Sziasztok!
Nem akartam senkit kétségek közzé űzni, csak most jutottam el idáig, hogy írjak is.
Az éjszakém vacakul telt, többször felébredtem arra, hogy nagyon erős fájásaim vannak, de utána elmúltak... Így viszont alig aludtam valamit az éjjel, és reggel már fél 7-kor felkeltem. Szóval nem voltam túl fitt délelőtt... Épp ezért, mikor hazaértünk, kaját készítettem, ettünk, utána meg pihiztem egyet. Még aludtam is egy szűk órát.
Azóta is vannak fájásaim, de már nem fogllakozok velük, csak szórakozik velem a szervezetem.
Szóval voltunk NST-n, meg a dokival is beszéltünk. NST eredménye jó, bár most nem nagyon akart felébredni kiscsajszink, összesen 2 mozgást produkált az ottlétünk alatt.
Vérnyomásom, vizelet rendben, szülésre utaló jelek nem igazán voltak... Dokimmal megbeszéltük, hogy akkor melyik nap is lenne elvileg a terminusom vége. Szerintem a holnapi, 13-a, szerinte meg 15-e.
De megbeszéltük, hogy ezen már nem múlik a dolog.
Hétfőn este ismét megyünk hozzá, akkor fog megvizsgálni (most nem macerált
), megnézi a babát, méhszájat, egyebeket, meg ismét nst. És ha addig még mindig nem szülök meg, akkor szerdától naponta lesz nst, egészen a hét végéig.
Viszont végre kaptam egy ígéretet, hogy a jövő héten meglesz a baba!
Végre látom az alagút végét!!! Mivel szülésznőm utána való héten már tutira nem lesz Vácon, és ugye - ha addig nem születik meg - akkor már túl fogom hordani közel 1 héttel, akkor a jövő hét végén valamikor találkozunk idekint a kiscsajjal.
Szóval nagy a valószínűsége, hogy én csak egy hét múlva fogok leghamarabb babázni, de legalább akkor már fogok! Az is valami!
Rita: Értem én, hogy gőzgép, de mitől megy???
Jót nevettem a nyamvadó kismamiknak szánt soraidon, de tényleg, nem lehetett volna jobban írásba foglalni az összpontosítást!
Szinte egy vérbeli buddhista szerzetesnek képzeltem magam pár pillanatra!
Köszi a sok +energiát, meg a csííííít, meg egyebeket, hátha tényleg meglennének a babák még ezen a hétvégén!
Ja, én lehet, le vagyok maradva, de mi az a laptető????
bogyó: Ennyire nem szereted, ha "megünnepelnek"? (Na jó, én sem szeretem a felhajtást, de általában az emberek többsége szereti.
) Vagy inkább a vendégek közül nem kedvelsz párat, akik elmennek majd a szülinapodra?
Na igen, nem egyszerű megértetni a férfiakkal, hogy nem biztos, hogy annak örülünk, aminek ők hiszik, hogy örömet okoz.
Azért én előre is boldog szülinapot kívánok neked (később esetleg hajlamos leszek elfelejteni
)
Kutyáitok el fognak hízni a sok szénhidrától, szóval csak óvatosan azzal a krumplis tésztával!
Szerintem valami jó kis húsnak jobban örülnének a kuttyok, nem?
Mással is megesik, ha ennyi dolgot csinál egyszerre, hogy nem úgy sikerül a kaja, mint tervezte. Én általábna jóóóóól meg szoktam olyankor sütni a dolgokat, amikor ennyi fele kell figyelnem egyszerre, vagy kifut a fazékból a cucc.
Hiába, bár a nők osztott figyelemmel rendelkeznek, azért annyi fele már mi sem tudunk "osztódni"!
Meleget én csak úgy tudom most elviselni, hogy órák óta ki sem teszem a lábam a jóóó hűűűűűűvös szobából. Redőnyök lehúzva, ablakok becsukva, és várom az esti lehülést.
Mindenkinek további szép hétvégét!
Puszi
Márti