Na, megint nem bírom tartani a lépést! Ismét ömlesztve megy minden!
Nálunk most ismét nyugis minden, kopp-kopp-kopp. ÉÉÉÉÉÉs rájöttem Maja nyűgösségének az okára, kibújt egy hátsó örlő foga, már 3 csücske kinn van. Elég időben sikerült észre vennem... és + még kinőtt mégegy elöl.
van 10 foga. Mondjuk nem is nagyon merek belenyúlni a szájába, mert leharapja az ujjam, a múltkor vérhólyagot harapott a tenyerembe, szerencsére csak picit... kiskrokodil.
A körömvágás nálunk ritka eset. ha sikerül... Viszont kezd a nagylábujjukon bőrkeményedés lenni. ezt elég simán kenni, vagy mit csináljak vele?
A dinnyét ma megkóstolták, de nem fogadta nagy ováció, sőt szanaszét köpködték. Egyenlőre nem eröltetem.
Enni, 11 hós korukig, csak zöldség gyümölcs, rizs, kukorica és köles pelyhek mentek.
Most már esznek tejterméket, háztartási kekszet, babapiskótát.
Én szeretem használni, besűrítéshez a háztartási keksz port.
Ma összetörtem a túrót barackkal és daráltkeksszel összegyúrtam, kisgolyóknak ez volt az uzsi.
A nesquick-et én sem szeretem, ha kakaó, akkor valódi kakaópárti vagyok, de végülis megadtam magam, a cukrozott instantnak. Egyébként kb 3 dl "tejbe" teszek nekik egy csapott teáskanálnyit..
Nekem esznek még tejfölös, meg tejes dolgokat is, csak direktben nem isszuk most a tejet. A tojással meg brátkozunk, direktben még azt sem kaptak és kerülöm a soktojásos cuccokat.
Légzésfigyelő. Mi 8 hósan hagytuk el, de kb 7 hótol többször elfelejtettem bekapcsolni, így már el is adtuk.
Ezt a szivacs effektust én is sokszor tapasztalom. Hihetetlen, hogy miket tudnak csinálni. Sokszor olyanokat csinálnak, amiket közvetlenül nem is nekik mutattam, aztán egyszercsak elkezdték csinálni.
Gaja pl a múltkor nagyon édes volt. próbálkozott a legókat egymásra rakni, és ha sikerült akkor megtapsoltam meg nagyon örültem neki. Legközelebb megyek be rakosgatja a legókat és minden felrakott kocka után tapsol.
Crocs. Én már mániákusan imádom, nem fáj benne a lábam, nem nehéz, nem terheli a visszereimet. Nekem apa is szereti, neki is van egy papucsa, meg most vette nekem egy balerínát. a csajokra meg még nincs méret.
Ja és képzeljétek voltunk a Balcsin, imádták!
a liberó úszópelusba nekünk befolyt a víz, ez normális?
éééés, sikerült a forgalom vizsgám is!!!! Minden meg lett elsőre!
Már nagyon várom, hogy a kezembe legyen a jogsim. A végére nagyon megszerettette velem a vezetést az oktató. Azért kicsit izgulok ilyen lesz a hondát vezetni, kvázi segítség nélkül...