Szia ÁGi!
Nem értette félre. A 41. héten már tényleg napi 2 ctg-t csinálnak. A Scleffer doki meg amúgy is elővigyázatos nagyon. Engem rögötn azután befektetett, amikor kiszedte a varratokat a 38. héten. Mondjuk mi messze is lakunk a Kórháztól, ezért volt erre szükség. De a 41. héten már beszoktak fektetni. A 2. fiamnál a kiírt időpont előtt 3 nappal fektetett be, és 10 napig dekkoltam ott.
Drukkolok, hogy ne kelljen sokáig baba nélkül ott lenned, és minél hamarabb megszülessen a babód.
Ancsi ez neked is szólt ám!
Gátvédelem:
A Schöpf-Méreiben tényleg vágnak mindig. Amelyik kórházban próbálkoznak a gátvédelmes szüléssel, ott a szülésznő gondoskodik erről, és elvileg valamilyen zselével. Nekem a 3. szülésnél nem volt semmiféle zselé, próbálkozás volt a gátvédelemre, de mire észrevették, hogy a baba nagyobb mint amekkorát vártunk, addigra már késő volt. Repedtem.
Ja, és még valami, ami nagyon fontos gátvédelmes szülésnél, vagy a nem gátvédelmésnél is.
Mindig próbáljátok azt csinálni amit a szülésznő, majd az orvos mond. Nagyon fontos, hogy amennyire lehet észnél legyetek, tudjatok koncentrálni. Így könnyű leírni, meg mondani tudom, de higgyétek el, megéri a szülésznőre figyelni.
Ha én a 3. szülésnél jobban észnél lettem volna, jobban koncentráltam volna lehet, hogy nem repedtem volna. Csak a végére elvesztettem az eszemet, és nyomtam, amikor nem lett volna szabad. Pedig kifejezetten könnyű szülésem volt.
No, drukkok mennek, akiknek kell, és majd kérjük a beszámolókat!
Zsuzsa