hogy nagyon nehezen viseli, azt mondják, ilyenkor a torokfájás tud iszonyú lenni, nagyon-nagyon ronda a torka, még nekem is feltűnt, a leleten pedig az szerepel: haragosvörös. A kiütései szépen sokasodnak, messziről már kezd összeolvadni, ez még pár napig romlani fog, aztán majd elmúlik, de állítólag nem viszket. Szóval nagyon nyűgös szegényem, egésznap aja-aja, csak teát hajlandó inni, semmi darabosat, esetleg banánt, de max 1/4-et. Nagyon sajnálom, de nagyon nehéz elviselni az egésznapos ordítását.
Ja, a porszívózás megnyugtatja. Úgyhogy ragyog a lakás
Viszont majdnem horror lett belőle: Ott ült a földön, nézegette a porszívót, majd megfogta a zsinórt és beleharapott. Hát azt a sebességet, amivel kirántottam a falból a dugót... Meg amivel tekert a szívem! SOHA nem akart beleharapni a kábelbe, nem is dugtuk el előle, inkább mindig rászóltunk, de nem izgatta igazán. Erre 20 hónaposan meghülyül.
Ja és egy rossz hír: éjjel meghalt az a srác, akiről írtam korábban, hogy agydaganata van
Annamari