Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!
Ha lehet ilyet, akkor most ünnepélyesen átruházom rád a laptetőmet!Nekem most úgysincs rá szükségem, neked meg jól jöhet! :wink: Én igazán annyira, de annyira...

Kép
Kép
zazzy

csakegy, várunk titeket is!!!!!! tudod a számom, ha jöttök hivj!

zsizsik, vasi delelott megyek, mert ferjem delutan motorozni megy. de ugorj be edzes utan!! varunk!

bocsi, de ki vagyok purcanva, nem reagalok masokra....de ma lanyom olyan hisztit levagott.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Zazzy!
Nagyon aranyos vagy! Köszönöm szépen. Pont most tanulmányoztam végig az idei görbéimet és képzeld azt vettem észre, hogy január óta 4 ciklusom volt (jan 12; márc 31; máj 4; és a mostani júli 11) és mindegyik magától jött meg!!!!!! Kezdem azt gondolni, hogy lassan de biztosan javulok......... bár még messze van az hogy minden hóban mensizzek. :? de kezdetnek a kéthavi sem rossz, ahhoz képest hogy 13éves korom óta nem kezeltek egészen tavaly júliusig. Ebben a hóban 26.-án lesz 1 éve hogy szedem a metet, éshát ugye azóta kiderült a pm alulműködés is.
Szóval tényleg nem kesergek, tudom és érzem hogy eljön az időm/időnk. Hisz ki gondolta volna azt is akár május elején hogy nekünk május közepén házunk lesz????Éshogy még nyaralni is megyünk... és pont amikor a házassági évfordulónk lesz.......

Egyszóval: lehet hülyének néztek de örülök!!!!! :D

amúgy fura mert mióta ülök nem is fáj a hasam, bezzeg napközben miközben güriztem meg vásároltunk...
ja hihetetlen mennyi bunkó van a hiperekben, ezt eddig is tudtam de ma csak ilyenekkel kerültek az utamba, azt hittem felrobbanok......

hajni...
Budaörs

bakker tudtam hogy lefelejtem!
NORKA!
Természetesen BOLDOGAT NEKED IS!!!!

Zazzy!
Köszi! pont lekéstem a laptetőt mert annyit írtam hogy hajjaj.... :lol:

hajni...
Budaörs

Hajni!

Először is :( :( , de legalább tudjuk. És megjött magától! Az meg szuper, ha látszik sorra a görbéken a javulás!!! :wink:
Sok sok sikert és erőt a költözéshez, és jó nyaralászást Nektek. :D

Mona!

Az a mini képes sorozat tök jó! :D

Csakegy!

Hirtelen ledöbbentem, hogy hol akartál találkozni velem, de látom közben kiderült a tévedés. :D

Hát ez a mai diplomaosztó elég gáz volt, pláne így, hogy a Párom nem volt itthon. Sz. család elég kiborító tud lenni, pedig én még viszonylag a nyugodtabb embertípusba tartozok. A gyerekek átok rosszak voltak, anyósom szokás szerint "rendezett", én meg ültem és néztem ki a fejemből. A kaja is olyan "na ettünk egyet" volt, szóval nem volt baj, hogy 8kor feloszlattuk a partyt.
Ami különösen meghökkentő volt és rosszul esett, hogy a maradék kaját miután elcsomagolták a pincérek, az anyósomnak eszébe sem jutott, hogy azt az 1-2 szelet husit ami megmaradt az egyik dobozban, nekem adja és ne a sógornőmnek (lányának). Náluk a 4 embernek fél fogára sem elég az a mennyiség, nekem viszont nem kellett volna főznöm a hétvégén, csak valami köretet. Fura volt, nah... :? Nem az én anyám, de ennyit azért kinéztem/elvártam volna. :roll:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Dehogy vagy hülye!Tessék nyugodtan örülni!
Most lehet én beszélek majd hülyeséget, de ha így kéthavonta jön meg, ez vajon sima rendszertelenség(még :wink: ), vagy nem lehet olyan, hogy valamelyik petefészekkel van valami? Én tuti erre gondolnék, ha magamról lenne szó, de az is igaz, hogy ennyi nyűgöm mellé még képes lennék többet is bemagyarázni magamnak!Szóval ez csak amolyan átsuhanó gondolat volt!
Én is itt tartok megint a "bűvös" 40. napnál, de nem merek duphastont szedni a múltkoriból kiindulva! :roll:

Kép
Kép
zazzy

Monee!
Kösszencs :wink:

Zazzy!
Mondasz valamit, de ezt konkrétan csak akkor tudnám meg ha találnék majd ott Szolnokon egy jó nődokit aki mindig uhzik majd. És nem néz rám bután, hogy mi is a bajom. De ez még a jövő zenéje...... először szeretném belakni a lakást, megkapni az állást aztán jöhet a baba is. Bár szó mi szó nem ellenkeznék ha a terveimet szerteoszlatná azzal ha bejelentkezne. :D

hajni...
Budaörs

Zazzy sajna nem tudok okosat mondani. Énis mindig megfogadom hogy na 40.nap akkor hajrá, de valahogy jön a kisördög hogy türelem megy az magától is bár kissé döcögősen... :D

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Hajni!
Javulás után jön a csoda!!!

Rambóka!
Puszilom Gergőt!!! Nagyon ügyes!

Monee!
Megfertőztél!!! Tudod,... tipródtam... csináljak hordozót, vagy sem. Már annyira, h szerdán hajnalban amikor fel kellett kelnem etetni járt az agyam, h hogyan is kellene design-olni a kengurut. :shock:
Aztán jött csütörtök és nekivágtam. Szerencsére csak töltőanyagot, hevedert és 1 csatot kellett vennem (anyagom van bőven). Így kihoztam az egészet 1160 Ft- ból. :lol: Kép Kép

Kép
lara26

Sziasztok lánykák,

először is MINDEN NÓRÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK !

Aztán:

Lara, állati jó ez a hurcibáló..... és ezt te varrtad egyedül ??? :shock: :lol: Szabással mindennel egyedül bírkóztál meg ? Vagy volt azért szabásmintád meg elkészítési leírásod ? döbbenet, nagyon ügyes vagy akárhogy is készült !
Én is nagyon szeretném majd magamon cipelni a gyermeket, csak még nem tudom, milyen eszközzel..... majd kitalálom februárig. (úristen de messze van az még..... :roll: :cry: )

Hajni, szerintem sem kell elkeseredned, ha magától jön már meg, az fél siker mindenképpen, vannak olyan emberkék (pl te is és én is ilyen voltam) akiknél nem fél év, hanem akár több év is kell a jelentős javuláshoz..... én 2006 augusztusa óta szedtem a metet, és 2008 májusban lettem terhes..... azt is csak a clostynak köszönhetem, szerintem. Meg nyilván a férjemnek is. :lol: :lol: 8)

Monee, fura az anyósod...... lehet, nem rosszindulatból nem adta neked a husit, hanem inkább csak figyelmetlen volt..... de akkor is, az ilyen apróságok nagyon rosszul tudnak esni az embernek, tudom.

Dimetke, telcsizzünk már egyet, így olyan nehéz megbeszélni valamit.

Ma töltöttem be a 10. hetet, holnaptól már a 11. hetet kezdem.... és kedden megyek a dokimhoz UH-ra. Talán lassan el kellene mennem a védőnőhöz is, kiskönyvért, vagy mi. :roll: Mikor van a vérvétel ? Ja és majd ha hazajöttünk a nyaralásból, a 13. héten elmegyek terhelésesre is. Bár mérem néha a cukrom, és teljesen rendben van. Teljesen olyan érzésem van, hogy itt van ez a kis maszat a pocakban, hagyják őt békén, majd maikor megnőtt, akkor ki fog bújni, addig meg nem kell őt háborgatni, hiszen jól van.... legszivesebben mindenféle vizságlatot elkerülnék, nincs hozzá kedvem, minek macerálnak..... jaj, a tehességi hiszti megint kezdődik...... :roll: :wink:
zsizsik

Sziasztok!

Zsizsik!

Gratula a 10 héthez! :D
Hihetetlen, hogy ilyenkor még hogy vánszorog az idő, utána meg szinte röpül. :D

Mivel a Párom idősebb nálam (41), a szülei nem fiatalok már annyira, tehát láttak egyet s mást, van már 3 unoka, szóval nem új nekik ez az egész helyzet. Én sem hiszem, hogy rosszindulatból volna ez, csak egyszerűen meghökkentő, hogy az anyósom Párom tesójáéknál nem lát egy centivel sem tovább. Szeretnek minket is ez nem kérdés, csak őket jobban. Ezzel mondjuk lehet együtt élni, különösen nem sérti az önérzetem, de valahogy megtartódik az egy lépés távolság közöttünk. Közelebb nem jutunk, csak max. mindig egy kicsit távolabb.
Az már csak itthon jutott eszembe, hogy az orrom előtt beszélték meg, hogy lemennek a gyerekekkel és a sógornőmmel a közeli strandra, de eszükbe sem jutott, hogy esetleg engem is megkérdezzenek, hogy mennék-e. Tudják, hogy egyedül vagyok itthon, nem kellett volna eljönni értem, mert tőlünk 15 perc a strand kocsival, nem lettem volna kolonc a nyakukon, stb. Ennyire figyelnek ránk, asszem nem is kell többet mondani. :roll:

A babácskám tegnap csinált egy valamilyen elfordulást, mert most más helyeken kotorászgat. Olyan hullmázás van a hasamban, hogy hajjajjjj! :lol: :lol: Imádom, na. 8)

Lara!

Jó lett a hordozó! :D Örülök, hogy megfertőztelek! :D :D
Kislarának is tetszik? Volt már komolyabb próba vele?
Az a piros cipzáras, két oldalt patentos rész mi? Zseb?
Később majd a miénkre is lehet hogy rá kell szerelni egy csuklyát, de azt egyenlőre még nem akartam. :D

Monee

monee85

zsizsik, holnap hívlak
mona téged is
csakegy te meg jelezz, hogy jöttök-e ti is. gyertek.

1 órás altatás...küzdelem. hidegfront vagy fog??? :?

Kép

dimet

Sziasztok!

Mindjárt megyek visszaolvasni, csak gyorsan egy tipp mindazoknak, akik valaha tudtak énekelni, de legalábbis rémlik nekik valami az iskolai énekórákról, csak a dalok szövege merült a feledés homályába. Itt megtalálnak egy csomó népdalszöveget (ne akadjatok el a tartalomjegyzéken, nem klikkelős! Lefelé haladva ott van az összes!)
http://www.georgikon.pate.hu/tanszekek/ ... Hdalok.doc

Rólunk:
Sikonda isteni, a ded nagyon élvezi, már ott tartunk, h. beugrál a vízbe a partról! (Úszni még nem tud, de ami késik nem múlik.) Már tud buborékolni a szájával, nyomja a lábtempókat :lol: , és az a lényeg, h. imádja a vizet.
A rossz hír az, h. tegnap sikeresen tarolta a két 1-esének a belső sarkát, laza, nyújtottestes pofáraesésből, pedig ketten fogtuk anyámmal kétoldalról, miközben mentünk az egyik medencétől a másikig. Meg nem tudom mondani, h. hogyan tépte ki magát a kezünkből! És azt sem, h. mi a fenének nem teszi le a kezét???! :shock:
Mindenesetre volt üvöltés rendesen! :(
Tegnap szétbőgtem a fejemet, mert a párom engem hibáztatott a dolog miatt. :cry:
Párom meg nem fogja fel, h. azért nálam töri magát a ded, és nem nála, mert egész egyszerűen statisztikailag több erre az esélye, hiszen velem 3X annyit van a gyerek, mint vele!
Mert persze nem vigyázok rá rendesen! :evil:
De egyszerűen nem tudom, hogyan vigyázhatnánk rá ennél jobban! Mert, ha legalább akkor törné magát, amikor ott sem vagyunk, de így????? Ettől csak akkor tudtam volna megóvni, ha hozzám van bilincselve! (Lehet, h. nem is hülyeség? :twisted: )

Mindenesetre így is rettenetes lelkiismeretfurdalásom van, h. nem tudtam megakadályozni, pláne, mert nagyon jól tisztában vagyok a lehetséges következményekkel, mint a fogak begyulladása, tejfog gyökérkezelés, fogak elszürkülése, alatta a maradócsíra sérülése miatt a maradófog eltorzulása. ÁÁÁÁÁÁÁáááááááá........!
Kéne valahogy fogvédőt csinálni a gyereknek, de ilyen korban max altatásban lehetne hozzá lenyomatot venni, és akkor sem biztos, h. benn lehetne tartani a kész fogvédőt a szájában, meg ugye vihar iramban nő, tehát minimum fél évente lehetne újat csinálni.... .....szóval nem megoldható a dolog. Pedig egész éjjel ezen törtem a fejemet! :?
Állvédős hokis fejvédőben meg csak nem mászkálhat folyamatosan? :shock:
Elkeserítő a dolog nagyon! Lassan nem marad elöl foga! :cry:

rambóka

Norkának és Nórinak Boldog Névnapot!!!!!!

Hajni!

Sajnálom, h. nem ez volt a ti hónapotok :( , de örülök, h. ennyire jól fogod fel! :D
Csakegynek voltak ilyen dupla hónapjai, ha jól emlékszem. Már azzal gyanusítottuk, h. nincs is meg a másik petefészke. :roll:
Aztán látod, már Leendő Kétnevű Kistesót várja!

Lara!

Szuper lett a hordozó! :D
Mi az a négy patent?
Viszont a műanyag karabínert én lecserélném a helyedben erős hátizsákcsatra, mert ha eltörik, pottyan a gyerek!
Plusz az Ergoban van egy biztonsági gumi, ami véletlen szétcsatolás esetén is egyben tartja a rendszert. Most Moneenál van az Ergom, talán ő le tudja neked fényképezni a dolgot. Utólag sem bonyolult ráapplikálni!
Inkább, minthogy baj legyen!

Zsizsik!

Én még mindig parázok néha! Ha tehetném, hetente járnék UH-ra, pláne amikor fél napot nem ad magáról semmi életjelet! :shock:
De most hálistennek éppen tiltakozik a gép előtt ülés ellen! :twisted:

rambóka

Sziasztok csajócák!

Rambóka!
Nemsemmi ez a Gergő gyerök..... de akkor sem hibáztatni magadat, okés??? azon morfondíroztam hogy lehet ezzel a nemfogadokszót időszakkal tiltakozik tesó ellen, akár tudatalatt is???hirtelen ez jutott eszembe.
Próbáltam az általad linkelt oldalt megnézni de nekem nem hozza be :? :shock:

Lara!
Tényleg ngyon jól néz ki az amit varrtál. hm ezt most 1 r-vel vgy 2 vel kell írni???

Amúgy csak pár pillanat erejéig kukkantottam bé, mert dög fáradt vagyok. Egész idáig pakoltunk. Hihetetlen mennyi dobozunk lett, különféle méretben. Ha nincs összesen 60db! :shock: akkor egy sem. Már azon gondolkodtunk hogy fog ez mind elférni????
De lehet pár dolgot itthagyunk hisz hétfőn ha lennt bekökötték a kábeltévét, visszajövünk hogy kedden reggel meg tudjak ejteni egy vérvételt mert ide van beutalóm, ott meg még nődokim sincs aki a hormonokat kiírja. Igaz nem 3.napi lesz hanem 5.napi de legalább lesz és ciklus eleji. Bár T-hez csak aug 19.-én megyek, de addig nemhinném, hogy megjön újra. :wink:

Egyszóval pussz mindenkinek! Jók legyetek, vigyázzatok Magatokra, Gyerekekre, Babákra, Férjekre meg akikra még kell!!!
Majd jelentkezem ahogy tudok. Aztán nem szurkolni nekem okés a nyaralásomra és az ott történtekre!!!! :wink: :roll:

hajni...
Budaörs

norkáknak, nóriknak, nóráknak boldogságosat!!!!

juj, rami :( sajnálom gergőt. meg téged a lelkiismeretfrudalás miatt. kemény menet lehetett pároddal, de nála is bármikor megtörténhet.

hajni, jó nyaralást! és nem szurkolok. csak kicsit. picit. icipicit.

lara, ügyes vagy!!!

írtam már,hogy drága lányom, aki a hozzátáplálás tökéletes mintaképe mit művelt? én eléggé odafigyelek, hogy mit adok neki. 1 éves koráig mindenképpen, így döntöttem :D de ő nem :D tegnap vendégségben rávetette magát a süteményes tálra. ki sem tudtam csavarni a kezéből a sütiket. persze előtte jelentettem ki,hogy zsuzsi nem eszik ilyeneket, mire odanéztem a bolti linzert, meg kókuszost, meg mittom én még, hogy mit kétpofával tömte. előtte muffin. előtte túrórudi-csokinélkül, de ezt én engedélyeztem-..... szóval, azt hiszem elkezdtük a tojásfehérje és tej hozzáadását az étkezéséhez. ja, ma meg sült krumpli :?
egyébként meg alig eszik. a fogára és a melegre fogom. vagy nemtom. remélem helyreáll a rend. válogatós gyerek lesz?? nem mán. mi sem voltunk azok. na, ez van.

Kép

dimet

Rambóka!

Na ne máááá! Ez olyan hülye pasi szöveg, de tényleg! Ne legyen már rossz érzésed emiatt! Bárkivel bárhol megtörténhetett volna!
El kéne vinnetek Gergőt valami vetődés tanfolyásra, lehet megtanulná, hogy kézzel kell tompítani, nem foggal. :roll: Most nem azért, de az ortopédus gyereke meg össze-vissza töri kezét lábát, hogy legyen a szülőnek valami szakmabeli dolog miatt aggódni?! :?

Dimet!

Heheheheeeee... :lol: :lol: :lol:
El tudom képzelni mekkorára kerekedett a szemed, miközben Zsuzzs a mindenféle sütiket tömte befelé. :lol:

Hümm... az enyém pasi meg úgy látszik elfelejtkezett rólam, nem hívott este. :roll: Holnap jól számon kérem rajta!!! :D

Aztán még az is van, hogy sajna az idő hiány miatt fel kell függesztenem jövő hétre a nagy pihenéses dolgomat. Baromi sűrű lesz a program és tartani kell mindent, mert nincs sok időnk. Holnap megint festhetek szekrényt és ajtót, hétfőn: fürdőszoba bútor összeszerelés, keddtől: kis fal csiszolás, gyerekszoba, előszoba fölös motyó kipakolás, csütörök: orvos, hivatalok, munkahely járás, péntek: szoba bútor kipakolás, fal alapozás, szombat: gyerekszoba fal festés, vasárnap: otóverseny. Csak ennyi. :roll: Fúm a hátam közepére sem kívánom, de sajna ez van. Kevés az időnk, és a segítséghez is alkalmazkodni kell. :(

Monee

monee85

Sziasztok,

Monee, ha jól számolom, köztetek is pont annyi év van, mint a köztünk, csak mi már vénebb kiadásban vagyunk..... :lol: :lol: ( én 35 férjem 53 )
Neki már nem élnek a szülei, amikor megismertem már akkor is "árva " volt..... pedig szívesen megismertem volna őket.
Sok családban az anyák a lánygyermekeiket dédelgetik jobban, nem ismerem nálatok a körülményeket,de lehet, hogy a hozzád való viszonyuk a párodhoz való viszonyukat tükrözi valamelyest.... na nem is akarok belevájkálni a magánéletetekbe, csak abszolut megértem, mit érzel, én is voltam már ilyen helyzetben, régebben.
Próbálj nem foglalkozni vele, bár úgy látom, te magadtól jutottál el erre a viselkedési módra, helyes, önvédő mechanizmus működik. Aztán meglátod, ha megszületik a baba, lehet, egészen megváltoznak majd !

Rami, basszus, néha nem értem ám a pasikat...... :shock: :? Nem elég neked az a lelkiismeret furdalás amit magadtól érzel, még neki is rá kell pakolnia egy adaggal...??? Sajnálom, hogy Gergő ennyire töri zúzza magát.....remélem, azért mégsem tette tönkre teljesen a fogacskáját...... :cry: :cry: :cry:
zsizsik

Zsizsik!

Aham, egészen pontosan annyi a különbség. :D
Ő akkor ballagott középiskolából, amikor én születtem. :lol: Hihetetlen még kimondani is. :D
Jah, nem foglalkozok vele, csak ilyenkor eszembe jut ez meg az, aztán puffogok egy kicsit magamban, elmondom az én anyukámnak és le is zárom az ügyet. Szerencsére valahogy a Párom sem igényli nagyon a szülei társaságát, úgyhogy nincs is gond itthon belőle. Ennyi. :)

Nah, összeszedem magam és irány festeni.
Rájöttem hogy az oldószeres festékekben azt gyűlömöm a legjobban, hogy átkozott nehéz kimosni utána a hengert :x :evil: Vizes alapú festéket ide!!!

Monee

monee85

Utólagosan(bocsánat!!!!!!!!!!!!!!!) :oops: :oops: :oops:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NÓRINAK ÉS NORKÁNAK IS!!!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Anyukák védőoltásokról tudom már volt szó ,csak akkor nem figyeltem ezért kérdezném mit érdemes beadatni és mennyibe kerül? a neten ezt azt lehet olvasni de érdekelne a ti véleményetek!

Kellemes hűs vasárnapot.
Vendég

Háhááááá... asszem megtaláltam álmaim babakocsiját... ha mázlink van ma délután megnézhejük:)))) (Ciki, már többen is lecsaptak rá és az viszi aki a leggyorsabb... Lilla viszont alszik mint a bunda, ha felébredt SOS megy a telefon, hogy érdemes-e még elindulnunk...). Tiszta versenyfutás:) (Pedig nem is olcsó a kocsi... 15e egy kis gagyi esernyőért....). Viszont valszeg el fogom adni a nagy batár ABCdesign kocsinkat (3 óriáskerekű terepjáró jogger.. nyaraláshoz vettük de szerintem nem visszük mert túl sok helyet folal a csomagtartóban)... akkor kb. meglesz a fedezet erre a kicsire (amióta megvettük a joggert jó ha egyszer használtuk úgyhogy ne áljon benne a pénzünk...). Babakocsipörgetés ezerrel:)))))))

(Ha valaki esetleg ilyesmire vadászik az szóljon - 3 felfújható bazi nagy kerék, megfordítható vízszintesig dönthető ülés, lecipzározható hatalmas napfénytető, szokásos jó nagy ABC design bevásárlókosár az aljában... Nagyon masszív terepkocsi, egyetlen baja, hogy nagy... bár pont ezért vettük anno... csak a férjem megnyúz ha egy 5. kocsit is hazaviszek és egyet sem adok el közben:) (majd az új kocsi is eladó lesz szerintem ha megszületik a kistesó, nekem addig kéne csak, hogy néha BKVzhassak is...) Ja... nem tudom mennyi... ha valaki SOS elviszi akkor 13e? (ha érdekel valakit akkor fényképezek...) Sima ABC design Sinus 3... (szerintem jövő héten fogom a neten elkezdeni hirdetni...)
Vendég

Megvan a "kocsi" :) A súlya... hát azt nem tudom.. a pehelysúly jellemzi a legjobban mert akár egy ujjal is felemelem:) Lillát beleültettük, kifejezetten élvezte... az első kerekein meg van valami védő izé, hogy ne tudja rárakni a lábát... marha könnyű tolni, nagyon jól kanyarog... Szuper :))) Erre vadásztam jó ideje:))))) (sajna bazi drága volt plusz ugye használt kocsi és nem is egy mai darab de ez van...) Ja... ez valójában egy hátizsákos hátihordozó... (van hozzá kerékvédő zsák stb. ha esős időben nem akaom sárosan a hátamra venni stb.) Mondjuk én nem fogom sokat használni, leginkább arra kell, hogy ha mégis be kéne mennem egyedül a városba -vagy akár csak az Ikeához- Lillát is vonszolva akkor be tudjak menni...

Kép
Vendég

csakegy, jó ez akocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

dimet

Dimet: jaja :) Remélem is :) Túl drága volt ahhoz, hogy ne legyen használható:)))) (csak még ki akarom mosni, lecsekkolni, hogy meg kell-e valahol erősíteni az anyagot stb. stb.)
Vendég

Sziasztok!

Hazajöttünk, letelt Apa szabija :cry: , sok-sok mindent megcsináltunk a héten...

Visszaolvasni még nem volt időm, így most kicsit önző leszek, holnap pedig reagálok is ígérem!

Nyaralás jó volt, bár az idő elég kaka volt, de a szállodában volt medence így a család tudott pancsizni. Balcsiba csak térdig sikerült egyszer belemennünk :cry:

Dorka jól megfázott - de kb. minden nyaraláson ez volt idáig, számítottam is rá :?

Tegnap keresztelőn voltunk, ma átrendeztük a gyerekszobát - mindjárt teszek fel képeket is - apasági nyilatkozatot is megcsináltattuk :) És hogy kiakadtuk, hogy most már olyanokat is kérnek, hogy fogamzás vélhető időpontja... :shock: Mi a fenének ez nekik?!

Pár kép a szobáról és egy 30 hetes pocifotó! :lol:

Kép Kép
Kép Kép pocak 29+6

Holnap jövök, ígérem!

Kép

Kép
anyoooka

azta, nőtt ám a pocakod!!!
nagyon jó lett a babaszoba is:)

kész a holnapi ebéd: gyümölcsleves, túrógombi.
(bocsi mona és csakegy, nem egy diétás, de finom :lol: )

zsuzsi tud babát ringatni. mondom,hogy tente baba tente, és ő is ringatja ezerrel. igaz kissé sajnálom a babát, mert néha a hajánál fogva megy a tente :lol:

Kép

dimet

Nyah!
Szasztok lánykák!

Hajni! :(:( De majd az új kecóban!

Monee! Uradnak is akadik szerintem most épp elég, szóval hagyd élni....... Nebáncsadmán! Bár tudom milyen, mert a szülés előtti este úgy összeugrottunk egy ilyenen (lelépett haverjával, én meg dekkoltam a fájdogáló pocimmal, nyákdugeszt elhagyva egyedül...........), hogy nem szóltam hozzá lefekvéskor. Errefel hajnalban meg ugye mentünk szülni! El is feledtem, hogy mennyire haragudtam rá! :lol: :lol: :lol:

Rami! Fogacska................... :( Vannak olyan helyzetek, hogy nem tudsz mit tenni. A bukósisakos ötlet az jóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Gergő nem olyan gyerek, akit "felvigyázni" lehet!!!! MAjd apa is rájön ám, mikor te a kistesóval bent leszel a kórházban a szülés után!!!!!!! Az legalább ugye 3 nap, illetve Te császáros leszel, sz 4!!! Kíváncsi leszek, hogy mik fognak történni!!! Sajnálom a sírást. Emlékszem, hogy Ákossal mennyi ilyesmi és hasonló kis balesetek töréntek. Nincs jó megoldás!

Zsizsik! 10. hét????????? :lol: :shock: Atyaisten!!!! Nem semmi! Vigyázz magatokra!!!! Pocifotóóóóóóóóóóóó!

Monee! Tőled is, és MINDENKITŐL!!!!!
Anyóm?????

Köszönöm a Nóri napi boldog kívánásokat!!!!!
Norka Neked is nagyon sok boldogot!!! :):):):):):):)

Ma lementünk a Balcsira anyósék után kicsit, hogy Nóri ne feledje el őket teljesen. Varázslatos volt az egész hangulat, minden! Csend, béke, Nóri, mint a kisbudha, egész nap kiegyensúlyozott és békés volt! Néha begorombult az ínye miatt, vidzont könnyen le lehetett szerelni, és egyébként tündéri kislányka volt! Jól éreztem amgam, sokat beszélgettünk. Sikerült átrágni egy két dolgot, de nem hiszem, hogy hosszútávú megoldás született volna bármiben, annyira istenítik Nórit, hogy ezt tudomásul kell vennem és kész! Láttátok volna anyósomat, szinte repült felénk, mikor meglátta a kocsit, hogy megérkeztünk!!!! Hát ez van!

Holnap Dimetékhez megyek, és csinálok pár fotót is! Remélem, ha el nem felejtem!!!!! Megnézem Zsuszsmuzs fogacskáit!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csakegy! Jössz??

Megyek aludni! A pakolás megvár, akkora a kupi, hogy hozzá sem fogok ma, holnap meg saaaaaaaaaajnaaaaaaaaaaa nem lesz rá időm!!!! Jajajjjajajjjajajajjjajjjajjj! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Éééééés tessék!!!

Dimet!
Túúúróóógombóóóóóc! Nyami!!!! Ezeréve nem ettem! Cukros vaníliás tejfőllelllllll Jajjjjjj!

Anyó!
Babaszoba csodaszép lett! És a pocódon padlót fogtam................ Csodagyönyörű!!! Istenem.............. Sajnálom a rossz időt, de legalább pihentetek!

Télleg lépek már na........................
Vendég

Habtapi szőőnyeg!!!!!

Nagggyon király! Olyan klasz színes! Szerintem Nóri megbolondulna a boldogságtól!!!! Örömében úgy összenyálazná, ahogy csak bírja!!!! :lol:
Vendég

Csakegy!

Basszus, te hogy találsz ilyeneket?
Nyálam rácsorog a billentyűzetre!
Ki a gyártó?

Zsizsik!

Mind a ketten jócskán letagadhattok a korotokból, de Monee párja sem néz ki annyinak, amennyi!

Monee!

Csak csínján az oldószeres festékekkel! Most fejlődnek odabenn a kis agysejtek ezerrel, még ne ritkítsd őket! :twisted:
Ha muszáj festened, inkább teraszon v. nyitott ablak mellett tedd ventillátoros szellőztetéssel!

Kincs!

Én beadattam a meningitis ellenit és a bárányhimlő ellenit, ezek nem olyan durván drágák.
Nem adattam be a rotavírus ellenit, mert baromi drágának találtam, de aztán nagyon megbántam, amikor a ded elkapott egy hiper fosósvírust és rettenetesen legyengült, plusz véresre felmaródott a feneke.
Így aztán a pneumococcus ellenit beadattuk. Az is rohadt drága. De úgy voltam vele, h. még egyszer nem játszom. Annyi mindenre szórunk el pénzt, inkább a gyerekre költök. Ne kövezzetek meg érte, tényleg nem rongyrázásból teszem!
(De ezt az oltást lassan beveszik a kötelező oltások közé, akkor talán olcsóbb lesz)
Most sikerült beszereznem a kullancs elleni oltást, szeptemberben megkapja az elsőt belőle. Anyuék mellett van egy rét, ahol már többen találtak kullancsot a kutyáikban, inkább nem kockáztatok!
Én is sokat hezitáltam, h. minek ennyi oltás, de aztán arra a döntésre jutottam, h. ha van lehetőség egyes betegségek kivédésére, miért ne tegyem.
Persze az is kérdés, h. mennyi a valószínűsége, h. egyes betegségeket elkapjon a gyerek, de az is nagy igazság, h. a 0.0001 is nagyon magas arány, ha az én gyerekem az, aki pont elkapja.

Rólunk:
Ded foga nem sérült olyan rettenetesen, mint ahogy elsőre látszott. Mára a szájáról is majdnem lement a dúzzanat. Már hagyta megnézni is, meg némi erőszak árán leecseteltem egy speciális oldattal, amit egyébként fognyaki érzékenység kezelésére használunk. Remélem nem gyullad be a foga! Nem látszik, h. érzékeny lenne (sosem hittem el, amikor az egyetemen azt mondták, h. a tejfogak jóval kevésbé érzékenyek, de úgy tűnik van benne valami. Egyébként kis pácienseken is tapasztalom, h. már csak akkor jelzik, h. fáj a foguk, ha elérte a lyuk a fogbelet.).
Mindenesetre félő, h. a ded miatt folyamatosan frissítésre szorulnak majd a gyerekfogászati ismereteim! :twisted:

Kistesó ma igen jelentős dorbézolást rendezett odabenn, már kívülről is látszik és ma először végre apának is bemutatkozott.
De ő nem lesz apának engedelmes gyerek! Gergő mindig elcsitult apa kezétől, Kistesó viszont folytatta a boxmeccset. Vérprofi, mert már 12 meneteseket vállal! :twisted:
Pláne este! Semmelyik oldalamon nem feküdhetek őszerinte, meg háton sem, és egyébként is: álljak v. inkább lebegjek! :twisted: :twisted: :twisted:

rambóka

Dimet: Hát én most ha kajára gondolok akkor kidobom a taccsot:) (bevacsoráztam, ettem egy csomó piskótát és negyed dinnyét... szétdurranok:)

anyoooka: Ez a szoba ááááállat jól néz ki:) Dorkának jobbulást!!! Nem semmi ez a pocak:)))))

Monácska: Holnap találkozunk:) Mi mondjuk csak később megyünk, ha mázlim van Lilla jó sokáig alszik, aztán kell még vagy egy óra amire összekapjuk magunkat... 11 előtt nem tartom esélyesnek az érkezést...

Rambóka: Durva mennyi baleset éri Gergőt :( Magadat viszont abszolut ne hibáztasd!!!! Nem lehetsz ott minden mp-ben és tapasztalataim szerint pont akkor történik a legtöbb és legnagyobb baj amikor az ember ott van és a gyerkőc ezért elbízza magát...(Lilla is potyog keményen de mi eddig megúsztuk 1-2 feldagadt és vérző sérüléssel... izé... tegnap szó szerint kizuhant a babakocsiból miközen én két kézzel próbáltam visszatartani ... Ő meg kapásból kitépte magát a 3 pontos övből és zuhant... persze pofára... az aszfaltra... képzelheted milyen gyorsan kaptam fel... de még csak egy karcolás se lett rajta... pedig nagyon durva esés volt... szóval sak mázli kérdése, ha egyes babák megússzák a nagy zuhanásokat... és ezt a férjedek is tudomásul kéne vennie sajna...)

Védőoltások: én nem oltatom... majd kap kullancs ellenit (ha végre megint kapható lesz) és a kókuszost ha szeptembertől ingyé lesz... Aztán majd mielőtt közösségbe megy kap még Rota ellenit is... de azt csak akkor.

Babakocsis izé: babaszoba.hu apróhirdetések. Én majdnem mindent ott veszek. Nagyon jó árak szoktak lenni, nem kell alkudozni stb. Csak sajna gyaran kell nézni... legutóbb pl. simán lecsúsztam egy 3000Ft-os csúszdáról mert csak este néztem meg... szóval nagy adag mázli kell hozzá sajna de megéri nézelődni...(InStep a márkája egyébként de nem láttam ilyet a honlapjukon úgyhogy valszeg már csak használtan van ilyen... gondolom az ebayen... valszeg az itthoni ár töredékéért:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.13 23:14-kor.
Vendég

rami, örülök,hogy nem akkora a vész!!
kistesó meg dübörögjön csak :) szerintem a lebegés a legjobb ötlet. szólj, ha sikerült kivitelezni.

mona, igen. porcukros-vaniliás-tejfölös. (remélem jó lett a gombi, ez mindig olyan necces. de a gyümölcsleves tuti finom. :) )

vajon mi lehet kavicsékkkal. mármint a szopira gondolok. szilas vajon még mindig sztrájkol??

nemtom lehozni gyeremeket a tápról.....kap reggel és este. próbálkozom a reggelivel, de a tápért nyüszít :) este meg vacsi. ma úgy csináltuk,hogy fél 7kor fürcsi, aztán vacsi együtt. és táp mellé. de nem sokat evett, és a tápot ugyanúgy benyomta. eddig úgy volt,hogy 6kor volt vacsi. fél 8kor fürcsi, utána táp. hm. hosszú menet lesz.
viszont annyira cica volt ma este. befészkelte magát karomba és elaludt :)

Kép

dimet

Anyoo!

Hát nálatok sem lehet táncolni a gyerek szobában, pont csisszre fér el minden ahogy látom. Jól megoldottátok, gratula! :D
Irígy-irígy, de sálálá hétvégén nálunk is festééés!!!
Szééép kerek pocak, enyém is ilyen. :) Rakok majd én is képet. :)

Mona!

Nem bántottam a jó embert, ilyenkor annyira fáradtak szoktunk már lenni, hogy még azt is elfelejtem amit 5 perccel az előtt mondtak. Különben is, mondtam neki, ha gáz van, hívom én, a többi beszélgetésünk csak amolyan fecsejke volt. :)

Rambóka!

Hát ez az! Azt a tetves meleget ami ma itt volt!!! Áhhhhh........
Összes ablak nyitva, a venti kifelé nyomta a szagot, én meg főttem. Mindegy, kész van és ez a lényeg. Illetve az ajtók egy része még vissza van, de az már ráér, a szekrénybe így is be lehet pakolni.
Tudod, arra a döntésre jutottam, hogy a terhességem 225 napjából kb. 220-at egészséges környezetben töltöttem, akkor az az 5 nap mondjuk nem fog megártani a babának. Remélem így is lesz. :D Bár apukája aszonta, hogy úgyis olyan lökött lesz mint ő. Családban marad a dolog. :lol: :lol:
Örülök neki, hogy Gergő fogával mégsincs akkora nagy gáz!
Az elmúlt két nap nagymértékű döglésében próbálatam videóra venni, hogy miket művel odabenn a babó. Lett egy-két érdekes videó... ha találok valami helyet a neten, ahová fel lehet tölteni, akkor majd rakok róla linket. Imádom a kis szarost. :)

Csakegy!

Néztem, hogy mijezazizé. Hát ha nem mondtad volna hogy babakocsi, szerintem max a 4 kerékből jöttem volna rá. Nekem ez egy űrjárgánynak néz ki inkább. :lol: Fényképezd már légyszi úgy is le, hogy Lilla benne van, ez a tető dolgot nem értem annyira. :lol: :lol:

Monee

monee85

Jaj, nem is meséltem, hogy mit tettem ma.
Úgy szégyellem magam.

A lány cicánknak ismét akadt udvarlója egy nagyon rámenős fekete kandúr képében. Nagy lehet a szerelem, egésznap a sarkában jár. Napközben már kicsit sok volt itt a macska, uh megpróbáltam többször kandúr urat elhajtani a vérbe, ne vertyogjon itt. Először sicc, aztán dobbantás (itt következne az utána szaladás, de ezt most kihagytam), kavicsokkal mellé dobálás, de a macska még mindig nem rezzent (London, szemerkélő eső és a haj még mindig tart!), nah ekkor mérgemben hirtelen felindulásból mellé löttyintette a higítót amiben korábban a bézs festékes ecsetet kimostam. Hát ez olyan jól sikerült, hogy szinte az egész a macskára lottyant, nem mellé. :shock:
Szegénykém, annyira rossz érzés volt utána. Nem akartam bántani, csak így sikerült. Szerencsére előbb elszaladt és utána kezdett csak el mosakodni, uh nem valószínű hogy sok higítót nyalt le magáról. Nagy bűntudatomban utána meg győztem lesni, hogy jön-e, nem-e lett neki valami baja. Szép kis nőszemély vagyok! Nem szoktam sosem ilyet csinálni, nem tom most miért nem bírta elviselni a szemem, hogy ő is itt partizik nálunk. :oops:
Most este láttam, elég jól néz ki... Fekete macska a hátán impresszionista világos foltos beütéssel.

Monee

monee85

Monee: az a tetőizé a naptól védi:)))) Le lehet patentolni, úgy már babakocsis fazonú:) (Annyi a különbség, hogy a babakocsiban ugye úgy ül min egy székben... ebben meg úgy ül mint egy hordozóban vagy egy kenguruban... van biztonsági öv is :) Esélye sincs kimászni belőle:)))) (de tuti, hogy kényelmes mert alig akart kiszállni belőle...).Majd ha beüzemeltük lefényképezem:)
Vendég

Sziasztok!

Most estem be az ajtón. Semmit nem olvastam vissza. Rettenetesen le vagyok döbbenve.
Az apuka osztálytársam volt középiskolában. Sajnos nagyonis igaz a dolog:
http://www.sepsiszentgyorgy.info/pannika

Minden anyagi támogatást előre is köszönök, köszönnek!

De leginkább arra gondoltam, h aki tud olyan alapítványt, karitatív szervezetet, stb, ahova lehet anyagi támogatásért fordulni legyen szíves írjon privit nekem.

Köszönöm előre is!
Kir

És persze dobjátok össze a pozitív energiákat a kislánynak!

Kép
k.ir

Kir: Fú. Ez nagyon durva :( Szurkolok a kislánynak!!!!
Vendég

Na... Rambóka figyelmébe... egy, a Kontinuum elméletről szóló összefoglalóban olvastam... (valszeg emiatt lehet az, hogy Lillát MINDIG akkor érik balesetek amikor szó szerint karnyújtásnyira van tőlem és elengedi magát... nem lehet, hogy Gergőnél is ugyanez van?) (na jó, amik itt vannak azokat fenntartással kell kezelni, mi nem vagyunk indiánok és nem élünk a dzsungelben stb.:)

"Ha a karonülő időszakban a csecsemő minden kontinuitás szerinti elvárása teljesült, készen áll, hogy további tapasztalatokat szerezzen. Ahogy megtanul kúszni és mászni, egyre távolabb és egyre hosszabb időre merészkedik el anyja közeléből. Az anyával való folyamatos kapcsolat igénye hamar megszűnik, és a gyerekek csak akkor fordulnak anyjukhoz, ha olyan stresszhatás éri őket, amellyel maguk még nem tudnak megbirkózni. Attól a pillanattól, hogy önállóan mozognak és fokozatosan fedezik fel a világot, a gyerekek magukra vigyáznak. Az embereknek - az állatokhoz hasonlóan - erős önvédelmi képességeik vannak, és pontosan tisztában vannak azok határaival. Ha a kis felfedezőt folyamatosan figyeljük és megóvjuk a veszélyektől, hamar megtanulja, hogy nem kell önmagáért felelősséget vállalnia. Az ember egyik legmélyebb késztetése az elvárásoknak való megfelelés vágya. Emiatt hamar önmagukat beteljesítő jóslatokká válnak a „Vigyázz, mert elesel!”, a „Le ne ejtsd!” vagy az „Addig szaladgálsz, míg elüt az autó!” figyelmeztetések. A yequana anyák nem néznek hátra a dzsungelben az ösvényen haladva, hogy a kisgyerek követi-e őket, hiszen ilyen helyzetben egy önmagára vigyázni tudó totyogónak eszébe sem jut, hogy anyjától eltávolodjon, mivel az egyenlő lenne az öngyilkossággal.
Az indián gyerekek a kezdetektől fogva felügyelet nélkül játszanak, és sokkal kevesebb baleset éri őket, mint a modern országokban élőket. Hiszen egyetlen felnőtt sem tud jobban vigyázni egy gyerekre, mint ő saját magára. Fontos tehát, hogy teljes bizalommal legyünk afelől, hogy a gyerek képes megvédeni magát minden veszélytől. Ez lehet a legnagyobb kihívás a civilizált kultúrában élők számára."

http://www.bebilap.hu/csecsemogondozas/boldog_indian.htm
Vendég

Ja... és egy bátorító cikk azoknak akik már a végüket járják az éjszakánként gyakran felébredő ded miat...

Az éjszakai ébredés a jó szülő-gyermek kapcsolatra utal: http://www.lll.hu/node/303

(a cikkből persze kiderült, hogy nekem nincs jó kapcsolatom a lányommal de így jár aki éjjel alvás helyett hülyeségeket olvas a neten ... pedig én csak arra akarok rájönni, hogy normális-e, hogy Lillánál 15 hónapos korában jött elő a szeprációs szorongás... mert én kezdek megőrülni attól, hogy amikor ébren van folyamatosan "anyaaaaaaaaaaa" és "anyaaaaaaaaa" van... a férjem meg még arról se tudja meggyőzni, hogy 5 percig vele maradjon mert azonnal jön az "anyaaaaaaaaaaaaaa")
Vendég

Csakegy!
No ezt a cikket kellene szegény Koriáginak megmutatni. Asszem káromkodna olyan cifrát........ Egyébként az én csodálatosan jól alvó picilánykám az éjjel kb. 25x kelt fel!!!! Örülök én, örülök nagyon, hogy jó a kapcsolatom a gyerekkel, de azért NAGYON SZERETNÉK ALUDNI!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cumi be, fejet le, nyekergés, cumi be, fejet le, nyekergés, nyürrögés, fejet le, cumi be...... a sorrendet és a teendőket is tudjuk változtani................... No most. Bár Nóri egy szobában alszik velünk, kb. 5x ha egy ágyban aludtunk, erre kínosan próbálok ügyelni. Ma éjjel azonban nagyon nagy volt a kísértés, miközben fél könyéken támaszkodva hajolok be az ágyba, és csukott szemmel tapogatózom a cumikát keresve kb. ezredszer............................. Pfffffffff vagy a front, vagy a foga, vagy a tegnapi kelkáposztfőzi, bár sírni nem sírt, csak nyugtalan volt. Nem tom!

Errefelé éjjeli sötétség van, és leszakadt az ég. Ha nem áll el, nem tom hogy megyünk. Mindjárt hívom is Dimetet......
Vendég

itt elállt!

itt is szar éccaka volt.

és akkor egyre szorosabb a kapcsoltunk a lányommal, mert egyre neccesebbek az éccakák....jaj.....

csakegy, barátnőméknél is ez van. ott is 15hós a kisfiú.

k.ir, szegény kislány. remélem minden rendben lesz!

Kép

dimet

[quote="csakegy"]

Védőoltások: én nem oltatom... majd kap kullancs ellenit (ha végre megint kapható lesz) és a kókuszost ha szeptembertől ingyé lesz... Aztán majd mielőtt közösségbe megy kap még Rota ellenit is... de azt csak akkor.

quote]

"A rotavírus megelőzése, a rotavírus elleni védőoltás:Ne feledkezzünk meg róla, hogy a rotavírus elleni védőoltásoknál van felső korhatár, a baba hat hónapos koráig a teljes oltási sort be kell fejezni ."
Nekem múltkor küldtek is levelet Tominak az oltás miatt.

Dimet nálunk Levi 32 hónapos koráig kapott tápszert(piros volt a
feneke a tejtől),de most is reggel este tejet iszik ,igaz már a vacsihoz+ a reggelihez,de ő már lassan 3,5 éves.

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Anyooo: Szép szoba, csini pocak :D Én is irigykedem ;) Már 30. hét??? Tök jó :)

Csakegy: Gratu a hiperszuper könnyű kocsihoz... A fiad miatt szerintem se hibáztasd magad (és az urad se téged), lesz még egy pár ilyen és ki tudja, lehet pont a párodnál fog előfordulni legközelebb :roll: Ez hozzátartozik a gyerekkorhoz ;)

Monee: Ne hari, de jót röhögtem a macskuszos eseményen :D Ahogy leírtad :roll: :lol: Persze a cicust is sajnáltam... Festéssel tényleg tessék nagyon óvatosan bánni ;)

Nálunk este 7-8 órás alvások vannak :shock: Normális dolog ez? Minden esetre nekünk nagyon bejön. Illetve a páromnak leginkább... Én kelek 2-kor és 3-kor is... Merthogy a gyerek 10-től alszik, majd vagy 3-kor vagy 5-kor eszik... Ma 5-kor sikerült kelnie, a bal mellem meg megint lufi volt :roll: Ha 3-kor kell enni, akkor reggel 8-kor eszik legközelebb, ha 5-kor kel, akkor pedig 9-10-kor. Most derült ki ez az összefüggés, mióta irogatom, hogy mikor meddig eszik, mennyit alszik... Legalább ennyi haszna van :)

Oltások: Na engem is nagyon érdekel. Vannak javasolt beadási időpontok? Rotát én is nagyon drágának találom, ha lesz pénz rá, akkor beadatom, ha nem akkor nem... A többi áráról lehet valamit tudni?

No, ébredés van, megyek eleget teszek anyai kötelességeimnek :D

Kép

Kép
bettica

Elááááááááááááállt!!!
Jupppíííííííííííííí!
Mrgyünk, úgyhogy megyek készülődni!!!

Bettica!
Remek alvókája van Bencének!!!!

Rohanok!
Vendég

mona, siessetek...hatalmas fekete felhők jönnek.....

Kép

dimet

Lecso rota ellenit max 6 hósig lehet adni a tájékoztató szerint, a kettő között 1 hónak el kell telnie tehát max 5 hó majd 6 hós amikor meg kell kapnia utána már nem leht.

Kincs én szinte mindent beadatok neki.
Vendég

Csajok!

Ne bántsátok a gyerkeket, én is elég szarul aludtam. Aludtam, de valahogy mégsem. Most is hulla vagyok.
Ráadásul ez a büdös baba valamit nyom és hol a vesém fáj, hol az egész hátam belülről. Tök rossz érzés.

Mona, Csakegy, Dimet!

Jó partyzást! :D Remélem nem áztatok el a taliig.

Bettica!

Álom gyerek! Ennyit aludni, tök jó. :lol:
Ez az irkálás izé hogy működik? Csináltál egy kis táblit és írod hogy mikor kelt és mennyit evett? Azt hogy mennyit evett, miből találod ki? (Gondolom jó lenne ha lenne valami telítetség szintjelző a gyereken).

Fú, nagyon kóma vagyok, húz vissza az ágy. Bár 10kor lehet hogy má nem kéne újra visszafeküdni. :roll:

Monee

monee85

Sziasztok

Védőoltás:én is csomót beadatok/tam neki:menigitec(agyhártya),,,pneumococcus,most kapja a bárányhimlőt,,meg majd a kullancsot télen.rota nagyon drága volt,,,csak bizni tudok h nem kapja nagyon el :?

Csajok segitsetek légyszi(már ég a képem h mindig panaszkodok :oops: ,komolyan,,,elég erős negativ szérába vagyunk mostanság a hócipőm kivan már :x
helyzet abba hagytam a pm gyógyszert bár a tsh nem volt jó(megint túlműködök0,06mU/l),eddig nem volt semmi bajom,, múlthét péntek óta 110körül van a pulzusom,egésznap remegek,hányingerem van,melegem van stb....van itthon Betaloc vegyek be??????szombaton egyet vettem be mert már napok óta fájt a fejem,akkor vettem észre h magas a pulzus,,kicsivel lejebb ment??
MM be telefonáltam ,de csak holnap van dr-nő,,nem tudok kivel beszélni!
Szerintetek??

bocsi az önzésért :oops:
Vendég

Nóráknak pedig utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?