Csakegy!
Basszus, te hogy találsz ilyeneket?
Nyálam rácsorog a billentyűzetre!
Ki a gyártó?
Zsizsik!
Mind a ketten jócskán letagadhattok a korotokból, de Monee párja sem néz ki annyinak, amennyi!
Monee!
Csak csínján az oldószeres festékekkel! Most fejlődnek odabenn a kis agysejtek ezerrel, még ne ritkítsd őket!
Ha muszáj festened, inkább teraszon v. nyitott ablak mellett tedd ventillátoros szellőztetéssel!
Kincs!
Én beadattam a meningitis ellenit és a bárányhimlő ellenit, ezek nem olyan durván drágák.
Nem adattam be a rotavírus ellenit, mert baromi drágának találtam, de aztán nagyon megbántam, amikor a ded elkapott egy hiper fosósvírust és rettenetesen legyengült, plusz véresre felmaródott a feneke.
Így aztán a pneumococcus ellenit beadattuk. Az is rohadt drága. De úgy voltam vele, h. még egyszer nem játszom. Annyi mindenre szórunk el pénzt, inkább a gyerekre költök. Ne kövezzetek meg érte, tényleg nem rongyrázásból teszem!
(De ezt az oltást lassan beveszik a kötelező oltások közé, akkor talán olcsóbb lesz)
Most sikerült beszereznem a kullancs elleni oltást, szeptemberben megkapja az elsőt belőle. Anyuék mellett van egy rét, ahol már többen találtak kullancsot a kutyáikban, inkább nem kockáztatok!
Én is sokat hezitáltam, h. minek ennyi oltás, de aztán arra a döntésre jutottam, h. ha van lehetőség egyes betegségek kivédésére, miért ne tegyem.
Persze az is kérdés, h. mennyi a valószínűsége, h. egyes betegségeket elkapjon a gyerek, de az is nagy igazság, h. a 0.0001 is nagyon magas arány, ha az én gyerekem az, aki pont elkapja.
Rólunk:
Ded foga nem sérült olyan rettenetesen, mint ahogy elsőre látszott. Mára a szájáról is majdnem lement a dúzzanat. Már hagyta megnézni is, meg némi erőszak árán leecseteltem egy speciális oldattal, amit egyébként fognyaki érzékenység kezelésére használunk. Remélem nem gyullad be a foga! Nem látszik, h. érzékeny lenne (sosem hittem el, amikor az egyetemen azt mondták, h. a tejfogak jóval kevésbé érzékenyek, de úgy tűnik van benne valami. Egyébként kis pácienseken is tapasztalom, h. már csak akkor jelzik, h. fáj a foguk, ha elérte a lyuk a fogbelet.).
Mindenesetre félő, h. a ded miatt folyamatosan frissítésre szorulnak majd a gyerekfogászati ismereteim!
Kistesó ma igen jelentős dorbézolást rendezett odabenn, már kívülről is látszik és ma először végre apának is bemutatkozott.
De ő nem lesz apának engedelmes gyerek! Gergő mindig elcsitult apa kezétől, Kistesó viszont folytatta a boxmeccset. Vérprofi, mert már 12 meneteseket vállal!
Pláne este! Semmelyik oldalamon nem feküdhetek őszerinte, meg háton sem, és egyébként is: álljak v. inkább lebegjek!